Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωριζει κανεις πως γινεται να εμφανιζεται η γραμμη που ειναι ενεργοποιημενη σε dual sim? Χρησιμοποιω cosmote 2in1

Και εγώ το ίδιο ψάχνω αλλα δεν το βρήκα.

Είχα βρει πως αλλάζεις νούμερο αλλά το ξέχασα.

Δοκίμασα τώρα μήπως το θυμηθώ αλλά τιποτα.

Έχεις σε μια σιμ δυο νούμερα; Αν ναι, θα θελα να σε ρωτησω κατι σε πμ.

Μαρία

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εννοεί μάλλον την κατανάλωση ρεύματος στο εργοστάσιο για την παραγωγή τους...κοστίζει αρκετά στην Samsung η παραγωγή τους...

- Οχι δεν εννοω αυτο παλληκαρι μου ,αλλα αυτο:

Print Email Bookmark Share

Slashdot Digg Facebook Twitter Delicious reddit Google StumbleUpon Buzz up!close this

AMOLED and SLCD screens compared

By John Chan, CNET Asia

Jul 28, 2010

This week, HTC officially announced it will be using Sony's Super LCD (SLCD) technology for its 3.7-inch screens used in the HTC Desire and Nexus One smartphones. It isn't a big surprise as reports have been rife regarding the limited supply of AMOLED screens from Samsung.

In its press release, HTC said the use of SLCD would give a comparable visual experience compared with the company's current crop of AMOLED 3.7-inch displays and provide better battery performance.

According to HTC Southeast Asia's product manager Wayne Tang, this doesn't mean the company is abandoning AMOLED and we "can expect to see both types of displays in current and future HTC devices".

In the case of battery performance, Tang said an AMOLED screen would be more efficient when the image is largely black in color. This is because AMOLED technology does not draw power when displaying black pixels. However, in situations with a high proportion of white pixels, SLCD has an advantage. This is partly due to better power management as it is an improvement on the already matured IPS LCD technology.

As for the visual differences between the two display technologies, Tang stated that it is difficult for most people to tell one from the other. HTC showed us two devices side-by-side so we can judge for ourselves. The SLCD version is on the left while the AMOLED Desire is on the right in all the photos..... bla,bla....

- Stathis -

Δηλαδή, το κινητό έχει φτάσει τα 5000000 πωλήσεις, και ένα ρημάδι froyo ρε παιδί μου αυτή η Samsung δε μπορεί να μας δώσει;

ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ εισαι και πρωτος . Επιτελους αναβαθμιστικε ,χαρη στην πολυτιμη συνησφορα σου. Ενα ευχαριστω δεν ειναι τιποτα για μενα , οποτε κατεβεις προς ΠΥΡΓΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ ,οτι γουσταρεις. Φιλε Σ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ ΤΩ Π Ο Λ Υ KEEP GOING (που λεει και το JOHNNIE WALKER)
ΓΙΑΝΝΗΣ

@ Te_Salat: Μονο το προβλημα σηματος, η δεσμευση με το iTunes και η διαφορα στο internet browsing, μου εφταναν για να προτιμησω το Galaxy S...

Κωστή γνωριζόμαστε από παλιά και ξέρεις την τρέλα με τα gadgets.:D

Θέλω να το δοκιμάσω ο ίδιος, να το συγκρινω να δω που είναι καλύτερο και που χειρότερο από το galaxy.

Όλες μου οι συσκευές είναι apple εκτός του galaxy κι ενός net book με XP που το έχω κρατήσει για να κάνω την βρωμικη δουλειά με τα windows και android.

Το iTunes αν το ξέρεις είναι ότι καλύτερο στην διαχείριση των multimedia σου. Ειδικά όταν το δουλεύεις σε Mac.

Μετά το iPhone είναι απόλυτα συμβατό με το iPad και το Mac μου. Μπορώ να κάνω πιο εύκολα κάποια πράγματα.

Πχ ακόμα δεν έχω βρει τροπο να συχρονισω τις σημειώσεις μου στο galaxy μ αυτές του iPad και Mac αλλά και με το pc του γραφείου.

Και πολλά αλλά.

Θέλω λοιπόν να τα δουλέψω και τα δυο παράλληλα για ένα διάστημα ώστε να δω με απόλυτη σιγουριά ποιο από τα δυο κάνει για αυτα που χρειάζομαι εγώ.

Κανένα review δεν μπορεί να διαφωτίσει τον χρήστη αν ο ίδιος δεν δουλέψει μια συσκευή.

Ξαναλέω ότι το galaxy είναι η καλύτερη συσκευή σε hardware που έχει περάσει από τα χέρια μου.

Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα κρατησω το iPhone.

Αλλά και αν ακόμα αποφασίσω να το κρατησω, θα δώσω στην κόρη μου αν θελει τον Γαλαξια και θα πουλησω το Hd2 που της έχω ήδη χαρίσει.

Επέστρεψα στην official JM1 2.1 eclair γιατί έτσι όπως την έχω στήσει παει σφαίρα παντού. Θέλω να κάνω την σύγκριση έχοντας αυτήν στον Γαλαξια μου.

Να επιβεβαιωσω κι εγώ, ότι με την εφαρμογή rom manager γίνεται άψογη επαναφορά του backup και η συσκευή επανέρχεται όπως την είχες όταν πήρες το backup.

Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι root.

Βγήκαμε εκτός θέματος αλλά καλό είναι να διαβάζουν κάτι τέτοια οι υποψήφιοι αγοραστές ώστε να έχουν ξεκάθαρες απόψεις για την συσκευή που θα επιλέξουν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

- Οχι δεν εννοω αυτο παλληκαρι μου ,αλλα αυτο:
Απλώς αυτό αναφέρεται στις AMOLED και όχι στις Super AMOLED. Υπάρχει σημαντική διαφορά. :cool:

Παιδιά η super amoled είναι κορυφή.

Όλα αυτά που γράφονται περί κατανάλωσης και ανάλυσης είναι ανοησίες που βγήκαν σε blogs μόλις έγινε γνωστή η κατάρτιση της amoled στα HTC.

Και βεβαίως η απλή amoled με την super έχουν τεράστια διάφορα. Δείτε βιντεακια με την amoled του desire δίπλα στην super amoled του galaxy και θα καταλάβετε.

Δεν είναι μόνο το απόλυτο μαύρο, υπάρχει διάφορα στην θέαση υπό γωνία και πιο πολύ ακόμα κάτω από τον ήλιο.

Επίσης δείτε το κειμενακι κάτω από τα εικονιδια της αρχικής οθόνης, πόσο πιο ευκρινή είναι στο galaxy.

Ψαξτε λίγο στο YouTube υπάρχουν πολλά και μάλιστα ένα απ αυτά ελληνικό από το techblog.gr

Ακόμα και σε σύγκριση με την retina του iPhone 4 κάπου υπερτερεί και κάπου υστερεί. Δηλαδή σε κάποιους θα αρέσει περισσότερο η super amoled γιατί ταιριάζει στις προτιμήσεις τους.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κωστή γνωριζόμαστε από παλιά και ξέρεις την τρέλα με τα gadgets.:D

Θέλω να το δοκιμάσω ο ίδιος, να το συγκρινω να δω που είναι καλύτερο και που χειρότερο από το galaxy.

Όλες μου οι συσκευές είναι apple εκτός του galaxy κι ενός net book με XP που το έχω κρατήσει για να κάνω την βρωμικη δουλειά με τα windows και android.

Το iTunes αν το ξέρεις είναι ότι καλύτερο στην διαχείριση των multimedia σου. Ειδικά όταν το δουλεύεις σε Mac.

Μετά το iPhone είναι απόλυτα συμβατό με το iPad και το Mac μου. Μπορώ να κάνω πιο εύκολα κάποια πράγματα.

Πχ ακόμα δεν έχω βρει τροπο να συχρονισω τις σημειώσεις μου στο galaxy μ αυτές του iPad και Mac αλλά και με το pc του γραφείου.

Και πολλά αλλά.

Θέλω λοιπόν να τα δουλέψω και τα δυο παράλληλα για ένα διάστημα ώστε να δω με απόλυτη σιγουριά ποιο από τα δυο κάνει για αυτα που χρειάζομαι εγώ.

Κανένα review δεν μπορεί να διαφωτίσει τον χρήστη αν ο ίδιος δεν δουλέψει μια συσκευή.

Ξαναλέω ότι το galaxy είναι η καλύτερη συσκευή σε hardware που έχει περάσει από τα χέρια μου.

Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα κρατησω το iPhone.

Αλλά και αν ακόμα αποφασίσω να το κρατησω, θα δώσω στην κόρη μου αν θελει τον Γαλαξια και θα πουλησω το Hd2 που της έχω ήδη χαρίσει.

Επέστρεψα στην official JM1 2.1 eclair γιατί έτσι όπως την έχω στήσει παει σφαίρα παντού. Θέλω να κάνω την σύγκριση έχοντας αυτήν στον Γαλαξια μου.

Να επιβεβαιωσω κι εγώ, ότι με την εφαρμογή rom manager γίνεται άψογη επαναφορά του backup και η συσκευή επανέρχεται όπως την είχες όταν πήρες το backup.

Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι root.

Βγήκαμε εκτός θέματος αλλά καλό είναι να διαβάζουν κάτι τέτοια οι υποψήφιοι αγοραστές ώστε να έχουν ξεκάθαρες απόψεις για την συσκευή που θα επιλέξουν.

Κώστα σχετικά με τον rom manager όταν λες ότι όλα επανέρχονται όπως τα ειχες; Εννοώ και τα settings των εφαρμογών και τα settings του κινητού;

Θα με ενδιέφερε πολύ αυτό..τον είχα κατεβάσει κάποια στιγμή αλλά κόλλησα γιατί δεν κατάλαβα πως πρέπει να κάνω το backup και μετά την επαναφορά..

Αντώνης

Κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που λέτε, μόνο εμένα ενοχλεί το γεγονός ότι στις εισερχόμενες τα ringtones ξεκινάνε χαμηλωμένα και μετά κάνουν ένα απότομο fade in ? (Τώρα που λύσαμε τα βασικά θέματα, ασχολούμαστε με μ@λ##ς :lol: )

Για την ακρίβεια αναφέρθηκε και στο XDA και η μόνη λύση που δώσαν προς το παρόν είναι πειράζοντας το Phone.apk (decompile, edit, recompile και πίσω στη συσκευή). Μου φαίνεται πολύ περίεργο να είναι έτσι από default και να μην αλλάζει με άλλο τρόπο!

Παιδιά η super amoled είναι κορυφή.

Όλα αυτά που γράφονται περί κατανάλωσης και ανάλυσης είναι ανοησίες που βγήκαν σε blogs μόλις έγινε γνωστή η κατάρτιση της amoled στα HTC.

Και βεβαίως η απλή amoled με την super έχουν τεράστια διάφορα. Δείτε βιντεακια με την amoled του desire δίπλα στην super amoled του galaxy και θα καταλάβετε.

Δεν είναι μόνο το απόλυτο μαύρο, υπάρχει διάφορα στην θέαση υπό γωνία και πιο πολύ ακόμα κάτω από τον ήλιο.

Επίσης δείτε το κειμενακι κάτω από τα εικονιδια της αρχικής οθόνης, πόσο πιο ευκρινή είναι στο galaxy.

Ψαξτε λίγο στο YouTube υπάρχουν πολλά και μάλιστα ένα απ αυτά ελληνικό από το techblog.gr

Ακόμα και σε σύγκριση με την retina του iPhone 4 κάπου υπερτερεί και κάπου υστερεί. Δηλαδή σε κάποιους θα αρέσει περισσότερο η super amoled γιατί ταιριάζει στις προτιμήσεις τους.

Έτσι...:cool:

Κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που λέτε, μόνο εμένα ενοχλεί το γεγονός ότι στις εισερχόμενες τα ringtones ξεκινάνε χαμηλωμένα και μετά κάνουν ένα απότομο fade in ? (Τώρα που λύσαμε τα βασικά θέματα, ασχολούμαστε με μ@λ##ς :lol: )

Για την ακρίβεια αναφέρθηκε και στο XDA και η μόνη λύση που δώσαν προς το παρόν είναι πειράζοντας το Phone.apk (decompile, edit, recompile και πίσω στη συσκευή). Μου φαίνεται πολύ περίεργο να είναι έτσι από default και να μην αλλάζει με άλλο τρόπο!

Αυτό είναι ένα γενικό feature των samsung κινητών, το οποίο ακολουθείται (κακώς προσωπικά) και στο galaxy...

Καλη σας μερα,

ειμαι ενας νεος κατοχος ενος SAMSUNG GALAXY S, δεν ειμαι ιδιαιτερα γνωστης της προηγμενης τεχνολογιας κ θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Στην προσπαθεια διαμορφωσης του ηλεκτρονικου ταχυδρομειου email, αφου βαλω τον λογαριασμο μου, τον κωδικο προσβασης, προχωρισω στο επομενο κ επιλεξω POP3, κωδικο προσβασης, δικομιστη pop3=otenet.gr, θυρα =110, τυπος ασφαλειας = κανενα κ πατησω επομενο. μου εμφανιζεται το μηνυμα = η ρυθμιση δεν μπορεσαι να ολοκληρωθει, δεν ηταν δυνατο το ανοιγμα συνδεσησ με τον διακομιστη.

Μπορειτε να με βοηθεισετε? κανω καπου λαθος?

Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας

Καλη σας μερα,

ειμαι ενας νεος κατοχος ενος SAMSUNG GALAXY S, δεν ειμαι ιδιαιτερα γνωστης της προηγμενης τεχνολογιας κ θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Στην προσπαθεια διαμορφωσης του ηλεκτρονικου ταχυδρομειου email, αφου βαλω τον λογαριασμο μου, τον κωδικο προσβασης, προχωρισω στο επομενο κ επιλεξω POP3, κωδικο προσβασης, δικομιστη pop3=otenet.gr, θυρα =110, τυπος ασφαλειας = κανενα κ πατησω επομενο. μου εμφανιζεται το μηνυμα = η ρυθμιση δεν μπορεσαι να ολοκληρωθει, δεν ηταν δυνατο το ανοιγμα συνδεσησ με τον διακομιστη.

Μπορειτε να με βοηθεισετε? κανω καπου λαθος?

Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας

Εϊσαι σίγουρος ότι ο διακομιστής είναι otenet.gr?

Δεν έχω pop3 της οτενετ, αλλά νομίζω ότι οι διακομιστές της είναι για εισερχόμενα: mail.otenet.gr και για εξερχόμενα mailgate.otenet.gr.

Με κάθε επιφύλαξη ε?

Αντώνης.

Δεν έχω pop3 της οτενετ, αλλά νομίζω ότι οι διακομιστές της είναι για εισερχόμενα: mail.otenet.gr και για εξερχόμενα mailgate.otenet.gr.

Με κάθε επιφύλαξη ε?

+1 :) Ακριβώς αυτό...

- Alex

Με κάθε επιφύλαξη ε?

Ακριβώς αυτοί είναι. :alien:

Απλώς αυτό αναφέρεται στις AMOLED και όχι στις Super AMOLED. Υπάρχει σημαντική διαφορά. :cool:

- Δεν προσπαθω να βγαλω την S amoled μουφα ,μην παρεξηγηθω, .... απλα προσπαθω να εξηγησω για ποιο λογω η samsung θα αλλαζε τεχνολογια; .... :confused:

- Stathis -

- Δεν προσπαθω να βγαλω την S amoled μουφα ,μην παρεξηγηθω, .... απλα προσπαθω να εξηγησω για ποιο λογω η samsung θα αλλαζε τεχνολογια; .... :confused:

Δεν σε παραξηγώ...:)

Το έγραψα μήπως και μπερδεύτηκες από το άρθρο και δεν πρόσεξες ότι αναφέρεται στις απλές AΜOLED.

Η Samsung είναι η μεγαλύτερη ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών και η 7η γενικότερα εταιρεία στον κόσμο (οποιουδήποτε προϊόντος παραγωγής).

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_companies_by_revenue

Της είναι πολύ εύκολο να ανοίγει εργοστασιακές μονάδες και θα το πράξει σύντομα για να αυξήσει την παραγωγή Super AMOLED, όπως έχει γραφτεί. Απλώς, είναι γνωστό ότι έχει αποφασίσει να ασχοληθεί περισσότερο με τα νέα ευλίγιστα πάνελς και δεν δίνει τόσα χρήματα στο να κατασκευάσει τις Super AMOLED.

Δες εδώ :

http://www.talkandroid.com/7008-samsung-developing-new-unbreakable-super-amoled-panels/

http://www.youtube.com/watch?v=f8S8tbQMp2k&feature=player_embedded#!

Καταλαβαίνεις ότι με τα ευλύγιστα πάνελς και πάλι θα έχει το μονοπώλιο και την συμφέρει να επενδύσει περισσότερα εκεί.

Edited by DirectorCK

...Ευτυχώς που το galaxy s είναι practically unbrickable αν έχεις access στα 3 κουμπιά και μπορείς να μπεις σε download mode... αν είχες Nokia τώρα θα ήταν ένα τούβλο :) Γι'αυτό επιμένω συνέχεια να ενημερωνόμαστε πλήρως πριν κάνουμε κάτι δραστικό όπως ένα firmware upgrade... μέχρι τώρα 2 τηλέφωνα-τούβλα έπρεπε να επιστραφούν στη Samsung γιατί βάλανε firmware άλλης συσκευής... ελπίζω να μην τριτώσει το κακό σύντομα.

Άσε, τί μου το θύμησες τώρα αυτό και είμαι με γαλαξία χωρίς το κόλπο με τα 3 κουμπιά :mad:

Παίζει ένα fix στο xda, αλλά post παρά post brickάρει και από ένα τηλέφωνο :down: συνεπώς, περιμένω με ιώβεια υπομονή το froyo (αχ καλές παλιές εποχές των windows, κάθε μέρα και από ένα φλασάρισμα! :rolleyes:) τότε είναι που θα αρχίσω τη ρώσικη ρουλέτα...

Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

καλησπέρα Πώς μπορούμε να βάλουμε ήχο κλήσης το τραγούδι που θέλουμε απο καρτα sd???

Το ανοίγεις στο Mp3 player, παρατεταμένο πάτημα επάνω και ορισμός ως ήχος φωνητικής κλήσης

καλησπέρα Πώς μπορούμε να βάλουμε ήχο κλήσης το τραγούδι που θέλουμε απο καρτα sd???

Ένας εύκολος τρόπος είναι με το astro file manager... απλά το διαλέγεις και κάνεις set as ringtone.

ΕDIT: Sorry, o πιο εύκολος τρόπος είναι αυτός που είπε ο vipercubic, ακριβώς από πάνω.

- Alex

Μια τριπλή πανοραμική φωτογραφια με βροχή.

Αριστερά ειναι πορτοκαλιές Αρτας και δεξιά ακτινίδια.

Φοβερή τι να λέμε τώρα. Βγάζει πολύ καλες φωτό.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά το έχω αγαπήσει αυτό το κινητό.

Τώρα που ξαναγύρισαν στην στημένη JM1 και βλέπω την ταχύτητα της, το πόσο γλυκά ρολλαρει κλπ κλπ, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το αποχωριστω.

Με βλέπω με αγγελία πωλείται σφραγισμένο iPhone 4:lol:

Πάντως παιδιά αν δεν βγει σωστό lag fix για το froyo δεν είναι να το περνάμε.

Από χθες το βράδυ είχα το alter minfree στο Strict και η μνήμη δεν έπεσε ποτέ κάτω από 85 και φυσικά με περισσότερες εφαρμογές ανοικτές απ ότι στο froyo αφού έχουμε περισσότερη ram κατα 22mb.

To froyo χρειάζεται να προσαρμοσθουν τα εργαλεία του lag fix πάνω σ αυτό.

Κάτι που θα γίνει σύντομα.

Ρε παιδιά, με το Skype με εμάς τι θα γίνει; Δε θα βγει και για Galaxy S; :mad:

E αφού βγήκε το γενικό, θα βγεί και για το κινητό μας... βασικά ΞΕΡΩ ότι γίνεται, γιατί το έχω σε 3g έκδοση από τότε που το πήρα το Galaxy, και δουλεύει μια χαρά...

Απλά πρέπει να ξυπνήσουν στην Skype και να το διορθώσουν... αλλά θα βγει σύντομα είμαι σίγουρος.

- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...