mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Χαίρομαι που δούλεψε:)! Το υποπτευόμουν οτι θα λειτουργούσε με αυτόν τον τρόπο αλλά δεν μπορούσα να ξέρω σίγουρα... Να ευχαριστείς τον damian και τον ultimate kernel του:cool:!!! Βάλε τώρα και ενα O/C 1200MHZ και θα δεις τι εστεί smooth galaxy (πραγματικά καταλαβαίνεις διαφορά, εμένα τώρα το κινητό στα deafault 1000mhz μου φαίνεται λιγότερο smooth απο ποτέ :p -καλόμαθα)!!! dungeon hunter HD: Δυστυχώς δεν το έχω (καν δοκιμάσει)! Πάντως δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής σε κανένα άλλο παιχνίδι! Αν σου κλείνει κάποιο παιχνίδι ενώ τρέχει υποπτεύομαι οτι είναι λόγω μνήμης... το overclock με το tegrak να το κάνω ή με το milestone? εχεις να προτεινεις κατι εσυ?...δεν κρυβει και κανεναν κινδυνο για το κινητακι? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 ερωτηση υπαρχει σε κανεναν που να εχει παίξει το dungeon hunter HD? γενικά είναι κάποια απαιτητικά παιχνίδα που ειτε σε πετάνε έξω οταν ανοίγουν είτε αργότερα όταν ξεκινά...(το ξερω δεν ειναι p/s ο γαλαξίας μας αλλα τι να κάνουμε) ... edit: αν εχεις το γαμ.. .το μικροβιο να φλασαρεις το έχεις- flash-coholic O δόκιμος όρος πια είναι OCF (Obsessive Compulsive Flasher) :p Όσο για το Dungeon Hunter, ναι, παίζει μια χαρά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Είναι bug αναμίμφολα και δεν υπάρχει λύση, παρα μόνο να παρατηρείς την χρήση μπαταρίας και αν δεις να ανεβαίνει το android os κάνεις επανεκίννηση (ναι, και όμως, είναι η μόνη λύση μέχρι στιγμής). Ποτέ μέχρι τώρα δεν το είχα πάθει. Βέβαια έχω δοκιμάσει μόνο 3 roms + την 1η που είχε το κινητό. Οσο για θσματα,προσωπικα κανω επεμβασεις στην stock κι εχω φτασει σε ενα καλο σημειο,θα το συνεχισω μεχρι εκει που παιρνει. Θα μας πεις τον τρόπο? Καμιά photo από το κινητό σου μήπως? Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 το overclock με το tegrak να το κάνω ή με το milestone? εχεις να προτεινεις κατι εσυ?...δεν κρυβει και κανεναν κινδυνο για το κινητακι? Κίνδυνος όχι σοβαρός, το πολύ πολύ να βράσει :lol: (- πλάκα κάνω)!!! Αν έχεις τον kernel του damian κάντο με τον τρόπο που λέει: Change CPU frequency Make a file in /system/etc and name it cfo.conf In that file you write one of these values 1300MHZ 1200MHZ 1000MHZ 800MHZ Save the file and restart your phone. Now it should use the settings you did write. Αν έχεις άλλον kernel τότε πρέπει να είναι ρυθμισμένος και για o/c... Οπότε μην δοκιμάσεις αν δεν ξέρεις! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Κίνδυνος όχι σοβαρός, το πολύ πολύ να βράσει :lol: (- πλάκα κάνω)!!! Αν έχεις τον kernel του damian κάντο με τον τρόπο που λέει: Αν έχεις άλλον kernel τότε πρέπει να είναι ρυθμισμένος και για o/c... Οπότε μην δοκιμάσεις αν δεν ξέρεις! Δοκιμασα με το file expert να φτιαξω το αρχειο...τζιφος Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Δοκιμασα με το file expert να φτιαξω το αρχειο...τζιφος Με root explorer η διαδικασία είναι απλή. Για δοκίμασε και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) και ο file expert και ο SUPER MANAGER root explorers ειναι αλλα το αρχειο που παω να φτιάξω δεν σώζετε με τίποτα ποιον explorer χρησιμοποιείς εσύ? υγ... σορυ εχει κολλησει το μυαλο Edited May 17, 2011 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 και ο file expert και ο SUPER MANAGER root explorers ειναι αλλα το αρχειο που παω να φτιάξω δεν σώζετε με τίποτα ποιον explorer χρησιμοποιείς εσύ? υγ... σορυ εχει κολλησει το μυαλο Ψάξε για εφαρμογή με όνομα root explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Ψάξε για εφαρμογή με όνομα root explorer. ο συγκεκριμένος ειναι εδω και πολυ καιρο paid εφαρμογη... Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 τα εφτιαξα και τα ανεβασα rapid.. οριστε https://rapidshare.com/files/4115128571/Overclock.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) πριν καποιος μου ειπε να φτιαζω file με overclock ενω θελει folder αν δεν κάνω λάθος βασικα αν βρει κανεις και τον root explorer καλο θα ήταν να υπαρχει- εφαγα τον κοσμο να τον ψαχνω lol Edited May 17, 2011 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 βασικα αν βρει κανεις και τον root explorer καλο θα ήταν- εφαγα τον κοσμο να τον ψαχνω lol πρεπει να τον αγορασεις απο το μαρκετ! (δες πμ) τα αρχεια για το οβερκλοκ τα εφτιαξα και τα εκανα upload στο rapidshare οπως ποσταρα παραπανω. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) το δοκιμάζω και σας λεω yg eυχαριστω το φιλο νικο523 Edited May 17, 2011 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Οσο για θσματα,προσωπικα κανω επεμβασεις στην stock κι εχω φτασει σε ενα καλο σημειο,θα το συνεχισω μεχρι εκει που παιρνει. Θα μας πεις τον τρόπο? Καμιά photo από το κινητό σου μήπως? Για θέματα σε odexed και deodexed JVB - JVH, όχι τίποτα τρελό (μπαταρία, lockscreen, ext. power, notification bar), μπορείς να κοιτάξεις εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) 1850 στο Quadrant με juwe, τον GTO v6 που βγηκε πριν καμια ωρα,lagfix και cpu στα 1200. . ! (καλα ε. . δεν ειναι λειτουργικο.. Ειναι Βελούδο!!!!) Edited May 17, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Ωπα ωπα παιδες Ξαναπατε το μια γιατι δε καταλαβα τπτ εχω καιρο να μπω στο damian forum... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) Θα ξαναβγάλω την πολύ καλή σε γενικές γραμμές CM7 και θα βάλω simply 3.5 που θα βγει σε λίγο. Το ερώτημα είναι με τι kernel να την συνδυάσω ανάμεσα σε voodoo-sources-test6 ή ultimate beta 6. Βασικά το ερώτημα είναι αν θέλω oc. Εσείς που το πήγατε στα 1200 παρατηρήσατε μείωση διάρκειας μπαταρίας; Edit: Επίσης ο damiangto έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο sharpness και color fix. Είναι sharp χωρίς να είναι θολά τα γράμματα. Και τα χρώματα ζωντανά χωρίς να χαλάει το λευκό. Μάλλον με damian θα πορευτώ, παρότι δεν τον συμπαθώ. Edited May 17, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Εσείς που το πήγατε στα 1200 παρατηρήσατε μείωση διάρκειας μπαταρίας; Εγώ σήμερα το έκανα 1200 οπότε δεν μπορώ να ξέρω ακόμα. Αλλά πιστεύω για να κάψει περισσότερο μπαταρία, πρέπει πρώτα να φτασεις τον επεξεργαστή να δουλέψει στα 1200.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Θα ξαναβγάλω την πολύ καλή σε γενικές γραμμές CM7 και θα βάλω simply 3.5 που θα βγει σε λίγο. Το ερώτημα είναι με τι kernel να την συνδυάσω ανάμεσα σε voodoo-sources-test6 ή ultimate beta 6. Βασικά το ερώτημα είναι αν θέλω oc. Εσείς που το πήγατε στα 1200 παρατηρήσατε μείωση διάρκειας μπαταρίας; Edit: Επίσης ο damiangto έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο sharpness και color fix. Είναι sharp χωρίς να είναι θολά τα γράμματα. Και τα χρώματα ζωντανά χωρίς να χαλάει το λευκό. Μάλλον με damian θα πορευτώ, παρότι δεν τον συμπαθώ. Κι εγω φιλε flik περιμενω απο ώρα σε ώρα την κανουρια simply 3.5. Αρχικα λεω να παω σε voodoo που ειναι all time classic αγαπημενος για μενα αλλα και ο kernel του damian πεταει οσο τον χρησιμοποιησα στην simply 3.1. Γραψε μας τις εντυπωσεις σου στο αντιστοιχο thread μολις τον περασεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 E προφανώς φτάνει σε μερικές διεργασίες στα 1200 αλλιώς σημαίνει οτι δε χρειάζεται. Νομίζω υπάρχει τρόπος να δει κανείς το ποσοστό χρήσης σε κάθε συχνότητα. Πχ 1200-15%, 100MHz-30% κτλ. Τώρα που το γράφω, λογικά δεν θα δουλεύει πολύ στα 1200 άρα δεν θα έχει μεγάλη επίπτωση στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 το εκανα και εγω 1200 σε damian με juwe.... ουαουυυ επαθα πλακα!!! πραγματικα το κινητο πεταει...μιλαμε...:blink: τωρα απο μπαταρια θα δειξει....στην πορεια... 1850 στο Quadrant με juwe, τον GTO v6 που βγηκε πριν καμια ωρα,lagfix και cpu στα 1200. . ! (καλα ε. . δεν ειναι λειτουργικο.. Ειναι Βελούδο!!!!) μια απορια ρε παιδια μονο η επιλογη για lagfix στο κερνελ του damian που ακριβως ειναι...? εδω λιγο μπερδεύτηκα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 μια απορια ρε παιδια μονο η επιλογη για lagfix στο κερνελ του damian που ακριβως ειναι...? εδω λιγο μπερδεύτηκα.... Ο προηγούμενος κερνελ που εχα (cf-root) είχε και μια εφαρμογή ext4 manager και απο κει πάει μόνο του στο cwm και στο κάνει ext4. Δουλεύει κανονικά και σε gto Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Ο προηγούμενος κερνελ που εχα (cf-root) είχε και μια εφαρμογή ext4 manager και απο κει πάει μόνο του στο cwm και στο κάνει ext4. Δουλεύει κανονικά και σε gto Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ok thanks Θα το δοκιμασω... φανταζομαι αν θελω να το βγαλω ειναι ο ιδιος τροπος ετσι....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 ok thanks Θα το δοκιμασω... φανταζομαι αν θελω να το βγαλω ειναι ο ιδιος τροπος ετσι....? Ναι, ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί αντίστοιχη ρύθμιση στο CWM όπως στους froyo kernels. Ο simone έγραψε οτι προβληματάκια υπάρχουν και στον voodoo kernel Παναγιώτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 ok thanks Θα το δοκιμασω... φανταζομαι αν θελω να το βγαλω ειναι ο ιδιος τροπος ετσι....? Ναι το κανεις rfs μετά κανονικά Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts