Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια θελω το weather widget του galaxy s ii. δεν μπορω να το βρω θα ηθελα αν γινεται να ειναι zip για φλασαρισμα μεσω cwm ευχαριστω
υπογραφή εκτός ορίων

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσοι ειστε με jvp,σας εχει συμβει καποιο fc μετα απο κληση?

Παρη, μεχρι στιγμης οχι. Τι υποψιαζεσαι...;

παιδια θελω το weather widget του galaxy s ii. δεν μπορω να το βρω θα ηθελα αν γινεται να ειναι zip για φλασαρισμα μεσω cwm ευχαριστω

Το έχω βρει, αλλα στον t.w launcher και στον l.p.plus δεν υποστηριζεται το resize function. Κυκλοφορει ομως στους xda και ως skin των beautiful widgets.

edit:

look at here:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1056849

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1125679

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ναι, μια ή δυο φορές αλλά δεν έδωσα σημασία.

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Παρη, μεχρι στιγμης οχι. Τι υποψιαζεσαι...;

Ηρακλη ημουν σχεδον βεβαιος οτι ηταν απο καποια εφαρμογη συστηματος που ειχα βγαλει αλλα ειδα οτι και αλλοι στο xda το εχουν,δεν μπορεις ομως εκει να βγαλεις ακρη.Εχω ξαναφλασαρει,αυτη τη φορα την deodexed jvp χωρις κερνελ να δω τι θα παιξει

@edit gkas 1973 κι εμενα δυο φορες μου το εκανε αλλα ειναι να μην δινεις σημασια σε τετοια θεματα?

μενει κι απο σημα στο καπακι για αρκετα δευτερολεπτα.

Edited by truckman

Ηρακλη ημουν σχεδον βεβαιος οτι ηταν απο καποια εφαρμογη συστηματος που ειχα βγαλει αλλα ειδα οτι και αλλοι στο xda το εχουν,δεν μπορεις ομως εκει να βγαλεις ακρη.Εχω ξαναφλασαρει,αυτη τη φορα την deodexed jvp χωρις κερνελ να δω τι θα παιξει

@edit gkas 1973 κι εμενα δυο φορες μου το εκανε αλλα ειναι να μην δινεις σημασια σε τετοια θεματα?

Παρη, και σε μενα το σημα μερικες φορες σε ανυποπτο χρονο πεφτει κατακορυφα, και μετα απο λιγο ειναι φουλ. Τρελες αυξομειωσεις δηλαδη. Βεβαια δεν το κανει παντα, αλλα ειναι ενα θεμα κι αυτο. Στις κλησεις ομως, δεν μου εχει συμβει κατι. Υποθετω, σιγα-σιγα θα αναδυονται στην επιφανεια διαφορα μικροπροβληματακια, μεχρις οτου να ερθει η επισημη να τα εξαφανισει :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά το έκανε μια βδομάδα μετά την εγκατάσταση, και πιθανόν να οφείλετε σε κάποια εφαρμογή που έγινε update από το market.

Γιώργος

Γιώργος

εννοείς αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3678727#post3678727

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Παρη, και σε μενα το σημα μερικες φορες σε ανυποπτο χρονο πεφτει κατακορυφα, και μετα απο λιγο ειναι φουλ. Τρελες αυξομειωσεις δηλαδη. Βεβαια δεν το κανει παντα, αλλα ειναι ενα θεμα κι αυτο. Στις κλησεις ομως, δεν μου εχει συμβει κατι. Υποθετω, σιγα-σιγα θα αναδυονται στην επιφανεια διαφορα μικροπροβληματακια, μεχρις οτου να ερθει η επισημη να τα εξαφανισει :)
αυτο πιστευω κι εγω και περιμενω την επισημη

Να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά το έκανε μια βδομάδα μετά την εγκατάσταση, και πιθανόν να οφείλετε σε κάποια εφαρμογή που έγινε update από το market.

Γιώργος

Γιωργο λιγο χλωμο το βλεπω για κατι τετοιο,ολα παιζουν βεβαια,αλλα μαλον εχει καποια θεματακια η leaked jvp ακομη,που πιστευω με την ελευση της official να στρωσουν

edit: @mico ναι ακριβως αυτο

Edited by truckman

αυτο πιστευω κι εγω και περιμενω την επισημη

Γιωργο λιγο χλωμο το βλεπω για κατι τετοιο,ολα παιζουν βεβαια,αλλα μαλον εχει καποια θεματακια η leaked jvp ακομη,που πιστευω με την ελευση της official να στρωσουν

Μπορεί, όλα είναι πιθανά, απλώς το έκανε χτες και σήμερα, και πιο πριν είχαν γίνει πολλά update από το market και προσπαθούσα να εγκαταστήσω το sygic aura.

Γιώργος

Γιώργος

Δεν μου το έχει κάνει πότε. Πάντως η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν το ζορίζω σχεδόν καθόλου το κινητό και ασχολούμαι ελάχιστα μαζί του κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε δεν είμαι και ο κατάλληλος να μιλήσω για βαριά χρήση. Όσο για το σήμα που λέτε παιδιά, είναι ίσως η καλύτερη ρομ από όσες έχω δοκιμάσει ως τώρα στον τομέα αυτό. Πιάνω σήμα και μιλάω κανονικότατα σε σημεία που ούτε καν θα τολμούσα να δοκιμάσω πιο παλιά.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μπορεί, όλα είναι πιθανά, απλώς το έκανε χτες και σήμερα, και πιο πριν είχαν γίνει πολλά update από το market και προσπαθούσα να εγκαταστήσω το sygic aura.

Γιώργος

το sygic δεν φταιει γιατι ηταν η μοναδικη φορα που δεν το ειχα βαλει σε αυτη τη ρομ και update δεν ειχα κανει κανενα γιατι ελειπα 3 μερες με την δουλεια και δεν ασχολιομουν με τετοια.

Δεν μου το έχει κάνει πότε. Πάντως η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν το ζορίζω σχεδόν καθόλου το κινητό και ασχολούμαι ελάχιστα μαζί του κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε δεν είμαι και ο κατάλληλος να μιλήσω για βαριά χρήση. Όσο για το σήμα που λέτε παιδιά, είναι ίσως η καλύτερη ρομ από όσες έχω δοκιμάσει ως τώρα στον τομέα αυτό. Πιάνω σήμα και μιλάω κανονικότατα σε σημεία που ούτε καν θα τολμούσα να δοκιμάσω πιο παλιά.
Ειναι λιγο ψιλοκουφο ρε Παναγιωτη γιατι το πεταει μετα απο καποιες μερες και οχι απο την αρχη,εως τοτε ειχα κανει αμετρητες κλησεις και δεν ειχα θεμα.Anyway,θα φανερωθει και η επισημη οπου ναναι,εχει αργησει κιολας νομιζω :D Edited by truckman

Καλησπέρα. Έχω το galaxy με froyo και το έχω ρουτάρει. Μέσω rom manager προσπάθησα να του βάλω τη cwm. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα μου λέει ότι κατεβάζει το αρχείο update.zip που όντως το βλέπω στο file manager. Όταν όμως μπαίνω σε recovery εξακολουθεί να μπαίνει σε recovery mode 3e και δεν γράφει CWM. Επίσης του φλάσαρα το speedmode μέσω odin αλλά εξακουθώ να μην μπορώ να μπω σε cwm recovery. Βοήθεια γιατί έχω απελπιστεί....
Διονύσης- Samsung Galaxy S

Το ιδιο εχω παθει και γω αρκετες φορες....και μενω χωρις σημα....

Ελπιζω στην επομενη 2.3.4 να εχει λυθει το θεμα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Ακόμη recovery 3e έχω :O:O!!! Όταν επιλέγω apply sdcard:update.zip μου βγάζει τα εξής:

Install from package...

Finding update package...

Opening update package...

Verifying update package...

E: failed to verify whole-file signature

E: signature verification failed

Appling Multi-CSC

Installing Multi-CSC

multiscs : src/system/csc/COS/system/

Installation aborted

Install from sdcard...

Καμία άλλη ιδέα;;;

Διονύσης- Samsung Galaxy S

Ακόμη recovery 3e έχω :O:O!!! Όταν επιλέγω apply sdcard:update.zip μου βγάζει τα εξής:

Install from package...

Appling Multi-CSC

Installing Multi-CSC

multiscs : src/system/csc/COS/system/

Installation aborted

Install from sdcard...

Καμία άλλη ιδέα;;;

Mε 3e δεν πρόκειται να τα καταφέρεις, όσο και να προσπαθείς :p Ποια ρομ έχεις;

- Alex

Καλημέρα,

παιδιά εσείς που έχετε JVP σας δουλεύει το GPS (έχω την custom criskelo v71 βασικά); Γιατί σε εμένα το δοκίμασα και δεν πιάνει ούτε εναν δορυφόρο! Τι ρυθμίσεις του άλλαξα (το pool σε europe), τι gps aids δοκίμασα, τίποτε. Δεν βλέπει ούτε ενα δορυφόρο (ούτε εναν!) πόσο μάλλον να κλειδώσει στίγμα.

Παιδιά συμπληρώνω οτι το πρόβλημα το GPS ήταν (κατα πάσα πιθανότητα) της rom criskelo! Πέρασα τη Juwe 5.0 no_wipe απο πάνω και όλα έφτιαξαν (άψογο GPS και πάλι και χωρίς μάλιστα να χάσω εφαρμογές). Το λέω να ξέρουν όσοι δοκιμάσουν criskelo και έχουν αντίστοιχο πρόβλημα...

Βασίλης!

Θα έχεις Ελληνικά πληκτρολόγια και μενού κανονικά, αλλά θα χρειαστεί να περάσεις τα APNs του παρόχου σου.

Δηλαδή με το APN backup&restore είμαι απόλυτα καλυμμένος; Δεν θα έχει καμμία διαφορά με την 2.2.1 την Ολλανδική που έχω τώρα;

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Δηλαδή με το APN backup&restore είμαι απόλυτα καλυμμένος; Δεν θα έχει καμμία διαφορά με την 2.2.1 την Ολλανδική που έχω τώρα;

Δεν έχω περασμένη τη συγκεκριμένη ROM αλλά εφόσον έχει κανονικά Ελληνικά πληκτρολόγια και μενού τότε, ναι, με το πέρασμα των ρυθμίσεων του παρόχου σου μέσω του apn backup & restore θα είσαι καλυμμένος και η ROM σου θα είναι όπως με την Ολλανδική 2.2.1

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Το APN backup&restore θα επναφέρει απλά τις ρυθμίσεις του παρόχου σου (δηλαδη cosmote/wind/vodafone) για internet/mms ώστε να μη χρειαστεί να τα κάνεις μόνος σου! Τιποτε άλλο!

Διαφορά τι εννοείς; Αν έχει η 2.3.3 με την 2.2.1; Αν αυτό ρωτάς έχει! Αλλά περιβάλλον κλπ είναι ίδιο (δεν αλλάζουν και πολλά εκεί ποτέ)!

Τέλος θέλω να σε ρωτήσω, ποια 2.3.3 είδες να βγήκε με Ελληνικό πληκτρολόγιο/swype;

edit: με πρόλαβε ο Τάσος!

Βασίλης!

Το APN backup&restore θα επναφέρει απλά τις ρυθμίσεις του παρόχου σου (δηλαδη cosmote/wind/vodafone) για internet/mms ώστε να μη χρειαστεί να τα κάνεις μόνος σου! Τιποτε άλλο!

Διαφορά τι εννοείς; Αν έχει η 2.3.3 με την 2.2.1; Αν αυτό ρωτάς έχει! Αλλά περιβάλλον κλπ είναι ίδιο (δεν αλλάζουν και πολλά εκεί ποτέ)!

Τέλος θέλω να σε ρωτήσω, ποια 2.3.3 είδες να βγήκε με Ελληνικό πληκτρολόγιο/swype;

Προφανώς δεν ρωτάω αν έχει διαφορά η Gingerbread από την Froyo... Αλλιώς δεν θα είχε και νόημα να κάνω αναβάθμιση. Η ερώτηση αφορά μόνο στην Ελληνική προσαρμογή της rom (αν δηλαδή η Ολλανδική Froyo που είχε πλήρη Ελληνική υποστήριξη έχει διαφορά με την Γερμανική Gingerbread).

Υπάρχει στο θέμα με τα επίσημα firmwares Γερμανική Gingerbread με Ελληνικό swype και ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από το ότι δεν έχει Ελληνικά CSC (που δεν ξέρω τί είναι). Αν λοιπόν τα CSC αφορούν μόνο στα APNs και σε τίποτε άλλο, δεν έχω πρόβλημα να την περάσω

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Βασίλη, μία Βέλγικη 2.3.3 από ότι θυμάμαι έχει βγει και έχει Ελληνικά πληκτρολόγια αλλά το swype πρέπει να έχει το bug του "ς" που έχει διορθώσει ο Alex.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

3 μέχρι τώρα Βασίλη.. Βέλγιο Ολλανδία και Γερμανία. Και η Βελγική είπε κάποιος που τη δοκίμασε ότι έχει swype που δουλεύει κανονικά.

- Alex

Σκέφτομαι να πάρω το Galaxy S και να το κάνω απευθείας upgrade σε stock 2.3.3. Κάποιες ερωτησούλες (καθότι είμαι αρκετά noob) σε σχέση με αυτά που αναφέρονται στο θέμα "Eπίσημα Samsung firmwares και οδηγός εγκατάστασης με Odin (φλας)":

1) Υπάρχει κάποια διαφορά στο ποια από τις δύο εκδόσεις με ελληνικά που υπάρχουν στο συγκεκριμένο thread θα επιλέξω; (I9000XWJVH, I9000XWJVI)

2) Εφόσον το κινητό θα είναι καινούριο, χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και format εσωτερικής SD;

3) Το download mode με τα τρία κουμπιά θα μπορεί να γίνει με την έκδοση λογισμικού που θα φοράει το κινητό από την μάνα του; Επίσης στο download mode μπαίνεις πατώντας τα τρία κουμπιά με ανοικτό το κινητό ή κλειστό;

4) Εφόσον η έκδοση που θα φοράει το κινητό θα είναι αρκετά παλιά, υποθέτω ότι το firmware που θα κατεβάσω θα πρέπει να έχει 3 αρχεία, εκ των οποίων το PDA θα πρέπει να έχει bootloaders, και επίσης θα πρέπει να κάνω τη διαδικασία re-partition, σωστά;

5) Αφού περάσω τη συγκεκριμένη έκδοση, θα πρέπει να περάσω και το lagfix ή έχει γίνει αλλαγή και του filesystem στην 2.3.3;

6) Η stock 2.3.3 γενικά συνιστάται από άποψη λειτουργίας του κινητού (σταθερότητα και διαχείριση μνήμης);

Συγγνώμη για το τσουνάμι ερωτήσεων, απλά το thread έχει πάρα πολλές σελίδες για να τις ψάξω όλες, μιας και στην ουσία η διαδικασία που θέλω να κάνω είναι once-off, και δεν σκοπεύω να πειράξω το κινητό περαιτέρω ή να ασχοληθώ με custom roms κτλ, απλά να το φέρω στην πιο πρόσφατη stable έκδοση που μπορεί να υποστηρίξει το hardware της συγκεκριμένης συσκευής.

Edited by kostool13

Σκέφτομαι να πάρω το Galaxy S και να το κάνω απευθείας upgrade σε stock 2.3.3. Κάποιες ερωτησούλες (καθότι είμαι αρκετά noob) σε σχέση με αυτά που αναφέρονται στο θέμα "Eπίσημα Samsung firmwares και οδηγός εγκατάστασης με Odin (φλας)":

1) Υπάρχει κάποια διαφορά στο ποια από τις δύο εκδόσεις με ελληνικά που υπάρχουν στο συγκεκριμένο thread θα επιλέξω; (I9000XWJVH, I9000XWJVI)

2) Εφόσον το κινητό θα είναι καινούριο, χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και format εσωτερικής SD;

3) Το download mode με τα τρία κουμπιά θα μπορεί να γίνει με την έκδοση λογισμικού που θα φοράει το κινητό από την μάνα του; Επίσης στο download mode μπαίνεις πατώντας τα τρία κουμπιά με ανοικτό το κινητό ή κλειστό;

4) Εφόσον η έκδοση που θα φοράει το κινητό θα είναι αρκετά παλιά, υποθέτω ότι το firmware που θα κατεβάσω θα πρέπει να έχει 3 αρχεία, εκ των οποίων το PDA θα πρέπει να έχει bootloaders, και επίσης θα πρέπει να κάνω τη διαδικασία re-partition, σωστά;

5) Αφού περάσω τη συγκεκριμένη έκδοση, θα πρέπει να περάσω και το lagfix ή έχει γίνει αλλαγή και του filesystem στην 2.3.3;

6) Η stock 2.3.3 γενικά συνιστάται από άποψη λειτουργίας του κινητού (σταθερότητα και διαχείριση μνήμης);

Συγγνώμη για το τσουνάμι ερωτήσεων, απλά το thread έχει πάρα πολλές σελίδες για να τις ψάξω όλες, μιας και στην ουσία η διαδικασία που θέλω να κάνω είναι once-off, και δεν σκοπεύω να πειράξω το κινητό περαιτέρω ή να ασχοληθώ με custom roms κτλ, απλά να το φέρω στην πιο πρόσφατη stable έκδοση που μπορεί να υποστηρίξει το hardware της συγκεκριμένης συσκευής.

1 - Η JVI ειναι πιο καινουργια και εχει διορθωσει μικροπροβληματα της JVH.

2 - Πριν το φλας συνισταται παντα να κανουμε μια επαναφορα ωστε να γινει καθαρη εγκατασταση.

3 - Αυτο θα το δεις μολις παρεις το κινητο. Μπορει να το περιεχει μπορει και οχι. Αν δεν το περιεχει πρεπει να το επαναφερεις πριν ξεκινησεις οποιοδηποτε πειραγμα. Στο download και στο recovery μπαινεις πατωντας το συνδυασμο σε σβηστο κινητο.

4 - Σωστα

5 - Αλλαγη του filesystem δεν εχει γινει αλλα οι τελευταιες 2.3.3 (και προσφατως 2.3.4) δεν χρειαζονται lagfix κατα την ταπεινη μου αποψη. Αυτο που θα κερδισεις αν το εγκαταστησεις, ειναι λιγο πιο γρηγορο boot του κινητου καθως και εγκατασταση των εφαρμογων.

6 - Η στοκ 2.3.3 παρουσιασε καποια προβληματα με τη διαχειρηση μνημης καθως και καποιο προβλημα με τη μπαταρια (battery drain) το οποιο εμφανιζεται σποραδικα. Γενικα παντως ειναι μια καλη και σταθερη ρομ στην οποια πρεπει να γινουν διορθωσεις. Η 2.3.4 που βγηκε (αν και ανεπισημη) σε μενα μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει κατι απο τα 2 που προανεφερα. Οπως και να εχει ομως περιμενουμε μια επισημη εκδοση για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.

Tελος, σαν καινουργιος πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διαβασεις τους οδηγους που εχουμε στην πρωτη σελιδα.

Paidia exo tin 2.3.3 jvo mporo na balo to TouchWiz 4 ?

Καταρχας τα greeklish απαγορευονται ρητα. Τον touchwiz 4 μπορεις να τον βαλεις, αλλα ενδεχεται να σου δημιουργησει πολλα προβληματα.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Δεν κατάλαβα απλά τη συγκεκριμένη, αν μπορείς να μου τη διευκρινίσεις:

"Αυτο θα το δεις μολις παρεις το κινητο. Μπορει να το περιεχει μπορει και οχι. Αν δεν το περιεχει πρεπει να το επαναφερεις πριν ξεκινησεις οποιοδηποτε πειραγμα"

• The topic was unlocked