truckman Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλημέρα. Εμενα στο *#1234# βγάζει! PDA:I9000XWJM2 PHONE:I9000XXJM1 CSC:I9000OXXJM1 Καλά είναι; Μια χαρα εισαι,εχεις την JM2,μην την πειραζεις καθολου. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Μια χαρα εισαι,εχεις την JM2,μην την πειραζεις καθολου. οκ σε ευχαριστω. (Δεν θα το πειραζα βεβαια,εκτος αν ηθελα να προσθεσω κατι αλλο που το χρειαζομουν πολυ :) ) Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Βρε παιδια εκανα αναβαθμιση λογισμικου και ειναι κολλημενο στην αρχικη οθονη με το ''S'' τι κανουμε...?Αναβαθμιση εγινε μεσω KIES......:blink::(:wacko: kαμια βηθεια βρε παιδια εμεινα χωρις κινητο.....:mad::mad:΄Γ@##$μω το ΚΙΕS.... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 kαμια βηθεια βρε παιδια εμεινα χωρις κινητο.....:mad::mad:΄Γ@##$μω το ΚΙΕS.... οταν λες οτι εκανες αναβαθμιση..στο froyo που ειπε ο @hitech πιο πανω η απο παλιοτερη firmware εκανες update σε νεοτερη?(εννοω για eclair παντα) κατ'αρχην χρειαζεται ηρεμια,βγαλε και ξαναβαλε μπαταρια για αρχη,αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα θα κανεις φλασαρισμα μεσω odin Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 οταν λες οτι εκανες αναβαθμιση..στο froyo που ειπε ο @hitech πιο πανω η απο παλιοτερη firmware εκανες update σε νεοτερη?(εννοω για eclair παντα) κατ'αρχην χρειαζεται ηρεμια,βγαλε και ξαναβαλε μπαταρια για αρχη,αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα θα κανεις φλασαρισμα μεσω odin Aπο παλιοτερη firmware,εβγαλα την μπαταρια αλλα τιποτα..φλασαρισμα,τωρα μαλιστα.....δεν εχω ασχοληθει ποτε.....:( android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Aπο παλιοτερη firmware,εβγαλα την μπαταρια αλλα τιποτα..φλασαρισμα,τωρα μαλιστα.....δεν εχω ασχοληθει ποτε.....:( Μπές στο recovery (home+vol up+power) και κάνε wipe data + cache εννοείται πως θα χάσεις ότι δεδομένα είχες. Σε ποια έκδοση σε έβγαλε update το KIES ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Μπές στο recovery (home+vol up+power) και κάνε wipe data + cache εννοείται πως θα χάσεις ότι δεδομένα είχες. Σε ποια έκδοση σε έβγαλε update το KIES ? Νομιζω στην JM1 android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Νομιζω στην JM1 Οκ δοκίμασε αυτό που σε είπα. Τα παιδιά που κάναν update μέσω KIES σε JP6 δεν βρίσκονται Ελλάδα να φανταστώ ε? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Οκ δοκίμασε αυτό που σε είπα. Τα παιδιά που κάναν update μέσω KIES σε JP6 δεν βρίσκονται Ελλάδα να φανταστώ ε? :) Τιποτα δυστυχως μενει στο ''S''.......... EDIT: γυρισε ειναι οκ,μπορει καποιος επειδη ειναι απο γερμανια,απο το μενου τα βηματα να το γυρισω στα ελληνικα διοτι γερμανικα δεν ξερω.... Να επιχειρησω παλι να τοu κανω update ? Edited October 15, 2010 by tarirs android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Τιποτα δυστυχως μενει στο ''S''.......... Ok δοκίμασε να μπείς σε download mode, Home + vol down + power εάν μπαίνει έχει γράψει έναν αναλυτικότατο οδηγό ο Αλεξ (τυχεράκιας) για το πως θα κάνεις upgrade μέσω odin. Edit. Ok αφού επανήλθε πας στις ρυθμίσεις (ξέρεις το γραναζάκι απο το μενού) και είναι η 10ή επιλογή σε μένα (εικονίδιο με το γράμμα Α). Από εκεί η πρώτη επιλογή πάνω πάνω είναι η γλώσσα Edited October 15, 2010 by vipercubic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ok δοκίμασε να μπείς σε download mode, Home + vol down + power εάν μπαίνει έχει γράψει έναν αναλυτικότατο οδηγό ο Αλεξ (τυχεράκιας) για το πως θα κάνεις upgrade μέσω odin. Edit. Ok αφού επανήλθε πας στις ρυθμίσεις (ξέρεις το γραναζάκι απο το μενού) και είναι η 10ή επιλογή σε μένα (εικονίδιο με το γράμμα Α). Από εκεί η πρώτη επιλογή πάνω πάνω είναι η γλώσσα Aλλο προβλημα τωρα στην αρχικη οθονη μου βγαζει γερμανικα και δεν με αφηνει να μπω στο μενου......:confused: android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Aλλο προβλημα τωρα στην αρχικη οθονη μου βγαζει γερμανικα και δεν με αφηνει να μπω στο μενου......:confused: Δεν βοηθάς και πολύ, ένα Screenshot ή έστω γράψε αυτό που σου λέει :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Παιδια, Επειδη εχω ενα προβλημα 2 μηνες τωρα με το σημα και απο οτι ειδα το εχει και ο truckman αποφασισα να το ξανααναφερω μηπως μπορεσει να το τσεκαρει κανενας απο εσας. Το προβλημα ειναι οτι το τηλεφωνο χανει το σημα (βγαζει ενα μπλε απαγορευτικο) σε ανυποπτο χρονο. Το προβλημα το εμφανιζει μονο οταν το βαλω σε σκετο GSM δικτυο η καμια φορα- σκετο 3g. Οταν το αφησω στο gsm/wcdma (auto) δεν το κανει (η τουλαχιστον μια φορα που εχασε σημα το ξαναβρηκε μονο του αμεσως ενω στην αλλη περιπτωση μονο με reboot). Δεν εχω κανει ροοτ/lagfix εχω τη jm2 mamisia. Επισης δεν εχω εγκαταστησει κανενα προγραμμα για switch 3g on/off (εχω 500gb free το μηνα). Απλα προτιμω το gsm γιατι τρωει λιγοτερη μπαταρια και εχω σχεδον παντου wifi. Εχω κανει hard reset 2 φορες μπας και φτιαξει αλλα τιποτα. Παντως και μετα τα reset βιαστηκα να εγκαταστησω ολα τα apps και ετσι δεν τσεκαρα αν φταιει καποιο ασχετο application :lost:. Μηπως κανεις απο σας μπορει για μια μερα να βαλει σκετο gsm να μας πει αν συμβαινει και σε αυτον?? Ευχαριστω, Χρυσα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Άλεξ καλημέρα, σε ευχαριστούμε ωραίος οδηγός! Δύο απορίες..αν βάλουμε λοιπόν ένα από τα δύο, θα μπορούμε να αναβαθμίσουμε μέσω kies ή πρέπει να έχουμε περασμένο το firmware που είχαμε αρχικά όταν πήραμε το τηλέφωνο (εγώ είχα την JF3), και αν έχουμε και τον rom manager ή το titanium και του κάνουμε restore backup το κινητό θα γίνει σε θέμα εφαρμογών και settings όπως είναι τώρα; άσχετο...σχετικά με το πρόβλημα που έχω αναφέρει για τα ακουστικά(εχω δοκιμάσει και άλλα ακουστικά και συμβαίνει το ίδιο) που δεν μπορώ να σταματήσω τον mp3 player όταν παίζει, παρατήρησα ότι όλες οι άλλες λειτουργίεs του κουμπιού των ακουστικών ισχύουν, δηλαδή μπορώ να πάρω μία κλήση κλπ..αυτό έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον; Kαλημέρα κι από μένα... και είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να δω αν μου ήρθε το Froyo... απ'ότι διαβάζω όμως δεν έχει έρθει ακόμα στην Αγγλία... αντε να δούμε. Όχι, δεν έχει σχέση το αρχικό firmware για το Kies Αντώνη μπορείς να φλασάρεις ό,τι νά'ναι.. έχει σχέση μόνο με το από πού είναι το τηλέφωνο και τί product code έχει. Όχι με το rom manager, αλλά με το τιτάνιουμ μπορείς να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου, ναι. Στείλε μου pm για οποιαδήποτε απορία... και ξαναλέω προσοχή στα upgrades αν δεν υπάρχει η δυνατότητα με τα 3 κουμπιά. Αν οπωσδήποτε πρέπει να το κάνετε, καλύτερα να ενεργοποιήσετε πρώτα τα 3 κουμπιά με τον custom bootloader του Richthofen. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Δεν βοηθάς και πολύ, ένα Screenshot ή έστω γράψε αυτό που σου λέει :ninja: '' Die Anwendung Startseite (Prozess com.sec.android.app.twlauncher) wurde unerwarter angehalten.Versuchen Sie es erneut '' android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 '' Die Anwendung Startseite (Prozess com.sec.android.app.twlauncher) wurde unerwarter angehalten.Versuchen Sie es erneut '' Έχει πρόβλημα ο touchwiz launcher... κάτι δεν πήγε καλά στο upgrade. Είχες μήπως κάνει lagfix πριν κάνεις upgrade? - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Παιδια, Επειδη εχω ενα προβλημα 2 μηνες τωρα με το σημα και απο οτι ειδα το εχει και ο truckman αποφασισα να το ξανααναφερω μηπως μπορεσει να το τσεκαρει κανενας απο εσας. Το προβλημα ειναι οτι το τηλεφωνο χανει το σημα (βγαζει ενα μπλε απαγορευτικο) σε ανυποπτο χρονο. Το προβλημα το εμφανιζει μονο οταν το βαλω σε σκετο GSM δικτυο η καμια φορα- σκετο 3g. Οταν το αφησω στο gsm/wcdma (auto) δεν το κανει (η τουλαχιστον μια φορα που εχασε σημα το ξαναβρηκε μονο του αμεσως ενω στην αλλη περιπτωση μονο με reboot). Δεν εχω κανει ροοτ/lagfix εχω τη jm2 mamisia. Επισης δεν εχω εγκαταστησει κανενα προγραμμα για switch 3g on/off (εχω 500gb free το μηνα). Απλα προτιμω το gsm γιατι τρωει λιγοτερη μπαταρια και εχω σχεδον παντου wifi. Εχω κανει hard reset 2 φορες μπας και φτιαξει αλλα τιποτα. Παντως και μετα τα reset βιαστηκα να εγκαταστησω ολα τα apps και ετσι δεν τσεκαρα αν φταιει καποιο ασχετο application :lost:. Μηπως κανεις απο σας μπορει για μια μερα να βαλει σκετο gsm να μας πει αν συμβαινει και σε αυτον?? Ευχαριστω, Χρυσα Δεν μου έχει συμβεί ποτέ (το βάζω ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ σε GSM only, όταν μου τελειώνει η μπαταρία). Πάντως δεν είναι απαραίτητο πως φταίει η συσκευή σου, ίσως είναι θέμα δικτύου στη περιοχή σου, ακόμη και προβληματική SIM ... Δοκίμασε μια άλλη SIM, και του ίδιου και διαφορετικού δικτύου, πριν κάνεις οτιδήποτε ... Το δικό μου είναι σε official JM5. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Δεν μου έχει συμβεί ποτέ (το βάζω ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ σε GSM only, όταν μου τελειώνει η μπαταρία). Πάντως δεν είναι απαραίτητο πως φταίει η συσκευή σου, ίσως είναι θέμα δικτύου στη περιοχή σου, ακόμη και προβληματική SIM ... Δοκίμασε μια άλλη SIM, και του ίδιου και διαφορετικού δικτύου, πριν κάνεις οτιδήποτε ... Το δικό μου είναι σε official JM5. Αυτό με τη SIM είναι πολύ καλή ιδέα... αν μπορείς να δανειστείς μία από κάπου και να τη βάλεις για μια μέρα, θα μπορούσες να το σιγουρέψεις... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Kαλημέρα κι από μένα... και είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να δω αν μου ήρθε το Froyo... απ'ότι διαβάζω όμως δεν έχει έρθει ακόμα στην Αγγλία... αντε να δούμε. Όχι, δεν έχει σχέση το αρχικό firmware για το Kies Αντώνη μπορείς να φλασάρεις ό,τι νά'ναι.. έχει σχέση μόνο με το από πού είναι το τηλέφωνο και τί product code έχει. Όχι με το rom manager, αλλά με το τιτάνιουμ μπορείς να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου, ναι. Στείλε μου pm για οποιαδήποτε απορία... και ξαναλέω προσοχή στα upgrades αν δεν υπάρχει η δυνατότητα με τα 3 κουμπιά. Αν οπωσδήποτε πρέπει να το κάνετε, καλύτερα να ενεργοποιήσετε πρώτα τα 3 κουμπιά με τον custom bootloader του Richthofen. Thanks Άλεξ, titanium ναι έχεις δίκιο, με τον rom manager θα γίνει σούπα το κινητό...To lag fix αν το αφήσω σε backup του titanium, λες μετά να δουλέψει ή καλύτερα να το βγάλω από την αρχή και να κάνω ένα νέο backup στο titanium χωρίς την εφαρμογή του lag fix κια μετά όταν μπει η JM5 να το κατεβάσω πάλι από μάρκετ; Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Έχει πρόβλημα ο touchwiz launcher... κάτι δεν πήγε καλά στο upgrade. Είχες μήπως κάνει lagfix πριν κάνεις upgrade? Ωπ...yes....:(:cry: android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Thanks Άλεξ, titanium ναι έχεις δίκιο, με τον rom manager θα γίνει σούπα το κινητό...To lag fix αν το αφήσω σε backup του titanium, λες μετά να δουλέψει ή καλύτερα να το βγάλω από την αρχή και να κάνω ένα νέο backup στο titanium χωρίς την εφαρμογή του lag fix κια μετά όταν μπει η JM5 να το κατεβάσω πάλι από μάρκετ; Αν έχεις lagfix καλύτερα βγάλτο πριν κάνεις το upgrade... εννοώ το unlagfix από τα settings του. Όσο για το titanium, δεν έχει σχέση, απλά θα σου ξαναεγκαταστήσει το lagfix σαν εφαρμογή, δεν είναι ικανό να ξανακάνει τη διαδικασία του lagfix... Αν και μάλλον αργά τον έγραψα τον οδηγό, μάλλον το Froyo θα βγει παντού πολύ συντομα τελικά... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ωπ...yes....:(:cry: Βγάλε τη μπαταρία, περίμενε λίγο και ξαναδοκίμασε... αν δε δουλέψει, πας για update μέσω Odin. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Kατι που μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει ειναι ενα θεμα με τα πολυμεσα.Εδω και καιρο (απο τοτε που το πηρα δηλαδη) δεν ακουγα τα μυνηματα ενω το κινητο το εχω στο φουλ για κλησεις κτλ,απλα νομιζα οτι δεν το ακουσα.Εχει μια αλλη μπαρα για τα πολυμεσα και το εχω στο ενα κλικ πριν το αθορυβο λογω του οτι χρησιμοποιω Msn και Go Chat στην δουλεια για να μην ακουγεται δυνατα.Ισα ισα να με ειδοποιει. Εχθες το εψαξα και εχει τα μυνηματα μαζι με τους ηχους πολυμεσων.:blink: Υπαρχει καποιος τροπος να εχω χαμηλη ενταση σε msn κτλ και να εχω δυνατο SMS?:worry: Δηλαδη ποσο μα ΠΟΣΟ ακυρο μπορει να ειναι αυτο?:wacko: Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Βγάλε τη μπαταρία, περίμενε λίγο και ξαναδοκίμασε... αν δε δουλέψει, πας για update μέσω Odin. Mπα τιποτα δεν εγινε πως κανω update δεν εχω κανει ποτε ειμαι κ αρχαριος.... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Kατι που μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει ειναι ενα θεμα με τα πολυμεσα.Εδω και καιρο (απο τοτε που το πηρα δηλαδη) δεν ακουγα τα μυνηματα ενω το κινητο το εχω στο φουλ για κλησεις κτλ,απλα νομιζα οτι δεν το ακουσα.Εχει μια αλλη μπαρα για τα πολυμεσα και το εχω στο ενα κλικ πριν το αθορυβο λογω του οτι χρησιμοποιω Msn και Go Chat στην δουλεια για να μην ακουγεται δυνατα.Ισα ισα να με ειδοποιει. Εχθες το εψαξα και εχει τα μυνηματα μαζι με τους ηχους πολυμεσων.:blink: Υπαρχει καποιος τροπος να εχω χαμηλη ενταση σε msn κτλ και να εχω δυνατο SMS?:worry: Δηλαδη ποσο μα ΠΟΣΟ ακυρο μπορει να ειναι αυτο?:wacko: Xαχα είναι όντως άκυρο, αλλά συγκαταλέγουν το msn στα μηνύματα... Νομίζω όμως υπάρχει ένα app που τα διαχωρίζει, δε θυμάμαι ακριβώς πώς το λένε, ίσως audiomanager..? Θα ψάξω και θα σου πω Mπα τιποτα δεν εγινε πως κανω update δεν εχω κανει ποτε ειμαι κ αρχαριος.... Πρέπει να φύγω τώρα, αλλά πριν κάνεις update δοκίμασε αν λειτουργούν τα 3 κουμπιά (άνοιξε το τηλέφωνο κρατώντας ταυτόχρονα το volume down , κεντρικό home και Power), για να μπεις σε download mode. Θα γυρίσω σε 2 ώρες περίπου, αλλά είναι κι άλλοι πολύ έμπειροι με το Odin εδώ μέσα που θα βοηθήσουν :) Βάλε την JM2, είναι στο ποστ μου με την αναβάθμιση... Edited October 15, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts