tonysac Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Πολύ απλά, και από πρότερη εμπειρία, μπορεί και να σου καταστρέψει το κινητό. Απέφυγε το. Είναι από τις πιο έξυπνες ιδέες για εφαρμογή. Εγώ έχω πρόβλημα όμως με τις χαμηλές ταχύτητες upload μερικές φορές.. Όταν κολλάει στο upload εγώ έκανα το εξής..κλείνω το dropbox από το System Panel...το κάνεις και με οποιοδήποτε task manager και αμέσως ξαναμπαίνω και του βάζω για upload το αρχείο που κόλλησε...τότε το κατεβάζει σφαίρα...δοκίμασε το μπορεί να πιάσει... Edit Αντουάν άψογος σε ευχαριστώ! Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 παιδια αλλά αυτη τη διαδικασία με το firefox την κάνετε για να έχετε τα bookmarks σας οπου πατε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 παιδια αλλά αυτη τη διαδικασία με το firefox την κάνετε για να έχετε τα bookmarks σας οπου πατε; Αυτος ο οδηγος ισχυει για εγκατασταση οποιασδηποτε portable εφαρμογης. με αυτο τον τροπο στην ουσια εκμεταλλευομαστε το dropbox και τον χρησιμοποιουμε σαν usb disk !!!! στην περιπτωση του firefox εχεις παντα σε οποιο υπολογιστη και να πας, τον ιδιο firefox με τα ιδια bookmarks !!!! για να καταλαβεις τι εννοω, αν π.χ ανοιξεις τον firefox στην δουλεια και πριν σχολασεις τον κλεισεις, και εχεις ανοιχτα 5 tabs (καρτελες), οταν πας απο το σπιτι να το ανοιξεις, θα σου ανοιξει ακριβως οπως τον αφησες στη δουλεια !!!! Αν θεωρηθει off topic Και διαγραφει απο τους διαχειριστες, θα το βρειτε και στο blog μου, εδω : http://antonis-news.blogspot.com/2010/10/firefox-portable-portable-dropbox.html LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Εσείς που έχετε βάλει την 2.2 μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια voip προγράμματα (π.χ sipdroid) που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο sip να δείτε αν λύνεται το πρόβλημα με το echo και το ότι αντί να ακούγεται ο ήχος από το ακουστικό δρομολογείται χωρίς λόγο στο ηχείο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Δυστυχως δεν διορθωθηκε φιλε μου. Ο συγχρονισμος του GMAIL εχει μεινει στη χτεσινη ημερομηνια και ωρα οπου και ειχε κολλησει. Το ημερολογιο και οι επαφες συγχρονιζουν μεσα σε δευτερολεπτα. Δεν με αφηνει να σβησω και τον λογαριασμο αυτο, γιατι λεει συνδεεται με τις εφαρμογες μου. Η μονη λυση ειναι η επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων, αλλα θα μου σβησει τα παντα που εχω κατεβασει απο το Μαρκετ. Εχει κανεις ιδεα ? Τί να σου πώ δεν ξέρω... όπου και να βρήκα το πρόβλημα ή κάνανε reflash ή reset που λες. Πάντως θα μπορούσες να εγκαταστήσεις το mybackup pro και να σώσεις τα apps σου πριν το reset, και μετά να τα κάνεις restore. Αν είναι όλα από το market δε θα έχεις πρόβλημα... θα χάσεις φυσικά τα settings.. ΕDIT: Βρήκα ένα post κάπου που το πρόβλημα το δημιουργούσε το MSN Talk... τό'χεις βάλει; Edited October 8, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) ΝΕίναι σα να έχεις εκατομμύρια στο χέρι και να προσπαθείς να βάλεις μια μηχανή ferrari σ'ενα παλιό zastava. Πάρε τη ferrari!!! Βασικα εχει πιο μεγαλη αξια να πατας την Φερραρι με ενα zastava....:p Eγω παντως εχω ακομα θεμα με το yahoo mail.Μου εβγαλε update και το περασα κανονικα.Εκανα reboot το κινητο και μολις ξεκινησα να μπω ξανα στο mail κολλησε ο Διας και η Ηρα ξανα.....(για να μην πω τι αλλο κανουν οι δυο τους :mad: ) πεταει μαυρη οθονη για περιπου 10-15 δευτερολεπτα μεχρι να να κανει update στα mail και μου την σπαει! Επισης οταν ειχα πρωτοβαλει την εφαρμογη,χωρις συνεχη συχγρονισμο παντα,εστελνε ειδοποιησεις οταν ερχοταν mail (πχ απο fb) καθε φορα που συνδεομουν σε δικτυο.Εδω και κανα δυο βδομαδες γιοκ,ναδα χωρις να εχω πειραξει τιποτα.:wacko: edit:Εχθες πεταχτηκαν τα ματια ιδιοκτητη Iphone4 στο γραφειο με την καμερα του Γαλαξια,σε ιδιο τοπιο με ιδια γωνια ληψης ο Γαλαξιας εκμηδενισε την οθονη και την ληψη του Iphone4.:cool: Edited October 8, 2010 by ioannis_m Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Eγω παντως εχω ακομα θεμα με το yahoo mail.Μου εβγαλε update και το περασα κανονικα.Εκανα reboot το κινητο και μολις ξεκινησα να μπω ξανα στο mail κολλησε ο Διας και η Ηρα ξανα.....(για να μην πω τι αλλο κανουν οι δυο τους :mad: ) πεταει μαυρη οθονη για περιπου 10-15 δευτερολεπτα μεχρι να να κανει update στα mail και μου την σπαει! Επισης οταν ειχα πρωτοβαλει την εφαρμογη,χωρις συνεχη συχγρονισμο παντα,εστελνε ειδοποιησεις οταν ερχοταν mail (πχ απο fb) καθε φορα που συνδεομουν σε δικτυο.Εδω και κανα δυο βδομαδες γιοκ,ναδα χωρις να εχω πειραξει τιποτα.:wacko: Πολλοί εδώ μέσα έχουν παραπονεθεί για την εφαρμογή της yahoo και έχει διαπιστωθεί ότι είναι σίγουρα ελλατωματική. Γιατί δεν την πετάς και δεν συγχρονίζεις τον λογαριασμό σου yahoo με την built in εφαρμογή του γαλαξία; Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και για gmail και για forthnet. Edited October 8, 2010 by mcde Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Αν και συζητάμε ένα χιλιοειπωμένο θέμα, θα σου πω ότι όπως είσαι (με όποιο firmware και να έχεις) θα δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην αυτονομία του κινητού κάνοντας 4-5 βασικά πράγματα, χωρίς να βάλεις κανένα πρόγραμμα (που με τις συμβουλές των άλλων παιδιών εδώ περιορίζουν την άσκοπη χρήση CPU και βελτιώνουν περαιτέρω τα πράγματα): 1. Κλείνεις live wallpaper, βάζεις εικόνα κατά προτίμηση σκοτεινή-σκοτεινή. 2. Απενεργοποιείς το "Συνεχή Συχρονισμό". 3. Εννοείται περιορίζεις μόνιμη ασύρματη χρήση, bt, wifi, GPS(!). 4. Επιλογή GSM ή 3G μόνο (όχι διπλή λειτουργία δικτύου) 5. Βάλε φωτεινότητα στο minimum. 6. Βάλε αρχική σελίδα το http://www.blackle.com στο browser αντί του google 7. Ελαχιστοποίησε τη χρήση widgets, ή δυνατόν κατάργησέ τα όλα, να το χρησιμοποιείς με shortcuts εφαρμογών, όπως στα δαγκωμένα μήλα (μπλιάξ!). Αν θυμηθώ και άλλα θα κάνω edit. Με αυτά και μόνο πάω στοίχημα ότι θα έχεις εξοικονόμηση πάνω από 50%. Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Με αυτες τις ρυθμισεις εβγαλε το 24ωρο.Στο 1ο μερος καποια στιγμη ειχε ποσταρει καποιος συμφορουμιτης οτι ειχε βρει καποιο αρχειο το οποιο ετρωγε πολυ μπαταρια κ δεν εκανε τιποτα ουσιαστικο.Το ψαχνω αλλα δεν μπορω να το βρω.Μηπως θυμαται καποιος να μου πει πιο αρχειο ειναι?Και αλλη μια ερωτηση.Οταν κατεβαζουμε την πανω μπαρα (αυτην που εχει την ενεργοποιηση gps-bluetooth κ.α.)κατω απο τν εταιρια της κινητης που εχουμε μας λεει τι εχουμε βαλει να τρεχει πχ quick settings κ.α.Μπορει να μου πει καποιος πως τα καταργω αυτα που ειναι εκει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλημέρες! Τα Japonia είναι μπροστά :) http://www.youtube.com/watch?v=4t_JBncq89Y oficial 2.2 Froyo (SC02BOMJI9) for GalaxyS (NTT DOCOMO branded) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 παιδια καλημερα! δοκιμασα εχθες να κατεβασω το skype αλλα δεν μπορουσα να κανω login,υπαρχει καποια επιλογη η ρυθμιση ωστε να μπορω να μπω? εκανα μια αναζητηση αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι και λογο φορτου εργασιας δεν προλαβαινω να διαβασω ολα τα ποστ!ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 παιδια καλημερα! δοκιμασα εχθες να κατεβασω το skype αλλα δεν μπορουσα να κανω login,υπαρχει καποια επιλογη η ρυθμιση ωστε να μπορω να μπω? εκανα μια αναζητηση αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι και λογο φορτου εργασιας δεν προλαβαινω να διαβασω ολα τα ποστ!ευχαριστω! Προς το παρόν το Skype δεν υποστηρίζει GalaxyS, παρά μόνο στην 2.2 Froyo. Θα το διορθώσουν (το Skype) φαντάζομαι, αλλιώς εναλλακτικά δοκίμασε Fring. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Προς το παρόν το Skype δεν υποστηρίζει GalaxyS, παρά μόνο στην 2.2 Froyo. Θα το διορθώσουν (το Skype) φαντάζομαι, αλλιώς εναλλακτικά δοκίμασε Fring. ναι ε ? βασικα εβαλα εναν φιλο μου εχθες που ξερει απο τετοια και μου βρηκε αυτην την εφαρμογη Nimbuzz και εχει msn και skype μαζι!δεν εχω προλαβει να την δουλεψω καθολου την εχει δουλεψει καποιος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 firefox ... αλλά δεν δουλεύει !!! :lol::lol::lol: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=45816&catid=14&la=1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 ναι ε ? βασικα εβαλα εναν φιλο μου εχθες που ξερει απο τετοια και μου βρηκε αυτην την εφαρμογη Nimbuzz και εχει msn και skype μαζι!δεν εχω προλαβει να την δουλεψω καθολου την εχει δουλεψει καποιος? θεωρω οτι το ebuddy ειναι απο τις κορυφαιες στο ειδος αυτο. δεν εχει skype. ολα τα αλλα τα εχει και δουλευει πολυ καλα. χθες με απλο gprs γιατι εκει που ημουν δεν ειχα καλο σημα, μιλουσα με 2 ατομα κανονικα χωρις προβλημα στο ebuddy. Το nibuzz το εχω δοκιμασει και δουλευει και αυτο επισης αλλα εχω κρατησει το ebuddy σαν καλυτερο. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 ηθελα να σε παρω τηλ αλλα λεω θα το δεις εδω! θα το κατεβασω τωρα!:) thnx κολλητε!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Τί να σου πώ δεν ξέρω... όπου και να βρήκα το πρόβλημα ή κάνανε reflash ή reset που λες. Πάντως θα μπορούσες να εγκαταστήσεις το mybackup pro και να σώσεις τα apps σου πριν το reset, και μετά να τα κάνεις restore. Αν είναι όλα από το market δε θα έχεις πρόβλημα... θα χάσεις φυσικά τα settings.. ΕDIT: Βρήκα ένα post κάπου που το πρόβλημα το δημιουργούσε το MSN Talk... τό'χεις βάλει; Ευχαριστω για τον κοπο σου και που ψαχνεις να λυσεις ολων μας τα προβληματα. Λοιπον ειχα βαλει το MSN Talk και ΜSN Droid πριν καμια βδομαδα και τα ειχα σβησει γιατι δεν με ικανοποιουσαν και εβαλα το ebuddy μετα απο προταση αλλου φιλου εδω. Τελος παντων, βρηκα το ποστ που λες απο εχθες και πηγα και εσβησα τους φακελους που ειχαν αφησει αυτα τα 2. Τζιφος. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ομως, ξαναπηγα στις εφαρμογες, εκανα Διαγραφη Δεδομενων απο το GMAIL ΑΛΛΑ ΚΑΙ απο μια αλλη (επελεξα στα Φιλτρα: Σε εκτελεση) , την λεγομενη : Χωρος Αποθηκευσης Gmail. Ετσι φανηκε να λυνεται το προβλημα. Το τηλεφωνο συγχρονιζει ξανα τα emails γρηγορα. Ελπιζω να βοηθηθουν κι οσοι το αντιμετωπισουν. Αν το προβλημα επανεμφανιστει αυτες τις μερες, παει να πει οτι ουτε αυτο που εχω κανει δουλευει, οποτε ας μην το εχετε υποψην. 2 ερωτησεις που προεκυψαν καθως σκαλιζα τις Ρυθμισεις . Στις ρυθμισεις συγχρονισμου του gmail, τι σημαινει η επιλογη που εχει π.χ. που λεει : Καθε 1 μερα, καθε 2 μερες, .... και εχει εως 999 ημερες ? Τελος, ειδα οτι στις processes που τρεχουν στο κινητο μου ειναι αυτη που διακοπηκε και λεει πως εκινηθηκε απο το GTALK. Tι κανει ακριβως αυτο ? Γνωριζω πως μαλλον αυτο δεν απεγκαθισταται γιατι ερχεται με το κινητο, αλλα ρε παιδια, ποια η χρησιμοτητα του ως προγραμμα ? Πρεπει να το σκοτωνω με καποιον task killer? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Πολλοί εδώ μέσα έχουν παραπονεθεί για την εφαρμογή της yahoo και έχει διαπιστωθεί ότι είναι σίγουρα ελλατωματική. Γιατί δεν την πετάς και δεν συγχρονίζεις τον λογαριασμό σου yahoo με την built in εφαρμογή του γαλαξία; Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και για gmail και για forthnet. Αν για κάποιο περίεργο λόγο δε σας δουλεύει η built in (όπως σε εμένα :cry: ) και επειδή πραγματικά η εφαρμογή του yahoo είναι για-τα-μπάζα μπορείτε να προωθήσετε το yahoo λογαριασμό σας στο gmail (στις ρυθμίσεις του yahoo! mail από ένα PC) και να διαβάζετε όλα τα μηνύματά σας μετά από ένα συγχρονισμό του gmail!!! Εγώ προωθώ και το hotmail και έχω 3 σε 1 :cool: Edited October 8, 2010 by me00016 Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Πολλοί εδώ μέσα έχουν παραπονεθεί για την εφαρμογή της yahoo και έχει διαπιστωθεί ότι είναι σίγουρα ελλατωματική. Γιατί δεν την πετάς και δεν συγχρονίζεις τον λογαριασμό σου yahoo με την built in εφαρμογή του γαλαξία; Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και για gmail και για forthnet. Προσπαθησα πριν λιγο να προσθεσω τo yahoo στην built in αλλα τζιφος.Μου εχει μονο twitter,fb,google στις επιλογες και δεν με αφηνει να κανω αλλη δικια μου.Ποιος ο λογος?:blink: Αν για κάποιο περίεργο λόγο δε σας δουλεύει η built in (όπως σε εμένα :cry: ) και επειδή πραγματικά η εφαρμογή του yahoo είναι για-τα-μπάζα μπορείτε να προωθήσετε το yahoo λογαριασμό σας στο gmail (στις ρυθμίσεις του yahoo! mail από ένα PC) και να διαβάζετε όλα τα μηνύματά σας μετά από ένα συγχρονισμό του gmail!!!Εγώ προωθώ και το hotmail και έχω 3 σε 1 :cool: Χμ κατι τετοιο θα εψαχνα και γω μετα απο την αποτυχια του να δημιουργησω μονος φακελλο yahoo για συγχρονισμο.Μπορεις να αναφερεις βηματα με τα οποια απο pc να προωθουνται τα yahoo και hotmail μυνηματα στο Gmail? (Μιας και τον εχουμε τον λογαριασμο του Gmail που καθεται μονο και μονο για την ενεργοποιηση του market ας αξιοπιοιηθει καπως ετσι.:lol::lol:) Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Βασικα εχει πιο μεγαλη αξια να πατας την Φερραρι με ενα zastava....:p Καλά αν γίνεις ποτέ root σφύρα μου :p Τουλάχιστον πεστο απ'την αρχή :p Eγω παντως εχω ακομα θεμα με το yahoo mail.Μου εβγαλε update και το περασα κανονικα.Εκανα reboot το κινητο και μολις ξεκινησα να μπω ξανα στο mail κολλησε ο Διας και η Ηρα ξανα.....(για να μην πω τι αλλο κανουν οι δυο τους :mad: ) πεταει μαυρη οθονη για περιπου 10-15 δευτερολεπτα μεχρι να να κανει update στα mail και μου την σπαει! Όπως είπαν και άλλοι, το yahoo mail είναι από τις πιο κακογραμμένες εφαρμογές, και το ότι σου χάλασε δε με εκπλήσσει καθόλου... εγώ προσωπικά έχω βάλει το mail.yahoo.com σαν bookmark στο browser και μπαίνω από και και κάνω τη δουλειά μου καλύτερα.. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ομως, ξαναπηγα στις εφαρμογες, εκανα Διαγραφη Δεδομενων απο το GMAIL ΑΛΛΑ ΚΑΙ απο μια αλλη (επελεξα στα Φιλτρα: Σε εκτελεση) , την λεγομενη : Χωρος Αποθηκευσης Gmail. Ετσι φανηκε να λυνεται το προβλημα. Το τηλεφωνο συγχρονιζει ξανα τα emails γρηγορα. Το Gtalk μην το πειράζεις, άστο να υπάρχει, για κάποιο λόγο αν το σβήσεις θα χάσεις πολλές λειτουργείες, το μαρκετ δε θα δουλεύει, κλπ. Δεν τρώει πόρους οπότε είναι οκ... Όσο για τη λύση, ωραία που το βρήκες, αλλά χθες σου είχα πει να κάνεις cache και data clear, μάλλον δεν είχες κάνει το ένα... αλλά ωραία, τώρα ξέρουμε σίγουρα την απάντηση. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Προσπαθησα πριν λιγο να προσθεσω τo yahoo στην built in αλλα τζιφος.Μου εχει μονο twitter,fb,google στις επιλογες και δεν με αφηνει να κανω αλλη δικια μου.Ποιος ο λογος? Κάτσε, όταν πας στην εφαρμογή e-mail του τηλεφώνου δεν σε βάζει να διαλέξεις. Επιλέγεις προσθήκη λογαριασμού και προσθέτεις τον λογαριασμό e-mail σου όπως θα έκανες και στο mail των windows. Απλά πρέπει να βάλεις τις σωστές τιμές που σου δίνει ο παροχέας σου στο site του. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Όσο για τη λύση, ωραία που το βρήκες, αλλά χθες σου είχα πει να κάνεις cache και data clear, μάλλον δεν είχες κάνει το ένα... αλλά ωραία, τώρα ξέρουμε σίγουρα την απάντηση. Δεν ηταν ενεργη η επιλογη clear cache στη διαχειριση εφαρμογων του Gmail, μονο Διαγραφη Δεδομενων με αφηνε να κανω. Ετσι, ψαχουλεψα παραπανω και βρηκα αυτη που ελεγε : Χωρος αποθηκευσης gmail και εκανα κι εκει μια διαγραφη δεδομενων και φαινεται να εφτιαξε : ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλά αν γίνεις ποτέ root σφύρα μου :p Τουλάχιστον πεστο απ'την αρχή :p Όπως είπαν και άλλοι, το yahoo mail είναι από τις πιο κακογραμμένες εφαρμογές, και το ότι σου χάλασε δε με εκπλήσσει καθόλου... εγώ προσωπικά έχω βάλει το mail.yahoo.com σαν bookmark στο browser και μπαίνω από και και κάνω τη δουλειά μου καλύτερα.. Xαχαχα θα γινω που θα μου παει,θα την παρω την αποφαση....:lol: Το mail.yahoo.com ειναι πιο "ελαφρυ" απο το να μπαινεις στο http://www.yahoo.gr σκετο?Αυτο θελω και γω γι'αυτο κατεβασα εξαρχης και την εφαρμογη.Αυριο αλλαζω προγραμμα σε Cosmote απεριοριστα 35 με internet 350kb free.Κατεβασα και το 3G watchdog και θα δουμε αν μου φθασουν για μηνα.:O Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Προσπαθησα πριν λιγο να προσθεσω τo yahoo στην built in αλλα τζιφος.Μου εχει μονο twitter,fb,google στις επιλογες και δεν με αφηνει να κανω αλλη δικια μου.Ποιος ο λογος?:blink: Μην ασχολείσαι. Διάβασε παρακάτω. Χμ κατι τετοιο θα εψαχνα και γω μετα απο την αποτυχια του να δημιουργησω μονος φακελλο yahoo για συγχρονισμο.Μπορεις να αναφερεις βηματα με τα οποια απο pc να προωθουνται τα yahoo και hotmail μυνηματα στο Gmail? (Μιας και τον εχουμε τον λογαριασμο του Gmail που καθεται μονο και μονο για την ενεργοποιηση του market ας αξιοπιοιηθει καπως ετσι.:lol::lol:) Gmail Settings->Accounts and Import->Add POP3 email account->η διεύθυνση του email σου. Έτσι έβαλα το hotmail. Για το yahoo είτε πληρώνεις για premium account για να ενεργοποιήσεις το POP3 forwarding, είτε αλλάζεις την τοποθεσία σου σε yahoo! Asia και: options->Pop & forwarding->Forward your Yahoo! Mail->βάζεις τη διεύθυνση gmail σου. Και είσαι κομπλέ! :cool: Ερώτηση: Στις "Δραστηριότητες" των "Επαφών" έχω γεμίσει κάτι εκατοντάδες (χιλιάδες;) τιτιβίσματα από twitter και από fb σε βαθμό που το γαλαξιάκι "σφίγγεται" για να τα βγάλει στην οθόνη (μου έγινε και δυσκοίλιο). Δε βρίσκω καμιά ρύθμιση να διαγράφονται τα παλιότερα, κανείς :!: Edited October 8, 2010 by me00016 Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verman Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλημέρα. Μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να προετοιμάσω (όταν έρθει η ώρα :food:) το κινητό για αναβάθμιση σε 2.2 μέσω kies; Τώρα έχω την JM7 root και αρχική είχα (αν θυμάμαι καλά) την JF3. Ευχαριστώ. Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Λοιπόν, μόλις κατέβασα τον firefox 4 beta mobile για android. Τελικά δουλεύει αλλά δεν ενθουσιάστηκα, είναι πολύ βαρύς και δεν έχει πολλές επιλογές. Το μόνο που μου άρεσε ήταν ότι μπόρεσα να ανεβάσω τα bookmarks μου από τον υπολογιστή στο κινητό. Απλά έπρεπε να βάλω στον υπολογιστή το πρόσθετο sync, να δημιουργήσω acount και να επιλέξω στο κινητό το sync. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts