Tyxerakias Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δεν εχω καρτα sd. Θελω την εσωτερικη μνημη... τα παντα δηλαδη να γινουν οπως πρωτα. Εκτος εαν εννοει καρτα sd την internal storage Ναι αυτό εννοεί.. υπάρχει internal phone storage, internal sd card και external sd card (αν έχεις). Θες το 2ο. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Off topic ειμαστε βεβαια, αλλα ναι απο χθες το ipmart ειναι down :(:( μηπως ξερει κανεις τιποτα? For technical reasons the main forum "www.ipmart-forum.com" is temporary unreachable. There are hardware problems, we are working on it. We apologize for the inconvenience. Staff iPmart-forum.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Λοιπόν...Ultra Clear protector της Brando! Το πρώτο screen protector που το έβαλα χωρίς πρόβλημα, καλύπτει κανονικά όλη την οθόνη, και στην αίσθηση αφής είναι μία χαρά... Πάντως ρε παιδιά για βάλτε κάτω από δυνατό φως το κινητό αφού καθαρίσετε καλά την οθόνη...έτσι εγώ είδα 2-3 μικρές γρατσουνιές, και το κινητό τo έχω σαν εικόνισμα...μαϊμού glass λέω εγώ αντί gorilla! Τεσπα, τώρα σχετικά με την μπαταρία είχα 24 ώρες αυτονομία και έκανα τρεις κινήσεις...έβαλα το system panel και με monitoring είδα ποιες εφαρμογές μου τρώνε μπαταρία (το ξεσήκωσα από ένα ποστ του Te_Salat) τις πέταξα έξω χωρίς δεύτερη κουβέντα...έβαλα το world tour σαν wallpaper και πέταξα έξω το live wallpaper, και σταμάτησα τον αυτόματο συγχρονισμό κρατώντας μόνο τον συγχρονισμό....όταν τον χρειάζομαι τον ενεργοποιώ εγώ...αποτέλεσμα ...μετά από 50 ώρες είμαι στο 10%! Το firmware που έχω είναι από τα πρώτα που βγήκαν (JG5) άρα με τα πιο πρόσφατα τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα... Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Θα κοιτάξω και εγώ το system panel το έχω ακούσει ότι βοηθάει.. Έβαλα τελικά μετά από ένα μήνα το oclf και πείραξα το minfree και οφείλω να ομολογήσω ότι εγώ έχανα που δεν το έκανα τόσο καιρό... 2314 στο quadrant! Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Όταν λέμε system panel πια εφαρμογή ακριβώς εννοούμε. Με ποιο όνομα θα τη βρω στο market. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 System panel και έχει και το δωρεάν: System Panel lite Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του τώρα που το βλέπω, ενεργοποιεί την ικανότητα καταγραφής της κατανάλωσης από μία εφαρμογή Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Όταν λέμε system panel πια εφαρμογή ακριβώς εννοούμε. Με ποιο όνομα θα τη βρω στο market. System panel lite task manager Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν παρω το κινητο απο εξω (αγγλια) μπρορω να του βαλω την 2.1 επισημη με ελληνικα ?? ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν παρω το κινητο απο εξω (αγγλια) μπρορω να του βαλω την 2.1 επισημη με ελληνικα ?? ευχαριστω! Eπίσημα όχι. Ανεπίσημα ναι. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Και εγώ τα ίδια πέρασα τις προάλλες που προσπάθησα να περάσω τη JM1.... Τι θα κάνουμε όταν έρθει το froyo; Είμαστε και γείτονες!!!!! Βασικα θα πρεπει να το δοκιμασουμε στον υπολογιστη καποιου φιλου οπου ελπιζουμε πως στατιστικα θα λειτουργησε :lol: Καλα προσωπικα με ενοχλει που θα πρεπει να χρησιμοποιησω για firmware update ενα προγραμμα που απλως δεν εμπιστευομαι, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Πατησια ε? :) @Tyxerakias Χρονια πολλα φιλτατε! @Te_Salat Κωστα μηπως θυμασαι περιπου ποσο χρονο εκανε ο Rom Manager να επαναφερει πληρως την συσκευη? Επισης, την πρωτη φορα που επελεξες Restore, σου ξεκινησε αμεσως ή σου εβγαλε το Clockworkmod Boot (ή οπως λεγεται)? Απο την στιγμη που αναγκαστικα το δοκιμασα και εγω, εγινε αναποσπαστη εφαρμογη της συσκευης μου. ΕΝΤΙΤ: @Τyxerakias ειδα πως απαντησες στον φιλο απο πανω (Εκανα εντιτ την δικη μου λαθεμενη απαντηση btw) πως επισημα δεν θα εχει ελληνικα η αγγλικη συσκευη. Πως γινεται αυτο, ολα τα Firms πλην του πολυ παλιου δεν τα περιεχουν? Edited October 6, 2010 by Prattein_Aloga Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 ελληνικα με αλλη ρομ ? απο εγγυηση ? θα εχω κανονικα ? η θα πρεπει να το παω εξω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Τι διάολο, 200000 υπαλλήλους έχουν... - Η μπαταρια ..... γρηγορα καπουτ ..... κτλ. κτλ Σε όλες τις από πάνω κατηγορίες, πού κατατάσσεται το LauncherPro και ένα κινούμενο wallpaper; Για να δω αν αυτά είναι που μου πίνουν όλη τη μπαταρία - Οτι και να λεμε και να καταριωμαστε ... Samsung ειναι αυτη. Δεν ειναι βιοτεχνια .... :O - Πεστο απ' την αρχη να καταλαβουμε τι γινεται!!! :ninja: .... ειχα launcherPro και δεν την εβγαζε την μερα ,ή τελος παντων με το ζορι .... τον εβγαλα και τωρα τραβαει 60 ωρες ( φτανει 10% ) και μετα φορτιζω ... αλλα εχεις και live wallpaper??? :blink: ... να λες και παλι καλα .... - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Πωπω ρε παιδια τι συγκινηση ηταν αυτη! Δουλεψε το kies το λεω και δεν το πιστευω!!! Τελικα εγκατεστησα πρωτα τους drivers που ειχε δωσει ο τυχερακιας και στη συνεχεια την εκδοση 1.5.3.10093_31_1. Αναγνωρισε κανονικα τη συσκευη μου οπως επισης το firmware που εχω. Φυσικα update δεν μου δινει. Δοκιμασα να δω εαν μου δωσει ενημερωση σε νεοτερη εκδοση του προγραμματος. Το αφησα για κανενα 10λεπτο και δεν ειδα καμια αντιδραση. ΟΚ μην ζηταω και πολλα... Ψηνομαι να γυρισω σε official για να δω εαν μου δωσει επισημη αναβαθμιση σε JM1 και ταυτοχρονα να δοκιμασω να παρω για πρωτη φορα backup με τον rom manager. Βλεπω η διπλωματικη μου αυριο να πηγαινει περιπατο:p Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μια ερώτηση και απο μένα!!! Ποιά είναι η καλύτερη επίσημη ROM και που μπορώ να τη τη βρώ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 @Te_Salat Κωστα μηπως θυμασαι περιπου ποσο χρονο εκανε ο Rom Manager να επαναφερει πληρως την συσκευη? Επισης, την πρωτη φορα που επελεξες Restore, σου ξεκινησε αμεσως ή σου εβγαλε το Clockworkmod Boot (ή οπως λεγεται)? Απο την στιγμη που αναγκαστικα το δοκιμασα και εγω, εγινε αναποσπαστη εφαρμογη της συσκευης μου. ΕΝΤΙΤ: @Τyxerakias ειδα πως απαντησες στον φιλο απο πανω (Εκανα εντιτ την δικη μου λαθεμενη απαντηση btw) πως επισημα δεν θα εχει ελληνικα η αγγλικη συσκευη. Πως γινεται αυτο, ολα τα Firms πλην του πολυ παλιου δεν τα περιεχουν? Δεν μου άργησε ιδιαίτερα. Την πρώτη φορά έκανε όντως το cock word mod boot δηλαδή μπήκε σε recovery έκανε τις τροποποιήσεις και μου ζήτησε να κάνω reboot. Μετά κανονικά. Εγώ το προχώρησαν και παραπαερα. Δοκίμασα το εξής: έριξα πάνω στην JF3 που είχα βάλει αρχικά για να περάσω την JM1 μέσω kies το backup που είχα. Δούλευε κανονικοτατα αλλά είχε γίνει αχταρμάς το φάσμα ήταν JF3 και ο αριθμός κατασκευής eclair JM1:) Οπότε πέρασα κανονικά την JM1 και της εριξα το backup που είχα από την ίδια. Όσο για το kies, κακώς ασχολούμαστε μαζί του. Όταν κυκλοφορισει το froyo, την ίδια μέρα θα το έχουν παντού xda, samfirmware κλπ. Είπαμε θα πρέπει η samsung να φτιάξει κάτι άλλο που να δουλεύει τέλεια. Τι θα πει δεν δέχεται update και σαχλαμαρες. Τόσα χρόνια με HTC και iPhone, δεν είχα ποτέ συσκευή απειραχτη. Ποτέ όμως δεν ειχα πρόβλημα να κάνω οποιοδήποτε update. Δεν έχουν καταλάβει οι Κορεάτες ότι εδώ είναι android smartphone δεν είναι symbian ούτε Ali Baba πως το λένε το άλλο. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Ναι, αν και απο οτι διαβάζω δεν έχει τόσες διαφορές από τη mobile version του site.. Αν θες να ρίξεις μία ματιά και στο κανονικό site : http://www.wolframalpha.com/ Ειδικά αν σπουδάζεις θετικές επιστήμες ή μηχανικός θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. Lol ακριβως γιαυτο εντυπωσιαστηκα επειδη σπουδαζω μηχανικος.:cool: Επαιξα και λιγο στο site. Ειναι πολυ καλο. Θα παω για αγορα. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Όχι ρε ****το, δε θέλω να τον βγάλω μου αρέσει τόσο πολύ :( Θα παρακολουθήσω και με SystemPanel τι πόρους καταναλώνει, να το επιβεβαιώσω Μην τρελαίνεσαι δεν σε ρουφάει το LauncherPRO την μπαταρία, εντάξη βάζει το χεράκι του αλλά σε λογικά πλαίσια. Εγώ με μόνιμο BT ανοιχτό (με paired headset), 3-4 ώρες την μέρα wifi, λίγο μάρκετ, λίγο browsing, λίγο soundhound, λίγο layar, λίγο μουσική κτλ αυτό που θέλω να πώ, δεν το αφήνω και σε ησυχία και το φορτίζω το 2ό βράδυ (μέρα παρά μέρα). Θα κερδίσεις από το live wallpaper σίγουρα, βάλε και τον φωτισμό της οθόνης στο auto, κλείσε και τον αυτόματο συγχρονισμό. Επίσης καλό θα είναι στις ρυθμίσεις των δικτύων σου να έχει μόνο 2G ή μόνο 3G και όχι και τα 2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δεν μου άργησε ιδιαίτερα. Την πρώτη φορά έκανε όντως το cock word mod boot δηλαδή μπήκε σε recovery έκανε τις τροποποιήσεις και μου ζήτησε να κάνω reboot. Μετά κανονικά. Εγώ το προχώρησαν και παραπαερα. Δοκίμασα το εξής: έριξα πάνω στην JF3 που είχα βάλει αρχικά για να περάσω την JM1 μέσω kies το backup που είχα. Δούλευε κανονικοτατα αλλά είχε γίνει αχταρμάς το φάσμα ήταν JF3 και ο αριθμός κατασκευής eclair JM1:) Οπότε πέρασα κανονικά την JM1 και της εριξα το backup που είχα από την ίδια. Όσο για το kies, κακώς ασχολούμαστε μαζί του. Όταν κυκλοφορισει το froyo, την ίδια μέρα θα το έχουν παντού xda, samfirmware κλπ. Είπαμε θα πρέπει η samsung να φτιάξει κάτι άλλο που να δουλεύει τέλεια. Τι θα πει δεν δέχεται update και σαχλαμαρες. Τόσα χρόνια με HTC και iPhone, δεν είχα ποτέ συσκευή απειραχτη. Ποτέ όμως δεν ειχα πρόβλημα να κάνω οποιοδήποτε update. Δεν έχουν καταλάβει οι Κορεάτες ότι εδώ είναι android smartphone δεν είναι symbian ούτε Ali Baba πως το λένε το άλλο. Οντως αγιο προγραμμα o Manager, θυμιζει τα Sprite backups των winmo στην απλοτητα και την αποτελεσματικοτητα του. Εμενα παντως εκανε καμποσο μεχρι να μου περασει τα παντα, βεβαια μπορει να παιζουν πολλα, οπως για παραδειγμα το οτι ηταν messed up η συσκευη πριν γινει το restore. Αυτο που λες για την Samsung ισχυει 100%. Ποτε με την htc δεν ειχα αισθανθει να υπαρχει εστω και το παραμικρο κενο στον τροπο που περνουσαμε τα επισημα (αλλα και τα ανεπισημα) firms. Και ηταν και foolproof απο ενα σημειο και μετα, δηλαδη επρεπε να το θελεις πολυ για να παει κατι στραβα ή να χαλασεις την σταθεροτητα της διαδικασιας. Το ιδιο ισχυει και για την apple, εχοντας το ipod touch και αλλαζοντας του firmware κατα βουληση δεν εχω παρατηρησει ποτε την "ρευστοτητα" του kies (δεδομενου επισης πως αντιπαθω το itunes για πολλους λογους, αλλα τουλαχιστον αυτο που υποτιθεται πως πρεπει να κανει το κανει αψεγαδιαστα). Και ναι, πρεπει η samsung να καταλαβει πως οταν θελει να προωθει την ναυαρχιδα της στα smartphones, απαιτηται να εχει τελεια υποστηριξη τουλαχιστον στο θεμα των updates και οχι να βουιζει ο κοσμος παγκοσμιως για την ανικανοτητα της σουιτας. Φυσικα και θα υπαρξει η λυση των xda και λοιπων unoficial ομαδων για την εγκατασταση του froyo, αλλα πολλοι χρηστες που θελουν να κινουνται εντελως επισημα δεν ξερω καν αν θα μπουν στην διαδικασια να ασχοληθουν με αυτες τις εναλλακτικες και δεν ειναι υποχρεωμενοι στο κατω κατω. Δεν συζηταω δε τις περιπτωσεις που ο συνδυασμος των τριων κουμπιων δεν λειτουργει και πρεπει να παιξεις κορωνα γραμματα αν θα πανε ολα καλα. Συγγνωμη αν ανελυσα ενα θεμα που ειναι ηδη χιλιοειπωμενο, αλλα εκανες την συγκριση με την htc και την apple στον τομεα αυτον και μου ηρθαν στο μυαλο ολα τα στραβα της samsung :lol: Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μόλις έκανα update το Kies και μόλις πάει να ανοίξει μου βγάζει ένα Fatal Error που δεν το έχω ξαναδεί και κρασάρει. Καλά πάμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Αμα πας στα settings-accounts and sync και πατησεις add account και διαλεξεις google, δεν σε αφηνει?? ναι με αφήνει, αλλά θέλω να σβήσω τα δεδομένα που συγχρονίστηκαν με τον προηγούμενο λογαριασμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Να κανω μια ερωτησουλα-αστραπη. Εστω οτι εχω αγορασει paid εφαρμογη απο το market και φλασαρω νεα rom χωρις να εχω παρει backup. Το market κραταει στοιχεια αγορας και μου επιτρεπει να ξανακατεβασω την εφαρμογη που εχω πληρωσει κανονικα? Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) System panel και έχει και το δωρεάν: System Panel lite Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του τώρα που το βλέπω, ενεργοποιεί την ικανότητα καταγραφής της κατανάλωσης από μία εφαρμογή Ωραίο φαίνεται, το "αγόρασα" και το δοκιμάζω... αν και μου φαίνεται ότι είμαι στη βελτιστη κατάσταση μετά το watchdog... για να δούμε. @Tyxerakias Χρονια πολλα φιλτατε! ΕΝΤΙΤ: @Τyxerakias ειδα πως απαντησες στον φιλο απο πανω (Εκανα εντιτ την δικη μου λαθεμενη απαντηση btw) πως επισημα δεν θα εχει ελληνικα η αγγλικη συσκευη. Πως γινεται αυτο, ολα τα Firms πλην του πολυ παλιου δεν τα περιεχουν? Τhanks Petran! Για τo αγγλικό/γερμανικό firmware (μιας και θέλεις να το βάλεις από Kies - αυτό θα βάλεις, γιατί στην Αγγλία μόνο δόθηκε επίσημα), έχει όλες τις γλώσσες το σύστημα, αλλά έχει λίγες μόνο για πληκτρολόγια. Δηλαδή διαβάζει ελληνικά, μπορείς και να το βάλεις όλο στα Eλληνικά, αλλα δε γράφει. Όλα τα XX firmwares (ΧXJM1 ας πούμε) είναι έτσι, για να έχει Ελληνικά πρέπει να είναι ΧW. Aλλά φυσικά δεν είναι τραγικό... και μπορείς να τα βάλεις και μόνος σου... (το Swype με root). ελληνικα με αλλη ρομ ? απο εγγυηση ? θα εχω κανονικα ? η θα πρεπει να το παω εξω?? Εννοείται πώς με άλλη rom γίνεται, αυτό εννοούσα "ανεπίσημα". Εγγύηση ναι θα έχεις, με τη Samsung (όχι όμως αν βάλεις άλλες rom:P). Πωπω ρε παιδια τι συγκινηση ηταν αυτη! Δουλεψε το kies το λεω και δεν το πιστευω!!! Δοκιμασα να δω εαν μου δωσει ενημερωση σε νεοτερη εκδοση του προγραμματος. Το αφησα για κανενα 10λεπτο και δεν ειδα καμια αντιδραση. ΟΚ μην ζηταω και πολλα... Βλεπω η διπλωματικη μου αυριο να πηγαινει περιπατο:p Eύγε εύγε :) Και σίγα μην είχες αναβάθμιση... :) Νεότερη έκδοση όμως υπάρχει, πήγαινε στα settings και κάνε update. Να κανω μια ερωτησουλα-αστραπη. Εστω οτι εχω αγορασει paid εφαρμογη απο το market και φλασαρω νεα rom χωρις να εχω παρει backup. Το market κραταει στοιχεια αγορας και μου επιτρεπει να ξανακατεβασω την εφαρμογη που εχω πληρωσει κανονικα? Θεωρητικά ναι, αν και δεν τό'χω δοκιμάσει. Παρεπιπτόντως, μόλις διάβασα ότι βγήκε εφαρμογή WolframAlpha για όσους ξέρουν. Επιτέλους Τέλεια, αντε σε λίγο θα έχουμε και ολόκληρο το Mathematica στο κινητό, χαχα :) Edited October 6, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Να κανω μια ερωτησουλα-αστραπη. Εστω οτι εχω αγορασει paid εφαρμογη απο το market και φλασαρω νεα rom χωρις να εχω παρει backup. Το market κραταει στοιχεια αγορας και μου επιτρεπει να ξανακατεβασω την εφαρμογη που εχω πληρωσει κανονικα? Εγώ που είχα κάνει hard reset τη συσκευή, μου την έδειχνε ως αγορασμένη και απλά την ξανακατέβασα. Με την προϋπόθεση φυσικά ότι χρησιμοποιείς το ίδιο e-mail account. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Αυτο που λεει και η λογικη δηλαδη. ΟΚ παιδια thank you.:) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Να κανω μια ερωτησουλα-αστραπη. Εστω οτι εχω αγορασει paid εφαρμογη απο το market και φλασαρω νεα rom χωρις να εχω παρει backup. Το market κραταει στοιχεια αγορας και μου επιτρεπει να ξανακατεβασω την εφαρμογη που εχω πληρωσει κανονικα? Αν θυμάμαι και εγώ καλά νομίζω ότι ναι τις βλέπεις αλλά θα πρέπει να είσαι πάλι root με market enabler.. Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts