zouvakos Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Θα ήθελα την βοήθειά σας για το συγκεκριμένο μοντέλο(συγχωρήστε με αν έπρεπε να το ρωτήσω σε άλλο μέρος του forum).Μου είπαν για το συγκεκριμένο κινητό αφού το αγόρασα ότι δεν είναι συμβατό για το cosmote 2in1 και η αλήθεια είναι ότι μετα απο 2 μέρες κολλάει η δεύτερη γραμμή.Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση ώστε να φτιαχτεί η προώθηση κλήσης απο την μία γραμμή στην άλλη.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Θα ήθελα την βοήθειά σας για το συγκεκριμένο μοντέλο(συγχωρήστε με αν έπρεπε να το ρωτήσω σε άλλο μέρος του forum).Μου είπαν για το συγκεκριμένο κινητό αφού το αγόρασα ότι δεν είναι συμβατό για το cosmote 2in1 και η αλήθεια είναι ότι μετα απο 2 μέρες κολλάει η δεύτερη γραμμή.Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση ώστε να φτιαχτεί η προώθηση κλήσης απο την μία γραμμή στην άλλη.Ευχαριστώ. δεν νομιζω οτι μπορει να φτιαχτει κατι τετοιο. εχει να κανει με την κοσμοτε και με την συγκεκριμενη συσκευη η αναβαθμιση δεν νομιζω οτι μπορει να βοηθησει την κατασταση. εξαλλου μονο η κοσμοτε ξερει να σου πει για αυτο. εγω πιστευω οτι εαν κλεινεις την συσκευης σου καθε μερα το βραδυ και την ανοιγεις το πρωι δεν θα εχεις κανενα προβλημα. δοκιμασε το και πες μου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouvakos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Αυτό που διαπίστωσα, χωρίς να θέλω να το ματιάσω το κινητό, για το πρόβλημα που είπα πιο πάνω η λύση είναι μάλλον αφαίρεση του σήματος 3G σε απλό GSM. Απο την ημέρα που το έκανα δεν είχα πρόβλημα(αν δεν είναι τυχαίο φυσικά) περμένω να δω λίγες μέρες ακόμα.Όσο για την γνώμη μου σαν κινητό είναι ένα πολύ μοντέρνο και εύχρηστο κινητό για την χρήση που θέλω εγώ.Ευχαριστώ για την βοήθεια JOHNMEGARYTHMOS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αυτό που διαπίστωσα, χωρίς να θέλω να το ματιάσω το κινητό, για το πρόβλημα που είπα πιο πάνω η λύση είναι μάλλον αφαίρεση του σήματος 3G σε απλό GSM. Απο την ημέρα που το έκανα δεν είχα πρόβλημα(αν δεν είναι τυχαίο φυσικά) περμένω να δω λίγες μέρες ακόμα.Όσο για την γνώμη μου σαν κινητό είναι ένα πολύ μοντέρνο και εύχρηστο κινητό για την χρήση που θέλω εγώ.Ευχαριστώ για την βοήθεια JOHNMEGARYTHMOS... οκ ωραια . οντως η συσκευη ειναι πολυ ωραια αν δεν εβγαιναν τα android κινητα θα την επαιρνα αμεσως. ηθελα να σε ρωτησω η συσκευη σου διαβαζει αρχεια word, excell, pdf ; . και μπορεις π.χ. να παιξεις facebook farmvile οπως υπαρχει στην apple σαν εφαρμογη;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouvakos Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Θα το δοκιμάσω και θα σου πώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Θα το δοκιμάσω και θα σου πώ... οκ δοκιμασε το και πες μου . ( μου αρεσει που λεει οτι ειναι smartphone ή συγκεκριμενη συσκευη ενω δεν ειναι κανονικα αφου εχει μενου S40 , εγω ξερω οτι smartphone ειναι τα νοκια s60 ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouvakos Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Δοκίμασα word,excel και δεν τα αναγνωρίζει, όσο για το facebook farmvile δεν έχω λογαριασμό facebook και δεν ξέρω αν γίνεται.Διαπίστωσα και κάτι άλλο, ότι στις σελίδες που ανοίγω συο ιντερνετ όταν την ανοίγει μου βγάζει μύνημα μνήμη πλήρης και δεν μου εμφανίζει μετά καμία φωτογραφία απο την ιστοσελίδα. Γιατί;Φταίει η κάρτα μνήμης μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Δοκίμασα word,excel και δεν τα αναγνωρίζει, όσο για το facebook farmvile δεν έχω λογαριασμό facebook και δεν ξέρω αν γίνεται.Διαπίστωσα και κάτι άλλο, ότι στις σελίδες που ανοίγω συο ιντερνετ όταν την ανοίγει μου βγάζει μύνημα μνήμη πλήρης και δεν μου εμφανίζει μετά καμία φωτογραφία απο την ιστοσελίδα. Γιατί;Φταίει η κάρτα μνήμης μήπως; ok το περιμενα διοτι ειναι series 40 το μενου της συσκευης για αυτο, μου αρεσει που το γραφουνε smartphone Αλλα τεσπα. οκ σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωηση και την βοηθεια. οσον αφορα την μνημη σβησε οτι εχει να κανει με την μνημη του τηλεφωνου π.χ. μυνηματα και οτι οτιδηποτε αλλο δεν χρειαζεσαι ή μεταφερετα στην καρτα μνημης . Δεν νομιζω να εχει προβλημα η καρτα μνημης αμα στην αναγνωριζει κανονικα . Εγω στην θεση δεν θα εμπαινα με τον browser τις συσκευης αλλα με τον οπερα μινι που ειναι πιο γρηγορος και συμπιεζει τις σελιδες που βλεπεις . δοκιμασε τον οπερα και πες μου εγω εχω πλοηγηθει με τον ιστο τις συγκεκριμενης συσκευης πολυ γρηγορος δεν λεω αλλα εχω συνηθισει τον οπερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Καλά... θα μας τρελάνουν ... Πήγα για αναβάθμιση το C3-01 του ξαδέρφου μου (βαριόμουν να το κάνω εγώ) σε Nokia Care και όταν το πήρα είχε την ver. 6.0 ... Επειδή μου άρεσε που ο τρόπος ξεκλειδώματος (συρόμενος πια ὠστε να μην ξεκλειδώνει από απλό πάτημα) είπα να κάνω από το σπίτι αναβάθμιση στο C3-01 της γυναίκας μου... το οποίο και έγινε στη ver. 6.05 ... Αποτέλεσμα... να αναβαθμίσω και το κινητό του ξαδέρφου μου... Τι να πώ.... :p Edited August 12, 2011 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Καλά... θα μας τρελάνουν ... Πήγα για αναβάθμιση το C3-01 του ξαδέρφου μου (βαριόμουν να το κάνω εγώ) σε Nokia Care και όταν το πήρα είχε την ver. 6.0 ... Επειδή μου άρεσε που ο τρόπος ξεκλειδώματος (συρόμενος πια ὠστε να μην ξεκλειδώνει από απλό πάτημα) είπα να κάνω από το σπίτι αναβάθμιση στο C3-01 της γυναίκας μου... το οποίο και έγινε στη ver. 6.05 ... Αποτέλεσμα... να αναβαθμίσω και το κινητό του ξαδέρφου μου... Τι να πώ.... :p δεν καταλαβα τι εννοεις με το συρομενο αφου η συσκευη δεν ειναι slide ;, εχει αλλαξει κατι; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) δεν καταλαβα τι εννοεις με το συρομενο αφου η συσκευη δεν ειναι slide ;, εχει αλλαξει κατι; . Με την αναβάθμιση αλλάζει ο τρόπος ξεκλειδώματος.... γίνεται slide... πολύ καλό και εφετζίδικο !!!!!! Δες photo.... http://imageshack.us/photo/my-images/197/c301slideunlocking.jpg/ Edited August 13, 2011 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Με την αναβάθμιση αλλάζει ο τρόπος ξεκλειδώματος.... γίνεται slide... πολύ καλό και εφετζίδικο !!!!!! Δες photo.... http://imageshack.us/photo/my-images/197/c301slideunlocking.jpg/ πολύ ωραίο.. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Με την αναβάθμιση αλλάζει ο τρόπος ξεκλειδώματος.... γίνεται slide... πολύ καλό και εφετζίδικο !!!!!! Δες photo.... http://imageshack.us/photo/my-images/197/c301slideunlocking.jpg/ α οκ τωρα καταλαβα οντως ειναι τελειο. εγω που ειχα δει την συγκεκριμενη εφαρμογη στον γερμανο οταν το κλειδωνα το παταγα με το κουμπι στα πλαγια και μετα παταγα στο κεντρο πανω με την οθονη αφης παρατεταμενα για να το ξεκλειδωσω , αρα προφανως στην τσεπη θα ξεκλειδωνει ευκολα αρα πολυ καλυτερο αυτο με την καινουργια την αναβαθμιση. να σου πω εχει αλλαξει τιποτα γενικοτερα στην συσκευη ; ή μονο με αυτο με την αναβαθμιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Παιδια επειδη με ενδιαφερει και μενα... η αναβαθμιση γινεται Over-The-Air (OTA) δλδ μεσω wi-fi, η θελει καλωδια, bluetooth κτλ? επισης επαφες, μυνηματα, ρυθμισεις κλτ χανονται, η απλα η αναβαθμιση κολλαει απο πανω. Οποις το χει δοκιμασει μπορει να μας πει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Παιδια επειδη με ενδιαφερει και μενα... η αναβαθμιση γινεται Over-The-Air (OTA) δλδ μεσω wi-fi, η θελει καλωδια, bluetooth κτλ? επισης επαφες, μυνηματα, ρυθμισεις κλτ χανονται, η απλα η αναβαθμιση κολλαει απο πανω. Οποις το χει δοκιμασει μπορει να μας πει? σου εστειλα μυνημα πανω κατω το πως περιπου γινεται ειναι πολυ ευκολο, καλο ειναι να κανεις ενα αντιραφο ασφαλειας στην καρτα μνημη σου και μετα να κανεις αναβαθμιση για να εισαι μεσα αν και το NOKIA OVI SUITE κανει μονο του αντιγραφο ασφαλειας στον υπολογιστη και το μεταφερει μονο του οταν τελειωσει η αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) Κάντε το ΜΟΝΟ μέσα από Nokia Ovi Suite (με καλώδιο το έκανα)... όχι από το πρόγραμμα που σας δίνει η Nokia που είναι μόνο για αναβάθμιση... (με καλώδιο) Με το Ovi μπορείτε να πάρετε backup οπότε είστε καλυμμένοι... καλού κακού κάντε και ένα sync τις επαφές με Outlook και τα αρχεία σας βάλτε τα στη κάρτα.... Όταν είχα κάνει update μέσα το πρόγραμμα που σας δίνει η Nokia παρατήρησα ότι έλειπε το εικονίδιο του Ovi και δεν μπορούσε το κινητό να παίξει τα video που είχε στη κάρτα.... οπότε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ update μέσω Ovi... Κατά τα άλλα το κινητό δεν έχει αλλάξει με την αναβάθμιση.... μου φαίνεται όμως ότι είναι πιο smooth ... καλύτερο όταν το δουλεύεις (απόκριση)... Μόνο και μόνο για το συρόμενο unlocking... αξίζει η αναβάθμιση... :lol: Edited August 16, 2011 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Παιδια εχω αγορασει αυτο το κινητο απο Αγγλια και ειναι κλειδωμενο στην Orange. Ξερει κανεις που μπορω να το ξεκλειδωσω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Θα πρέπει είτε να απευθυνθείς στον πάροχο στον οποίο είναι <<κλειδωμένη>> η συσκευή ή σε κάποιο κατάστημα που προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες π.χ. http://9volto.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fseksSS Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 παιδια απο ηχειο πως παει???συναγωνιζεται καθολου το ηχειο του x2-00??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδιά καλημέρα!!!Μου βγήκε επιδότηση από την voda και μιας και το C5-01 που έχω για την δουλειά (για ''καλό'' έχω το wave) μου έχει σπάσει τα νεύρα λόγω της ελεεινής οθόνης (χάλια φωτεινότητα,όλο το καλοκαίρι έψαχνα ίσκιο για να ψάξω το κινητό και να κάνω οτιδήποτε....) και λόγω της έλειψης wi-fi και είπα να πάρω το C3 μιας και μου φάνηκε όταν το είδα στο μαγαζί ότι υπερτερεί εναντι του C5 σε αυτά που με χαλούσαν + ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη και τεράστιο πληκτρολόγιο πράγμα πολύ βολικό,το θέμα είναι θα κρατάει η μπαταρία ή θα είναι χειρότερη από το C5?και σαν δυνατότητες θα μείνω ευχαριστημένος? πχ σήμα? (με το C5 μιλάω κυριολεκτικά στα μισά μέρη απ'οτι με το Samsung Wave) φωτογραφική,βίντεο???όποιος μπορεί ας με βοηθήσει με την γνώμη του,πάντα σας εμπιστεύομαι εδώ μέσα πριν από κάθε αγορά κινητού...Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδιά καλημέρα!!!Μου βγήκε επιδότηση από την voda και μιας και το C5-01 που έχω για την δουλειά (για ''καλό'' έχω το wave) μου έχει σπάσει τα νεύρα λόγω της ελεεινής οθόνης (χάλια φωτεινότητα,όλο το καλοκαίρι έψαχνα ίσκιο για να ψάξω το κινητό και να κάνω οτιδήποτε....) και λόγω της έλειψης wi-fi και είπα να πάρω το C3 μιας και μου φάνηκε όταν το είδα στο μαγαζί ότι υπερτερεί εναντι του C5 σε αυτά που με χαλούσαν + ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη και τεράστιο πληκτρολόγιο πράγμα πολύ βολικό,το θέμα είναι θα κρατάει η μπαταρία ή θα είναι χειρότερη από το C5?και σαν δυνατότητες θα μείνω ευχαριστημένος? πχ σήμα? (με το C5 μιλάω κυριολεκτικά στα μισά μέρη απ'οτι με το Samsung Wave) φωτογραφική,βίντεο???όποιος μπορεί ας με βοηθήσει με την γνώμη του,πάντα σας εμπιστεύομαι εδώ μέσα πριν από κάθε αγορά κινητού...Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! η κεραια του επειδη ειναι απο την κατω μερια δεν εχει και τελεια ληψη απο οσο το εχω χρησιμοποιησει . γενικοτερα η συσκευη ειναι καλη!!. εγω που ειχα νοκια και δεν ηθελα να φυγω πηγα σε android samsung και παρατηρησα τις διαφορες οσον αφορα τις εφαρμογες που μπορω να περασω και τις λειτουργιες που μου προσφερουνε σε εναντι με το s40 που δεν εχει την δυνατοτητα να περασεεις εφαρμογες π.χ. για να δεις ενα pdf αρχειο . ειναι σημαντικο να εχει wifi αλλα αμα δεν μπορει να τα ανοιξει ειναι προβλημα εκτος και αν τα κατεβασεις και τα μεταφερεις στον υπολογιστη ή στο αλλο κινητο για να τα ανοιξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Θέλω την βοήθεια σας παλιά υπήρχε ένα πρόγραμμα το CallCheater υπάρχει πουθενά να το βρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλησπέρα πήρα αυτή την συσκευή διότι με το galaxy s δεν την παλευα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά την αντιγραφή επικόλληση πχ στον νοκια 6500slide που εχω το έχει σε όλα τα σημεία. Σε αυτό δεν μπορώ να το βρω. Υπάρχει πουθενά ; ή μπαίνει με άλλον τρόπο; επίσης εάν του κάνω αναβάθμιση θα το έχει; διότι εχω ακόμα την παλιά με το παλιό τρόπο ξεκλειδώματος. Επίσης ένα άλλο σπαστικό είναι ότι δεν μπορώ να στείλω σε ένα sms έναν αριθμό από τις επαφές μου το γυρίζει σε μμσ με επισυναψη . Αντιμετωπίζει κανένας τέτοιο πρόβλημα. Οποίος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Καλησπέρα πήρα αυτή την συσκευή διότι με το galaxy s δεν την παλευα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά την αντιγραφή επικόλληση πχ στον νοκια 6500slide που εχω το έχει σε όλα τα σημεία. Σε αυτό δεν μπορώ να το βρω. Υπάρχει πουθενά ; ή μπαίνει με άλλον τρόπο; επίσης εάν του κάνω αναβάθμιση θα το έχει; διότι εχω ακόμα την παλιά με το παλιό τρόπο ξεκλειδώματος. Επίσης ένα άλλο σπαστικό είναι ότι δεν μπορώ να στείλω σε ένα sms έναν αριθμό από τις επαφές μου το γυρίζει σε μμσ με επισυναψη . Αντιμετωπίζει κανένας τέτοιο πρόβλημα. Οποίος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!. τελικά επικοινώνησε μέσω μάιλ στην νοκια και μου είπανε ότι η αντιγραφή επικόλληση δεν είναι δυνατότητα της συσκευής για αυτό δεν παρέχεται. Το ίδιο συμβαίνει και στο μμς που ανέφερα πριν που το γυρίζει σε μμς. Και μου είπανε ότι μόνο χειροκίνητα το κάνει. Καλά δεν πάμε καλά μια συσκευή που θα μπορούσε να το έχει το έχουνε αφαιρέσει δηλαδή έλεος !. Μα αρέσει που έχει και wifi ένα συν για να είχε. Σε παλιά νοκια που εχω δει όλα έχουνε. Επίσης είδη έχει μέσα το μενού της βοντα δεν μπορώ να του κάνω αναβάθμιση. Ενώ έχει βγει καινούργια, δηλαδή τι είναι αυτα τα καινούργια της νοκια !. Και τώρα πρέπει να την παω σε κατάστημα. Πολύ σπαστικό αυτό!. Αλλά από ότι κατάλαβα και να την περάσω την αναβάθμιση μόνο το πως ξεκλειδώνει το πληκτρολόγιο θα αλλάξει. Οποίος έχει περάσει την αναβάθμιση μπορεί να μου πει τι διάφορες έχει με την προηγούμενη έκδοση ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλησπερα Εχει το κινητο ο θειος μου και δεν μπορουμε να βρουμε πως θα βαλει ενα τραγουδι του ως ηχο κλησης! Απο την μουσικη βρηκαμε το τραγουδι και στις επιλογες δεν εχει να το ορισω ως ηχο κλησης. Στο προφιλ , εχει να αλλαξεις ηχο αλλα δεν βγαζει τους ηχους της καρτας μνημης..! Διαχειριση αρχειων εψαξα , αλλα δεν βρηκα (!!) μηπως γινοταν απο εκει.. Καμια βοηθεια ? :dizzy: Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts