red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Βλέπετε κάποια διαφορά στην jvp με ενεργοποιημένο το Lag fix με supercurio?Το ενεργοποίησα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν άλλαξε κάτι στην συμπεριφορά του κινητού μου.Μήπως η διαφορά είναι μόνο στα benchmarks? Εγω δεν το ενεργοποιησα και θεωρω οτι δεν κανει καποια διαφορα, απο οτι ειχα δει στην JVO. Αυτα που σου ειπε και ο Ηρακλης ισχυουν, αλλα ειναι ελαχιστη η διαφορα που θα παρατηρησεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Εδώ και μια μερα τρέχω την 2.3.4 οποτε το θεωρω χρησιμο να μεταφερω τις πρώτες μου εντυπώσεις απο την εν λογω ρομ. Η εγκατασταση ακολουθηθηκε απο cf root το οποιο εγκατεστησε το cmw και το tweaks. Η ταχυτητα του κινητου δεν μου φαινεται να εχει βελτιωθει σε σχεση με την 2.2.1. Για την μπαταρια ακομα επιφυλάσσομαι. Μου αρεσει η μαυρη μπαρα της τζιντζερ, καθως και τα στατιστικα χρησης της μπαταριας....Το gps και η πυξιδα δουλευουν οπως και πριν, ενω εγκατασταθηκε και το swype. Υπαρχει ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικη γραφή. Η πλοηγηση ηταν αψογη στη 2.2.1 και δεν παρατηρω καποια αλλαγή τώρα...ΑΛΛΑ 1. Το bluetooth του κινητου στην αρχη δεν δουλευε και αποφασισε να δουλεψει μετα απο 3-4 επανεκκινήσεις. Τωρα δουλευει, και συνδεεται κανονικα στο handsfree μου, αλλα 3-4 φορες ενω εδειχνε να ειναι συνδεδεμενο, δεν εστελνε ηχο στο ακουστικο. Ακομα και οταν εσβηνα το ακουστικό, το κινητό εξακολουθούσε να το βλέπει συνδεδεμένο. Συνδεόταν ξανα κανονικά μονο μετα απο επανεκκίνηση... 2. Χρησιμοποιώ launcher pro (επαγγελματίας εκτοξευτής), και αρκετές φορες μετα απο περιστροφή της οθόνης, η οθόνη έμενε μάυρη και φαινόταν μόνο μια σειρά με τα εικονίδια στο dock. Αν πατήσω το μενου και μπω στα προγράμματα και ξαναβγώ όλα καλά. 3. Στη γκαλερί των φωτογραφιών το σκρολάρισμα είναι πολύ jerky και ψιλό αργό, αρκετά χειρότερο απο της 2.2.1. Παρόλα αυτά η μεγέθυνση των φωτογραφιών δεν παρουσιάζει το φαινόμενο της απώλειας ποιότητας. Το quickpic θαυμάσιο. 4. Ο browser μου έκλεισε σε άσχετη στιγμή σε ελαφριά σελίδα. 5. 2 φορές δεν μου έδειχνε το σήμα του 3g οποτε δεν ειχα δεδομένα (σε περιοχή που πάντα είχα data). To θέμα λυνόταν μετα απο επανεκκίνηση. 6. Εν ωρα συνομιλίας, έπεσε η γραμμή, το κινητό εμφανισε μηνυμα σφάλματος (force close android operation, η καπως έτσι) και έμεινε χωρίς σήμα για 1 λεπτό περίπου. Το ίδιο έγινε και άλλες 3-4 φορές μετά από κλήση που έκανα εγώ. Δεν ξέρω αν κάτι απο αυτά τα εχει αντιμετωπίσει και αλλος με την ίδια ρομ. Κατα τη γνωμη μου ειναι πολύ σημαντικά σφάλματα όλα αυτά τα που γράφω, αλλά κρατάω και μια πισινή γιατι το cfroot επεμβάινει με κάποια tweaks που ισως να προκαλούν αστάθεια (τα εχω απενεργοποιήσει όλα για να δω αλλά παλι μου εκανε καποια κουλά). Κρατάω και μια δέυτερη πισινή γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έκατσε καλά η ρομ. Εγώ καλού κακού τα γραφω για να ακούσω και άλλες γνώμες. Αν συνεχίσει η κατάσταση και δω οτι μονο εγω εχω τετοια θεματα, τοτε θα κανω ενα restore, και αν παλι δεν δω φως θα ξαναφλασάρω. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω τωρα να παω σε 2.2.1 γιατι το κινητο ειναι πολύ sleek με αυτήν την άτιμη τη μαυρη μπαρα:) 6. 1. Κατι δεν έκανες σωστά, γιατί δεν έχουμε δει προβλήματα ακόμα που την φοράμε 3-4 μέρες! 2. Γράφεις σε λάθος thread! Εδώ είναι το επίσημο και όχι το hacks..! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg1234 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παιδια εχω το samsung s i900 me eclair 2.1 εχει γινει πολυ αργο χθεσ το εκανα root τωρα σκεφτομαι τι να κανω να βαλω το lagfix h να βαλω το froyo 2.2 θελω τη γνωμη σας γιατι δεν ειμαι και πολυ γνωστης των πραγματων παντως καθυστερει πολυ οταν παιρνω τηλ να μου βγαλει την επαφη κολαει πολλεσ φορεςς τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παιδια εχω το samsung s i900 me eclair 2.1 εχει γινει πολυ αργο χθεσ το εκανα root τωρα σκεφτομαι τι να κανω να βαλω το lagfix h να βαλω το froyo 2.2 θελω τη γνωμη σας γιατι δεν ειμαι και πολυ γνωστης των πραγματων παντως καθυστερει πολυ οταν παιρνω τηλ να μου βγαλει την επαφη κολαει πολλεσ φορεςς τι να κανω Ουτε root, ουτε lagfix να βαλεις. Διαβασε τους οδηγους ωστε να περασεις με επιτυχια την 2.2.1 js8 και θα δεις αλλο κινητο. :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) 1. Κατι δεν έκανες σωστά, γιατί δεν έχουμε δει προβλήματα ακόμα που την φοράμε 3-4 μέρες! 2. Γράφεις σε λάθος thread! Εδώ είναι το επίσημο και όχι το hacks..! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Για το δευτερο έχεις δίκιο, από κεκτημένη ταχύτητα έπεσε εδώ, οποτε θα παρακαλούσα καποιον μεδερατορα να το μεταφερει στο σωστο μερός.... Για το πρώτο, και εγώ κατι τέτοιο ψιλιάζομαι, και μακάρι να έκατσε στραβά η εγκατάσταση για να παραμείνω με αυτή τη ρομ Edited June 13, 2011 by saliez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg1234 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 που θα βρω αυτους τους οδηγους για να το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 που θα βρω αυτους τους οδηγους για να το κανω αυτο? Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης Οδηγοί για νέους χρήστες του Galaxy S Καλο διαβασμα. Για τυχον αποριες, εδω ειμαστε. :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Για το δευτερο έχεις δίκιο, από κεκτημένη ταχύτητα έπεσε εδώ, οποτε θα παρακαλούσα καποιον μεδερατορα να το μεταφερει στο σωστο μερός.... Για το πρώτο, και εγώ κατι τέτοιο ψιλιάζομαι, και μακάρι να έκατσε στραβά η εγκατάσταση για να παραμείνω με αυτή τη ρομ κάτι δεν πήγε καλά στα σίγουρα! Μην το σκέφτεσαι καν. Κάνε τα wipes και ξαναφλασαρε κανονικά με repartition και bootloaders και λογικά δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλησπερα παιδια,εβαλα την jvp χθες αλλα την νιωθω πιο αργη απο την jvh και με ψιλοκολληματα,ειχα ανεβασει και μηνυμα το πρωι που περιεγραφα τι εγινε χθες με το odin,αναγνωριζε 2 συσκευες αντι για 1,μου απαντησε ο Τυχερακιας σε αυτο,λεω να ξαναφλασαρω μηπως δεν εκατσε καλα η ρομ,απλα κανω την διαδικασια απο την αρχη η γυρναω σε αλλη ρομ και ξαναφλασαρω;Την sim αν δεν την βγαλω πειραζει;Θα κανω factory reset-hard reset πριν και μετα.Δεν εκανα repartition αφου δεν ειναι αναγκαιο. Θα ξαναφλασάρεις την ίδια rom. Θα μπεις στο menu της cwm και θα κάνεις wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache και format sd card. Θα βγάλεις την sim καλού κακού γιατί μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με το efs (σπάνιο αλλά καλό θα ήταν να μην το ρισκάρεις). Θα φλασάρεις με repartition και αφού εγκατασταθεί η rom και περάσεις τον kernel που θέλεις θα ξανακάνεις τα ίδια wipes. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γεια σας. Εχω φλασαρει την 2.3.4 και περασα και cf root , μπορω να ξαναγλασαρω την ιδια ; η λογω cf root θα εχω θεμα; Θελω να ξαναφλασαρω γιατι δεν εκατσε καλα μαλλον. Μπορω και να φλασαρω js8 ετσι οπως ειναι; Ευχαριστω πολυ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γεια σας. Εχω φλασαρει την 2.3.4 και περασα και cf root , μπορω να ξαναγλασαρω την ιδια ; η λογω cf root θα εχω θεμα; Θελω να ξαναφλασαρω γιατι δεν εκατσε καλα μαλλον. Μπορω και να φλασαρω js8 ετσι οπως ειναι; Ευχαριστω πολυ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μμπορεις αρκει να εχεις απενεργοποιησει το lagfix πρωτα. Πως καταλαβες οτι δεν εκατσε καλα...;δεν εκανες wipe data και ολα τα σχετικα...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_7_ Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παιδιά θέλω να γίνω ροοτ μέσω cfroot αλλά δε βρίσκω το αρχείο που πρέπει να κατεβάσω...τα στοιχεία του κινητού είναι αυτά: PDA:I9000XWJVI PHONE:I9000XXJVO CSC:I9000DBTJV2 Build Info:Tue May 17 14:17:45 KST 2011 καμιά βοήθεια;;:confused::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) παιδιά θέλω να γίνω ροοτ μέσω cfroot αλλά δε βρίσκω το αρχείο που πρέπει να κατεβάσω...τα στοιχεία του κινητού είναι αυτά: PDA:I9000XWJVI PHONE:I9000XXJVO CSC:I9000DBTJV2 Build Info:Tue May 17 14:17:45 KST 2011 καμιά βοήθεια;;:confused::worry: Απο μια πρoχειρη ματια που εριξα τωρα στο site στο xda, ο chainfore δεν πρεπει να εχει βγαλει κερνελ για την εκδοση αυτη. Ισως αν τον ρωτησεις σου υποδειξει καποιον αλλο κερνελ αλλης εκδοσης που να δουλεψει και στο δικο σου. Παντως μην προσπαθησεις να φλασαρεις εκδοση διαφορετικη (εκτος αν στο προτεινει ο ιδιος) γιατι πας για μπρικ. edit - Παντως βλεπω οτι το ζητανε αρκετοι με την γερμανικη εκδοση που εχεις και εσυ. Παρακολουθησε το θεμα και περιμενε απαντηση του. Edited June 13, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 99% θα δουλεύει ο JVO_CF_ROOT στην JVI ή μπορείς εναλλακτικά να φλασάρεις κάποιον άλλον 2.3.3 kernel για root. πχ voodoo/speedmod/darkcore κτλπ Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 99% θα δουλεύει ο JVO_CF_ROOT στην JVI ή μπορείς εναλλακτικά να φλασάρεις κάποιον άλλον 2.3.3 kernel για root. πχ voodoo/speedmod/darkcore κτλπ Για τον speedmod που κοιταξα δεν εχει βγαλει για την JVI. P.S. Ταχα μου δεν θα αλλαζες και avatar εσυ:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Επειτα απο πολυ σκεψη αποφασισα και εγω να περασω μια οφφισιαλ ρομ περαν της επισημης ελληνικης 2.2.....Λοιπον το ξερω οτι οι οδηγοι ειναι αναλυτικοτατοι...το κινητο φορτιζει τωρα για να πειραματιστω το βραδυ ...:) Λοιπον θα περασω την 2.3.3 δεν ξερω ποιες απο τις 2 ...CSC τι ειναι???? καταλαβαινω οτι παιζει με τους παροχους αυτο ....τι χρειαζζομαι ετσι οταν φλασαριστει το κινητο να δουλευουν ολα απο θεμα 3g και μηνυματα κ.ο.κ οκ???? δεν κανω τπτ αλλο η χρειαζεται να περασω κα ιτπτ αλλο....σχετικα με τα μνμτα θα πρεπει να φτιαξω κατι???? Να περασω την JVO ή καποια αλλη????? ναι πολλες ερωτησεις...........ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος Μπορει καποιος να μου απαντησει στα παραπανω????????????? Επισης μετα το φλασαρισμα αμα γυρισω σε επισημη παλι ρομ ελληνικη μπορω ν α εχω παλι εγγυηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 αφού πρώτα ευχαριστήσω τον Ηρακλή , και τα υπόλοιπα παιδιά , που ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου. (το οποίο λύθηκε , ακολουθώντας ΠΙΣΤΑ τον οδηγό ), να ρωτήσω. εχω την JVP & CF-Root. 1.πως θα βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο , και 2, τι άλλο πρέπει να κάνω ? Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) αφού πρώτα ευχαριστήσω τον Ηρακλή , και τα υπόλοιπα παιδιά , που ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου. (το οποίο λύθηκε , ακολουθώντας ΠΙΣΤΑ τον οδηγό ), να ρωτήσω. εχω την JVP & CF-Root. 1.πως θα βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο , και 2, τι άλλο πρέπει να κάνω ? Συνεχιζεις να διαβαζεις τον οδηγο για νεους χρηστες. Αφου εχεις cwm μπορεις ανετα να περασεις τα πληκτρολογια σε 1 λεπτο. Edited June 13, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 για λέγε.... Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 για λέγε.... - για Ελληνικό Samsung keyboard http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3612072#post3612072 - για swype http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181 κατω κατω στο ποστ Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ωραία, το κατέβασα, πως το κάνω εγκατάσταση ? δεν έχω εξωτερική κάρτα. Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ωραία, το κατέβασα, πως το κάνω εγκατάσταση ? δεν έχω εξωτερική κάρτα. Στην εσωτερικη καρτα το βαζεις και μετα μπαινεις στο cwm με up+power+home απο σβηστο κινητο. Απο εκει install zip from sd card->choose zip-> διαλεγεις το αρχειο που εβαλες στην εσωτερικη καρτα και μετα απο λιγο κανει τα δικα του και οταν τελειωσει πας reboot system. Θα ξεκινησει παλι και εισαι ετοιμος. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλημέρα σε όλους!!Θέλω την βοήθειά-φώτα σας!!Εχω το galaxy S με λειτουργικό 2.2 froyo με γερμανικό product code το οποίο το πήρα από εδώ από ebw.Την άλλη εβδομάδα θα είμαι για 15 μέρες βέλγιο σε συγγενείς και μονοήμερες σε γερμανία ολλανδία λουξεμβούργο και πέριξ.Για βέλγιο που θα μένω δεν ξέρω τι παίζει (αν κάποιος ξέρει ας μου πει)αλλά τουλάχιστον διάβασα σε ένα blog ότι στην γερμανία μέσο kies υπάρχει επίσημα η 2.3.3.Εγώ όταν θα παω εκεί αν κρατήσω την ελληνική sim η έστω αν πάρω μια ξένη ντόπια γερμανική η βελγική μπορώ αξίζει να την περάσω η μέσω ota η με καλώδιο κατευθείαν είναι καλύτερη από την 2.2.Θα χάσω τα ελληνικά που έχει τώρα η συσκευή?Τι πρέπει να προσέξω στην ολη ιστορία?Υπόψην δεν θέλω μπλέξω με φλασαρισμάτα από εδώ απλά μιας και θα είμαι σε αυτα τα κράτη έλεγα μήπως είναι ευκαιρία!!Οποίος ξέρει σίγουρα τι παίζει και με ποιον τρόπο καλύτερα ας βοηθήσει!!Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλημέρα σε όλους!!Θέλω την βοήθειά-φώτα σας!!Εχω το galaxy S με λειτουργικό 2.2 froyo με γερμανικό product code το οποίο το πήρα από εδώ από ebw.Την άλλη εβδομάδα θα είμαι για 15 μέρες βέλγιο σε συγγενείς και μονοήμερες σε γερμανία ολλανδία λουξεμβούργο και πέριξ.Για βέλγιο που θα μένω δεν ξέρω τι παίζει (αν κάποιος ξέρει ας μου πει)αλλά τουλάχιστον διάβασα σε ένα blog ότι στην γερμανία μέσο kies υπάρχει επίσημα η 2.3.3.Εγώ όταν θα παω εκεί αν κρατήσω την ελληνική sim η έστω αν πάρω μια ξένη ντόπια γερμανική η βελγική μπορώ αξίζει να την περάσω η μέσω ota η με καλώδιο κατευθείαν είναι καλύτερη από την 2.2.Θα χάσω τα ελληνικά που έχει τώρα η συσκευή?Τι πρέπει να προσέξω στην ολη ιστορία?Υπόψην δεν θέλω μπλέξω με φλασαρισμάτα από εδώ απλά μιας και θα είμαι σε αυτα τα κράτη έλεγα μήπως είναι ευκαιρία!!Οποίος ξέρει σίγουρα τι παίζει και με ποιον τρόπο καλύτερα ας βοηθήσει!!Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!! Kαλησπέρα :) Το τηλέφωνό σου δυστυχώς έχει τελείως ανεπίσημο firmware, οπότε θα σου συνιστούσα να βάλεις ό,τι θες, και να ξεκολλήσεις από την 2.2 . Δεν υπάρχει περίπτωση γερμανική συσκευή να έχει Ελληνικά. Άρα κάποιος το έχει πειράξει. Υπάρχει ολόκληρο θέμα με παρόμοιες περιπτώσεις από internetoμάγαζα. Τώρα, να απαντήσω στις ερωτήσεις: ΟΤΑ ξέχνα το, δεν έχει το Galaxy OTA. Aν θέλεις απευθείας Ελληνικά, ακολούθησε τις οδηγίες στο επισημασμένο θέμα για να βάλεις κάποια από τις επίσημα firmwares. Ανάλογα με το ποια θα βάλεις, μπορεί να έχεις Ελληνικά ή όχι. Τέλος δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σχέση σε ποια χώρα είσαι, η διαδικασία είναι παντού η ίδια, αν έχει αναβάθμιση για σένα εδώ θα έχει κι εκεί, αλλά με το άσχετο firmware που σου'χουνε βάλει στο τηλέφωνο δε θα έχεις αναβάθμιση πουθενά δυστυχώς, αν δεν ασχοληθείς μόνος σου. Όπως λοιπόν είπα, σου συνιστώ να διαβάσεις εδώ, και να βάλεις όποιο firmware θέλεις. Καλό βράδυ! Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Γεια σας. Εχω φλασαρει την 2.3.4 και περασα και cf root , μπορω να ξαναγλασαρω την ιδια ; η λογω cf root θα εχω θεμα; Θελω να ξαναφλασαρω γιατι δεν εκατσε καλα μαλλον. Μπορω και να φλασαρω js8 ετσι οπως ειναι; Ευχαριστω πολυ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δηλαδη τωρα εχω lagfix ενεργοποιημενο; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts