none14 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Λοιπόν παιδιά, δοκίμασα το xscope 6 και μπορώ να πω είναι ο καλύτερος browser μέχρι τώρα (έχω δοκιμάσει πολλούς: Opera, dolphin etc). Πολύ γρήγορος, με πολλές παραμετροποιήσεις και πολύ καλή απόκριση στο zoom. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το μαμίσιο αλλά δεν μου άρεσε η υλοποίηση των πολλών παραθύρων και ο τρόπος χειρισμού των favorites. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 λιγη βοηθεια παιδιά:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Λοιπον επι του θεματος μπαταριας του Γαλαξια μας εχω να πω τα καλυτερα μιας και ειμαι αυτην τη στιγμη που στελνω ειμαι σε test mode για την διαρκεια της σαν απλο τηλεφωνο (με καμια δεκαρια λεπτα βιντεο σε hd αναλυση,10 λεπτα destinator και κανα 5 λεπτο 3G browsing γιατι εψαχνα κατι και ηθελα αμεση προσβαση. ) με μοναδικη χρηση SMS και κλησεων σε GSM λειτουργια μονο απο την παρασκευη πρωι 8.00 που το εβγαλα απο τον φορτιστη ειμαι στο 38% μπαταριας ΧΩΡΙΣ να το κλεινω το κινητο το βραδυ ουτε καν σε FLY MODE. (για την ιστορια χανω 1~2% καθε βραδυ). Mε χρηση wifi/3G τις μερες που το δουλευω στο γραφειο και στο σπιτι,(αυτο το λαθος κανω,ολη την μερα με το κινητο ολες οι δουλειες και browsing εχοντας ξεχασει το netbook/desktop εντελως! :( ),κανονικα μου βγαζει 2 μερες και 10~12 ωρες με την χρηση που περιεγραψα. Ολα αυτα με eclair 2.1 ( Ι9000ΧΧJM1/2.6.29root@SE-S603 #2/ECLAIR.XWJM5 ) εργοστασιακη με root και oclf,αγορασμενο unbranded απο την vodafone.Προς το παρον δεν θελω ουτε καν να σκεφτομαι την αλλαγη σε Froyo μιας και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο το τεστ της διαρκειας της μπαταριας με απλη χρηση αλλα και απο την φουλ χρηση του με 3G/wifi χωρις κολληματα,lags κτλ.:) Σημειωση:H ενδειξη της μπαταριας δεν ειναι placebo,εκλεισα το κινητο και το ξανανοιξα πριν κανω το ποστ αυτο και εδειξε 1% λιγοτερο απο οτι ηταν πριν το ανοιξω (39%).:cool: Ανακεφαλαιωνω λεγοντας οτι απο την Παρασκευη το πρωι που εβγαλα τον Γαλαξια απο τον φορτιστη,αυτη την στιγμη εχω μπαταρια στο 19% αλλα εχθες δεν κρατηθηκα και επαιξα με το wifi και εκανα browsing για 11λ και 33δευτ.:p (βασικα μου ειχε καβατζωσει η γυναικα το netbook :lol:) και με 8 μνμ και κλησεις 10 λεπτων.Με βγαζει σημερα ανετα αν δεν παιξω παλι μαζι του μεχρι το βραδυ που θα μπει για μαμ στην πριζα.:cool: 5 μερες με την σημερινη δεν ειναι καθολου κακο ε?:D ps:Ξανασημειωνω οτι ειμαι με gsm mode και χωρις να κανω την χρηση του σαν smartphone.Μονο τηλεφωνο και μονο εχθες επαιξα λιγο με browsing λογω αναγκης...(ατιμο facebook....:X) Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamarakos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλημέρα!! Ξέρει καποιος κανένα call filter που να μην κανει reject την κλήση αλλά απλώς να την αφήσει να χτυπάει, φυσικά χωρίς να φαίνεται στο τηλέφωνο τίποτα? Αυτά για το iphone ήταν παιχνιδάκι πριν 1.5 χρόνο και μεις ούτε έναν σωστο call blocker? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλημέρα!! Ξέρει καποιος κανένα call filter που να μην κανει reject την κλήση αλλά απλώς να την αφήσει να χτυπάει, φυσικά χωρίς να φαίνεται στο τηλέφωνο τίποτα? Αυτά για το iphone ήταν παιχνιδάκι πριν 1.5 χρόνο και μεις ούτε έναν σωστο call blocker? :( φίλεμου κατέβασε τo spc απο market Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamarakos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 φίλεμου κατέβασε τo spc απο market Παλι δυο επιλογες δινει, hang up ή pick up and then end call immediately!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλημερα,θα πας στις ρυθμισεις και στη συνεχεια στο συγχρονισμο,στο παραθυρο που θα σου ανοιξει τικαρισε και τα δυο κουτακια και απο κατω θα δεις το λογαριασμο του gmail σου να γινεται πρασινος,πατα μια πανω του και θα σου ανοιξει ενα παραθυρο οπου θα βλεπεις οτι ξεκιναει συγχρονισμος,ολες οι επαφες που εχεις στο gmail θα αρχισουν να περνιουνται στο τηλεφωνο. οκ ευχαριστω!!!:D και αμα ενημερωνω τον καταλογο του τηλεφωνου ενημερωνονται και στο gmail??ετσι ομως μου βγαινουν σαν διπλα στο τηλεφωνο επειδη τα εχω και σε τηλεφωνο και σε gmail αμα βαλω να φαινονται μονο του τηλεφωνου θα επηρεασει κατι?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Φιλε μου νομιζω οτι εχεις κανει καποιο λαθακι γι'αυτο και δεν δουλευει σωστα. οι φακελλοι που εφτιαξες υπαρχουν ηδη και γι'αυτο πιστευω οτι εχεις "μπερδεψει" το κινητο σου. μεσα στην μνημη υπαρχει ο φακελος /sdcard/media/. εκει μεσα ειναι ο φακελος \audio\notifications οπου απλα βαζεις τους ηχους που θελεις. μετα κανεις ενα restart και εισαι οκ. νομιζω οτι για να μπορεσεις να δεις τους παραπανω φακελους, πρεπει να εισαι root, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. ας μας πουν τα παιδια εδω μεσα γιατι δεν το θυμαμαι αυτο. απο εκει και περα, λογικα πρεπει να σβησεις τωρα τους φακελλους που δημιουργησες γιατι δεν δουλεύουν. Καλημερα.Το εκανα root αλλα δεν εβλεπα αυτους τους φακελους μεσα.Το ξαναγυρισα unroot παλι.Επαναλαμβανω ομως οτι δεν εχω εξωτερικη sd. Καποια λυση ρε παιδια γιατι γινεται αυτο?Δεν το ειχα ξαναδιαβασει καπου αυτο που κανει σε εμενα!! Edited December 7, 2010 by mirrorofsorrow Διόρθωση παράθεσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 οκ ευχαριστω!!!:D και αμα ενημερωνω τον καταλογο του τηλεφωνου ενημερωνονται και στο gmail??ετσι ομως μου βγαινουν σαν διπλα στο τηλεφωνο επειδη τα εχω και σε τηλεφωνο και σε gmail αμα βαλω να φαινονται μονο του τηλεφωνου θα επηρεασει κατι?? οκ τα καταφερα :) οταν βγει το foryo πχ θα μπορεσω να περασω τις εφαρμογες που ηδη θα εχω στο τηλεφωνο στην εξωτερικη μνημη απο πριν η μονο αυτες που θα εχω μετα το update?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 παιδιά στο mp3 player υπάρχει η δυνατότητα να παίζει φακέλους με συλλογές; Δηλαδή να φτιάξω έναν φάκελο "ξένα", έναν φάκελο "ελληνικά", κλπ και να μπορεί να παίξει μόνο αυτον τον φάκελο (χωρίς να είναι δηλαδη συγκεκριμένο album) κανένας μία απάντηση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Ξεκινάω το μακρυναρι ελπιζωντας να μη βγω και οφ τοπικ.. Μετα απο αρκετο διαβασμα σε ξενα site και forum διαπιστωνω οτι οι κατοχοι galaxy s ειναι ιδιαιτερα ευχαριστημενοι απο την διελευση του νεξυς ς. Οι περισσοτεροι υποστηριζουν οτι ηταν τακτικη της σαμσουνγκ, να ταιριαζει σε specs (κυριως cpu) με το galaxy ωστε να παιρνουν γρηγοροτερα τα μελλοντικα updates τα galaxy. Βεβαια ολοι αυτοι εχουν παρει επισημα froyo ηδη, αλλα ο αριθμος των ατομων (κατοχοι η μη) που λενε οτι θα παρει πρωτο το galaxy 2.3, ειναι εξωφρενικα μεγαλος. Αστειος και ειρωνικος για μας, αφου παιζει μονο στην ελλαδα να μην εχει διατεθει ακομα επισημα froyo..σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο απο οτι φαινεται. Διαβάζοντας το 1ο επισημο preview (βλ. θεμα νεξυς) μονο εντυπωσιασμενος ειμαι απο τον ηδη εντυπωσιασμο εκείνου που εκανε το συγκριτικο. Αν ειναι τοσο γρηγορο το κινητο τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει το γνωστο σε μας filesystem της samsung. Ενταξει 2.3 ειναι αυτο και ειναι βελτιωμενο, αλλα τοοοση διαφορα δε παιζει με ενα filmware update. Τωρα αυτο που με νοιαζει, βαση των φημων για τις ερχομενες (official μαλλον?) rom για galaxy, ειναι να πει καποιος με γνωσεις (βλ. tyxerakias, tony κλπ) αν οντως η rom του nexus s ευκολα ταιριαζει σε μας. Αν δηλαδη με βαση το hardware του νεου nexus που μοιαζει μεν αλλα ειναι διαφορετικο δε (nfc, flash καμερας), οι roms του ευκολα και χωρις bugs κυριως μπαινουν σε galaxy. Edited December 7, 2010 by pappasi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Λοιπον παρατήρησα κατι στο froyo αλλα δεν ξερω αν το κανει μονο σε εμενα. Οταν φτιαχνω φακελους στο home screen μετα απο επανεκκινηση του τηλ δεν μενουν ολες οι εφαρμογες μεσα... το εχει παρατηρησει κανεις αλλος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 guys sorry μια γρηγορη απαντηση γιατι εκανα πατατα και δε βρισκω τη λυση πως προσθετω ημερολογια στο google ημερολογιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ξεκινάω το μακρυναρι ελπιζωντας να μη βγω και οφ τοπικ.. Μετα απο αρκετο διαβασμα σε ξενα site και forum διαπιστωνω οτι οι κατοχοι galaxy s ειναι ιδιαιτερα ευχαριστημενοι απο την διελευση του νεξυς ς. Οι περισσοτεροι υποστηριζουν οτι ηταν τακτικη της σαμσουνγκ, να ταιριαζει σε specs (κυριως cpu) με το galaxy ωστε να παιρνουν γρηγοροτερα τα μελλοντικα updates τα galaxy. Βεβαια ολοι αυτοι εχουν παρει επισημα froyo ηδη, αλλα ο αριθμος των ατομων (κατοχοι η μη) που λενε οτι θα παρει πρωτο το galaxy 2.3, ειναι εξωφρενικα μεγαλος. Αστειος και ειρωνικος για μας, αφου παιζει μονο στην ελλαδα να μην εχει διατεθει ακομα επισημα froyo..σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο απο οτι φαινεται. Διαβάζοντας το 1ο επισημο review (βλ. θεμα νεξυς) μονο εντυπωσιασμενος ειμαι απο τον ηδη εντυπωσιασμο εκείνου που εκανε το συγκριτικο. Αν ειναι τοσο γρηγορο το κινητο τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει το γνωστο σε μας filesystem της samsung. Ενταξει 2.3 ειναι αυτο και ειναι βελτιωμενο, αλλα τοοοση διαφορα δε παιζει με ενα filmware update. Τωρα αυτο που με νοιαζει, βαση των φημων για τις ερχομενες (official μαλλον?) rom για galaxy, ειναι να πει καποιος με γνωσεις (βλ. tyxerakias, tony κλπ) αν οντως η rom του nexus s ευκολα ταιριαζει σε μας. Αν δηλαδη με βαση το hardware του νεου nexus που μοιαζει μεν αλλα ειναι διαφορετικο δε (nfc, flash καμερας), οι roms του ευκολα και χωρις bugs κυριως μπαινουν σε galaxy. Dεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσουμε να παρουμε το 2.3 συντομα και αν καθυστερει η ελευση του 2.2 για εμας μονο και μονο για να μας εκπληξουν ευχαριστα,το μονο σιγουρο ειναι αυτο που ειπες οτι ολοι χαιρονται (μαζι και εγω) που δεν εχει κραυγαλεες διαφορες σε hardware και θα μπορεσουμε official η unofficial,απο τους φιλους μας στο XDA και τα παιδια πο εδω μεσα που βοηθανε τοσο ολους εμας,να παρουμε την εκδοση 2.3 μεχρι τον Φεβρουαριο που θα γιοταζω με τον Γαλαξια μου και να του το κανω δωρακι....ω ναι ειμαι απολυτα ερωτευμενος με την κινηταρα μου και ετσι οπως ειναι!:O :lol::lol::lol::p Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Γιωργο τους φακελλους αυτους οταν ειχες γινει root, μηπως προσπαθησες να τους δεις με τον μαμα explorer (που λεει "τα αρχεια μου") ? γιατι νομιζω οτι δεν τους βλεπει. γινει root και δοκιμασε με καποιο αλλο file explorer οπως astro, root explorer κ.τ.λ και πες μας. Καλημερα φιλε, εγω οπως εχω γραψει ειμαι αισιοδοξος πανω σε αυτο το θεμα, δηλαδη οτι υπαρει μεγαλη πιθανοτητα να παρουμε κι'εμεις την 2.3 επισημα. απο εκει και περα απο θεμα specs, το galaxy s με το nexus s ειναι πολυ κοντα και νομιζω οτι δεν εχουν καθολου διαφορες. ακομα και αν εχει χρησιμοποιησει αλλο file system στο nexus s (λογικα καποιο ext2 Η ext4), θεωρω οτι θα ειναι πολυ ευκολο για τους τρελους εκει στο xda να το κανουν να παιζει και στο galaxy μας. σε μενα με μαμα 2.1 και στης γυναικας μου με froyo μετα απο επανεκινηση κραταει κανονικα τα παντα. φιλε μηπως ψαχνεις αυτο ? http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/samsung-galaxy-s-i-9000.html το χω κανει αυτο το θεμα ειναι πως στο gmail μου στο ημερολογιο εχει 2 ενοτητες α τα ημερολογια μου ημερολογια που μπορω να προβαλω και να τροποποιησω β αλλα ημερολογια ημερολογια που μπορω να προβαλω μονο εγω στη συσκευη ομως τζιφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) το χω κανει αυτο το θεμα ειναι πως στο gmail μου στο ημερολογιο εχει 2 ενοτητες α τα ημερολογια μου ημερολογια που μπορω να προβαλω και να τροποποιησω β αλλα ημερολογια ημερολογια που μπορω να προβαλω μονο εγω στη συσκευη ομως τζιφος Δοκίμασε να πας Applications- Calendar - menu button - More - Settings - Calendars, και εκεί τικάρεις τα extra που θες να δείχνει. (αφού φυσικά κάνεις πρώτα συγχρονισμό). Ξεκινάω το μακρυναρι ελπιζωντας να μη βγω και οφ τοπικ.. Μετα απο αρκετο διαβασμα σε ξενα site και forum διαπιστωνω οτι οι κατοχοι galaxy s ειναι ιδιαιτερα ευχαριστημενοι απο την διελευση του νεξυς ς. Οι περισσοτεροι υποστηριζουν οτι ηταν τακτικη της σαμσουνγκ, να ταιριαζει σε specs (κυριως cpu) με το galaxy ωστε να παιρνουν γρηγοροτερα τα μελλοντικα updates τα galaxy. Βεβαια ολοι αυτοι εχουν παρει επισημα froyo ηδη, αλλα ο αριθμος των ατομων (κατοχοι η μη) που λενε οτι θα παρει πρωτο το galaxy 2.3, ειναι εξωφρενικα μεγαλος. Αστειος και ειρωνικος για μας, αφου παιζει μονο στην ελλαδα να μην εχει διατεθει ακομα επισημα froyo..σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο απο οτι φαινεται. Διαβάζοντας το 1ο επισημο review (βλ. θεμα νεξυς) μονο εντυπωσιασμενος ειμαι απο τον ηδη εντυπωσιασμο εκείνου που εκανε το συγκριτικο. Αν ειναι τοσο γρηγορο το κινητο τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει το γνωστο σε μας filesystem της samsung. Ενταξει 2.3 ειναι αυτο και ειναι βελτιωμενο, αλλα τοοοση διαφορα δε παιζει με ενα filmware update. Τωρα αυτο που με νοιαζει, βαση των φημων για τις ερχομενες (official μαλλον?) rom για galaxy, ειναι να πει καποιος με γνωσεις (βλ. tyxerakias, tony κλπ) αν οντως η rom του nexus s ευκολα ταιριαζει σε μας. Αν δηλαδη με βαση το hardware του νεου nexus που μοιαζει μεν αλλα ειναι διαφορετικο δε (nfc, flash καμερας), οι roms του ευκολα και χωρις bugs κυριως μπαινουν σε galaxy. Xωρίς σημαντικές τροποποιήσεις δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δουλέψει στο δικό μας τηλέφωνο η rom του nexus s. Παρ'όλα αυτά, αν δώσουν το source code όπως κάνανε με το Galaxy S, και το περιλάβει κάποιο σαϊνι μάλλον από xda (π.χ. ο cyanogen), είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να αλλάξει αυτά που χρειάζονται και να την ξανακάνει compile για μας. Εκτός αν η Samsung κάνει κανένα θαύμα και βγάλει 2.3 για το galaxy, αλλά είμαι φύσει απαισιόδοξος και αμφιβάλλω. Ο cyanogen ήδη έχει δείξει με την πειραματική του ακόμα rom ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί πολύ καλύτερα τον επεξεργαστή απ'ότι η μαμά rom, και βγάζει εξωπραγματικές τιμές. Και μιλάω για το αργό FPU στο 2.1, που με το 2.2 στο Nexus και στο Desire η απόδοση τoυ επεξεργαστή απογειώθηκε, ενώ στο galaxy s απλά διπλασιάστηκε. Δες την εικόνα από ένα lagfixed froyo να καταλάβεις τί εννοώ... όλη κι όλη η βελτίωση που κάνει το lagfix είναι ότι βελτιώνει το I/O κομμάτι (πράσινο)... κοίτα πώς βελτιώθηκε το CPU κομμάτι (που έχει περισσότερη σημασία) στο Nexus 2.2 σε σχέση με το 2.1 (το Desire 2.2 είναι κι αυτό έτσι). Απ'ότι έχω δει το mod που ετοιμάζει ο Cyanogen θα ξεπερνάει το Nexus στο CPU (μπλε) κομμάτι. Απλά το Froyo γράφτηκε για το Nexus, και στο Galaxy S δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα... δεν ξέρω καθόλου για το gingerbread. Edited December 7, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Δοκίμασε να πας Applications- Calendar - menu button - More - Settings - Calendars, και εκεί τικάρεις τα extra που θες να δείχνει. (αφού φυσικά κάνεις πρώτα συγχρονισμό). τζιφος δεν εκανε τπτ και μαλιστα ηταν τικαρισμενα ηδη ολα τα ημερολογια που προβαλε πριν Edited December 7, 2010 by mantzaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 σε μενα με μαμα 2.1 και στης γυναικας μου με froyo μετα απο επανεκινηση κραταει κανονικα τα παντα. Λοιπόν τελικα τα κρατάει γενικά και μένα εν τέλει, εκτος αν βάλω μέσα στο φάκελο κάποια μεγάλη εφαρμογή-παιχνίδι (πχ, dungeon hunter που ειναι > 250ΜΒ)... :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 οκ τα καταφερα :) οταν βγει το foryo πχ θα μπορεσω να περασω τις εφαρμογες που ηδη θα εχω στο τηλεφωνο στην εξωτερικη μνημη απο πριν η μονο αυτες που θα εχω μετα το update?? ξερει κανεις να μου απαντησει??επισης γινεται οταν μιλαω με καποιον να με καλει και καποιος αλλος και να τον βαζω σε αναμονη η να κανω ενναλαγη γραμμης???οταν πεφτει η μπαταρια και μπενει στο mode που χαμηλωνει η φωτεινοτητα και δεν ξερω και εγω τι αλλο γινεται να το απενεργοοιησουμε?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 ξερει κανεις να μου απαντησει??επισης γινεται οταν μιλαω με καποιον να με καλει και καποιος αλλος και να τον βαζω σε αναμονη η να κανω ενναλαγη γραμμης???οταν πεφτει η μπαταρια και μπενει στο mode που χαμηλωνει η φωτεινοτητα και δεν ξερω και εγω τι αλλο γινεται να το απενεργοοιησουμε?? Θα μπορείς μεταφέρεις όλα αυτά που είναι προγραμμάτισμένα με αυτή τη δυνατότητα. Αν και δε βλέπω το λόγο, τα 2 GB που έχει το τηλέφωνο ελεύθερα για εφαρμογές είναι υπεραρκετά, εγώ δεν έχω μεταφέρει ούτε μια εφαρμογή στην κάρτα. Το ότι δε σου απαντάει κάποιος σημαίνει ότι μάλλον δεν ξέρουν σίγουρα, δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεις τις ερωτήσεις σου σε κάθε σελίδα. Εξ'άλλου όταν σου έρθει το Froyo θα τα μάθεις αυτά από πρώτο χέρι, δεν καταλαβαίνω τί θα βοηθήσει να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες από τώρα.... Για την αναμονή φυσικά γίνεται, αρκεί να υποστηρίζει ο πάροχός σου Call Waiting, μπορείς να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις. Για τη φωτεινότητα δεν ξέρω αν απενεργοποιείται αυτό που λες, αλλά μπορείς να την αυξήσεις χειροκίνητα σέρνοντας το δάχτυλό σου προς τα δεξιά στη notification bar. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 κανένας μία απάντηση; Αν στις ρυθμισεις του music player, πατησεις μενου μουσικης και τσεκαρεις τους φακελους δεν τους βλεπεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 κανένας μία απάντηση; Δοκίμασε να πας στα albums και να διαλέξεις τον φάκελο "ελληνικά" το ίδιο πράμα είναι. Εκτός αν θες να βλέπεις έτσι και αλλιώς τους φακέλους με τα mp3 σου που τότε δεν έχω βρει σε κανένα player να έχει τέτοια επιλογή. Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 παιδιά στο mp3 player υπάρχει η δυνατότητα να παίζει φακέλους με συλλογές; Δηλαδή να φτιάξω έναν φάκελο "ξένα", έναν φάκελο "ελληνικά", κλπ και να μπορεί να παίξει μόνο αυτον τον φάκελο (χωρίς να είναι δηλαδη συγκεκριμένο album) Εγώ χρησιμοποιώ τον Music PlayerPro (http://www.appbrain.com/app/music-playerpro/com.tbig.playerpro) αλλά δεν είναι δωρεάν. Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Θα μπορείς μεταφέρεις όλα αυτά που είναι προγραμμάτισμένα με αυτή τη δυνατότητα. Αν και δε βλέπω το λόγο, τα 2 GB που έχει το τηλέφωνο ελεύθερα για εφαρμογές είναι υπεραρκετά, εγώ δεν έχω μεταφέρει ούτε μια εφαρμογή στην κάρτα. Το ότι δε σου απαντάει κάποιος σημαίνει ότι μάλλον δεν ξέρουν σίγουρα, δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεις τις ερωτήσεις σου σε κάθε σελίδα. Εξ'άλλου όταν σου έρθει το Froyo θα τα μάθεις αυτά από πρώτο χέρι, δεν καταλαβαίνω τί θα βοηθήσει να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες από τώρα.... Για την αναμονή φυσικά γίνεται, αρκεί να υποστηρίζει ο πάροχός σου Call Waiting, μπορείς να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις. Για τη φωτεινότητα δεν ξέρω αν απενεργοποιείται αυτό που λες, αλλά μπορείς να την αυξήσεις χειροκίνητα σέρνοντας το δάχτυλό σου προς τα δεξιά στη notification bar. ωραια ευχαριστω!!!:D πως μπορω να βλεπω το ποσοστο της μπαταριας??επισης τα samsung apps ουτε αυτα μπορω να τα μεταφερω στην εξωτερικη μνημη??αμα διαγραψω τα apps της sammsoung δεν γινεται κατι ε? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaki12 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 μια ερώτηση για όσους χρησιμοποιούν launcher pro: Οταν ανοίγω μια εφαρμογή και μετά κάνω back, δεν με βγάζει ξανά στο panel των εφαρμογών αλλά στην homescreen. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις, το γκουγκλαρα κιόλας αλλά δεν βρίσκω πουθενά κάτι σχετικό. Έχω τον launcher pro plus v.0.8.1.1 KISS - Keep It Simple Stupid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts