Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν,

έχω και εγώ την JM1. Έχω και εγώ πρόβλημα με την εργοστασιακή εφαρμογή Gmail ιδίως στην αποστολή Mails. Δεν φεύγει με τίποτα κοντολογείς το mail.

Επίσης, ο φίλος που μιλάει 2 ώρες την ημέρα, δηλαδή 60 ώρες το μήνα, δηλαδή 3600 λεπτά ομιλίας το μήνα και το κινητό κρατάει 2 μέρες μαζί με το σερφάρισμα 1 ώρες στο ίντερνετ είναι σίγουρα η εξαίρεση.

Εγώ μιλάω με το ζόρι 30 λεπτά την ημέρα, έχω ΜΟΝΟ συγχρονισμό με το Gmail και με τον καιρό ανα 6 ώρες. Το GPRS κλείνει ΠΑΝΤΑ από τις 22:00 έως τις 08:00 ενώ το τηλέφωνο μπαίνει ΠΑΝΤΑ σε λειτουργία πτήσης από τις 00:00 έως τις 07:00 (αυτόματα μέσω του πρόγραμματος Timerrific). Ενώ στην αρχή το κινητό κρατούσε περίπου 2 μέρες τώρα κρατάει περιπου 24 ώρες...

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας, το κινητό μαρεσει πολύ αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ

καταλαβαίνω ότι χρειάζονται πολλές γνώσεις που εγώ δεν εχω...και ρωτώ αν πάρει κάποιος τον γαλαξία και έχει τα μαμά χαρακτηριστικά σαν τηλέφωνο πως τα πάει?

θα έχω προβλήματα που θα πρέπει να αποκτήσω γνώσεις για να αντιμετωπίσω?

Ευχαριστώ πολύ.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχεις Άκη. Προσωπικά ούτε τις οδηγίες χρήσης δεν έχω διαβάσει και μόνο με practice επί του κινητού το έμαθα από τις πρώτες 3 μέρες λειτουργίας του :p καθώς είναι πολύ user-friendly και smooth στη λειτουργία του.

Απλά εδώ πολλά παιδιά είναι hi-end users και θέλουν να εκμεταλλευτούν μέχρι και την παραμικρή παροχή του hardware του κινητού.

Για απλή καθημερινή χρήση, έννοιες όπως root, lagfix, kernel, custom roms κλπ κλπ απλά ξέχασέ τες και μόλις μάθεις το κινητό και έχεις κάποιο παράπονο ή θέλεις να το βελτιώσεις, τότε ξεκίνα το...διάβασμα!! :D

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδια υπαρχει τροπος οταν μιλαμε στο κινητο και ερθει καποιο μηνυμα να μην ακουει τον ηχο ο συνομιλητης μας?Εχω παρατηρησει οτι το ακουνε ενω σε αλλες συσκευες που ειχα τον ακουγα μονο εγω.

Επισης πως γινεται το καθε μηνυμα να ειναι 160 χαρακτηρες?

Παιδια υπαρχει τροπος οταν μιλαμε στο κινητο και ερθει καποιο μηνυμα να μην ακουει τον ηχο ο συνομιλητης μας?Εχω παρατηρησει οτι το ακουνε ενω σε αλλες συσκευες που ειχα τον ακουγα μονο εγω.

Επισης πως γινεται το καθε μηνυμα να ειναι 160 χαρακτηρες?

Για τα μνμτα μπες ρυθμισεις και επελεξε αλφαβητο GSM ή unicode η και τα δυο και δοκιμασε..δεν θυμαμε πιο απο ολα ειναι αλλα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και εβαλα το Handcent sms και ειμαι οκ!

Καλησπέρα,

Την πάτησα με το κινητό. Πήγα να περάσω μια εφαρμογή (task switcher) και από τότε το κινητό κώλυσε. Όταν λέμε κώλυσε... μαύρη οθόνη και μόνο το άσπρο φως από τα 2 πλήκτρα υπάρχει.

Αν το κλείσω και το ξανανοίξω δείχνει κανονικά τη εισαγωγή... αλλά ποτέ δεν φορτώνει ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να φορτώνει.

Το συνδέω με USB στον υπολογιστή. Δείχνει τους δίσκους σαν USB disks αλλά

δεν μου λέει ότι δεν έχει δεδομένα... (σαν να μην είναι mounted).

Έχω καιρό να κάνω backup και έχω κάποια πράματα μέσα που θα ήθελα

να κρατήσω. Υπάρχει τρόπος να δω με κάποιο πρόγραμμα τα δεδομένα στο κινητό

όταν είμαι σε αυτή την κατάσταση;

Σε recovery mode μπορώ να μπω... αν πατήσω wipe cache partition τι θα χάσω?

Πιο πολύ θέλω να σώσω κάποιες επαφές (κάποιες πρόσφατες) και τα backup που έχω κάνει με το titanium... (ειρωνεία τα έκανα προχτές αλλά δεν τα έχω μεταφέρει στο pc).

Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί.

Βαγγέλης

Οποιαδήποτε

Γυρίζω στο σπίτι πριν λίγο και στα καλά καθούμενα το κινητό χάνει τη σύνδεση στο δίκτυο (wind). Βγάζω μπαταρία sim κτλ, τίποτα. Κάνω αναζήτηση δικτύου, βλέπει μόνο cosmote και vodafone. Λέω κάτι θα έχει η wind, παίρνω τηλ μου λένε όλα οκ, και με τη σύνδεσή σας (που τη βλέπουνε ενεργή) και με την περιοχή που είστε (δεν παίζει κάποιο πρόβλημα). Έχει συμβεί σε κάποιον? (δεν έχω και δεύτερη συσκευή να δω αν θα συνδεθεί)

Καλησπέρα,

Την πάτησα με το κινητό. Πήγα να περάσω μια εφαρμογή (task switcher) και από τότε το κινητό κώλυσε. Όταν λέμε κώλυσε... μαύρη οθόνη και μόνο το άσπρο φως από τα 2 πλήκτρα υπάρχει.

Αν το κλείσω και το ξανανοίξω δείχνει κανονικά τη εισαγωγή... αλλά ποτέ δεν φορτώνει ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να φορτώνει.

Πιο πολύ θέλω να σώσω κάποιες επαφές (κάποιες πρόσφατες) και τα backup που έχω κάνει με το titanium... (ειρωνεία τα έκανα προχτές αλλά δεν τα έχω μεταφέρει στο pc).

Βαγγέλης

Οποιαδήποτε

Δοκίμασε να συνδεθείς με το adb αφού μπαίνεις σε recovery mode, και να σβήσεις την εφαρμογή χειροκίνητα... είσαι root?

- Alex

Γυρίζω στο σπίτι πριν λίγο και στα καλά καθούμενα το κινητό χάνει τη σύνδεση στο δίκτυο (wind). Βγάζω μπαταρία sim κτλ, τίποτα. Κάνω αναζήτηση δικτύου, βλέπει μόνο cosmote και vodafone. Λέω κάτι θα έχει η wind, παίρνω τηλ μου λένε όλα οκ, και με τη σύνδεσή σας (που τη βλέπουνε ενεργή) και με την περιοχή που είστε (δεν παίζει κάποιο πρόβλημα). Έχει συμβεί σε κάποιον? (δεν έχω και δεύτερη συσκευή να δω αν θα συνδεθεί)

Αν δεν εχεις πολυ δυνατο σημα στο σπιτι σου/περιοχη σου το παθαινει.Εμενα στην cosmote πρεπει το σπιτι μου ναι ειναι στο 0.2% της Ελλαδος που δεν εχει καλυψη δικτυου.:lol::p Και εμενα χανει σημα και αργει νατο ξαναβρει μην πανικοβαλεσαι,απλα κλεισε και ανοιξε το κινητο και θα βρεθει το σημα.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Δοκίμασε να συνδεθείς με το adb αφού μπαίνεις σε recovery mode, και να σβήσεις την εφαρμογή χειροκίνητα... είσαι root?

Root είμαι... μπορείς να μου δώσεις καμμια πληροφορία παραπάνω το πως θα το κάνω?

Έχω δει να αναφέρεται το adb συχνά αλλά δεν έχω μπει στην διαδικασία να το

χρησιμοποιήσω... είναι κάτι δύσκολο?

Να ρωτήσω κάπως ποιο συγκεκριμένα

1) θέμα: ποιότητα κατασκευής και δεν εννοώ τα υλικά αλλά βλαβες, σημα, ξαφνικοι θάνατοι...κλπ

2)πως και αν θέλω να κάνω συγχρονισμό εκτός από gmail γίνεται;

3)σαν συσκευή καθαρά τηλέφωνο.... ευχρηστία?

4) ακούγεται πρόβλημα με το σήμα gps ισχύει η λύθηκε με κάποια αναβάθμιση?

5)το θέμα έλλειψη φλας πόσο χαλάει το θέμα φωτογραφία στο κινητό?

Νομίζω σε κάποια απ αυτά τα ερωτήματα υπάρχει μια σύνχηση για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές του γαλαξία και μιας και έχει ωριμάσει σαν συσκευή θα ήθελα τις απόψεις σας

και πάλι χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

εχω λιγο διαφορετικη αποψη απο το παιδι που απαντησε ηδη και ειπα να την γραψω και εγω.

1)βλαβες ξαφνικοι θανατοι και τετοια δεν μπορω να πω οτι παιζουν.

2) δεν το εχω ψαξει θα σε γελασω

3)χαλια μαυρα.... ο τηλεφωνικος καταλογος χαλι εντελος, στην froyo εχει αρχησει να παλευεται αλλα στην eclair αστα... για να κανεις αναζητηση θελει ολοκληρη διαδικασια, να κανεις μαζικη αποστολη επαφων μαζικη διαγραφη δεν γινεται... να στελνεις μηνυματα με swype η T9 με 160 χαρακτηρες δεν γινεται, αν ενα μηνυμα ξεπερασει τους 160 χαρακτηρες μετατρεπετε αυτοματα σε mms.

η ενταση του ακουστικου ειναι αρκετα χαμηλη, αν εισαι στον δρομο και εχει κινηση η αν εισαι καπου που εχει φασαρια δεν θα ακους καλα τον συνομιλητη σου, δεν εχει μετρητες δεδομενων και γενικα πολλα αλλα...

οτι ναναι απο τον θεο εντελος στον τηλεφωνικο τομεα ομως η αληθεια ειναι οτι συνηθιζεται, οποτε ειναι αναλογος τις αναγκες σου στην τελικη

4) το gps επισης χαλια- προβληματικο. λενε οτι στο αμαξι δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα ομως αμα εισαι με τα ποδια στον δρομο συνεχεια χανει το σημα, ψαχνει κλπ.

γενικα υπαρχουν καποια fix, εγω ακομα δεν καταφερα να το φτιαξω παντως.

5)η καμερα ειναι απο τα χειροτερα χαρακτηριστικα του κινητου.

γενικα ειχα κανει ενα ποστ συγκριτικο με το n95 που ειναι κινητο 5ετιας σχεδον και ομως βγαζεις κλασης ανωτερες φωτογραφιες.

γενικα εγω που ημουν φανατικος της καμερας στα κινητα πλεον δεν την χρησιμοποιω ποτε, ειναι απλα τρισαθλια.

η αποψη μου ειναι αυτη, μην γινει καμια παρεξηγηση.

θεωρω πως τα δυνατα σημεια σε αυτο το κινητο ειναι αλλα οποτε καλο θα ηταν να δεις τις αναγκες σου πριν το παρεις και ξενερωσεις.

αν θες να ειναι πανω απο ολα τηλεφωνο, παρε ενα symbian καλυτερα.

κυκλοφορησαν και οι symbian 3 συσκευες τωρα οποτε θα εχεις καποιες ωραιες επιλογες

εχω λιγο διαφορετικη αποψη απο το παιδι που απαντησε ηδη και ειπα να την γραψω και εγω.

3)χαλια μαυρα.... ο τηλεφωνικος καταλογος χαλι εντελος, στην froyo εχει αρχησει να παλευεται αλλα στην eclair αστα... για να κανεις αναζητηση θελει ολοκληρη διαδικασια, να κανεις μαζικη αποστολη επαφων μαζικη διαγραφη δεν γινεται... να στελνεις μηνυματα με swype η T9 με 160 χαρακτηρες δεν γινεται, αν ενα μηνυμα ξεπερασει τους 160 χαρακτηρες μετατρεπετε αυτοματα σε mms.

η ενταση του ακουστικου ειναι αρκετα χαμηλη, αν εισαι στον δρομο και εχει κινηση η αν εισαι καπου που εχει φασαρια δεν θα ακους καλα τον συνομιλητη σου, δεν εχει μετρητες δεδομενων και γενικα πολλα αλλα...

οτι ναναι απο τον θεο εντελος στον τηλεφωνικο τομεα ομως η αληθεια ειναι οτι συνηθιζεται, οποτε ειναι αναλογος τις αναγκες σου στην τελικη

4) το gps επισης χαλια- προβληματικο. λενε οτι στο αμαξι δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα ομως αμα εισαι με τα ποδια στον δρομο συνεχεια χανει το σημα, ψαχνει κλπ.

γενικα ειχα κανει ενα ποστ συγκριτικο με το n95 που ειναι κινητο 5ετιας σχεδον και ομως βγαζεις κλασης ανωτερες φωτογραφιες.

γενικα εγω που ημουν φανατικος της καμερας στα κινητα πλεον δεν την χρησιμοποιω ποτε, ειναι απλα τρισαθλια.

θεωρω πως τα δυνατα σημεια σε αυτο το κινητο ειναι αλλα οποτε καλο θα ηταν να δεις τις αναγκες σου πριν το παρεις και ξενερωσεις.

κυκλοφορησαν και οι symbian 3 συσκευες τωρα οποτε θα εχεις καποιες ωραιες επιλογες

γιατι εγω διαφωνω στο 3-4 που ειναι τα βασικοτερα?απλο ειναι για να βρεις επαφες πας στο google search πατας πανω και γραφεις το ονομα και τσουπ η επαφη που θες με δεξι σκρολ την καλει με αριστερο στελνει μηνυμα

gps λοκαρει σε κλασματα μετα απο το φιξ που κανω συνεχεια οταν αλλαζω ρομ μαζικη αποστολη επαφων πας επαφες-εισαγωγη/εξαγωγη-αποστολη καρτας στοιχειων μεσω

νομιζω σε ολες τις συσκευες πανω απο 160 χαρακτηρες μετατρεπεται σε mms το μηνυμα

παντα στελνω μηνυμα κανονικα εως 160 χαρακτηρες χωρις προβλημα κανενα

μια χαρα φωτογραφιες βγαζει ο γαλαξιας μας οχι τοσο καλες οσο το ν95 η το ν82 αλλα μια χαρα ειναι

απ οσο ξερω το symbian αργοπεθαινει σιγα σιγα καθως ολες οι σελιδες πλεον για τους developers κλεισαν καθως μονο η νοκια θα το διαχειριζεται πλεον

Edited by Tyxerakias

Θα συμφωνησω με τον Δημητρη. Η μονη μου διαφωνια ειναι στην καμερα. Εμενα η καμερα του κινητου με εξυπηρετει μια χαρα για τα MP της, βγαζει αρκετα καλες φωτογραφιες και το HD video ειναι επισης πολυ καλο. Πλεονεκτημα επισης οι πολλες επιλογες που σου δινουν οι ρυθμισεις. Ολα αυτα απο καποιον που δεν ειναι ουτε φανατικος της καμερας ουτε και εχει καμια ιδεα απο φωτογραφια γενικοτερα. Απλα μια καλη καμερα σαν μεσος χρηστης ζηταω και το galaxy με ικανοποιει απολυτως. Προσωπικη αποψη παντα:)

Το βασικοτερο ομως φιλε akisxal ειναι οτι η καμερα αυτη ΔΕΝ συνοδευεται απο φλας. Και μιλαμε για οποιουδηποτε ειδους φλας. Οταν σουρουπωσει λοιπον το galaxy παυει να ειναι ενα κινητο με καμερα. Αν για σενα ενα κινητο ειναι καλο οταν εχει καλη καμερα και θεωρεις οτι μια καλη καμερα συνεπαγεται και φλας τοτε το galaxy δεν ειναι ενα τηλεφωνο για σενα.

Στην τελικη και οπως πολυ σωστα ειπαν οι φιλοι, κοιτας τις αναγκες σου, βλεπεις το κινητο και αποφασιζεις:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

γιατι εγω διαφωνω στο 3-4 που ειναι τα βασικοτερα?απλο ειναι για να βρεις επαφες πας στο google search πατας πανω και γραφεις το ονομα και τσουπ η επαφη που θες με δεξι σκρολ την καλει με αριστερο στελνει μηνυμα

gps λοκαρει σε κλασματα μετα απο το φιξ που κανω συνεχεια οταν αλλαζω ρομ μαζικη αποστολη επαφων πας επαφες-εισαγωγη/εξαγωγη-αποστολη καρτας στοιχειων μεσω

νομιζω σε ολες τις συσκευες πανω απο 160 χαρακτηρες μετατρεπεται σε mms το μηνυμα

παντα στελνω μηνυμα κανονικα εως 160 χαρακτηρες χωρις προβλημα κανενα

μια χαρα φωτογραφιες βγαζει ο γαλαξιας μας οχι τοσο καλες οσο το ν95 η το ν82 αλλα μια χαρα ειναι

απ οσο ξερω το symbian αργοπεθαινει σιγα σιγα καθως ολες οι σελιδες πλεον για τους developers κλεισαν καθως μονο η νοκια θα το διαχειριζεται πλεον

+1 συμφωνω με τον @mantzaro,το να βρεις μια επαφη ειναι οτι πιο ευκολο και γινεται αστραπιαια,η καμερα του ειναι πολυ καλη,το gps ειναι οπως το λεει ο @matzaros,με το fix λοκαρει ταχυτατα,η αισθηση αφης του galaxy ειναι φοβερη,ειναι ταχυτατο,πολυ καλη κατασκευη και γενικα απροβληματιστο.

Επειδή δεν βλέπω κανέναν άλλο να με βοηθάει (πέρα απο τον τυχεράκια που είναι offline)

να κάνω μια πιο συγκεκριμένη ερώτηση. (δέστε #4226 για το πρόβλημα)

Που βρίσκεται ο φάκελος με τις εφαρμογές που εγκαθιστούμε...

Την ψάχνω την εφαρμογή με adb και δεν μπορώ να την βρω για να την κάνω remove

ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά,

έκανα ένα γρήγορο search και δεν βρήκα κάτι

(συγνώμη εάν υπάρχει ήδη η ερώτηση),

Το δικό μου το galaxy έχει πάρει κανονικά μέσω KIES το froyo.

Ένας φίλος το έχει πάρει απο την Vodafone (ok ξέρω οτι μπορεί να αργήσει λίγο

περισσότερο να έρθει το update) και το πρόβλημα είναι το εξής:

Στο KIES γράφει ότι η συγκεκριμένη συσκευή (με χαρακτηριστικά PDA:JM5/PHONE:JM1/CSC:JM1), δεν είναι δυνατή η ενημέρωσή της.

τι ακριβώς σημαίνει αυτό?

THX!

Time hominem unius libri

Καλησπέρα,

Βαγγέλης

Οποιαδήποτε

εχεις δοκιμασει να το αφησεις μπας και ανοιξει?συνηθως οταν γινεται μεταβολη αργει λιγο να ανοιξει

δε μπορω να πω οτι ειναι κατι αλλο δε ξερω...

Καλησπέρα παιδιά,

έκανα ένα γρήγορο search και δεν βρήκα κάτι

(συγνώμη εάν υπάρχει ήδη η ερώτηση),

Το δικό μου το galaxy έχει πάρει κανονικά μέσω KIES το froyo.

Ένας φίλος το έχει πάρει απο την Vodafone (ok ξέρω οτι μπορεί να αργήσει λίγο

περισσότερο να έρθει το update) και το πρόβλημα είναι το εξής:

Στο KIES γράφει ότι η συγκεκριμένη συσκευή (με χαρακτηριστικά PDA:JM5/PHONE:JM1/CSC:JM1), δεν είναι δυνατή η ενημέρωσή της.

τι ακριβώς σημαίνει αυτό?

THX!

βασικα η vodafone εχει δωσει αναβαθμιση τα υπολοιπα δεν εχουν παρε

μηπως το δικο σου δεν ειναι ελληνικο?

πες του φιλου σου να δοκιμασει να βγαλει το lagfix αν εχει βαλει και μετα να δοκιμασει

Κανεις δεν ξερει...?

οταν λες black list εννοεις για τις κλησεις?αν ναι ρυθμισεις-κλησεων-ολες οι κλησεις θα το βρεις εκει

Edited by mantzaros

Παιδια εχει το κινητο απο μονο του εφαρμογη black list η θελει market?

Κανεις δεν ξερει...?

android or ios or wm......who cares.....???

εχεις δοκιμασει να το αφησεις μπας και ανοιξει?συνηθως οταν γινεται μεταβολη αργει λιγο να ανοιξει

δε μπορω να πω οτι ειναι κατι αλλο δε ξερω...

Το έχω αφήσει ώρες... μέχρι που έσβησε από μπαταρία...

βρήκα μάλλον ποιος είναι ο φάκελος αλλά δεν με αφήνει να μπώ

ενώ μπορώ να δω κανονικά τι υπάρχει σε

/system/app

δεν μπορώ να δω τι υπάρχει σε

/data/app

Επίσης έχω βρει και αυτό που έχει παραπλήσια συμπτώματα με εμένα.

http://www.galaxyroot.com/q-help-how-do-i-run-an-app-via-adb/

Με λίγο ψάξιμο έχω καταλήξει σε αυτό

Δοκιμάζω τις εξής εντολές

pm list packages (για να μου δώσει τα εγκατεστημένα πακέτα)

και την

pm uninstall com.esdmobile.taskswithcer.full.apk

αλλά παίρνω συνεχώς το παρακάτω μήνυμα.

Could not access the package manager. Is the system running?

Root ήμουν σίγουρα ... αλλά φοβάμαι μήπως δεν το βλέπει πλέον...

Καμμιά ιδέα?

Καλησπέρα, μπορείτε να κατεβάσετε από το market σήμερα γιατί εγώ από χτες το βράδυ δεν τα καταφέρνω.

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Καλησπέρα, μπορείτε να κατεβάσετε από το market σήμερα γιατί εγώ από χτες το βράδυ δεν τα καταφέρνω.

Γιώργος

Μια χαρα φιλε. Δεν εχω κανενα προβλημα.

οταν λες black list εννοεις για τις κλησεις?αν ναι ρυθμισεις-κλησεων-ολες οι κλησεις θα το βρεις εκει

Θελω να αποκλεισω καποιους αριθμους να με παιρνουν τηλ....:mad:

android or ios or wm......who cares.....???

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...