keras Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 @ Te_Salat: Μονο το προβλημα σηματος, η δεσμευση με το iTunes και η διαφορα στο internet browsing, μου εφταναν για να προτιμησω το Galaxy S... HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reset4 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Γνωριζει κανεις πως γινεται να εμφανιζεται η γραμμη που ειναι ενεργοποιημενη σε dual sim? Χρησιμοποιω cosmote 2in1 Edited October 6, 2010 by reset4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Εννοείτε οτι χρησιμοποιούμε το default dialer αλλά μάλλον δεν δουλεύει στην JPK, εκτός αν γράφω λάθος κωδικό (*#272*ΗΗΜΜ#). Ευχαριστώ Γιώργος Και στην JM8 Application not found βγάζει dont worry. ΥΓ. Χρόνια πολλά τυχεράκια :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Εννοείτε οτι χρησιμοποιούμε το default dialer αλλά μάλλον δεν δουλεύει στην JPK, εκτός αν γράφω λάθος κωδικό (*#272*ΗΗΜΜ#). Ευχαριστώ Γιώργος Όχι το σωστό κωδικό πληκτρολογείς άρα μάλλον δε δουλεύει, αν και μου κάνει εντύπωση γιατί είναι κωδικοί για όλα τα Android απ' όσο ξέρω. @sinagrida Μα δεν τον βλέπεις πως έχει ζαρώσει... του 'κατσε ένας ακόμα χρόνος αμανάτι και άρχισε να δέχεται δωράκια! Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς αλλά από χθeς έχει πέσει το ipmart.... :( Edited October 6, 2010 by Morfie Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μια βοηθεια ρε παιδια , προσπαθησα να περασω την JM8 ,εκανα την διαδικασια με το odin και μολις ολοκληρωθηκε η μπλε μπαρα του downloading στο τηλεφωνο κι εγινε μπλε το RESET στο odin εβγαλα το USB και μετα τιποτα , μια μαυρη οθονη .ΔΕΝ ανοιγει, τιθελει να του κανω ρε παιδια help ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Τώρα για τα τεχνικά η S-LCD δεν είναι απλά μια lcd με S. Αλλά μια ΑΛΛΗ lcd. Όσο για την samsung και τις amoled, μάθε ότι ο αντικαταστάτης το Wave, το Wave S5830 δεν θα έχει ΚΑΙ αυτό S-Amoled (θα έχει μια Super Clear LCD) μιας και που η samsung δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα δικά της μοντέλα, γι αυτό και το wave έχει έλλειψη. Προσωπικά αν και μου αρέσουν πολυ βλέπω τις amoled να είναι μια καλή ανάμνηση... - Δεν νομιζω πως εχει προβλημα η samsung να κατασκευαζει amoled οθονες ,ομως επειδη το κοστος-χρονος κατασκευης τους ειναι μεγαλα ,αλλα και η καταναλωση ρευματος επισης ,.... μαλλον αποφασισαν πως δεν συμφερουν. - Οποτε προσανατολιζονται σε πιο οικονομικες λυσεις τοσο λογω δαπανης χρηματος και χρονου υλοποιησης ,οσο και απο το σημαντικοτερο για τις συσκευες αυτης της κατηγοριας, .. τη μειωση της καταναλωσης , χωρις κατ' αναγκη να πεσει πολυ η αποδοση .... αλλωστε ειναι master chef στην κατασκευη οθονων. .. :rolleyes: Μια βοηθεια ρε παιδια , προσπαθησα να περασω την JM8 ,εκανα την διαδικασια με το odin και μολις ολοκληρωθηκε η μπλε μπαρα του downloading στο τηλεφωνο κι εγινε μπλε το RESET στο odin εβγαλα το USB και μετα τιποτα , μια μαυρη οθονη .ΔΕΝ ανοιγει, τιθελει να του κανω ρε παιδια help - Καλα ρε αρχηγε, ... πώς σου 'ρθε και το αποσυνδεσες το εργαλειο;;;;; :worry: . - Δεν διαβασες καλα το FAQ μου φαινεται .... - Αν δεν δεις στο odin το κουτακι με πρασινο χρωμα να γραφει PASS! ,δεν το αποσυνδεεις για κανενα λογο !!! ,κανονικα το αφηνεις μεχρι να μπουταρει πληρως το νεο firmware (κι ας εχει εμφανιστει το PASS!) και στο odin κατω κατω αριστερα εκει που εμφανιζονται τα αρχεια που εγκαθιστανται ,θα δεις να αλλαζει η αρχικη com port (συνηθως η 5) ,με νεα (συνηθως η 7) , ... τοτε μπορεις να το αποσυνδεσεις . - Τωρα αυτο που θα εκανα εγω ειναι : να βγαλω την μπαταρια - να την ξαναβαλω - να ξαναβαλω σε download mode την συσκευη - να συνδεθω παλι με το odin - και να επαναλαβω την διαδικασια κανοτας αυτα που γραφω πιο πανω .. Edited October 6, 2010 by hitech - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Τώρα για τα τεχνικά η S-LCD δεν είναι απλά μια lcd με S. Αλλά μια ΑΛΛΗ lcd. Όσο για την samsung και τις amoled, μάθε ότι ο αντικαταστάτης το Wave, το Wave S5830 δεν θα έχει ΚΑΙ αυτό S-Amoled (θα έχει μια Super Clear LCD) μιας και που η samsung δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα δικά της μοντέλα, γι αυτό και το wave έχει έλλειψη. Προσωπικά αν και μου αρέσουν πολυ βλέπω τις amoled να είναι μια καλή ανάμνηση... ...Ή η Sam τις "χρησιμοποιεί" μέσω του γαλαξία (ε τί; μέσω του wave θα κερδίσει αιφονάκηδες; το android έγινε πολύ της μόδας τελευταία, σε πωλήσεις ξεπέρασε το ios στις ΗΠΑ!!!...) για να "φάει" μερίδιο από την αγορά :shifty: ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ SGS έχουν πουλήσει οι Ασιάτες και προχωράνε ακάθεκτοι!!!! Αν σκεφτούμε ότι η SAMOLED είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο επιλογής, εμένα μού φαίνεται πρόφαση... :ninja: ...όσο για το wave, θα σφυρίξω ένα παλιό σκοπό που μου θυμίζει το θάψιμο μιας εξίσου υπέροχης, αλλά όχι κερδοφόρας συσκευής: Ο, Ο, ΟΜΝΙΑ HD :whistle: - Δεν νομιζω πως εχει προβλημα η samsung να κατασκευαζει amoled οθονες ,ομως επειδη το κοστος-χρονος κατασκευης τους ειναι μεγαλα ,αλλα και η καταναλωση ρευματος επισης ,.... μαλλον αποφασισαν πως δεν συμφερουν. - Οποτε προσανατολιζονται σε πιο οικονομικες λυσεις τοσο λογω δαπανης χρηματος και χρονου υλοποιησης ,οσο και απο το σημαντικοτερο για τις συσκευες αυτης της κατηγοριας, .. τη μειωση της καταναλωσης , χωρις κατ' αναγκη να πεσει πολυ η αποδοση .... αλλωστε ειναι master chef στην κατασκευη οθονων. .. :rolleyes: Περίεργο που το λες αυτό, οι amoled και δη οι SUPER AMOLED από ό,τι input έχω προσωπικά πάρει, είναι από τις πλέον ενεργειακά αποδοτικές! Edited October 6, 2010 by me00016 Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Όχι το σωστό κωδικό πληκτρολογείς άρα μάλλον δε δουλεύει, αν και μου κάνει εντύπωση γιατί είναι κωδικοί για όλα τα Android απ' όσο ξέρω. @sinagrida Μα δεν τον βλέπεις πως έχει ζαρώσει... του 'κατσε ένας ακόμα χρόνος αμανάτι και άρχισε να δέχεται δωράκια! Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς αλλά από χθeς έχει πέσει το ipmart.... :( Off topic ειμαστε βεβαια, αλλα ναι απο χθες το ipmart ειναι down :(:( μηπως ξερει κανεις τιποτα? Οσο για bluetooth εχω το plantronics discovery 925 και συνεργαζεται αψογα με τον γαλαξια εχει εξαιρετικο ήχο και ειναι stylish & lightweight :p Υ.Γ. Αλεξανδρε Πολύχρονος :) fellow libra ;-) Edited October 6, 2010 by chryssa33 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 για να μπω στο μάρκετ έδωσα τους κωδικούς apo goolge και έκανε synchrinse τα πάντα. επιδή έχω και δευτερο λογαριασμό και απο αυτόν θέλω να κάνω synhronise θα πρεπει να κάνω reset to factory defaults? δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 για να μπω στο μάρκετ έδωσα τους κωδικούς apo goolge και έκανε synchrinse τα πάντα. επιδή έχω και δευτερο λογαριασμό και απο αυτόν θέλω να κάνω synhronise θα πρεπει να κάνω reset to factory defaults? δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Αμα πας στα settings-accounts and sync και πατησεις add account και διαλεξεις google, δεν σε αφηνει?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izabo Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω, αυτα που εκανες αρκουν. Οχι, οι paid εφαρμογες παραμενουν paid. Λοιπον παιδια δεν ασχολουμαι ξανα με το kies. Ειλικρινα πρωτη φορα μου σπαει τοσο τα νευρα ενα προγραμμα. Το firmware update δεν μπορει να γινει. Τελος. Μου κολλαει συνεχεια στο Downloading και μου βγαζει αυτο MSC.Thunder.FirmwareUpdate has stopped working. Το δοκιμασα απειρες φορες, πειραξα και την registry οπως εγραψε καποιος στους xda, αλλα το Kies απλως αρνειται να λογικευτει και εγω ειμαι ετοιμος να κοπαναω το laptop μου. Αν ξερει καποιος κανεναν αλλον τροπο να περασω επισημο firmware που να μην ειναι πολυ risky και φυσικα να μην θελει την συνεργασια του αναρχικου kies ας μου το πει. Εγω πλεον περιμενω το froyo για να ασχοληθω παλι με το kies (και τρεμω στην ιδεα του να μην βρω ακρη τοτε :cry:). Και εγώ τα ίδια πέρασα τις προάλλες που προσπάθησα να περάσω τη JM1.... Τι θα κάνουμε όταν έρθει το froyo; Είμαστε και γείτονες!!!!! Δήμητρα :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 - Δεν νομιζω πως εχει προβλημα η samsung να κατασκευαζει amoled οθονες ,ομως επειδη το κοστος-χρονος κατασκευης τους ειναι μεγαλα ,αλλα και η καταναλωση ρευματος επισης ,.... μαλλον αποφασισαν πως δεν συμφερουν. - Οποτε προσανατολιζονται σε πιο οικονομικες λυσεις τοσο λογω δαπανης χρηματος και χρονου υλοποιησης ,οσο και απο το σημαντικοτερο για τις συσκευες αυτης της κατηγοριας, .. τη μειωση της καταναλωσης , χωρις κατ' αναγκη να πεσει πολυ η αποδοση .... αλλωστε ειναι master chef στην κατασκευη οθονων. .. :rolleyes: - Καλα ρε αρχηγε, ... πώς σου 'ρθε και το αποσυνδεσες το εργαλειο;;;;; :worry: . - Δεν διαβασες καλα το FAQ μου φαινεται .... - Αν δεν δεις στο odin το κουτακι με πρασινο χρωμα να γραφει PASS! ,δεν το αποσυνδεεις για κανενα λογο !!! ,κανονικα το αφηνεις μεχρι να μπουταρει πληρως το νεο firmware (κι ας εχει εμφανιστει το PASS!) και στο odin κατω κατω αριστερα εκει που εμφανιζονται τα αρχεια που εγκαθιστανται ,θα δεις να αλλαζει η αρχικη com port (συνηθως η 5) ,με νεα (συνηθως η 7) , ... τοτε μπορεις να το αποσυνδεσεις . - Τωρα αυτο που θα εκανα εγω ειναι : να βγαλω την μπαταρια - να την ξαναβαλω - να ξαναβαλω σε download mode την συσκευη - να συνδεθω παλι με το odin - και να επαναλαβω την διαδικασια κανοτας αυτα που γραφω πιο πανω .. Φιλε μου εβγαλα την μπαταρια ,ξαναεκανα την διαδικασια με το odin ,περιμενα να πρασινισει το pass , perimena ki αλλα 10 λεπτα αλλα μια απ τα ιδια ,μαυρη μαυριλα . Για βοηθηστε γιατι μουχει φτασει η πιεση 19 ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Καλημέρα, έχω την εντύπωση ότι ο κωδικός 272*ΗΗΜΜ δεν δουλεύει στην JPK Και στην JM8 Application not found βγάζει dont worry. Σωστή εντύπωση έχεις :) Δε δουλεύει ούτε στην JM8. Έχω ξαναγράψει πως μπορείς να φτάσεις εκεί: adb shell am start -a android.intent.action.MAIN -n com.android.Preconfig/com.android.Preconfig.Preconfig Χρονια πολλα Αλεξ,να σε χαιρομαστε οι gadgetακηδες και οι δικοι σου ανθρωποι!:D Ερωτηξης: Το bluetooth SBH650 ειναι το samsung που εχει ακουστικο σαν απο sony ericcson handsfree (ξερεις αυτες τις ψειρες που μπαινουν καλα στο αυτι :p) το κοιταζα εχθες σε ενα γερμανο και μου αρεσε γιατι θα με βολεψει πολυ με το κρανος. Ολα τα αλλα που δεν εχουν τοσο μικρο ακουστικο δεν μπορω να τα φοραω στην μηχανη γιατι με το που βαζω το κρανος το στελνει εκτος αυτΙου (sic :O ) και δεν κανω δουλεια ετσι.:( Αν οντως ειναι αυτο ακουγεται καλα?Το βρισκει αμεσως οταν ανοιγεις κινητο η κανει πολλη ωρα για να συνδεθει? ps:Ειχα καταληξει στα Itech που εχουν και εγγυηση εφ ορου ζωης αλλα μολις το ειδα μΕ αρεσε. Τhank you thank you :) Tα ακουστικά είναι ολόιδια με το handsfree set που έρχεται με το κινητό. @@ioannis_m και morfie γιατι του λετε χρονια πολλα; Γιατί χθες γέρασα και ζάρωσα κι άλλο :) Off topic ειμαστε βεβαια, αλλα ναι απο χθες το ipmart ειναι down Υ.Γ. Αλεξανδρε Πολύχρονος :) fellow libra ;-) Συνέχεια πέφτει, δεν είναι κάτι καινούριο... το'χουμε συνηθίσει, χεχε. Ευχαριστώ Χρύσα και όλους. Φιλε μου εβγαλα την μπαταρια ,ξαναεκανα την διαδικασια με το odin ,περιμενα να πρασινισει το pass , perimena ki αλλα 10 λεπτα αλλα μια απ τα ιδια ,μαυρη μαυριλα . Για βοηθηστε γιατι μουχει φτασει η πιεση 19 Mάλλον δεν περνάς τα σωστά αρχεία... ποιά 3 αρχεία περνάς; Edited October 6, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Περίεργο που το λες αυτό, οι amoled και δη οι SUPER AMOLED από ό,τι input έχω προσωπικά πάρει, είναι από τις πλέον ενεργειακά αποδοτικές! - Ειναι λιγο ιδιαιτερη η προσεγγιση του πως ειναι οικονομικη η amoled οθονη. - Αν και εχω διαβασει για την τεχνολογια τους και συμφωνω σ' αυτο που λες , .... ετσι φαινεται στα χαρτια ,ομως η πραξη δειχνει αλλο. Στο galaxy s την μεγαλυτερη καταναλωση με μεγαλη διαφορα ,την εχει η οθονη. - Απ' οτι εχω καταλαβει οι amoled εχουν την δυνατοτητα να μην καταναλωνουν ενεργεια οταν αναπαραγουν μαυρο ( διοδος σβηστη) ,ενω υπερκαταναλωνουν οταν αναπαραγουν λευκο. Γι' αυτο και καποιοι λενε οτι επιτυγχανεται οικονομια ρευματος οταν χρησιμοποιουνται σκουρα wallpapers ( υιοθετω κι εγω αυτη την αποψη ). - Δηλαδη χοντρικα ειναι οικονομικες οταν αναπαραγουν λευκο κειμενο σε μαυρο φοντο, ή οταν η επιφανεια εργασιας περιλαμβανει πολυ μαυρο, ή καλυτερα η οικονομια της ειναι ευθεως αναλογη της ποσοτητας του μαυρου που απεικονιζει ... στην αντιθετη περιπτωση υπερκαταναλωνει. - Λογω αυτου ,μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση ,οτι οταν εχω λευκο φοντο για αρκετη ωρα ,οπως στη χρηση του browser διαβαζοντας μια σελιδα (χωρις να κανω συνεχομενο browsing) ,η οικονομια παει περιπατο. - Εαν εχω καταλαβει λαθος ,διορθωστε με ωστε να διαγραψω το σχολιο μου. - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Περίεργο που το λες αυτό, οι amoled και δη οι SUPER AMOLED από ό,τι input έχω προσωπικά πάρει, είναι από τις πλέον ενεργειακά αποδοτικές! Εννοεί μάλλον την κατανάλωση ρεύματος στο εργοστάσιο για την παραγωγή τους...κοστίζει αρκετά στην Samsung η παραγωγή τους... Edited October 6, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 1.GT-I9000_I9000XWJM8_I9000XXJM4_CODE MODEM Αρχειο7z 2.PIT_file_512 3.CSC_I9000OXXJM1 ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) - Δεν νομιζω πως εχει προβλημα η samsung να κατασκευαζει amoled οθονες ,ομως επειδη το κοστος-χρονος κατασκευης τους ειναι μεγαλα ,αλλα και η καταναλωση ρευματος επισης ,.... μαλλον αποφασισαν πως δεν συμφερουν. - Οποτε προσανατολιζονται σε πιο οικονομικες λυσεις τοσο λογω δαπανης χρηματος και χρονου υλοποιησης ,οσο και απο το σημαντικοτερο για τις συσκευες αυτης της κατηγοριας, .. τη μειωση της καταναλωσης , χωρις κατ' αναγκη να πεσει πολυ η αποδοση .... αλλωστε ειναι master chef στην κατασκευη οθονων. .. :rolleyes: Προσωπικά πιστεύω ότι περισσότερο είναι κόστος/χρόνος παραγωγής και ίσως το θέμα της πραγματικής ανάλυσης (με τις αναλύσεις να μεγαλώνουν στο μέλλον) ίσως είναι το πρόβλημα με τις amoled. Μιας και που η κατανάλωση τουλάχιστον στο desire που είχαμε μετάβαση από τις amoled στις s-lcd και είναι μια μοναδική ευκαιρία να δούμε ίδιο κινητό με διαφορετικές οθόνες, δεν είχε καμία σοβαρή διαφορά στην κατανάλωση. Η οποία μάλλον προς όφελος της amoled ήταν. Μακάρι πάντως να συνεχίσει και να προχωρήσει η εξέλιξη των amoled, γιατί πραγματικά είναι μια αξιόλογη οθόνη και επειδή τα κινητά μας όλο και μεγαλύτερες οθόνες έχουν, πιστεύω ότι η τεχνολογία τους θα μας απασχολεί όλο και περισσότερο στο μέλλον... Edited October 6, 2010 by JoeBar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) 1.GT-I9000_I9000XWJM8_I9000XXJM4_CODE MODEM Αρχειο7z 2.PIT_file_512 3.CSC_I9000OXXJM1 Υποθέτω έχεις βγάλει το PDA και το MODEM από το 7z, έτσι; (θέλει ένα στο PDA κι ένα στο ΜΟDEM...). Εδώ η υπόλοιπη διαδικασία... Για τις AMOLED, αυτό δεν ισχύει; http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703713504575475553352680096.html Edited October 6, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Υποθέτω έχεις βγάλει το PDA και το MODEM από το 7z, έτσι; (θέλει ένα στο PDA κι ένα στο ΜΟDEM...). Εδώ η υπόλοιπη διαδικασία... ΟΠΑ . Οπως το κατεβασα ενα αρχειο ειναι οπως το εγραψα ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 ΟΠΑ . Οπως το κατεβασα ενα αρχειο ειναι οπως το εγραψα Δεν είναι ένα αρχείο... το 7z είναι ένας τρόπος συμπίεσης, είναι σα να βλέπεις .zip, ή .rar... αποσυμπίεσε τα αρχεία πρώτα από μέσα... το winrar το κάνει... ή το ίδιο το 7-zip. :google: - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) - Ειναι λιγο ιδιαιτερη η προσεγγιση του πως ειναι οικονομικη η amoled οθονη. - Αν και εχω διαβασει για την τεχνολογια τους και συμφωνω σ' αυτο που λες , .... ετσι φαινεται στα χαρτια ,ομως η πραξη δειχνει αλλο. Στο galaxy s την μεγαλυτερη καταναλωση με μεγαλη διαφορα ,την εχει η οθονη. - Απ' οτι εχω καταλαβει οι amoled εχουν την δυνατοτητα να μην καταναλωνουν ενεργεια οταν αναπαραγουν μαυρο ( διοδος σβηστη) ,ενω υπερκαταναλωνουν οταν αναπαραγουν λευκο. Γι' αυτο και καποιοι λενε οτι επιτυγχανεται οικονομια ρευματος οταν χρησιμοποιουνται σκουρα wallpapers ( υιοθετω κι εγω αυτη την αποψη ). - Δηλαδη χοντρικα ειναι οικονομικες οταν αναπαραγουν λευκο κειμενο σε μαυρο φοντο, ή οταν η επιφανεια εργασιας περιλαμβανει πολυ μαυρο, ή καλυτερα η οικονομια της ειναι ευθεως αναλογη της ποσοτητας του μαυρου που απεικονιζει ... στην αντιθετη περιπτωση υπερκαταναλωνει. - Λογω αυτου ,μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση ,οτι οταν εχω λευκο φοντο για αρκετη ωρα ,οπως στη χρηση του browser διαβαζοντας μια σελιδα (χωρις να κανω συνεχομενο browsing) ,η οικονομια παει περιπατο. - Εαν εχω καταλαβει λαθος ,διορθωστε με ωστε να διαγραψω το σχολιο μου. Η παρατήρηση σου για τον browser είναι σωστή το έχω παρατηρήσει και εγώ ακριβώς όπως το γράφεις "χωρίς εναλλαγή οθονών" ...στο θέμα των μαύρων wallpapers νομίζω ότι είναι και αυτό σωστό και το είχαμε μάλιστα σε συνεχή κουβέντα στην symbian εποχή μου στο forum του omnia hd...Στο galaxy δεν το έχω τσεκάρει αλλά στο Omnia με την απλή amoled είχα τσεκάρει πολλές φορές παίζοντας με wallpapers σε διάφορους χρωματισμούς ...η αίσθηση μου ήταν ότι το άσπρο ήταν ότι χειρότερο στην οικονομία μπαταρίας ενώ το μαύρο ότι καλύτερο... edit Τυχερούλη χρόνια πολλά και...τυχερά!!! Edited October 6, 2010 by tonysac Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 μια ερωτηση. το kies μου ζηταει αναβαθμηση αλλα οταν το κανω προσ το τελος κολαει και μου λεει οτι δεν ειναι σθνδεδεμενο στο διαδικτυο.υπαρχη σε directlink για download? ευχαριστω. koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) μια ερωτηση. το kies μου ζηταει αναβαθμηση αλλα οταν το κανω προσ το τελος κολαει και μου λεει οτι δεν ειναι σθνδεδεμενο στο διαδικτυο.υπαρχη σε directlink για download? ευχαριστω. Εδώ: http://downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=SFC_UK&CttFileID=3032461&CDCttType=SW&ModelType=N&VPath=SW/201010/20101006110101265/Kies_1.5.3.10093_80.exe&DownloadRoot=http://downloadcenter.samsung.com/content/&ModelName=GT-I9000 Edited October 6, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δεν είναι ένα αρχείο... το 7z είναι ένας τρόπος συμπίεσης, είναι σα να βλέπεις .zip, ή .rar... αποσυμπίεσε τα αρχεία πρώτα από μέσα... το winrar το κάνει... ή το ίδιο το 7-zip. :google: Πριν συνεχισουμε νοιωθω την υποχρεωση να επισημανω ποσο μεγαλη ειναι η συνησφορα σας εσενα τυχερακια κι αλλων φιλων που βοηθατε εμας τους αδαεις να λυνουμε τα οποια προβληματα αντιμετωπιζουμε με τις συσκευες μας. Πιστευω χωρις αυτο το κομματι το φορουμ θα ηταν μισο . Στο θεμα μου τωρα ,το αποσυμπιεσα με 7z και οντως βγηκαν ενα PDA ΚΑΙ ενα MODEM, το PDA εχει κουτακι που να το βαλω το MODEM που το βαζω (στο odin) ? ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Πριν συνεχισουμε νοιωθω την υποχρεωση να επισημανω ποσο μεγαλη ειναι η συνησφορα σας εσενα τυχερακια κι αλλων φιλων που βοηθατε εμας τους αδαεις να λυνουμε τα οποια προβληματα αντιμετωπιζουμε με τις συσκευες μας. Πιστευω χωρις αυτο το κομματι το φορουμ θα ηταν μισο . Στο θεμα μου τωρα ,το αποσυμπιεσα με 7z και οντως βγηκαν ενα PDA ΚΑΙ ενα MODEM, το PDA εχει κουτακι που να το βαλω το MODEM που το βαζω (στο odin) ? Στο phone. Ακολούθησε τις οδηγίες που έδωσα στo προηγούμενο post για τα υπόλοιπα... δε θα έχεις πρόβλημα τώρα. Γι'αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε και να βοηθιόμαστε όταν δεν ξέρουμε... :) p.s. Ευτυχώς που το galaxy s είναι practically unbrickable αν έχεις access στα 3 κουμπιά και μπορείς να μπεις σε download mode... αν είχες Nokia τώρα θα ήταν ένα τούβλο :) Γι'αυτό επιμένω συνέχεια να ενημερωνόμαστε πλήρως πριν κάνουμε κάτι δραστικό όπως ένα firmware upgrade... μέχρι τώρα 2 τηλέφωνα-τούβλα έπρεπε να επιστραφούν στη Samsung γιατί βάλανε firmware άλλης συσκευής... ελπίζω να μην τριτώσει το κακό σύντομα. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts