Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα μετά το hard reset factory settings
το hard reset πως το εκανες?μεσω recovery η με επαναφορα αρχειων?εχεις τσεκαρει οτι βαζεις σωστους κωδικους??για τον provider σου δεν τιθεται θεμα γιατι δεν μπορεις να συνδεθεις ουτε μεσω wifi οπως ειπες,οποτε δεν παιζει να εχεις προβλημα provider.κοιτα κανε κατι,ανοιξε την εφαρμογη του youtube στο κινητο σου και εκει που θα σου ζητησει κωδικους βαλε του gmail σου,εχουν ξεμπλοκαρει αρκετα κινητα με αυτον τον τροπο.

Καλή χρονιά με καμένο pixel (δεν μου ευχήθηκε ο μητσοτακης). Ξέρει κανείς ποια είναι η πολιτική της εταιρίας; αλλάζουνε την οθόνη; λέω να το πάω λίγο πριν το τέλος της εγγύησης.

Καλησπέρα Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και όλες!

Ακολουθώντας τις χρήσιμες οδηγίες του Alex (Tyxarakias) εγκατέστησα την Froyo 2.2 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με την αναβάθμιση απο eclair.

Ερωτηση!!!Στην καμερα πανω αριστερα μου βγαζει το συμβολο του δορυφορου και εκπεμπει.μεσα στις ρυθμισεις της καμερας.μηπως γνωριζει καποιος τι συμβολο ειναι ??

Ακολουθώντας τις χρήσιμες οδηγίες του Alex (Tyxarakias) εγκατέστησα την Froyo 2.2 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με την αναβάθμιση απο eclair.

Ερωτηση!!!Στην καμερα πανω αριστερα μου βγαζει το συμβολο του δορυφορου και εκπεμπει.μεσα στις ρυθμισεις της καμερας.μηπως γνωριζει καποιος τι συμβολο ειναι ??

Καλησπερα και απο μενα και χρονια πολλα σε ολους.

σε μενα δεν το εχω δει, μηπως ειναι για να σωζει την τοποθεσια που βγηκε η φωτογραφια ?

Συγκεκριμενα μου το βγαζει οταν στα πλαγια της καμερας οταν εμφανιζεται το μενου των ρυθμισεων διπλα απο το συμβολο των 5M.υποψιν froyo 2.2!!!

Συγκεκριμενα μου το βγαζει οταν στα πλαγια της καμερας οταν εμφανιζεται το μενου των ρυθμισεων διπλα απο το συμβολο των 5M.υποψιν froyo 2.2!!!

Aπλα ανοιγει και χρησιμοποιει το gps προσπαθωντας να εντοπισει την τοποθεσια σου. Αν θες να το απενεργοποιησεις πας ρυθμισεις->τοποθεσια και ασφαλεια και ξετικαρεις το "χρηση ασυρματων δικτυων" και το "χρηση δορυφορων gps"

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Aπλα ανοιγει και χρησιμοποιει το gps προσπαθωντας να εντοπισει την τοποθεσια σου. Αν θες να το απενεργοποιησεις πας ρυθμισεις->τοποθεσια και ασφαλεια και ξετικαρεις το "χρηση ασυρματων δικτυων" και το "χρηση δορυφορων gps"

ευχαριστω με καλυψες!!!

παιδια χρονια πολλα καλη χρονια θα ηθελα να σε ρωτησω εαν ξερει κανενας εκει που επειλεγουμε select wallpaper from εχει 4 επιλογες.1:ζωντανες ταπετσαριες 2: συλλογη 3:συλλογη ταπετσαριων 4:συλλογη φοντων οκ? στο 3: συλλογη ταπετσαριων πως μπορω να προσθεσω αλλες εικονες για ταπετσαρια .????????.ευχαριστω πολυ
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λύθηκε το πρόβλημα.... Δεν έπρεπε να έχω ενεργοποιημενο το wifi ταυτοχρονως μετο ΑΡΝ. Εκλεισα το wifi εμεινα μονο με το ΑΡΝ και ενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος. Οποτε δεν πρεπει να είναι ενεργοποιημενο το wifi οταν προσπαθούμε να δηλωσουμε τον google account μας.

Τωρα να ρωτήσω αν στη froyo 2.2 υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το auto rotation? Γιατι μολις το ενεργοποιω οποιαδηποτε επιλογή και να κανω μου φυριζει την οθονη σε landscape,,,,

Ευχαριστω θερμότατα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λύθηκε το πρόβλημα.... Δεν έπρεπε να έχω ενεργοποιημενο το wifi ταυτοχρονως μετο ΑΡΝ. Εκλεισα το wifi εμεινα μονο με το ΑΡΝ και ενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος. Οποτε δεν πρεπει να είναι ενεργοποιημενο το wifi οταν προσπαθούμε να δηλωσουμε τον google account μας.

Τωρα να ρωτήσω αν στη froyo 2.2 υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το auto rotation? Γιατι μολις το ενεργοποιω οποιαδηποτε επιλογή και να κανω μου φυριζει την οθονη σε landscape,,,,

Ευχαριστω θερμότατα

Τωρα ειδα το post σου και το προβλημα που ειχες λυνεται και ετσι:

"Άνοιξε το youtube app που λογικά θα βρίσκεται στην αρχική σου οθόνη, κάνε login με τα στοιχεία του gmail λογαριασμού που θέλεις να προσθέσεις και έπειτα άνοιξε την εφαρμογή google mail και θα δεις να έχει προστεθεί ο λογαριασμός που θέλεις. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό άλλα πολλοί το έχουν αυτό το πρόβλημα, το οποίο λύνεται με αυτόν τον κάπως παράδοξο τρόπο."(απο τον οδηγο για νεους χρηστες)

Ειδα οτι το ελυσες, απλα το αναφερω αν εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα και εχει στην διαθεση του μοναχα wifi..:)

KISS - Keep It Simple Stupid

παιδια χρονια πολλα καλη χρονια θα ηθελα να σε ρωτησω εαν ξερει κανενας εκει που επειλεγουμε select wallpaper from εχει 4 επιλογες.1:ζωντανες ταπετσαριες 2: συλλογη 3:συλλογη ταπετσαριων 4:συλλογη φοντων οκ? στο 3: συλλογη ταπετσαριων πως μπορω να προσθεσω αλλες εικονες για ταπετσαρια .????????.ευχαριστω πολυ

Στην JPY? Εγω παντως μονο 3 επιλογες βλέπω...Συλλογη ταπετσαριων δεν εχω, μονο συλλογη φοντων. Οτι εικονα υπαρχει στο gallery παντως μπορεις να την κανει φοντο και απο την 2,2,1 νομιζω μπορεις να την εχεις ολοκληρη σε μια οθονη και οχι σε παραθεση και στις 7 αρχικες οθονες.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ο video player του samsung μου βγαζει τους υποτιτλους στις ταινιες με ''ρομβους-ερωτηματικα''...και δεν βρισκω πουθενα επιλογη για UTF-ISO etc....δοκιμασα τον mvideoplayer και παιζει τους υποτιτλους κανονικα...αλλα θελω να βρω λυση με το player της sam γιατι εχει εμφανως καλυτερη ποιοτητα εικονας.

1)μπορεις να αλλαξεις την μορφη των υποτιτλων απο τον υπολογιστη

2)μπορεις να κατεβασεις τον rockplayer, ισως ο καλυτερος video player

εισαι σιγουρος οτι ο stock video player τα εδειχνε με καλυτερη ποιοτητα απο τον mvideoplayer??? :blink:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Έχω εδώ και καιρό ένα θεματάκι με τα MMS. Έχω δοκιμάσει πραγματικά τα πάντα, ακόμα και τις ρυθμίσεις του Αντώνη, όμως δεν έχω καταφέρει ως τώρα να στείλω ή να λάβω μηνύματα MMS. Έχω Vodafone CU. Έχει κανείς από εσάς παρόμοιο πρόβλημα, ή κάποια συμβουλή; Ευχαριστώ πολύ.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Τις ρυθμίσεις τις ίδιες είχα από το ίδιο Blog (Αντώνης) για Wind και είχα πρόβλημα. Πήγα σε ένα κατάστημα Wind και τις πέρασαν εκεί. Εύκολα, γρήγορα και απλά...

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

1)μπορεις να αλλαξεις την μορφη των υποτιτλων απο τον υπολογιστη

2)μπορεις να κατεβασεις τον rockplayer, ισως ο καλυτερος video player

εισαι σιγουρος οτι ο stock video player τα εδειχνε με καλυτερη ποιοτητα απο τον mvideoplayer??? :blink:

2)O rocket απ οτι ειδα ειναι paid:)

Ναι ρε συ οχι μονο καλυτερη ποιοτητα (κυριως σε ευκρινεια) αλλα & μου φορτωνε την ταινια καλυτερα στην οθονη.Kαι τα 2 τα δουλεψα με default ρυθμισεις.

Edited by sakiss

Έχω εδώ και καιρό ένα θεματάκι με τα MMS. Έχω δοκιμάσει πραγματικά τα πάντα, ακόμα και τις ρυθμίσεις του Αντώνη, όμως δεν έχω καταφέρει ως τώρα να στείλω ή να λάβω μηνύματα MMS. Έχω Vodafone CU. Έχει κανείς από εσάς παρόμοιο πρόβλημα, ή κάποια συμβουλή; Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Τις ρυθμίσεις τις ίδιες είχα από το ίδιο Blog (Αντώνης) για Wind και είχα πρόβλημα. Πήγα σε ένα κατάστημα Wind και τις πέρασαν εκεί. Εύκολα, γρήγορα και απλά...

Kαλημερα,οι ρυθμισεις για wind που υπαρχουν στο blog του Αντωνη να πω οτι δουλευουν αψογα,απο εκει τις εχω αντιγραψει κι εγω,κατι δεν εγραψες σωστα.

Επειδη το προβλημα με τις ρυθμισεις για mms και internet ειναι μονιμο και διαρκες γινεται μια κινηση να αυτοματοποιησουμε ολη αυτη την διαδικασια μεσω της εφαρμογης apn backup restore.Ο Αντωνης (tonyk) συλλεγει στο blog του backup apn που εχουν γινει απο διαφορους χρηστες του φορουμ μεσω της εφαρμογης apn backup με σκοπο την αυτοματοποιηση της εγκαταστασης των σωστων apn των διαφορων παροχων κινητης τηλεφωνιας για εξυπηρετηση και ευκολια δικη μας ωστε να μην ψαχνομαστε καθε φορα με προβληματα τυπου ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ MMS ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Γι αυτο θα παρακαλεσω εκ μερους της κοινοτητας του myphone οσους χρηστες εχουν συνδεση vodafone η cu,q κλπ και δουλευουν σωστα τα mms και το internetστις συσκευες τους,ειτε να εγκαταστησουν την εφαρμογη που ανεφερα πιο πανω (η οποια ειναι free στο market) και να στειλουν το φακελο με το backup που θα δημιουργηθει στη συσκευη τους στον Αντωνη,ειτε να επικοινωνησουν με τον ιδιο να τους δωσει οδηγιες.

Edited by truckman

Στα ΑPN δοκίμασε αντί για internet.vodafone.gr να βάλεις webkarta.vodafone.gr (στο internet) και στα mms αντί για port 5080 δοκίμασε την 9201.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Καλημέρα κι από μένα, και καλή χρονιά!

Επειδή έχω χάσει λίγο τη μπάλα με το πως γίνεται το Lagfix (απόσο είδα δεν υπάρχει σε κάποιον από τους γνωστούς οδηγούς), μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο link ή thread που αναφέρεται που και πως? Νομίζω πως γίνεται συχνά η αναφορά στο OCLF του Ryanza αν θυμάμαι καλά, ισχύει ακόμα αυτό?

ΒΤW, είμαι ακόμα σε Eclair αν αυτό έχει να κάνει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

EDIT: Μετά από αναζήτηση, βρήκα το παρακάτω link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784691, θα είμαι ΟΚ με αυτό?

Edited by hsigma

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Καλημέρα κι από μένα, και καλή χρονιά!

Επειδή έχω χάσει λίγο τη μπάλα με το πως γίνεται το Lagfix (απόσο είδα δεν υπάρχει σε κάποιον από τους γνωστούς οδηγούς), μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο link ή thread που αναφέρεται που και πως? Νομίζω πως γίνεται συχνά η αναφορά στο OCLF του Ryanza αν θυμάμαι καλά, ισχύει ακόμα αυτό?

ΒΤW, είμαι ακόμα σε Eclair αν αυτό έχει να κάνει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

EDIT: Μετά από αναζήτηση, βρήκα το παρακάτω link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784691, θα είμαι ΟΚ με αυτό?

Ναι αυτό είναι το επίσημο θέμα. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχεις βάλει froyo?

- Alex

Ναι αυτό είναι το επίσημο θέμα. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχεις βάλει froyo?

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Ο λόγος που δεν έχω βάλει Froyo (ακόμα?) είναι ότι για κάθε 2 ευτυχισμένους χρήστες του, υπάρχει άλλος ένας που όλο και κάποιο πρόβλημα θα έχει (κολλήματα, ακόμα και μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κάποιο App δεν θα λειτουργεί όπως πρέπει κλπ). Κι επειδή το τηλέφωνο το χρειάζομαι (ίσως αρκετά περισσότερο από άλλους) λόγω δουλειάς, φοβάμαι να το ρισκάρω, ειδικά για μια αναβάθμιση που αν κατάλαβα καλά δεν έχει να προσφέρει κάτι τόσο σημαντικό.

Αυτή που λέτε όλοι πως έχει διαφορά (μαλλον λόγω performance) και θα την έβαζα, είναι η 2.2.1 αλλά επειδή δεν είμαι τόσο πολύ fan της customιάς (εδώ θα με κράξετε, το ξέρω), φοβάμαι μην κάνω χοντράδα.

Oπότε λέω προς το παρόν να μείνω με 2.1 + Root + Lagfix που απόσο διάβασα ικανοποιούσε αρκετά πολλά παιδιά από εδώ μέσα...

A wise person avoids it.

-- Einstein

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Ο λόγος που δεν έχω βάλει Froyo (ακόμα?) είναι ότι για κάθε 2 ευτυχισμένους χρήστες του, υπάρχει άλλος ένας που όλο και κάποιο πρόβλημα θα έχει (κολλήματα, ακόμα και μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κάποιο App δεν θα λειτουργεί όπως πρέπει κλπ). Κι επειδή το τηλέφωνο το χρειάζομαι (ίσως αρκετά περισσότερο από άλλους) λόγω δουλειάς, φοβάμαι να το ρισκάρω, ειδικά για μια αναβάθμιση που αν κατάλαβα καλά δεν έχει να προσφέρει κάτι τόσο σημαντικό.

Αυτή που λέτε όλοι πως έχει διαφορά (μαλλον λόγω performance) και θα την έβαζα, είναι η 2.2.1 αλλά επειδή δεν είμαι τόσο πολύ fan της customιάς (εδώ θα με κράξετε, το ξέρω), φοβάμαι μην κάνω χοντράδα.

Oπότε λέω προς το παρόν να μείνω με 2.1 + Root + Lagfix που απόσο διάβασα ικανοποιούσε αρκετά πολλά παιδιά από εδώ μέσα...

Δε σε κράζει κανένας μην ανησυχείς... απλά να ξέρεις ότι το lagfix που θες να κάνεις είναι ο ορισμός της «customias», οπότε και ο λόγος λίγο.. οξύμωρος :)

- Alex

Δε σε κράζει κανένας μην ανησυχείς... απλά να ξέρεις ότι το lagfix που θες να κάνεις είναι ο ορισμός της «customias», οπότε και ο λόγος λίγο.. οξύμωρος :)

Χμμμ, μάλλον έχεις δίκιο, το εξέφρασα λανθασμένα...

Αυτό που εννοούσα είναι πως δεν είμαι fan της customias σε μεγάλο βαθμό (καλύτερα τώρα? :p)

Στη δική μου συνείδηση τουλάχιστον (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, καθώς δεν έχω διαβάσει και το παραπάνω thread ακόμα) το Lagfix είναι λίγο πιο "light".

Δηλαδή το κόβω χλωμό να φλασάρω κάποια version με τον κίνδυνο να αχρηστέψω τη συσκευή σε μια ενδεχόμενη απροσεξία μου (αν και συνήθως προσέχω και τα κάνω βήμα βήμα εφόσον δεν ξέρω). Άσε που βαριέμαι ΕΛΕΕΙΝΑ να ξανασεττάρω τη συσκευή (αν και με backup restore μάλλον πρέπει να ειμαι εντάξει σχετικά γρηγορα).

Μου αρέσει να πειράζω τη συσκευή (γι αυτό είμαι μέλος στο συγκεκριμένο forum άλλωστε) έως ένα λογικό ratio ρίσκου/ώφελος. Μέχρι εκεί.

Αν βέβαια μου τη βαρέσει καμμιά μέρα μπορεί να ασχοληθώ με τη 2.2.1, αλλά μέχρι τότε προτιμώ να κάνω αυτό που συμβουλεύετε κι άλλους χρήστες, να χαρώ όσο μπορώ περισσότερο το τηλέφωνο που χρυσοπλήρωσα ;)

A wise person avoids it.

-- Einstein

Καλημέρα και καλη χρονιά! Εχω ένα προβλημα με την μπαταρία... Τις τελευταίες 2-3 φορες όταν παω να φορτισω το τηλεφωνο (ενω εχει ηδη κλεισει απο μπαταρια) μετα απο 2-3 λεπτα που φορτιζει μου δειχνει οτι το ποσοστο της μπαταριας ειναι 35-40%. Εχει τυχει σε κανεναν αλλον;

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...