Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανάλαφρα λοιπόν σου λέω ότι οι παλιότεροι φορτώνουμε μερικες φορες γιατι η samsung δεν δίνει 1-2 σωστες αναβαθμήσεις και το

ελληνικές κολλαει στην εγγύηση που χάνεται, στις ρυθμήσεις APN κάθε φορά και τόσα άλλα...τα οποία τραβιόμαστε(και μας αρέσει)

από πέρσυ.Και καταλήγουμε τώρα στόν κάθε απαράδεκτο(για οδηγους που δεν βάζει) criskelo να έχει μια παραδεκτή rom Η οποία

στηρίζεται σε ΣΩΣΤΗ STOCK JVO (σ¨αυτό έχει απόλυτο δίκαιο ο Πάρης).....οσο για τους πολλούς ας διαβάζουν και το άρπα κόλλα

το πληρώνουμε όλοι αν δεν προσέχουμε...αλλού χειρότερα όχι εδώ μένα κινητό ..Φυσικά φιλικά καλοπροαίρετα πάντα και με εκτίμιση

πρός όλους...χόμπυ μας είναι όχι εργολαβία

Συμφωνω σε ολα φιλε Χρηστο. Παρα ταυτα δεν νομιζω οτι αν οι ρομ της samsung λειτουργουσαν τελεια, δεν θα ειχαμε πληθωρα custom rom. Ειναι μικροβιο που αν μπει δυσκολα βγαινει και δεν με χαλαει και καθολου να σου πω την αληθεια. Το αν θα τις περνουσε ο οποιοσδηποτε ειναι δικο του θεμα, αλλα και παλι πιστευω οτι θα τις δοκιμαζαμε εστω απο περιεργεια και...τρελα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι στο διάολο τα πιο κουφά μόνο σε μένα συμβαίνουν; :ninja:

Τίποτα δεν δούλεψε, ούτε τα mount, ούτε κάτι ταρζανιές που προσπάθησα, flik δεν έχει νόημα να αλλάξω kernel οπότε δεν θα το κάνω..

Anyways έστειλα tweet στον chainfire μπας και μπορεί να με βοηθήσει, αλλά ούτως η άλλως θα βάλω την criskelo σε λίγο να δω γιατί τόσος σαματάς.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Τίποτα δεν δούλεψε, ούτε τα mount, ούτε κάτι ταρζανιές που προσπάθησα, flik δεν έχει νόημα να αλλάξω kernel οπότε δεν θα το κάνω..

Anyways έστειλα tweet στον chainfire μπας και μπορεί να με βοηθήσει, αλλά ούτως η άλλως θα βάλω την criskelo σε λίγο να δω γιατί τόσος σαματάς.

Απλα και μονο επειδη ξερω πως για να μπει σε download mode το κινητό, ΤΟ ΖΕΣΤΑΊΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΆΚΙ (Ιησούς Χριστός Νικά), μονο γιαυτό θα δοκίμαζα τρελές ταρζανιες!!

Σαματας γίνεται γιατί είναι σαν jvo + πολλά εξτρα,πολυ γρήγορη,σταθερη και smooth.

Το μεγαλύτερο + βέβαια είναι ότι τρέχει τέλεια και απροβλημάτιστα tw4!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

@saliez

δεν προσεχεις μου φαινεται :p

ειναι γνωστο οτι οταν πας να επιστρεψεις σε rfs απο ext4 στον κερνελ του chainfire υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σου τα γ @μησει ολα και εισαι απο οτι φαινεται μεσα στους τυχερους :cat: (το emoticon απλα ετσι το εβαλα :lol:)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Καλημέρα σε όλους, άνοιξα σήμερα το κινητό και πήγα να στείλω ένα μηνυμα και το swype δεν λειτουργεί!!!

χθές λειτουργούσε κανονικά! έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; είμαι με criskelo62

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Saliez θα σε μαλωσω...

Πηγαινε ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειρηση εφαρμογων-η 3η καρτελα πανω λεει σε καρτα sd-πατα το και μπαινεις στο που ειναι αποθηκευμενη η καθε εφαρμογη-πατα πανω σ αυτες που ειναι τικαρισμενες και μετα πατα σε καθε μια μεταφορα στο τηλεφωνο και τελος

Καπως η αλλαγη που εκανες περασε εφαρμογες στην sd card...

Καλημέρα σε όλους, άνοιξα σήμερα το κινητό και πήγα να στείλω ένα μηνυμα και το swype δεν λειτουργεί!!!

Οχι εγώ τίποτα. Ξανά περνα το απο cwm.

Γιατι δεν κανεις απλα ενα φλασαρισμα της jvo πανω σε αυτην που εχεις χωρις wipe κλπ?τα αρχεια σου θα παραμεινουν οποτε και οι φακελοι με τα backup των παιχνιδιων και ολων των εφαρμογων,τα αντιγραφεις και φλασαρεις μετα κανονικα οποια ρομ θελεις.

Την εχω πατησει κι εγω με convert ext4->rfs με cf-root και μου διαλυσε το συστημα,μονοδρομος το ξαναφλασαρισμα πλεον.

Οχι εγώ τίποτα. Ξανά περνα το απο cwm.

τελικά δεν απέφυγα το wipe data/factory reset κ.λ.π

πήγα εγώ ο πονηρός και πέρασα την 62 πάνω από την 60 χωρίς να κάνω το wipe (βαριόμουν :p) και έφαγα αρκετά κολλήματα με αποκορύφωμα να σταματήσει να λειτουργεί το swype!

τώρα μετά το "σφουγγάρισμα" το κινητό έγινε υποδειγματικό.

Δίδαγμα: ου φλασάρεις χωρίς wipe πρώτα...:lol:

Δημήτρης

ναι μου έτυχε,ξαναπέρνα το από cwm.

Καλημέρα σε όλους.Χθες πέρασα την criskelo v62 για να τη δοκιμάσω χωρίς wipe data .Αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να πατάω στο εικονίδιο με τις εφαρμογές και να βγαίνει ένα κενο,δεν μπορώ να δω κανένα αρχείο!Έτυχε σε κανέναν?Επειδή δε θέλω να κάνω πάλι μισές δουλειές και θέλω να κάνω factory reset πρώτα θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια.

1)Κάνω factory reset,φλασάρω πάλι με odin jvo και μετά πάλι criskelo v62,δηλαδή όλα από την αρχή όπως είναι τώρα το κινητό,χωρίς να κάνω κάτι άλλο?

2)Αν θέλω να περάσω stock jvo και cfroot ,φλασάρω κανονικά όπως είναι το κινητό τώρα (δηλ. πάνω από jvo και criskelo) χωρίς να υπάρχει πρόβλημα?(εννοείται lagfix off)..Aναμένω βοήθεια...

Υ.Γ τώρα ειδα το ανωτερω μηνυμα,μη φλασάρετε χωρίς wipedata,συμφωνω!

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

ναι μου έτυχε,ξαναπέρνα το από cwm.

Καλημέρα σε όλους.Χθες πέρασα την criskelo v62 για να τη δοκιμάσω χωρίς wipe data .Αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να πατάω στο εικονίδιο με τις εφαρμογές και να βγαίνει ένα κενο,δεν μπορώ να δω κανένα αρχείο!Έτυχε σε κανέναν?Επειδή δε θέλω να κάνω πάλι μισές δουλειές και θέλω να κάνω factory reset πρώτα θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια.

1)Κάνω factory reset,φλασάρω πάλι με odin jvo και μετά πάλι criskelo v62,δηλαδή όλα από την αρχή όπως είναι τώρα το κινητό,χωρίς να κάνω κάτι άλλο?

2)Αν θέλω να περάσω stock jvo και cfroot ,φλασάρω κανονικά όπως είναι το κινητό τώρα (δηλ. πάνω από jvo και criskelo) χωρίς να υπάρχει πρόβλημα?(εννοείται lagfix off)..Aναμένω βοήθεια...

Υ.Γ τώρα ειδα το ανωτερω μηνυμα,μη φλασάρετε χωρίς wipedata,συμφωνω!

κάνε μόνο factory reset/wipe data και επαννεκίνησε, τίποτα άλλο και θα στρώσει! και φυσικά ξανά περνάς εφαρμογές, ρυθμίσεις κ.λ.π

Δημήτρης

Θέλω βοήθεια.

Έκανα rfs --> ext4 σε CFroot kernel, στην JVO. Δεν μου άρεσε και έκανα ext4 --> rfs πίσω.

Και έγινε αυτό το απίστευτο που βλέπετε στις εικόνες, δεν δουλεύει καμία εφαρμογή...

Ξαναέκανα rfs --> ext4 αλλά δεν βοήθησε -.-

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να μη χάσω κάτι backups από παιχνίδια; Έχω προχωρήσει πολύ στο bubble blast ****το..

Μου το έχει κάνει και εμένα μια φορά αυτό.Έκανα wipe data και στο επόμενο boot μου το έδειχνε έτσι.Δεν το έψαξα γιατί για flash πήγαινα και δεν με ενδιέφερε

Πολύ φοβάμαι ότι είναι data loss, αλλά κανε αυτό που λέει ο mantzaros μήπως μετά το backup που κάνει όταν κάνεις revert δεν έγινε σωστά το restore

κάνε μόνο factory reset/wipe data και επαννεκίνησε, τίποτα άλλο και θα στρώσει! και φυσικά ξανά περνάς εφαρμογές, ρυθμίσεις κ.λ.π

Εγω ομως που θελω να τα κανω απο την αρχη,θα εχω καποιο προβλημα αν κανω αυτα που λεω στα ερωτηματα μου;θα κανω που θα κανω wipe, ας το κανω απο την αρχή..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Εγω ομως που θελω να τα κανω απο την αρχη,θα εχω καποιο προβλημα αν κανω αυτα που λεω στα ερωτηματα μου;θα κανω που θα κανω wipe, ας το κανω απο την αρχή..

κανένα προβλημα δεν θα έχεις απλά δεν υπάρχει λόγος να χάνεις την ώρα σου.

Περί ορέξεως, βέβαια, ουδείς λόγος...:)

Δημήτρης

καλησπερα!θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια που παρατηρησα μετα απο μια βδομαδα με την jvo..να σημειωσω οτι ημουν με stock ελληνικη 2.2 και πηγα σε official jvo με cf-root chainfire απο τους οδηγους των παιδιων εδω...λοιπον,περα απο τα καλουδια και την τρομερη διαφορα αναμεσα στις δυο rom,συναντησα καποια "θεματακια":

1)οταν φλασαρα πριν μια βδομαδα ειχα περιπου 75% μπαταρια,"σκαλισα" λιγο το κινητο για να δω την καινουργια rom κ επειτα ξαπλωσα αφηνοντας το ανοιχτο ολο το βραδυ κ με 65% περιπου μπαταρια.το πρωι που ξυπνησα,το κινητο ειχε κλεισει μονο του και οταν το ανοιξα,ειχε 33%.τι εγινε?χθες παλι και σε idle κατασταση,μου εκλεισε μονο του και δεν μου ανοιγε.εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα για να ανοιξει εκ νεου..γιατι γινεται αυτο?να πω εδω οτι πριν το φλασαρισμα εκανα hard reset με τον κωδικο,μετα wipe data απο recovery και μετα απο το φλασαρισμα και παλι factory reset.να πω επισης οτι δεν εχω κανει καποια αλλαγη απο recovery του cf-root καθως επισης χρησιμοποιω το setcpu σε conservative mode μονο(max 1000mhz-min 100mhz)αν και δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο το τελευταιο..

2)στο θεμα της μπαταριας τωρα,ειμαι απολυτα ενθουσιασμενος καθως εχω καλυτερη εξοικονομηση ακομα και απο πριν που ημουν με την 2.2

να αναφερω οτι εχει περασει ακριβως μια βδομαδα απο τοτε που εβαλα την jvo και μολις πριν του εκανα την δευτερη full φορτιση!αυτο που παρατηρησα ομως,ηταν οτι στη πρωτη φορτιση με κλειστο το κινητο,οταν το ανοιξα και ενω εδειχνε οτι ηταν τελειως φορτισμενο,μου εδειξε ποσοστο 94%!γιατι?το φορτισα ανοιχτο επειτα μεχρι που εφτασε 100%.πριν απο λιγο που το φορτισα για δευτερη φορα,μου εδειξε κανονικα 100% full φορτιση..φταιει κατι?να προσθεσω οτι οταν φλασαρα,δεν εκανα wipe battery stats απο recovery,αν και οπως προανεφερα δεν εχω καποιο αλλο θεμα με την μπαταρια..

3)στο cf-root του chainfire που περασα,ειναι ενεργοποιημενο το lagfix απο μονο του η οχι?εγω δεν εκανα καποια αλλαγη..το χρειαζομαι?

Edited by billylo_20

καλησπερα!θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια που παρατηρησα μετα απο μια βδομαδα με την jvo..να σημειωσω οτι ημουν με stock ελληνικη 2.2 και πηγα σε official jvo με cf-root chainfire απο τους οδηγους των παιδιων εδω...λοιπον,περα απο τα καλουδια και την τρομερη διαφορα αναμεσα στις δυο rom,συναντησα καποια "θεματακια":

1)οταν φλασαρα πριν μια βδομαδα ειχα περιπου 75% μπαταρια,"σκαλισα" λιγο το κινητο για να δω την καινουργια rom κ επειτα ξαπλωσα αφηνοντας το ανοιχτο ολο το βραδυ κ με 65% περιπου μπαταρια.το πρωι που ξυπνησα,το κινητο ειχε κλεισει μονο του και οταν το ανοιξα,ειχε 33%.τι εγινε?χθες παλι και σε idle κατασταση,μου εκλεισε μονο του και δεν μου ανοιγε.εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα για να ανοιξει εκ νεου..γιατι γινεται αυτο?να πω εδω οτι πριν το φλασαρισμα εκανα hard reset με τον κωδικο,μετα wipe data απο recovery και μετα απο το φλασαρισμα και παλι factory reset.να πω επισης οτι δεν εχω κανει καποια αλλαγη απο recovery του cf-root καθως επισης χρησιμοποιω το setcpu σε conservative mode μονο(max 1000mhz-min 100mhz)αν και δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο το τελευταιο..

2)στο θεμα της μπαταριας τωρα,ειμαι απολυτα ενθουσιασμενος καθως εχω καλυτερη εξοικονομηση ακομα και απο πριν που ημουν με την 2.2

να αναφερω οτι εχει περασει ακριβως μια βδομαδα απο τοτε που εβαλα την jvo και μολις πριν του εκανα την δευτερη full φορτιση!αυτο που παρατηρησα ομως,ηταν οτι στη πρωτη φορτιση με κλειστο το κινητο,οταν το ανοιξα και ενω εδειχνε οτι ηταν τελειως φορτισμενο,μου εδειξε ποσοστο 94%!γιατι?το φορτισα ανοιχτο επειτα μεχρι που εφτασε 100%.πριν απο λιγο που το φορτισα για δευτερη φορα,μου εδειξε κανονικα 100% full φορτιση..φταιει κατι?να προσθεσω οτι οταν φλασαρα,δεν εκανα wipe battery stats απο recovery,αν και οπως προανεφερα δεν εχω καποιο αλλο θεμα με την μπαταρια..

3)στο cf-root του chainfire που περασα,ειναι ενεργοποιημενο το lagfix απο μονο του η οχι?εγω δεν εκανα καποια αλλαγη..το χρειαζομαι?

Φιλε αυτο με τη μπαταρια που λες μου εχει συμβει και σε μενα... Ακριβως το ιδιο. Ειχα μπαταρια, ξυπνησα πρωι και το κινητο ειχε σβησει, δεν αναβε και απο περιεργεια εβγαλα/εβαλα την μπαταρια,αναψε και ειχα 20%. Εγω ειχα κανει hard reset και wipe data πριν και μετα το φλασαρισμα, δεν εχω περασει κανενα lag fix ή root, οποτε κατι παιζει με τη ρομ. Ειναι γνωστο πια για κατι issues του Gingerbread στην μπαταρια (υπαρχουν πολλα σχολια εδω στο φορουμ..). Επισης απο προσωπικη εμπειρια εχω παρατηρησει οτι αυτο το κανει οταν φορτιζεις το κντ ανοιχτο. Αν το φορτιζεις κλειστο, ανοιγεις, χρησιμοποιεις, αδειαζει, το κλεινεις κ παλι φορτιση ειναι ολα οκ. Οταν ομως το φορτισεις εστω και λιγο ανοιχτο τοτε (μαλλον!) το κανει. Πολυ καλη ρομ και πολυ γρηγορη αλλα αυτο βλακεια και πολυ σπαστικο οντως!!! Πριν την XXJVO ειχα την 2.1.1 με απιστευτη αποδοση και η μπαταρια ειτε τη φορτιζες κλειστη ή ανοιχτη κραταγε κατα 90% το ιδιο. Ας ελπισουμε να μην πρεπει να πουμε ''Δεν γινεται να τα εχουμε ολα''.....

Παντως οι ανθρωποι της Samsung λενε οτι εχουν βρει το προβλημα και θα λυθει στην 2.3.4. Για να δουμε!!

pm: Μου ηρθε μια φλασια: Οταν και αν φορτιζεις το κντ ανοιχτο, κανε ενα reboot ή (βγαλε μετα μια την μπαταρια και ξαναβαλτη) να δεις πως θα συμπεριφερθει το κντ...

Θα ξανασβησει παλι...?? Δοκιμασε το και συ και γραψε παρατηρησεις....

Edited by jimking

Και γω το ιδιο επαθα 2 φορες με την jvh που εχω,και για αυτο δεν κανω ακομα αλλαγη σε jvo γιατι και εκει παρατηρουνται προβληματα.

Φιλε αυτο με τη μπαταρια που λες μου εχει συμβει και σε μενα... Ακριβως το ιδιο. Ειχα μπαταρια, ξυπνησα πρωι και το κινητο ειχε σβησει, δεν αναβε και απο περιεργεια εβγαλα/εβαλα την μπαταρια,αναψε και ειχα 20%. Εγω ειχα κανει hard reset και wipe data πριν και μετα το φλασαρισμα, δεν εχω περασει κανενα lag fix ή root, οποτε κατι παιζει με τη ρομ. Ειναι γνωστο πια για κατι issues του Gingerbread στην μπαταρια (υπαρχουν πολλα σχολια εδω στο φορουμ..). Επισης απο προσωπικη εμπειρια εχω παρατηρησει οτι αυτο το κανει οταν φορτιζεις το κντ ανοιχτο. Αν το φορτιζεις κλειστο, ανοιγεις, χρησιμοποιεις, αδειαζει, το κλεινεις κ παλι φορτιση ειναι ολα οκ. Οταν ομως το φορτισεις εστω και λιγο ανοιχτο τοτε (μαλλον!) το κανει. Πολυ καλη ρομ και πολυ γρηγορη αλλα αυτο βλακεια και πολυ σπαστικο οντως!!! Πριν την XXJVO ειχα την 2.1.1 με απιστευτη αποδοση και η μπαταρια ειτε τη φορτιζες κλειστη ή ανοιχτη κραταγε κατα 90% το ιδιο. Ας ελπισουμε να μην πρεπει να πουμε ''Δεν γινεται να τα εχουμε ολα''.....

Παντως οι ανθρωποι της Samsung λενε οτι εχουν βρει το προβλημα και θα λυθει στην 2.3.4. Για να δουμε!!

pm: Μου ηρθε μια φλασια: Οταν και αν φορτιζεις το κντ ανοιχτο, κανε ενα reboot ή (βγαλε μετα μια την μπαταρια και ξαναβαλτη) να δεις πως θα συμπεριφερθει το κντ...

Θα ξανασβησει παλι...?? Δοκιμασε το και συ και γραψε παρατηρησεις....

οποτε,μαλλον ειναι bug της rom και ελπιζουμε να λυθει αν και εφοσον παρουμε την 2.3.4 το θεμα ειναι μεχρι τοτε να μην εχουμε καταστρεψει τις μπαταριες μας!τεσπα,θα δοκιμασω κ αυτο που προτεινεις και θα πω συμπερασματα..ευχαριστω για την πληροφορηση!:)

εγω παλι ρε παιδια προβλημα με την μπαταρια δεν ειχα ποτε....

χθες μαλιστα το βραδυ το αφησα στο 95% μετα απο φόρτιση εκλεισα wifi και 3g και το πρωι το βρηκα στο 92%....

τι να πω ρε παιδια....

εγω παλι ρε παιδια προβλημα με την μπαταρια δεν ειχα ποτε....

χθες μαλιστα το βραδυ το αφησα στο 95% μετα απο φόρτιση εκλεισα wifi και 3g και το πρωι το βρηκα στο 92%....

τι να πω ρε παιδια....

και εγω ποτε.

στον υπνο 3% πεφτει και σε μενα

Παιδιά HELP. Λοιπόν έκανα καθάρισμα το κινητό, Wipe cache,dalvik, factory reset, πέρασα JVO και μετά πέρασα Criskelo V62. Όλα δουλεύουν καλά εκτός από το ίδιο το τηλέφωνο. Δεν συνδέεται με τον παροχέα (cosmote) και αν δοκιμάσω να πάω στο αντίστοιχο μενού μου λέει πως δεν έχω βάλει τη κάρτα sim (κατι που δεν ισχύει φυσικά)

...Παντως οι ανθρωποι της Samsung λενε οτι εχουν βρει το προβλημα και θα λυθει στην 2.3.4. Για να δουμε!!....

Έχεις διαβάσει κάπου για το 2.3.4 και το αναφέρεις αυτό? Μακάρι να μας το δώσουν μιας και θα υποστηρίζει και videocall μέσω του googletalk. Είναι κρίμα το τηλέφωνο μας να έχει 2η κάμερα και να μην μπορούμε να κάνουμε videocall μέσω του googletalk... :mad:

Γιάννης

Έχεις διαβάσει κάπου για το 2.3.4 και το αναφέρεις αυτό? Μακάρι να μας το δώσουν μιας και θα υποστηρίζει και videocall μέσω του googletalk. Είναι κρίμα το τηλέφωνο μας να έχει 2η κάμερα και να μην μπορούμε να κάνουμε videocall μέσω του googletalk... :mad:

+1!κ εγω αυτο περιμενω με ανυπομονεσια!μακαρι να παρουμε την 2.3.4,να λυθουν τα οποια bugs,να εχουμε και βιντεοκληση μεσω gtalk!:D

Παιδιά HELP. Λοιπόν έκανα καθάρισμα το κινητό, Wipe cache,dalvik, factory reset, πέρασα JVO και μετά πέρασα Criskelo V62. Όλα δουλεύουν καλά εκτός από το ίδιο το τηλέφωνο. Δεν συνδέεται με τον παροχέα (cosmote) και αν δοκιμάσω να πάω στο αντίστοιχο μενού μου λέει πως δεν έχω βάλει τη κάρτα sim (κατι που δεν ισχύει φυσικά)

Ξανακάνε wipe data/factory reset και wipe cache από recovery.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

ρε παιδια εχω την περιεργεια δεν ξερω αν αειναι εδω το σωστο θεμα αλλα εδω νομιζω το ειχε αναφερει καποιος...ΤΕΛΙΚΑ το βρηκαμε εκεινο εκει το θεμα για galaxy ππου ειναι του iphone και εχει σταγονες στο τζαμι??????

Αν καταλαβε κανεις ποιο εννοω....καποιος ειχε πει οτι θα ρωτησει στους xda

• The topic was unlocked