Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά αξίζει το Z σε σχέση με το απλό Desire ? Καμία άποψη......

Ναι προφανώς. Περίπου ίδια είναι σε ταχύτητα και γενικά, ίσως ελάχιστα πιο γρήγορο το Ζ. Αλλά το qwerty είναι τεράστια υπόθεση.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά αξίζει το Z σε σχέση με το απλό Desire ? Καμία άποψη......

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Σύγκριση μπορείς να κάνεις μεταξύ του Desire και άλλων συσκευών χωρίς QWERTY, και μεταξύ του Desire Z και άλλων συσκευών με QWERTY.

Θέλεις QWERTY ή δε θέλεις QWERTY; Ιδού η απάντηση στο ερώτημά σου. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Θα συμφωνήσω σε αυτό. Το κακό με τη συγκεκριμένη συσκευή είναι η περιορισμένη κινητικότητα/δημοτικότητα κάτι που δεν έχει βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

με αυτή την ROM πάντως δεν είχα ποτέ θέμα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1115333

.....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes:

Για όσους ενδιαφέρονται ενημερώνω ότι υπάρχει πλέον διαθέσιμη η 2.3.3 για το Desire Z. Την πέρασα μέσω ΟΤΑ πριν από λίγο και το κινητό φαίνεται να δουλεύει πιο γρήγορα. Γενικά υπάρχουν αλλαγές, το sense μοιάζει αρκετά με αυτό που υπάρχει σε άλλα HTC, π.χ. στο Desire S.

υπάρχει και η Rooted/Deodexed/Zipaligned εκδοχή της εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1169091

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αποκτησω το συγκεκριμενο κινητό και θα είναι ηθελα να σας ρωτήσω πώς σας φαινεται ο μηχανισμος του qwerty είναι ποιοτικός ή έτοιμος να σπάσει?

Ευχαριστώ!

• Administrators
Η αλήθεια είναι ότι δεν σου δίνει την αίσθηση του ποιοτικότερου. Ίσως οφείλεται στο ότι γενικώς δεν είναι "σφιχτός", αν κρατήσεις τη συσκευή από την οθόνη στα πλάγια το πληκτρολόγιο "πέφτει" μόνο του. Καλύτερα βέβαια να πάρεις και απόψεις από κατόχους που το έχουν αρκετό καιρό.

Modpic.gif

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αποκτησω το συγκεκριμενο κινητό και θα είναι ηθελα να σας ρωτήσω πώς σας φαινεται ο μηχανισμος του qwerty είναι ποιοτικός ή έτοιμος να σπάσει?

Ευχαριστώ!

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός είναι σχετικά χαλαρός, ωστόσο αυτό με ενοχλεί μόνο όταν κρατάω το κινητό ανάποδα, π.χ. όταν έχω ξαπλώσει και θέλω να γράψω κάτι με το qwerty. Όλες τις άλλες ώρες δεν έχω πρόβλημα κι επίσης δεν έχει πάθει κάτι, από πέσιμο ας πούμε. Γενικά είμαι ικανοποιημένος και αν χρειάζεσαι qwerty, το Ζ είναι μονόδρομος. Ένα πράγμα που με ενοχλούσε λίγο είναι ότι είναι λίγο αργό μερικές φορές, αλλά αυτό φαίνεται να άλλαξε με τη 2.3.3, είναι αισθητή η διαφορά. Βέβαια το κινητό αυτό είναι σχετικά παλιό πλέον, ειδικά αν σκεφτείς το ρυθμό που εμφανίζονται νέες συσκευές με android. Ωστόσο, ο μοναδικός άμεσος ανταγωνιστής είναι το xperia pro, το οποίο όμως θα αργήσει πολύ ακόμα και δεν είναι τόσο πολύ καλύτερο σε χαρακτηριστικά από το Ζ. Γενικά θα σου πρότεινα να σκεφτείς πόσο απαραίτητο σου είναι το qwerty πληκτρολόγιο.

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός είναι σχετικά χαλαρός, ωστόσο αυτό με ενοχλεί μόνο όταν κρατάω το κινητό ανάποδα, π.χ. όταν έχω ξαπλώσει και θέλω να γράψω κάτι με το qwerty. Όλες τις άλλες ώρες δεν έχω πρόβλημα κι επίσης δεν έχει πάθει κάτι, από πέσιμο ας πούμε. Γενικά είμαι ικανοποιημένος και αν χρειάζεσαι qwerty, το Ζ είναι μονόδρομος. Ένα πράγμα που με ενοχλούσε λίγο είναι ότι είναι λίγο αργό μερικές φορές, αλλά αυτό φαίνεται να άλλαξε με τη 2.3.3, είναι αισθητή η διαφορά. Βέβαια το κινητό αυτό είναι σχετικά παλιό πλέον, ειδικά αν σκεφτείς το ρυθμό που εμφανίζονται νέες συσκευές με android. Ωστόσο, ο μοναδικός άμεσος ανταγωνιστής είναι το xperia pro, το οποίο όμως θα αργήσει πολύ ακόμα και δεν είναι τόσο πολύ καλύτερο σε χαρακτηριστικά από το Ζ. Γενικά θα σου πρότεινα να σκεφτείς πόσο απαραίτητο σου είναι το qwerty πληκτρολόγιο.

Συμφωνώ απόλυτα. Στους 8 μήνες που το έχω δεν έχει πάθει κάτι ο μηχανισμός, παρόλο που όταν το πήρα "τρόμαξα" από το πόσο εύκολα άνοιγε.

Όσον αφορά το θέμα της ταχύτητας, στα 1.2ghz με CM7 που το δουλεύω είναι ταχύτερο από τις περισσότερες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου.

Το συγκεκριμένο update σας το έβγαλε το κινητό μόνο του ή το κάνατε update μόνοι σας? γιατί έκανα check for system updates τώρα και δεν μου έβγαλε το update για το 2.3.3. Τώρα έχω το 2.2.1

Στο δικό μου το update εμφανίστηκε χθες το απόγευμα όταν το έβαλα να ψάξει για ενημερώσεις. Η συγκεκριμένη συσκευή αγοράστηκε από το πλαίσιο.

• Administrators
Όσον αφορά το θέμα της ταχύτητας, στα 1.2ghz με CM7 που το δουλεύω είναι ταχύτερο από τις περισσότερες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου.

Σωστό αυτό αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να το δουλεύουν σε stock κατάσταση.

Modpic.gif

Για βοηθηστε λιγακι

Απο την αρχη ειχα σταβωσει με το οτι για να "ξυπνησει" η οθονη γινοταν μοναχα με το κουμπι on/off πανω αριστερα.

Ειχα βολευτει με την εφαρμογη Νο lock χαρις την οποια μπορουσα να το κανω με το κανω πατoντας το trackpad.

Mετα ομως την αναβαθμιση η εφαρμογη αυτη δε το κανει πια!

Ξερεται καποια αλλη εφαρμογη που να κανει το ιδιο;

Γιωργος

Δοκίμασε αυτό.

Tο αγορασα καθως ειχα δει και σε ξενα φορουμ να το προτεινουν για αυτη τη δουλεια και παροτι στις ρυθμισεις τσεκαρισα επιλογη που να λεει wake up screen with trackball δεν λειτουργησε!

Να σημειωσω εδω πως απο τη στιγμη που διαπιστωσα οτι μετα την αναβαθμιση σε 2.3.3 και καποιες αλλες εφαρμογες μου επαψαν να λειτουργουν σωστα εκανα και μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις!

Μαλλον και αυτο θα δουλευε σωστα οσο η συσκευη μας ηταν 2.2 Froyo!

Οποτε συνεχιζω να ψαχνω...

Edited by alfisti

Οτιδήποτε root είχες κάνει με το νέο OTA Update χάθηκε. Τώρα πρέπει να περιμένεις να καταφέρουν να ξεκλειδώσουν τον bootloader για να καταφέρεις τις εφαρμογές που ζητάνε Root access.....

κανεις downgrade se 1.34 ξανά root και μετα upgrade σε αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1169091

ή κατά προτίμηση σε αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=837042

μπορείς τέλος αν έχεις s-off να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170287

Edited by a66fm

Άμα έχει κάνει το OTA την πάτησε, όπως και πάρα πολλά άτομα στο XDA. Γιαυτό στέλνανε τις συσκευές που τους ήρθανε "καταλάθος" με 2.3 απο τον απρίλιο και μετά. Τώρα βρήκανε κάποιο exploit για να μπορούνε να το περάσουνε αυτό, αλλά δεν ξέρω για σίγουρα.

Άκυρο βγήκε τρόπος να το κάνεις Root.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1178912

Εάν έχεις κάποιες λίγες γνώσεις από ADB, μπορείς να το καταφέρεις άνετα.

Edited by dumraden

Γεια σας,

έχω αγορασει ενα μεταχειρισμένο Desire Z (αγορά από ΠΛΑΙΣΙΟ) το οποίο ήταν rooted και με Vitrous Vision rom.

Επειδή στο Menu/settings/About Phone/Phone Identity/Model number το τηλέφωνο φαλινεται σαν T-Mobile G2

και επίσης επειδή δεν ξέρω και τα στοιχεία του Software Info (Firmware, baseband κλπ) που είχε το τηλέφωνο στην αρχή θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος εβγαζε δύο φωτογραφίες τα στοιχεία που εμφανίζονται στα μενού ωστε να δώ τα αρχικά στοιχεία:

Menu/settings/About Phone/Phone Identity

και

Menu/settings/About Phone/Software Information.

Ευχαριστώ

• Administrators

Βάλε την επίσημη αν θέλεις η συσκευή σου να έρθει σε stock κατάσταση...

http://shipped-roms.com/download.php?category=android&model=Vision&file=RUU_Vision_HTC_WWE_1.82.405.1_R_Radio_12.28e.60.140f_26.04.02.17_M2_SF_release_168383_signed.exe

Αν τρέξει απλά το exe και εγκατασταθεί... σημαίνει ότι είναι και η σωστή.

Modpic.gif

Ευχαριστώ,

το είχα βρεί το site αλλά δεν ήξερα ποιά Rom να διαλέξω.

Να υποθέσω ότι η :

RUU_Vision_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.42.405.2_Radio_12.56.60.25_26.10.04.03_M_release_199043_signed.exe

(http://shipped-roms.com/download.php?category=android&model=Vision&file=RUU_Vision_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.42.405.2_Radio_12.56.60.25_26.10.04.03_M_release_199043_signed.exe)

αφορά το update σε Gingerbread?

• Administrators

Αυτό ακριβώς... είναι ολόκληρη η gingerbread αλλά δεν στην πρότεινα επίτηδες. Αν διαβάσεις προς τα πίσω θα καταλάβεις.

Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρουν κλειδώματα, root κτλ... βάλτη άφοβα.

Modpic.gif

Γειά χαρά. Μόλις απέκτησα ένα Desire Z!

Υπάρχει τρόπος να δούμε ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο;

Συμπληρώνω=

Και ωραία. 'Αντε και τις είδαμε (κρατώντας παρατεταμένα το "Home") πως μπορούμε να τις κλείσουμε;

Πάμε σε 4 ερωτήσεις (περιττό να σας πω πως έχω τροποποιήσει το μήνυμα 5 φορές).

1. Το βράδυ, όταν όλοι οι άνθρωποι θέλουμε να πέσουμε για ύπνο, με ποιον γρήγορο τρόπο, μπορούμε να το βάλουμε στο αθόρυβο; Μπορώ να φτιάω 2-3 προφίλ (όπως κάνεις με τα ΝΟΚΙΑ);

2. Καλό το τηλέφωνο, αλλά μέσα στο μετρό, δεν μπορείς να ακούσεις καν τι τραγούδι παίζει, παρά μόνο όταν το τρένο σταματάει σε στάση. Τόσο χάλια είναι τα ακουστικά ή υπάρχει καμμία εφαρμογή που να δυναμώνει την ένταση;

3. Έψαξα στο market και βρήκα μια εφαρμογή που "προφέρει" το όνομα αυτού που σε καλεί. Την έχω ενεργοποιήσει, αλλά το κινητό αρνείται πεισματικά να λαλήσει το όνομα. Εσείς ποια εφαρμογή έχετε εγκαταστήσει για αυτή την λειτουργία;

4. Ο ήχος του μηνύματος είναι αρκετά χαμηλός. 'Οχι ότι και της κλήσης σου παίρνει τα αυτιά, αλλά τέλος πάντων. Υπάρχει σωτηρία;

Edited by radiodj105