Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους,εχω απορια παλι,εχω γερμανικο τηλ.εισαγωγης αλλα μετα το περασμα της jvh εχω product code GT i9000HKDXEE.Το kies μου βγαζει την εκδοση σαν την νεωτερη(το ειχα ξαναρωτησει αυτο και ελαβα απαντησεις απλα το παραθετω),οταν το αγορασα ειχε γερμανικο product code,και αναβαθμιζοταν μονο σε γερμανικες επισημες,αργοτερα μετα το περασμα της επισημης ελληνικης αρχισα τα φλας επισημων αλλων χωρων μεσω odin,τωρα ομως με αυτο το product code το τηλ.τι θεωρειται γερμανικο,σκανδιναβικο η ελληνικο;Μηπως με καλυπτει η ευρωπαικη εγγυηση;Το τηλ.το αγορασα απο ελληνικο ιντερνετομαγαζο.Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια.

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε ολους,εχω απορια παλι,εχω γερμανικο τηλ.εισαγωγης αλλα μετα το περασμα της jvh εχω product code GT i9000HKDXEE.Το kies μου βγαζει την εκδοση σαν την νεωτερη(το ειχα ξαναρωτησει αυτο και ελαβα απαντησεις απλα το παραθετω),οταν το αγορασα ειχε γερμανικο product code,και αναβαθμιζοταν μονο σε γερμανικες επισημες,αργοτερα μετα το περασμα της επισημης ελληνικης αρχισα τα φλας επισημων αλλων χωρων μεσω odin,τωρα ομως με αυτο το product code το τηλ.τι θεωρειται γερμανικο,σκανδιναβικο η ελληνικο;Μηπως με καλυπτει η ευρωπαικη εγγυηση;Το τηλ.το αγορασα απο ελληνικο ιντερνετομαγαζο.Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια.

Είναι Σουηδικό. Και κατά πάσα πιθανότητα είσαι εκτός εγγύησης, γιατί το τηλέφωνο σου περιέχει ακόμα το γερμανικό product code.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

Είναι Σουηδικό. Και κατά πάσα πιθανότητα είσαι εκτός εγγύησης, γιατί το τηλέφωνο σου περιέχει ακόμα το γερμανικό product code.

Μετά την εγκατάσταση της JVH παρατήρησα και εγώ ότι το product code από HKDCOS έγινε HKDXEE, ενώ όταν είχα εγκαταστήσει την JVB δεν μου πείραξε το αρχικό επίσημο ελληνικό product code. Μέχρι να βρω λύση έχασα μερικά χρόνια από την ζωή μου :scared: :p, μιας και το είχα καταφέρει να μην αναγνωρίζει καθόλου τη sim και να χάσει τελείως το imei! Ευτυχώς στις αρχές που το είχα πάρει, είχα κάνει backup τον φάκελο efs και με λίγο παίδεμα μέχρι να επαναφέρω τα σωστά permissions και group και owner settings για κάθε αρχείο μέσα στον φάκελο efs, επανήλθα με το αρχικό HKDCOS product code και το σωστό imei.

Δεν προτείνω σε κάποιον να πειράξει οτιδήποτε στον φάκελο efs αν του δουλεύει (έστω και με διαφορετικό product code), γιατί οι πιθανότητες να μην αναγνωρίζει μετά τη sim σας είναι μεγάλες, μιας και μια απλή αντιγραφή και επικόλληση ενός backup δεν κάνει τίποτα και θέλει να δώσεις και τα σωστά δικαιώματα.

Edited by QTiVoCo

Έβαλα κι έγω μόλις πριν μιά ώρα την JVO και καπάκι την criskelo61, to κινητό, επιβεβαιώνω και τους απο πάνω, πραγματικά ΠΕΤΑΕΙ τώρα! η όλη διαδικασία δεν πήρε πάνω από 10-12 λεπτάκια την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει μια σταθερή και γρήγορη rom!

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Έβαλα κι έγω μόλις πριν μιά ώρα την JVO και καπάκι την criskelo61, to κινητό, επιβεβαιώνω και τους απο πάνω, πραγματικά ΠΕΤΑΕΙ τώρα! η όλη διαδικασία δεν πήρε πάνω από 10-12 λεπτάκια την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει μια σταθερή και γρήγορη rom!

καθολου καλη η v61 του criskelo.. ξαναπερασα jvo και γυρισα σε v60..

Βρε παιδια πως περναω την GingerCriskeloV61. Εχω την JVO 2.3.3 με bootloaders, εχω κανει factory reset και wipe data και απο το cwm κανω apply update from sdcard, επιλεγω την Griskelo απο την sd, ξεκιναει το install και μου γραφει νε κοκκινα γραμματα E:Short write of /tmp/sideload/package.zip (No space left on device) και ακυρωνετε η εγκατασταση. Τι να συμβαινει βρε παιδια; Μηπως επειδη δεν εχω βαλει καποιο Kernel;

Βρε παιδια πως περναω την GingerCriskeloV61. Εχω την JVO 2.3.3 με bootloaders, εχω κανει factory reset και wipe data και απο το cwm κανω apply update from sdcard, επιλεγω την Griskelo απο την sd, ξεκιναει το install και μου γραφει νε κοκκινα γραμματα E:Short write of /tmp/sideload/package.zip (No space left on device) και ακυρωνετε η εγκατασταση. Τι να συμβαινει βρε παιδια; Μηπως επειδη δεν εχω βαλει καποιο Kernel;

ναι. βαλε cf-root.δεν πατας apply zip.. πατας instal zip from sdcard..

η v61 εχει κατι θεματακια γιαυτο καλυτερα v60 πιστευω

καθολου καλη η v61 του criskelo.. ξαναπερασα jvo και γυρισα σε v60..

γιατι? τι σε χαλασε σε σχεση με την 60...?

εχουν τοσο μεγαλη διαφορα....?

γιατι? τι σε χαλασε σε σχεση με την 60...?

εχουν τοσο μεγαλη διαφορα....?

force close,lag,σφαλματα. . δυστυχως.. +οτι θελει clean instal ασχετα αν εχεις προηγουμενη εκδοση, για να μην εχεις πολλα κουλά. .

force close,lag,σφαλματα. . δυστυχως.. +οτι θελει clean instal ασχετα αν εχεις προηγουμενη εκδοση, για να μην εχεις πολλα κουλά. .

σοβαρα εεε...?και ελεγα να την περασω σημερα.....καλα που μου το ειπες...

οποτε παραμενω με την 60 που ειναι βραχος....και βλεπουμε.....:)

θα δωσω τον γαλαξια στο αδερφακι μου τις επομενες μερες και θελω να εχει μια ρομ πανω με οσο το δυνατον λιγοτερο προβληματα και που φυσικα να πεταει...και ολα δειχνουν οτι η 60 ειναι αυτο που ζηταω...:)

ναι. βαλε cf-root.δεν πατας apply zip.. πατας instal zip from sdcard..

η v61 εχει κατι θεματακια γιαυτο καλυτερα v60 πιστευω

Νικο σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου. Ναι εχεις δικιο παταω το instal from sdcard. Τωρα ποιο cf-root κατεβαζω απο το xda-developers γιατι εχω μπερδευτη. Και το βαζω μεσω odin, αποσυνδεω, βγαζω μπαταρια και απο cwm εγκαθιστω σην Criskelo.

Νικο σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου. Ναι εχεις δικιο παταω το instal from sdcard. Τωρα ποιο cf-root κατεβαζω απο το xda-developers γιατι εχω μπερδευτη. Και το βαζω μεσω odin, αποσυνδεω, βγαζω μπαταρια και απο cwm εγκαθιστω σην Criskelo.

κατεβαζεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12651359&postcount=6 το CF-Root-XX_OXA_JVO-v3.2-CWM3RFS (το τελευταιο ζιπ ειναι).

μπες εδω http://tinychat.com/myphonesgs

edit:ξαναμπες στο chat.. βαλε ενα ονομα οτι να ναι και πατα go. .

Edited by nikos523

παιδακια χθες που δοκιμαζα διαφορες ρομ, εβαλα και μια απο την κουζινα με την jvh και μπορουσες να βαλεις και τον TW4

δεν τον δοκιμασα πολυ για να δω bugs και τα λοιπα, αλλα παιδια σαν launcher τα σπαει!!! ειναι τοσο smooth... :love:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

παιδακια χθες που δοκιμαζα διαφορες ρομ, εβαλα και μια απο την κουζινα με την jvh και μπορουσες να βαλεις και τον TW4

δεν τον δοκιμασα πολυ για να δω bugs και τα λοιπα, αλλα παιδια σαν launcher τα σπαει!!! ειναι τοσο smooth... :love:

smooth είναι, γενικώς είναι ανώτερος του tw3 ΑΛΛΑ με τόσα προβλήματα που βγάζει με τον καιρό (fc μέχρι και reboots) δεν είναι τόσο σταθερός για να τον κρατήσεις:p... Ελπίζω να βελτιωθεί ώστε να καταστεί αξιοποιήσιμος έναντι του κλασσικού tw3! :happy: Θέλει πολύ δουλειά ακόμη!

Βασίλης!

Αν και λάτρης των custom ROMs, χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα πάνω/κάτω την JVO με CFroot και όλα τα tweaks του.

Πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας.(σχετικό πάντα φυσικά)

Γενικά τρέχει σαν την js8, όπως πρέπει.

Αυτά... :)

@coolgreek συμφωνώ, είναι όντως αρκετά cool, αλλά θέλει χοντρό Hacking για να δουλέψει σωστά..

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Αν και λάτρης των custom ROMs, χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα πάνω/κάτω την JVO με CFroot και όλα τα tweaks του.

@coolgreek συμφωνώ, είναι όντως αρκετά cool, αλλά θέλει χοντρό Hacking για να δουλέψει σωστά..

αν τρεχει οπως την js8 να ανησυχεις... :lol::lol:

σχετικα με τον tw4 οπως ειπα προηγουμενως απλα τον ειδα για 5-10 λεπτα και μου φανηκε αρκετα ομορφος

μετα ξαναφλασαρα και εφυγε

εψαξα και στα mods στο xda και βρηκα 2-3 threads για τον tw4 αλλα επειδη βαριομουν απιστευτα να ξαναφλασαρω αν κατι δεν παει καλα (θελω να αραξω λιγο χωρις πειραγματα :lol:) ειπα να μεινω στον launcher pro που ειναι και αυτος μια χαρα :D

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

+1 σε όλα! Ακριβώς έτσι...

+1 salie. Το ιδιο setup εχω και εγω αλλα χωρις το lagfix ενεργοποιημενο. Αληθεια εσυ το εχεις ενεργοποιησει? Εντυπωσεις με/χωρις lagfix?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Χωρίς ext4, όταν κάνω 3-4 εφαρμογές ταυτόχρονα install το κινητό σέρνεται.. κατά τα άλλα no problemo.

Αλλά προς το παρών δεν έχω θέμα, ούτως η άλλως θα σκοτεινιάσω σύντομα μόλις βρω λίγο χρόνο :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Εγώ γενικά με rfs είχα να βρεθώ πολύ καιρό. Πλέον είναι αυτό που λέτε. Σε μερικά,όχι πολλά, αλλά συγκεκριμένα πράγματα φαίνεται η διαφορά. Ίσως με ext2 να είναι καλύτερα όταν βγει, γιατί με froyo damian+ext2 έκανε διαφορά.

Προς το παρόν είμαι και εγώ με stock JVO+cfroot ή stock JVO+darkcore 2.4 απο χθες και φαίνεται πως η JVO είναι με διαφορά η καλύτερη ginger χωρις κανένα πρόβλημα.

Μπορεί να βάλω lagfix τώρα στον darkcore. Δεν ήξερα οτι δουλεύει και σε JVO, απο την criskelo rom το είδα...

@saliez: Αν είναι να πας σε darky 10.1, δεν υπάρχει λόγος πραγματικά. Είναι πάνω σε JVH, και στην καλύτερη περίπτωση θα έχεις τις ίδιες επιδόσεις σε μπαταρία-ταχύτητα. Αν θες να κάνεις κάτι σχετικό με darky, βάλε dark core kernel με ext4 lagfix, μιας και απο το cf είναι σίγουρα καλύτερο.

Εγώ θα περιμένω την επόμενη darky, όταν φύγει απο JVH. Έτσι κι αλλιώς η stock μου άρεσε πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι οτι την έχω συγκρίνει μόνο με custom JVH, αλλά υπερτερεί άνετα, ακόμα και με ίδιους kernels. Αν ήταν οι customιες του darky να αυξάνουν την ταχύτητα, ε, δεν θα φαινόταν η stock JVO καλύτερη.

Edited by flik

Κι εγώ θέλω να αναφέρω πως πέρασα την JVO (rooted) πριν λίγες μέρες και είναι η καλύτερη ROM σε θέμα διαχείρισης μπαταρίας που είχα ως τώρα...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Να πω και εγω την αποψη μου. Εβαλα χτες την GingerCriskeloV60. Παιδια ειναι αψογη, πολυ πιο ομορφη απο simply και june που εχω βαλει. Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ολα δουλευουνε ρολοι και μεχρι στιγμης εχει την καλυτερη αποδοση σε μπαταρια απο της προηγουμενες 2. Το βραδυ στης 12 που πηγα για υπνο ειχα 95% μπαταρια και το πρωι που σηκωθηκα ειχα 91%. Σας την προτεινω ανεπιφυλακτα.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον nikos523 που με την μεγαλη βοηθεια του στο chat μπορεσα και εβαλα την Criskelo.

Να πω και εγω την αποψη μου. Εβαλα χτες την GingerCriskeloV60. Παιδια ειναι αψογη, πολυ πιο ομορφη απο simply και june που εχω βαλει. Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ολα δουλευουνε ρολοι και μεχρι στιγμης εχει την καλυτερη αποδοση σε μπαταρια απο της προηγουμενες 2. Το βραδυ στης 12 που πηγα για υπνο ειχα 95% μπαταρια και το πρωι που σηκωθηκα ειχα 91%. Σας την προτεινω ανεπιφυλακτα.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον nikos523 που με την μεγαλη βοηθεια του στο chat μπορεσα και εβαλα την Criskelo.

Συμφωνώ σε όλα ...απίστευτη ρομ...και στην διαχείριση μπαταρίας όπως λες ...πραγματικά έχουν κάνει τρομερή δουλεια ..

Επειδή έχω ακούσει πάρα πολλά παιδιά να λένε εδώ για το θέμα της μπαταρίας στην gingerbread θα postάρω ss το βράδυ από το κινητό μου . Φοράω simply 3.5 (jvh) χωρίς κανένα extra πρόγραμμα εξοικονόμησης μπαταρίας και είμαι μόλις στον δεύτερο κύκλο φόρτισης . Ενημερωτικά τώρα έχω 65% μπαταρία ,το κινητό έχει 2 μέρες και 2 ώρες ανοιχτό με χρήση wifi μόνο 10 λεπτά και χρήση πακέτων άλλα τόσα και φωτεινότητα και δίκτυο αυτόματα. Σίγουρα δεν το έλιωσα αφού η οθόνη ήταν ανοιχτή μόνο 1:30 ώρα .

Άργησα λίγο αλλά δεν φταίω εγώ ... :P

sum 2 ώρες τηλέφωνα 1 ώρα ράδιο και 100-150 μηνύματα .Καθόλου χρήση gps.

Καλημέρα όντως μέτα απο κάποιες ώρες χρήσης διαπίστωσα ότι η criskelo61 έχει ακόμα κάποια θεματάκια.

μπορεί κανεις να μου πει το link για την 60; χάνομαι μέσα στο XDA...

επίσης, μπορώ να την περάσω κατευθείαν η πρέπει να ξαναφλασάρω την JVO, το CF-root κ.λ.π;

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

• The topic was unlocked