Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγορασα πριν μια sd card αλλα δεν την αναγνωρίζει το κινητο.Ειναι προβλημα της ρομ?υπαρχει καποιος τροπος να την δει;

Περιεργο. Τι τυπος ειναι...;

Δοκιμασε αν εχεις απο cwmrecovery να κανεις mount/sd ext.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

πως να την κανω φορματ.αφου δεν εχω ανταπτορα.την πηρα χωρις.
Αν ειναι σωστος ο τυπος,μηπως δεν εχει μπει σωστα η δεν εχει κουμπωσει καλα?Για πηγαινε μεσα στις ρυθμισεις να δεις αν την βλεπει απο εκει

Περιεργο. Τι τυπος ειναι...;

Δοκιμασε αν εχεις απο cwmrecovery να κανεις mount/sd ext.

βρηκα στο cmw την επιλογη Mount sd card αλλα που ξερω αν ενοει του κινητου και τα σβησω καταλαθος;δεν λεει που θενα external sd.Μονο sd λεει

Aυτη πηρα:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110556524129&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Edited by therion1985
Aντώνης

Παιδια ειμαι με jvh και θα περασω την jvp σημερα-αυριο,λεω να μην κανω repartition γιατι μια φορα που εκανα οταν περασα την jvh κολλησε σε μια εικονα με pc-τηλ-ανθρωπακι η ? απο οτι θυμαμαι,ευτυχως μετα το ξαναεβαλα σε download mode,ομως εχω δει τα απιστευτα,αρκετα battery drain,κολλημα στην μαυρη οθονη αρκετες φορες ενω ακουγονταν οι ηχοι που πατουσα τα πληκτρα power-home,εβγαζα-εβαζα μπαταρια για να ξεκολλησει,λετε να φταιει αυτο;Αν δεν ειναι απαραιτητο μην το κανω.Και ενα λινκ αν μπορει καποιος με cf-root για jvp αν εχει βγει.

Παιδια ειμαι με jvh και θα περασω την jvp σημερα-αυριο,λεω να μην κανω repartition γιατι μια φορα που εκανα οταν περασα την jvh κολλησε σε μια εικονα με pc-τηλ-ανθρωπακι η ? απο οτι θυμαμαι,ευτυχως μετα το ξαναεβαλα σε download mode,ομως εχω δει τα απιστευτα,αρκετα battery drain,κολλημα στην μαυρη οθονη αρκετες φορες ενω ακουγονταν οι ηχοι που πατουσα τα πληκτρα power-home,εβγαζα-εβαζα μπαταρια για να ξεκολλησει,λετε να φταιει αυτο;Αν δεν ειναι απαραιτητο μην το κανω.Και ενα λινκ αν μπορει καποιος με cf-root για jvp αν εχει βγει.

Φυσικά δεν φταίει το repartition για αυτό

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Πριν την περάσεις τη JVP γνώριζε ότι στα μηνύματα δε θα μπορείς να γράφεις μηνύματα στο αλφάβητο gsm γιατί θα τα στέλνει με ερωτηματικά κι επίσης αν το βάλεις στο αυτόματο θα μπορείς να γράφεις μόνο με 70 χαρακτήρες μήνυμα, εκτός κι αν χρησιμοποιείς το handcent sms και δε σε ενδιαφέρει. Εκτός κι αν το παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα μόνο σε μένα. Δε μου απάντησε κάποιος έως τώρα αν στις JVO και JVP έχουν τέτοιο θέμα.

βρηκα στο cmw την επιλογη Mount sd card αλλα που ξερω αν ενοει του κινητου και τα σβησω καταλαθος;δεν λεει που θενα external sd.Μονο sd λεει

Aυτη πηρα:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110556524129&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Δεν εχεις cwmrecovery αλλα stock recovery 3e γιαυτο δεν βλεπεις την επιλογη. Υποτιθεται οτι κανει αυτου του ειδους καρτα μνημης, με προβληματιζει ομως που γραφει blackberry 9700, μπορει και να μην εχει ομως σημασια...τι να σου πω φιλε μου, στερεψα απο ιδεες :wacko:

Μηπως να την ξαναεβαζες, να την κουμπωνες ισως καλυτερα...παραξενα πραγματα :rolleyes:

Ηρακλής!

Πριν την περάσεις τη JVP γνώριζε ότι στα μηνύματα δε θα μπορείς να γράφεις μηνύματα στο αλφάβητο gsm γιατί θα τα στέλνει με ερωτηματικά κι επίσης αν το βάλεις στο αυτόματο θα μπορείς να γράφεις μόνο με 70 χαρακτήρες μήνυμα, εκτός κι αν χρησιμοποιείς το handcent sms και δε σε ενδιαφέρει. Εκτός κι αν το παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα μόνο σε μένα. Δε μου απάντησε κάποιος έως τώρα αν στις JVO και JVP έχουν τέτοιο θέμα.

Στο αυτοματο το εχω και δουλευω το go sms pro

το swype του τυχεράκια και το πληκτρολόγιο το αλλο που δινουν τα παιδια σαν λινκ εδω δεν δουλευει σε jpo....?

το θεμα με τους 70 χαρακτηρες ειναι γνωστο σε ολες τις roms το αλλο με τα ερωτηματικα που λες δεν το πολυκαταλαβα....

πως να την κανω φορματ.αφου δεν εχω ανταπτορα.την πηρα χωρις.

φιλε και μενα την πρωτη φορα που εβαλα την καρτα σιμ δεν μου την διαβασε...

οταν την εκανα φορματ απο το pc την διαβασε κανονικα...

δεν εχει καποιο ανταπτορα κατι απο παλια καρτα μνημης....?

Στο αυτοματο το εχω και δουλευω το go sms pro

Σωστά, υπάρχει κι αυτή η εφαρμογή που είναι πολύ καλή. Απλά εμένα με εκνευρίζει να μη λειτουργεί σωστά η συσκευή στα μηνύματα και να πρέπει να χρησιμοποιώ έξτρα προγραμματάκια για να κάνω το αυτονόητο, να στέλνω μηνύματα! Πάντως η JVH που έχω δε μου έχει παρουσιάσει θέμα με τη ram ή τη μπαταρία. Λειτουργεί κανονικότατα, το μόνο θέμα με τη JVH είναι ότι εν την αναγνωρίζει το kies αλλά αυτό δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Η JVP που έβαλα χθες δε μου φάνηκε σε κάτι καλύτερη από την JVH.

το swype του τυχεράκια και το πληκτρολόγιο το αλλο που δινουν τα παιδια σαν λινκ εδω δεν δουλευει σε jpo....?

το θεμα με τους 70 χαρακτηρες ειναι γνωστο σε ολες τις roms το αλλο με τα ερωτηματικα που λες δεν το πολυκαταλαβα....

Καμία άλλη ρομ εκτός από τις JVO και JVP δεν παρουσίαζε πρόβλημα στο αλφάβητο GSM. Αν δοκιμάσεις να στείλεις μήνυμα μέσω αλφάβητου GSM κι έχεις τη JVO ή τη JVP θα καταλάβεις τι εννοώ με τα ερωτηματικά. Φτάνει στον παραλήπτη ένα ακαταλαβίστικο μήνυμα γεμάτο αγγλικά ερωτηματικά.

Edited by rishi

φιλε και μενα την πρωτη φορα που εβαλα την καρτα σιμ δεν μου την διαβασε...

οταν την εκανα φορματ απο το pc την διαβασε κανονικα...

δεν εχει καποιο ανταπτορα κατι απο παλια καρτα μνημης....?

oxi δυστυχως.αλλα κατι θα κανω.θα παρω τηλ εναν φιλο που εχει

Aντώνης

φιλε δες το και ξαναπες μας...πιστευω οτι θα λυθει το προβλημα σου.....

καντην και μια διαμόρφωση-αν την διαβασει τελικα-μετα και απο το κινητο και πιστευω οτι θα εισαι οκ....

Edited by freddaras

Σωστά, υπάρχει κι αυτή η εφαρμογή που είναι πολύ καλή. Απλά εμένα με εκνευρίζει να μη λειτουργεί σωστά η συσκευή στα μηνύματα και να πρέπει να χρησιμοποιώ έξτρα προγραμματάκια για να κάνω το αυτονόητο, να στέλνω μηνύματα! Πάντως η JVH που έχω δε μου έχει παρουσιάσει θέμα με τη ram ή τη μπαταρία. Λειτουργεί κανονικότατα, το μόνο θέμα με τη JVH είναι ότι εν την αναγνωρίζει το kies αλλά αυτό δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Η JVP που έβαλα χθες δε μου φάνηκε σε κάτι καλύτερη από την JVH.

Καμία άλλη ρομ εκτός από τις JVO και JVP δεν παρουσίαζε πρόβλημα στο αλφάβητο GSM. Αν δοκιμάσεις να στείλεις μήνυμα μέσω αλφάβητου GSM κι έχεις τη JVO ή τη JVP θα καταλάβεις τι εννοώ με τα ερωτηματικά. Φτάνει στον παραλήπτη ένα ακαταλαβίστικο μήνυμα γεμάτο αγγλικά ερωτηματικά.

Γενικα απο 2.1 ειχαν θεμα το unicode και το αλφαβητο gsm,ετσι το ειχα ολο στο αυτοματο εστω και με 70 χαρακτηρες.

μαγκες ο damiangto το εκλεισε το μαγαζι??

ξερετε τιποτα?

Μια παρατηρηση,δηλαδη με τη 2.3.4 ηρθε το τελος για το γαλαξια μας;δε θα ξαναπαρουμε αναβαθμιση;

Και μια ερωτηση,τι καταληξη να χουν τα αρχεια απο το samfirmware για το odin;μου τα βγαλε .tar.md5 να το βαλω ως εχει μεσα ετσι;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Μια παρατηρηση,δηλαδη με τη 2.3.4 ηρθε το τελος για το γαλαξια μας;δε θα ξαναπαρουμε αναβαθμιση;

Και μια ερωτηση,τι καταληξη να χουν τα αρχεια απο το samfirmware για το odin;μου τα βγαλε .tar.md5 να το βαλω ως εχει μεσα ετσι;

Επισημα νομιζω πως ναι, αν και θελω να ελιζω οτι θα παρουμε (απο τους xda βεβαια :lol:) και την ice-cream οταν με το καλο κυκλοφορησει.

Ηρακλής!

Ουσιαστικα στην Ελλαδα η υποστηριξη εχει σταματησει απο τα Χριστουγεννα. Τωρα γενικοτερα, οπως ειπε και ο Ηρακλης, αν το θελουν οι ιδιοφυιες του xda ισως δουμε και το παγωτο να τρεχει στο γαλαξια.

Οσο για αυτο που ρωτας, βαλτα οπως ειναι τα αρχεια. Το λεει και στον οδηγο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ο σπεσιαλιστας?? ποτε!:D

:shifty:

http://damiangto.emc2production.org/

αλλαξε σελιδα ο βλακας?

εμπαινα σε αυτη που ειχε παλια και μου εβγαζε σφαλμα...

οσο για το θεμα των αναβαθμισεων ειμαι σχετικα απαισιοδοξος ακομη και απο το xda

πιστευω θα παρουμε επισημα ολες τις 2.3.X οσες βγουν τελος παντων και μετα τελος

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι χαλασμένη η κάρτα, είναι από τα μεγαλύτερα ρίσκα οι κάρτες sd στο ebay... και χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, τη χρυσοπλήρωσες, για noname generic μάρκα μ'έκαψες.

- Alex

παιδες μετα απο επαναφορα εφαρμογων στην jvp μεσω titanium δε μου βλεπει τις εφαρμογες κατεβασμενες απο το μαρκετ

εκανα εκαθαριση δεδομενων μηπως παιζει κατι αλλο?

παιδες μετα απο επαναφορα εφαρμογων στην jvp μεσω titanium δε μου βλεπει τις εφαρμογες κατεβασμενες απο το μαρκετ

εκανα εκαθαριση δεδομενων μηπως παιζει κατι αλλο?

Ξαναμπες στο μαρκετ, μετα ξανακανε εκκαθαριση, διαφορετικα κανε επανεκκινηση.

Ηρακλής!

Ξαναμπες στο μαρκετ, μετα ξανακανε εκκαθαριση, διαφορετικα κανε επανεκκινηση.

κατι αλλο?τα δοκιμασα αυτα...

εντιτ

προβλημα λυθηκε μη με ρωτησετε πως δε ξερω...

Edited by mantzaros

κατι αλλο?τα δοκιμασα αυτα...
Aλεκο,το καινουριο titanium το εχεις?με καποια εκδοση μου εκανε κι εμενα τσαλιμακια

• The topic was unlocked