Jump to content

kmar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kmar

  1. Καλημέρα παιδιά. Μόλις έβαλα την DN4 V2.1. Δύο ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω. Διαπίστωσα ότι έχει αλλάξει η εντολή που δίνεται πατώντας το αριστερό πλήκτρο (αριστερά από το κεντρικό). Υπάρχει δυνατότητα να το επαναφέρουμε όπως ήταν εξαρχής; Υπάρχει κάποιο link με mods για τη rom; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επιπλέον το ράδιο με το κατέβασμα ενός apk λύθηκε και το bluetooth δεν παρουσιάζει πρόβλημα.
  2. Ναι γίνεται όπως ακριβώς τα λες. Κατεβάζεις το tar και το περνάς μέσω odin αφού το βάλεις εκεί που λέει pda. Πάντως έγώ έχω βάλει την dn3 rc version 4 (kit kat). Όλα δουλεύουν άψογα και έχεις καλύτερη διαχείριση μνήμης και νομίζω καλύτερη μπαταρία από ότι η 3.2. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα και την περνάς είτε με τον τελευταιο philz (συνιστώ) ή twrp.
  3. Δυστηχώς φίλε δεν αλλάζει.
  4. Καλή rom. Δουλευουν τα πάντα. Κακή μπαταρία. Θα συνιστουσα να δοκιμάσεις ics aokp build 23 beta 2.02. Καταπληκτική, πολυ γρηγορη, εντελως παραμετροποιησημη, εξαιρετική μπαταρία. Η καλύτερη που εχω δοκιμασει εως τωρα.
  5. Καλησπέρα. Θα έχουμε και swype ή μόνο keyboard?
  6. Φίλε μάλλον σωστά τα έκανες, αν και εγώ χρησιμοποιώ glinch kernel. το bluetooth το χρησιμοποιησα για μεταφορα apk και δεν ειχα προβλημα. gps χρησιμοποιώ ndrive, igo και κλειδώνουν αμέσως. οσο για το φάκελλο με τις μουσικες δεν ξερω που ειναι. για συνδεση με win 7 δες το troubleshooting στο http://ics.samsung-updates.com/ICSI9000/,
  7. Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι εδώ και μια εβδομάδα με RC2.11 και GLINCH από JW1. Λέω να γράψω ορισμένες εντυπώσεις για όποιον ενδιαφέρεται. Η ROM είναι αρκετά γρήγορη σε καμμία περίπτωση όμως σαν την jw1. Η μπαταρία τα ίδια. Το ράδιο δουλεύει με το spirit fm απο το market. Το bluetooth επισης κανονικά (και apk μεταφορά). Αρχικά δεν συνδεόταν με τα windows αλλά με οδηγίες που δίνονται μέσα από το site του onecosmic με τη χρήση του terminal διορθώνεται. Η φωτο δεν έχει zoom. Το gps άριστο. Για όσους χρησιμοποιούν titanium μόνο η τελευταία έκδοση δουλεύει αψεγάδιαστα. Μερικά apk από JW1 που είχα δεν δουλεύουν εδώ (οχι κατι σημαντικο βρίσκεις αντίστοιχα άλλα). Σε γενικες γραμμές είναι όμορφη rom με ωραία γραφικά και εύχρηστο menu. Σαφώς και επιδέχεται βελτίωση όσον αφορά τη ταχύτητα και τα ψιλοκολήμματα που παρουσιάζει ορισμένες φορές. Αυτά για την ώρα.
  8. Φίλε καλησπερα και χρόνια πολλά. Παρουσίασα το ίδιο πρόβλημα και ο μόνος τρόπος για να το λύσω ήταν να μπω σε download mode και πέρασμα από την αρχή με odin. Βλεβαια έχω backup με το titanium στον υπολογιστη, οπότε μικρό το κακό. Καλή χρονιά σε όλους.
  9. Καλησπέρα σε όλους. Μια μικρη βοηθεια θα ήθελα. Εχω JVZ με τον τελευταιο semaphore. Το κινητο μεχρι τωρα λειτουργουσε μια χαρα. Ξαφνικα κολλησε σε μια οθόνη και δεν αντιδρουσε. Ετσι εβγαλα την μπαταρία για να το επανεκινησω. Τώρα ξεκινάει η αρχική οθόνη με το galaxy s και αναβοσβήνει χωρις να μπουταρει. Εβγαλα πάλι την μπαταρία αλλά τιποτα. Υπαρχει καμμια ιδέα για να αποφύγω το format και ξαναστησιμο.
  10. Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Μόλις γύρισα και είδα την απάντηση σου. Τελικά μάλλον θα το δοκιμάσω.
  11. Καλησπέρα σε όλους. Διάβασα για το touchwiz και θα ήθελα να το δοκιμάσω. Αξίζει άραγε; Είμαι με JVP και Supercurio. Η έκδοση 4 που έχουν στο xda κάνει για μας; Η εγκατάσταση πως γίνεται (cwm or odin); Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  12. Φίλε Lakerda ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν γνώριζα ότι η JVH έχει πρόβλημα με τη διαχείρηση μνήμης, απλά ήθελα να βάλω μια νεώτερη rom και διάλεξα αυτή που έχει έτοιμα τα ελληνικά (λέω να αλλάξω το swype με αυτό που έχουμε εδώ). Από ότι γνωρίζω με το CF-root δεν μπορείς να βάλεις lagfix, ενώ με τον speedmod σίγουρα βάζεις lagfix και αν έχει τη δυνατότητα για root ακόμα καλύτερα. Υ.Γ. Κοίταξα τη λέξη βελγικη σε λεξικό και την είχε με τόνο τόσο στη λήγουσα, όσο και στην προπαραλήγουσα (office 2007).:)
  13. Παιδιά καλημέρα. Τρεις ερώτηση παρακαλώ. Επειδή θέλω να βάλω τη Βέλγικη JPH, 1. μπορώ να χρησιμοποιήσω για root το CF-ROOT από τους οδηγούς στην αρχική σελίδα; 2. με τον Speedmod Kernel 13E μπορείς να γίνεις root; 3. μπορώ να αλλάξω το ελληνικό swype αυτής της rom με αυτό που έχετε παραθέσει εδώ και διορθώνει το τελικο ς; Είμαι με JVK. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Καλό μήνα και για μια φορα ας είμαι λίγο τυχερός.
  15. Και εδω η συνεχεια των screenshots.
  16. Παιδια εχω διαβασει αρκετες φορες για τα προβληματα που προκυπτουν με τις ρυθμισεις ιντερνετ και mms. Ετσι σημερα βρηκα απο branded vodafone κινητο τις ρυθμισεις και τις παραθετω με screenshots απο το κινητο για οσους φιλους τις χρειαζονται. Σημειωσται οτι ειναι λιγο διαφορετικοι απο αυτους που εχω διαβασει απο διαφορους φιλους του forum. Οπου εχει κωδικο προσβασης στα screenshots βαζουμε pass.
  17. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Θα το δοκιμασω παλι.
  18. Καλημέρα φιλε. Τωρα μολις ειδα το μηνυμα. Χρησιμοποιησα τον οδηγο απο την πρωτη σελιδα του hacks/root galaxy s και οταν εκανα restart δεν εμπαινε με τιποτα σε recovery mode (ειτε με adb ουτε με τα κουμπια), μπορουσα ομως να μπω σε download mode και ετσι ξαναφλασαρα και δεν το ξαναεκανα βεβαιως.
  19. Καλησπέρα και χρονια πολλα. Το ίδιο προβλημα είχα και εγω. Βέβαια ειχα το συνδιασμό των 3 κουμπιων και ετσι μπηκα σε download mode και ξαναφλασαρα τη rom απο την αρχη. Ισως να υπαρχει καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο οδηγο.
  20. Καλημερα φιλε και χρονια πολλα. Εγώ απο 2.2.1 πηγα στο ελληνικο γνησιο froyo ετσι για δοκιμη. Στην αρχη απογοητευτικα με τις επιδοσεις του κινητου. Οπως πολυ καλα λες σερνοταν. Εβαλα ομως το voodoo lag fix και το κινητο πεταει. Οσον αφορα το gps δοκιμασε το SGS tools και το gps fix. Οσο αφορα το market μην ανησυχεις θα αναβαθμιστει οταν συνδεθεις στο ιντερνετ.
  21. Καλημέρα σε όλους. Από 2.2.1 (jpu) γύρισα σε ελληνική froyo για cos. Αρχικά γύρισα μέσω odin σε jm2. Κατόπιν με εντολή *#272*χχχχ(η ώρα εκείνη τη στιγμή) άλλαξα το sales code σε cos. Μετά σύνδεσα με το kies και συνέχισα την αναβάθμιση σε froyo. Το πρώτο που είδα είναι ότι πρόκειται για έκδοση 2.2. Επίσης χάνεις τη δυνατότητα των 3 κουμπιών, εύκολα όμως την ξαναπερνάς. Μετά έγινα root με το super one click root. Τέλος πέρασα το backup που είχα πάρει με το titanium και όλα όπως πριν. Τη δοκιμάζω τώρα και θα γράψω εντυπώσεις.
  22. Φιλε κατεβασα την jpy απο το παραπανω λινκ. Κανω αποσυμπιεση το αρχειο rar και μου δινει ενα νεο αρχειο rar το JPY_JPY_JPY.tar.rar το οποιο αν το αποσυμπιεσω μου δινει αγνωστα αρχεία. Μηπως να μετονομασω το αρχειο σε md5? Και κατι αλλο. αν φλασαρω μεσω κιες διαγραφονται τα δεδομενα απο την sdcard? Ευχαριστω
  23. εμενα τουλαχιστον ως τωρα δε μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα. Οχι οτι μου ελυσε κιολας.
×
×
  • Create New...