Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα έγινε lagfix.΄Δε μπορώ να βρω όμως το εικονίδιο του superuser. Είναι rooted χωρίς το εικονίδιο; Κι αν θέλω να βγάλω το lagfix τι θα κάνω; Δεν ήθελα να το κάνω lagfix. Πώς μπορώ να αφαιρέσω αυτό που έβαλα; Και για να ξαναπεράσω την JS8 θα πρέπει να βγάλω το lagfix.

κατεβασε το superuser απο το μαρκετ!

αν θες να βγαλεις το lagfix (γιατι να το βγαλεις???) μπες recovery(vol up+home+power)-voodoo lagfix-disable lagfix (μην φλασαρεις αλλη ρομ χωρις να βγαλεις το lagfix!θα εχεις παρατραγουδα! το εκανα και αυτο :P)

Edited by nikos523

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι όμως, δεν υπάρχει πουθενά το εικονίδιο και έκανα αυτό ακριβώς, κατέβασα το titanium και μου είπε ότι δεν είναι rooted το τηλέφωνο. Και θα ήθελα να το βγάλω αν γίνεται το lagfix. Εγώ απλά ήθελα την έκδοση JS8 και να την κάνω root. Τίποτα παραπάνω.

τι κουφό είναι αυτό... πραγματικά

δοκίμασε να κάνεις install τον superuser από μαρκετ και ξαναδοκίμασε Ο.ο

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

τι κουφό είναι αυτό... πραγματικά

δοκίμασε να κάνεις install τον superuser από μαρκετ και ξαναδοκίμασε Ο.ο

Μόλις το έκανα, αλλά τίποτα. Μήπως θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις με ποιον τρόπο θα βγάλω το lagfix και αν χρειάζεται να ξαναφλασάρω την JS8; Εγώ ΔΕΝ θέλω lagfix, θέλω απλά να έχω την JS8 και να κάνω root το τηλέφωνό μου με απλό τρόπο και να μπορώ να χρησιμοποιήσω το titanium. Τίποτα παραπάνω. Τώρα και να θέλω να ξαναπεράσω την JS8 δε μπορώ γιατί έχω lagfix. Πώς μπορώ να αφαιρέσω αυτό το αρχείο που μου έδωσες από το τηλέφωνό μου ώστε να περάσω το απλό root για τους κοινούς θνητούς που μου υπέδειξε ο red_herring;

Μόλις το έκανα, αλλά τίποτα. Μήπως θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις με ποιον τρόπο θα βγάλω το lagfix και αν χρειάζεται να ξαναφλασάρω την JS8; Εγώ ΔΕΝ θέλω lagfix, θέλω απλά να έχω την JS8 και να κάνω root το τηλέφωνό μου με απλό τρόπο και να μπορώ να χρησιμοποιήσω το titanium. Τίποτα παραπάνω. Τώρα και να θέλω να ξαναπεράσω την JS8 δε μπορώ γιατί έχω lagfix. Πώς μπορώ να αφαιρέσω αυτό το αρχείο που μου έδωσες από το τηλέφωνό μου ώστε να περάσω το απλό root για τους κοινούς θνητούς που μου υπέδειξε ο red_herring;

νομιζω σου απαντησα.. μπες recovery (κλειστο το κινητο και πατας vol up+home+power) - voodoo lagfix - disable lagfix..

πλάκα πλάκα για μπες Recovery με τα 3 κουμπάκια και δες αν έχει επιλογή install superuser...

δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, αν αυτό αποτύχει θα χρειαστεί να ξαναφλασάρεις τον cfroot αυτή τη φορά χωρίς να βγάλεις το lagfix, δεν χρειάζεται

νομιζω σου απαντησα.. μπες recovery (κλειστο το κινητο και πατας vol up+home+power) - voodoo lagfix - disable lagfix..

To έκανα. Μου βγάζει voodoo lagfix is actually: enabled

next boot: disabled

Αυτό σημαίνει ότι απενεργοποιήθηκε; Γιατί τότε μου βγάζει enabled ;;;;

To έκανα. Μου βγάζει voodoo lagfix is actually: enabled

next boot: disabled

Αυτό σημαίνει ότι απενεργοποιήθηκε; Γιατί τότε μου βγάζει enabled ;;;;

next boot: disabled Κανε reboot και ξανα μπες cwm να δεις που θα λεει disable.

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

πλάκα πλάκα για μπες Recovery με τα 3 κουμπάκια και δες αν έχει επιλογή install superuser...

δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, αν αυτό αποτύχει θα χρειαστεί να ξαναφλασάρεις τον cfroot αυτή τη φορά χωρίς να βγάλεις το lagfix, δεν χρειάζεται

Όχι, δεν έχει τέτοια επιλογή.

next boot: disabled Κανε reboot και ξανα μπες cwm να δεις που θα λεει disable.

Το cwm τί είναι; Τα τρία κουμπιά πάνω, μεσαίο και δεξί;

Edited by Tyxerakias

Rishi κατέβασε αυτό: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=545587&d=1300453682

αποσυμπίεσε το και φλάσαρε το .tar αρχείο μέσω odin χωρίς re-partition

Το recovery.

Οκ παιδιά, ευχαριστώ. Το έμαθα κι αυτό! Τώρα θα ξαναπεράσω την JS8 και θα περάσω το root που μου συνέστησε ο red_herring. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Οκ παιδιά, ευχαριστώ. Το έμαθα κι αυτό! Τώρα θα ξαναπεράσω την JS8 και θα περάσω το root που μου συνέστησε ο red_herring. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Αυτο που σου εδωσε τωρα ο saliez ειναι αυτο που προτεινα και εγω μην μπερδευτεις.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ξαναπέρασα την JS8 από την αρχή, όλα πήγαν καλά. Κατάφερα να βγάλω πριν την περάσω και το lagfix. Τώρα μπορείτε να μου πείτε τον πιο εύκολο τρόπο να κάνω root το τηλέφωνο; Τυχεράκια με το superoneclick δεν μου κατεβάζει το busybox στο titanium με αποτέλεσμα να μη μπορώ να λειτουργήσω το titanium. Υπάρχει άλλος εύκολος και για αρχάριους τρόπος να το κάνω root και να λειτουργεί κανονικά και το titanium; Χωρίς lagfix κτλ. Edited by Tyxerakias

Ξαναπέρασα την JS8 από την αρχή, όλα πήγαν καλά. Κατάφερα να βγάλω πριν την περάσω και το lagfix. Τώρα μπορείτε να μου πείτε τον πιο εύκολο τρόπο να κάνω root το τηλέφωνο; Τυχεράκια με το superoneclick δεν μου κατεβάζει το busybox στο titanium με αποτέλεσμα να μη μπορώ να λειτουργήσω το titanium. Υπάρχει άλλος εύκολος και για αρχάριους τρόπος να το κάνω root και να λειτουργεί κανονικά και το titanium;

Aν διαβάσεις τους οδηγούς θα δεις ότι λέω ότι δε συνιστώ τους one click τρόπους.

Αφού έχεις πάρει φόρα με τα φλασαρίσματα, κάνε αυτό που είπε ο red από την αρχή με το cf-root, 3 μηνύματα πιο πάνω ο saliez δίνει και απ'ευθείας link.

- Alex

Την καινουρια Juwe's Smart Edition *v4.3 XWJVH Based On Official 2.3.3 την δοκιμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις??

Εγώ την έχω απο το πρωί... Ικανοποιημένος είμαι , γενικά όλα καλά, βασίζεται στην νέα XWJVH (με το JVO modem), Ελληνικά κανονικά όπως πάντα (πληκτρολόγιο+swype), ο tw4 launcher αντικαταστάθηκε με τον κλασσικό (και απροβλημάτιστο:lol:) tw 3 launcher και γενικώς έιναι λίγο καλύτερη σε όλα! Επίσης έχει νέο θέμα (στηριγμένο πιο πολύ σε μαύρο-άσπρο) αλλά είπαμε αυτά είναι γούστα, το θέμα μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς (αν και πάντα μπορούμε να φλασάρουμε άλλο θέμα:cool:).

Ο οδηγός της υπογραφής μου θέλει κάποιες αλλαγές σε όποιον θέλει να περάσει την JUWE 4.3 αλλά στα τελευταία posts του οδηγού τα εξηγώ αναλυτικά και αυτά. Αύριο πάντως, πιστεύω, θα διορθωθεί και ο οδηγός και επίσης θα περιλαμβάνει οδηγίες για την XWJVH στην αρχη (αντί της XWJVB)...

ΥΓ: όπως είπα και πιο πριν έχω βάλει πάνω τον "GTO Ginger Kernel JVH (Beta 3 V2.1)" και το κινητό πετάει!

ΥΓ2:Επίσης επισημαίνω οτι μόλις σήμερα κατάφερα να δοκιμάσω (επιτέλους στην πράξη) λίγο το Aura και φάνηκε να τρέχει άψογα (του έβαλα μικρή διαδρομή βέβαια)... Με την 4.2 δεν το δοκίμασα σε δρόμο αλλά στο σπίτι και φάνηκε επίσης να δουλεύει κανονικά!

Βασίλης!

Ξαναπέρασα την JS8 από την αρχή, όλα πήγαν καλά. Κατάφερα να βγάλω πριν την περάσω και το lagfix. Τώρα μπορείτε να μου πείτε τον πιο εύκολο τρόπο να κάνω root το τηλέφωνο; Τυχεράκια με το superoneclick δεν μου κατεβάζει το busybox στο titanium με αποτέλεσμα να μη μπορώ να λειτουργήσω το titanium. Υπάρχει άλλος εύκολος και για αρχάριους τρόπος να το κάνω root και να λειτουργεί κανονικά και το titanium; Χωρίς lagfix κτλ.

Για μένα η καλύτερη λύση είναι να ξαναπεράσεις εναν froyo kernel (μου άρεσε ο speedmod που είχα όταν ήμουν σε 2.2.1) που και θα σου δώσει δυνατότητα root αλλά και θα κάνει το κινητό λίγο καλύτερο σε όλα!

Ειδάλλως αν θέλεις με το superoneclick μπορείς επίσης εύκολα, απλά για το busybox θα πρέπει:

1) να το κατεβάσεις απο το μάρκετ (φαίνεται σαν busybox)

2) απο το titanium backup->καρτέλα ¨προβλήματα" δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις το πιο νέο busybox, το κάνεις και έτοιμος!

Βασίλης!

Εγώ την έχω απο το πρωί... Ικανοποιημένος είμαι , γενικά όλα καλά, βασίζεται στην νέα XWJVH (με το JVO modem), Ελληνικά κανονικά όπως πάντα (πληκτρολόγιο+swype), ο tw4 launcher αντικαταστάθηκε με τον κλασσικό (και απροβλημάτιστο:lol:) tw 3 launcher και γενικώς έιναι λίγο καλύτερη σε όλα! Επίσης έχει νέο θέμα (στηριγμένο πιο πολύ σε μαύρο-άσπρο) αλλά είπαμε αυτά είναι γούστα, το θέμα μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς (αν και πάντα μπορούμε να φλασάρουμε άλλο θέμα:cool:).

Ο οδηγός της υπογραφής μου θέλει κάποιες αλλαγές σε όποιον θέλει να περάσει την JUWE 4.3 αλλά στα τελευταία posts του οδηγού τα εξηγώ αναλυτικά και αυτά. Αύριο πάντως, πιστεύω, θα διορθωθεί και ο οδηγός και επίσης θα περιλαμβάνει οδηγίες για την XWJVH στην αρχη (αντί της XWJVB)...

ΥΓ: όπως είπα και πιο πριν έχω βάλει πάνω τον "GTO Ginger Kernel JVH (Beta 3 V2.1)" και το κινητό πετάει!

ΥΓ2:Επίσης επισημαίνω οτι μόλις σήμερα κατάφερα να δοκιμάσω (επιτέλους στην πράξη) λίγο το Aura και φάνηκε να τρέχει άψογα (του έβαλα μικρή διαδρομή βέβαια)... Με την 4.2 δεν το δοκίμασα σε δρόμο αλλά στο σπίτι και φάνηκε επίσης να δουλεύει κανονικά!

Θα δοκιμασω και εγω την juwe τις επομενες μερες...εχω παρει φορα αυτες τις μερες...:lol:

για προτεινε καποιο πιο φωτεινο λινκ...υπαρχει...κατι που να ειναι συμβατο με την ρομ αυτη....?

την πατησα μια με 2 φορες με θεματα και απο τοτε φοβαμαι να κανω την κινηση....

αυτο ας πουμε κανει...?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1042395

πανεμορφο θεμα δεν ξερω αν ειναι συμβατο ομως...

Edited by freddaras

@freddy Αν η juwe είναι βασισμένη στην JVH τότε κάνει

@coolgreek Το titanium κατεβάζει busybox μόνο για την συγκεκριμένη εφαρμογή και όχι για το λειτουργικό, δηλαδή αναγκαστικά θα πρέπει να το εγκαταστήσεις για να χρησιμοποιήσεις άλλες εφαρμογές :p

@Truckman τον δοκιμασες τελικα τον opera...;

Nαι Ηρακλη τον δοκιμασα και μαλιστα τον κρατησα.:DΛιγο πιο αργος μεν απο τον stock που εχουμε,αλλα καλυτερος σε ολα του.Εσυ ειδα εβαλες τον mini?

Nαι Ηρακλη τον δοκιμασα και μαλιστα τον κρατησα.:DΛιγο πιο αργος μεν απο τον stock που εχουμε,αλλα καλυτερος σε ολα του.Εσυ ειδα εβαλες τον mini?

ναι φιλε μου εβαλα το μινι γιατι ο αλλος ετρωγε πολυ μνημη...αλλα ειναι εξισου καλος και γρηγορος...ειναι πιο αργος στην φορτωση σελιδων αλλα σε ολα τα αλλα ειναι.....far ahead :D

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Τα battry stats αν δε γινουν wipe μετά το φλασαρισμα,πως επειρεαζουν την μπαταρια; υπαρχει σχετικο ερωτημα και κατω απο το«Η βιβλος της μπαταριας» αλλά εμεινε αναπάντητο..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Τα battry stats αν δε γινουν wipe μετά το φλασαρισμα,πως επειρεαζουν την μπαταρια; υπαρχει σχετικο ερωτημα και κατω απο το«Η βιβλος της μπαταριας» αλλά εμεινε αναπάντητο..

δεν ειναι αναγκαστικο το wipe battery stats καθε φορα που φλασαρεις

το κανεις συνηθως οταν βλεπεις και εχεις περιεργη συμπεριφορα της μπαταριας, ας πουμε απο το 85% για να παει στο 84% με χρηση σου θελει 10-15 λεπτα ενω τα υπολοιπα κατεβαινουν κανονικα

τοτε χρειαζεσαι

νομιζω οτι σβηνει την μνημη της μπαταριας που δημιουργηθηκε απο τους κυκλους φοτισης πριν το φλασαρεις

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

δεν ειναι αναγκαστικο το wipe battery stats καθε φορα που φλασαρεις

το κανεις συνηθως οταν βλεπεις και εχεις περιεργη συμπεριφορα της μπαταριας, ας πουμε απο το 85% για να παει στο 84% με χρηση σου θελει 10-15 λεπτα ενω τα υπολοιπα κατεβαινουν κανονικα

τοτε χρειαζεσαι

νομιζω οτι σβηνει την μνημη της μπαταριας που δημιουργηθηκε απο τους κυκλους φοτισης πριν το φλασαρεις

δηλαδή είναι άφοβο και το κανεις όποτε σου καπνίσει;

δηλαδή είναι άφοβο και το κανεις όποτε σου καπνίσει;

τι εννοεις αφοβο? δεν προκειται να σου δημιουργησει καποιο θεμα οποτε και να το κανεις

το ποτε το κανεις νομιζω οτι σου ειπα προηγουμενως

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• The topic was unlocked