Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

E αφού βγήκε το γενικό, θα βγεί και για το κινητό μας... βασικά ΞΕΡΩ ότι γίνεται, γιατί το έχω σε 3g έκδοση από τότε που το πήρα το Galaxy, και δουλεύει μια χαρά...

Απλά πρέπει να ξυπνήσουν στην Skype και να το διορθώσουν... αλλά θα βγει σύντομα είμαι σίγουρος.

Βεβαια ακούω χάλια λόγια... Και αυτό που με παραξένεψε: 14 MegaBytes;;; :blink:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βεβαια ακούω χάλια λόγια... Και αυτό που με παραξένεψε: 14 MegaBytes;;; :blink:

Δουλεύει μια χαρά το phone κομμάτι...αλλά μην περιμένεις video calling δεν έχει.

- Alex

αλλά μην περιμένεις video calling δεν έχει.

Αχμ... Ρίλι; :blink:

Θα προστεθεί τουλάχιστον στο μέλλον; Γνωρίζουμε τίποτα;

Αχμ... Ρίλι; :blink:

Θα προστεθεί τουλάχιστον στο μέλλον; Γνωρίζουμε τίποτα;

Οχι δε γνωρίζουμε, αλλά τόσα χρόνια που το δίνει ο δικός μου πάροχος στην αγγλία και η verizon στην αμερική δε βάλανε.... δε βλέπω να βάζουν τώρα.

Αν θες video calling δες το tango, νομίζω θα γίνει το next big thing αν πιάσει.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Οχι δε γνωρίζουμε, αλλά τόσα χρόνια που το δίνει ο δικός μου πάροχος στην αγγλία και η verizon στην αμερική δε βάλανε.... δε βλέπω να βάζουν τώρα.

Αν θες video calling δες το tango, νομίζω θα γίνει το next big thing αν πιάσει.

Χίλια ευχαριστώ! Μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με το Skype; Επειδή δεν είναι για μένα, αλλά για τον αδερφό μου, και πριν του το στείλω να είμαι σίγουρος αν κάνει.

Άσε, τί μου το θύμησες τώρα αυτό και είμαι με γαλαξία χωρίς το κόλπο με τα 3 κουμπιά :mad:

Παίζει ένα fix στο xda, αλλά post παρά post brickάρει και από ένα τηλέφωνο :down: συνεπώς, περιμένω με ιώβεια υπομονή το froyo (αχ καλές παλιές εποχές των windows, κάθε μέρα και από ένα φλασάρισμα! :rolleyes:) τότε είναι που θα αρχίσω τη ρώσικη ρουλέτα...

Με το καινούριο version που έχει φτιάξει ο richtofen η διαδικασία φαίνεται απλούστατη, και λέει μέχρι τώρα έχει zero bricks... σου βάζω φωτιές τώρα; :)

- Alex

Χίλια ευχαριστώ! Μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με το Skype; Επειδή δεν είναι για μένα, αλλά για τον αδερφό μου, και πριν του το στείλω να είμαι σίγουρος αν κάνει.

Δεν νομίζω.. είναι tango σε tango. Όπως και με το skype δηλαδή, δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με το msn ξέρω 'γω.. το καλό είναι ότι υποστηρίζει και android και iphone, που είναι πολύ καλό.... δεν το έχω συγκρίνει με το facetime, αλλά αν πιάσει η apple θα χάσει λεφτά :cool:

- Alex

Δοκιμάστε και Nimbuzz ή/και Fring επίσης εναλλακτικά του skype!

Η Skype δεν είχε απαγορέψει στο Fring να εκτελεί Skype κλήσεις;

Η Skype δεν είχε απαγορέψει στο Fring να εκτελεί Skype κλήσεις;

Ναι, αλλά το nimbuzz νομίζω δουλεύει ακόμα.

και οοολη αυτη η σελίδα θα φύγει για off topic...

BTW, το Skype δουλεύει στο Froyo (π.χ. JPK).

Edited by Tyxerakias
- Alex

2 Ερωτησεις!

1- Οταν μπαινω απο την εφαρμογη gmail και διαβαζω τα εισερχομενα, μετα στο λογαριασμο μου στον υπολογιστη συνεχιζουν να φαινονται ως μη αναγνωσμενα. Απο την εφαρμογη e-mail ολα καλα. Γινεται και σε σας αυτο?

2- Τι κανει το κολπο με τα τρια κουμπια και πως θα δω αν το εχω και στο δικο μου Galaxy S?

2 Ερωτησεις!

1- Οταν μπαινω απο την εφαρμογη gmail και διαβαζω τα εισερχομενα, μετα στο λογαριασμο μου στον υπολογιστη συνεχιζουν να φαινονται ως μη αναγνωσμενα. Απο την εφαρμογη e-mail ολα καλα. Γινεται και σε σας αυτο?

2- Τι κανει το κολπο με τα τρια κουμπια και πως θα δω αν το εχω και στο δικο μου Galaxy S?

2 - Σου επιτρέπει να μπεις στο android recovery mode και download mode. Κλείσε το τηλέφωνο (power off) και πάτα volume up, home (το κεντρικό) και power (χωρίς να αφησεις τα άλλα 2), και κράτα και τα 3 μέχρι να ανάψει... αν δεις το recovery mode, σου δουλεύει :p . Διάλεξε το reboot με τα volume κουμπιά για να κάνει reboot κανονικά.

- Alex

2 - Σου επιτρέπει να μπεις στο android recovery mode και download mode. Κλείσε το τηλέφωνο (power off) και πάτα volume up, home (το κεντρικό) και power (χωρίς να αφησεις τα άλλα 2), και κράτα και τα 3 μέχρι να ανάψει... αν δεις το recovery mode, σου δουλεύει :p . Διάλεξε το reboot με τα volume κουμπιά για να κάνει reboot κανονικά.

Thanx. To δοκιμασα, δεν λειτουργει.

2 Ερωτησεις!

1. Ναι και σε μενα το ιδιο κανει.

Οσο για το κολπακι με τα 3 κουμπια εισαι ψιλογκαντεμης. Ειναι μια φουρνια συσκευων που δεν υποστηριζουν το εν λογω κολπακι. Εχει δωσει ο τυχερακιας εναν τροπο να μπεις αλλα και ενα link 2-3 σελιδες πισω με εναν αλλο τροπο απο xda νομιζω. Ρωτα τον για σιγουρια.

P.S. Alex αν και λιγο καθυστερημενα, πολυχρονος και οτι επιθυμεις (στο κρεβατι σου να ΜΗΝ βρεις - μην μας παρουν και με τις πετρες οι γυναικες)

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S: Update on Android 2.2 Froyo Release Date

- Τα λαμογια εχουν σκιστει για να εχουν ετοιμο την 1/11 το @#$%@@νο το tab και μας εχουν βαλει στην αναμονη .... :mad: ... :rocket:

- Stathis -

μετα απο τις οδηγιες του tyxerakia (να ειναι καλα ο ανθρωπος) το τηλεφωνο δουλευει super...

ειναι γρηγορο δεν κολλαει,μην το ματιασω...

θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε κανα θεμα με την μπαταρια.Εμενα με βγαζει δεν με βγαζει μια μερα,δεν λεω βεβαια το πειραζω αρκεταζα(wi-fi,mail,market κ.α)

Με το καινούριο version που έχει φτιάξει ο richtofen η διαδικασία φαίνεται απλούστατη, και λέει μέχρι τώρα έχει zero bricks... σου βάζω φωτιές τώρα; :)

Άσε το παρακολουθώ καθημερινά, τα ίδια και με την νέα έκδοση. Ούτως η άλλως τώρα δεν κουνιέμαι από την jm1.

Βρε παιδιά κάτι άλλο, πώς μπορώ να κρύβω-ανοίγω το swype όταν μου κρύβει σε κάποιο πρόγραμμα κάτι κουμπιά που θέλω να πατάω;

Edited by me00016
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

Άσε το παρακολουθώ καθημερινά, τα ίδια και με την νέα έκδοση. Ούτως η άλλως τώρα δεν κουνιέμαι από την jm1.

Βρε παιδιά κάτι άλλο, πώς μπορώ να κρύβω-ανοίγω το swype όταν μου κρύβει σε κάποιο πρόγραμμα κάτι πεδία;

Οταν σου πεταγεται το swype για να γραψεις κατι και θες να το ξεφορτωθεις μπορεις να πατησεις το κουμπι επαναφορας (το δεξι απο τα 3 πληκτρα του κινητου - αυτο με το βελακι). Αν θελεις να γραψεις κατι ξανα πατας στο λευκο πεδιο που θες να γραψεις και το πληκτρολογιο - swype σκαει παλι μυτη. Αν εννοεις αυτο βεβαια.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S: Update on Android 2.2 Froyo Release Date

- Τα λαμογια εχουν σκιστει για να εχουν ετοιμο την 1/11 το @#$%@@νο το tab και μας εχουν βαλει στην αναμονη .... :mad: ... :rocket:

Aντε να δούμε... εγώ εδώ είμαι, θα ενημερώσω... αν και θα βουίξει ο τόπος όταν γίνει.

- Alex

Τι διάολο, 200000 υπαλλήλους έχουν...

Η μπαταρία με προβληματίζει εμένα πάντως.

Τελευταία μία μέρα με το ζόρι μου βγάζει.. Αυτή τη στιγμή, 10 ώρες αφού το έβγαλα από το φορτιστή είμαι στο 40% της μπαταρίας.

Απο αυτά, το 40% έφυγε σε 25 λεπτά ομιλίας

το 24% στη προβολή (το καταλαβαίνω, 4" Amoled είναι αυτά)

14% στο σύστημα Android

11% σε αναμονή

7% τηλέφωνο σε κατάσταση αναμονής

4% το Handcent

Και ρωτάω τώρα, (40%*60%=24%) το 24% της μπαταρίας για 25 λεπτά ομιλίας, δεν είναι υπερβολικά πολλά;

Δηλαδή αν μίλαγα 100 λεπτά θα τελείωνε και η μπαταρία;

Επίσης, στο 14% σύστημα Android, είναι και η εφαρμογές που έχω εκτελέσει;

Τέλος, ποια η διαφορά του "Σε αναμονή" και του "Τηλέφωνο σε κατάσταση αναμονής";

Σε όλες τις από πάνω κατηγορίες, πού κατατάσσεται το LauncherPro και ένα κινούμενο wallpaper; Για να δω αν αυτά είναι που μου πίνουν όλη τη μπαταρία

Edited by zavarakatranemia

Κατι στα γρηγορα.

Επειδη αυριο στελνω το κινητο στον καινουργιο αγοραστη, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στην internal storage δεν σβηστηκαν τα δεδομενα.

Με ποιον τροπο το κανω;

Samsung S21 Ultra

Κατι στα γρηγορα.

Επειδη αυριο στελνω το κινητο στον καινουργιο αγοραστη, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στην internal storage δεν σβηστηκαν τα δεδομενα.

Με ποιον τροπο το κανω;

Kανε unmount και format...

- Alex

Aπο τις ρυθμίσεις... κάρτα sd και ξερωγωτί :)

Δεν εχω καρτα sd. Θελω την εσωτερικη μνημη... τα παντα δηλαδη να γινουν οπως πρωτα. Εκτος εαν εννοει καρτα sd την internal storage

EDIT: Τωρα ειδα οτι εχει επιλογη για εξωτερικη και εσωτερική μνήμη.

Ευχαριστω!

Samsung S21 Ultra

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...