truckman Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Παίδες ανακάλυψα πως με stock JPY δεν μπορεί με τπτ να κλειδώσει σε gps satellite.Ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά.Δοκίμασα να πειράξω το gps.conf ή αυτό το fix http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-fix-gps-on-samsung-galaxy-s-eclair-and-froyo/ Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό γίνεται με το gps αυτού του κινητού..Η ειρωνία είναι πως το καλύτερο performance το είχα με το eclair 2.1 που το αγόρασα. Stock JPY εμένα μου δουλεύει άψογα το GPS... και με fix (Όχι αυτό που αναφέρεις παραπάνω, το οποίο δεν κάνει τίποτα) και χωρίς. (με fix ίιιιισως να κλειδώνει λίγο πιο γρήγορα, αλλά δεν είμαι σίγουρος). Πάντως δουλεύει μια χαρά. Μάλλον η συσκευή σου έχει πρόβλημα, ή δεν έκατσε καλά η JPY. συμφωνω απολυτα με τον Aλεξ,στην jpy το gps δουλευει αψογα και κλειδωνει πολυ γρηγορα.Πες μου κατι,μηπως εχει βαλει το ndrive στη συσκευη σου? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 H ίδια συσκευή είναι που με eclair κλείδωνε σε 5 second.Σήμερα περπατούσα μισή ώρα σε κεντρική πλατεία και δεν κατάφερε να κλειδώσει ούτε ένα δορυφόρο.Την JPY την έχω βάλει 2 φορές για αυτό τον λόγο και τώρα είναι pure,χωρίς custom kernels κτλ... Ωραία, τότε φταίει το πώς έβαλες την JPY... Το GPS Τest το δοκίμασες να δεις τί λέει και αν συνδέεται; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ναι θελησα να το γραψω οσο πιο αναλυτικο μπορουσα. Φλασαρισμα εννοω το περασμα καινουριας ρομ, κερνελ, mod κλπ. Περασε το καλυτερα με το kies patcher αν δεν εχεις εμπειρια με odin. Βοηθαει και σε αυτην την περιπτωση ναι, οπως και σε καθε αλλο πειραγμα. Αν δεν φλασαρες ακομα να σου υπενθυμισω πριν κανεις οτιδηποτε να βγαλεις το lagfix. Εννοείται, το έχω ήδη βγάλει (undo και uninstall) πριν βάλω τα 3 buttons. Απόσο διάβασα άλλωστε δεν θα χρειαστεί καν στην 2.2.1 Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korto51 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 κατάφερα να βάλω στο galaxy το froyo και προσπαθώ να γίνω root με την εφαρμογή superoneclick.Την κατέβασα στον υπολογιστή μου αλλά αμφιβάλλω για το τι ακριβώς πρέπει να κάνω στην συνέχεια.Θέλω να το καταφέρω ώστε να μπορώ να κάνω update στο autokiller το οποίο κατέβασα και εγκατέστησα πρίν froyo εποχή. Το z4root στο market δεν υπάρχει συνεπώς το superoneclick ειναι μονόδρομος. Τώρα βέβαια μέσα στις 250 σελίδες ίσως κάπου αναφέρεται η λύση για μένα. Θα εκτιμήσω πολύ όποιον μπορεί να με βοηθήσει να το εντοπίσω Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 κατάφερα να βάλω στο galaxy το froyo και προσπαθώ να γίνω root με την εφαρμογή superoneclick.Την κατέβασα στον υπολογιστή μου αλλά αμφιβάλλω για το τι ακριβώς πρέπει να κάνω στην συνέχεια.Θέλω να το καταφέρω ώστε να μπορώ να κάνω update στο autokiller το οποίο κατέβασα και εγκατέστησα πρίν froyo εποχή. Το z4root στο market δεν υπάρχει συνεπώς το superoneclick ειναι μονόδρομος. Τώρα βέβαια μέσα στις 250 σελίδες ίσως κάπου αναφέρεται η λύση για μένα. Θα εκτιμήσω πολύ όποιον μπορεί να με βοηθήσει να το εντοπίσω Ευχαριστώ !! Στο πρώτο μήνυμα του θέματος.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Υποτίθεται πως η JPY 2.2.1 είναι πιο πρόσφατη official. Αν είναι να κερδίζει μόνο σε ταχύτητα και να υστερεί σε κατανάλωση, τότε να το βράσω. Με βλέπω να μένω με stock 2.1 rooted και ας έχει αυτά τα περιβόητα lags. Δυστυχώς δεν έχει ωριμάσει το Android όσο πρέπει(τουλάχιστον σε επίπεδο official ROMs). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 κατάφερα να βάλω στο galaxy το froyo και προσπαθώ να γίνω root με την εφαρμογή superoneclick.Την κατέβασα στον υπολογιστή μου αλλά αμφιβάλλω για το τι ακριβώς πρέπει να κάνω στην συνέχεια.Θέλω να το καταφέρω ώστε να μπορώ να κάνω update στο autokiller το οποίο κατέβασα και εγκατέστησα πρίν froyo εποχή. Το z4root στο market δεν υπάρχει συνεπώς το superoneclick ειναι μονόδρομος. Τώρα βέβαια μέσα στις 250 σελίδες ίσως κάπου αναφέρεται η λύση για μένα. Θα εκτιμήσω πολύ όποιον μπορεί να με βοηθήσει να το εντοπίσω Ευχαριστώ !! 1) Βαζεις το κινητο σε debuging mode (εντοπισμο σφαλματων). Ρυθμισεις==>Εφαρμογες==>Αναπτυξη==>Εντοπισμος Σφαλματων 2) Ανοιγεις τον φακελο που κατεβασες και τρεχεις το SuperOneClick.exe (τα υπολοιπα δεν τα πειραζεις). Συνδεεις το κινητο και πατα root. Κανε και ενα reboot οταν ολοκληρωθει η διαδικασια και εισαι ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Υποτίθεται πως η JPY 2.2.1 είναι πιο πρόσφατη official. Αν είναι να κερδίζει μόνο σε ταχύτητα και να υστερεί σε κατανάλωση, τότε να το βράσω. Με βλέπω να μένω με stock 2.1 rooted και ας έχει αυτά τα περιβόητα lags. Δυστυχώς δεν έχει ωριμάσει το Android όσο πρέπει(τουλάχιστον σε επίπεδο official ROMs). κανεις λαθος,η jpy δεν εχει κανενα προβλημα καταναλωσης,δες καποια πραγματα που εχουν γραφτει στους οδηγους για την μπαταρια κι απο εκει και περα ψαξε τις εφαρμογες που εχεις βαλει!!!!!καποια ειναι ρευματο-ρουφηχτρα!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Αυτές τις μέρες έχω κυριολεκτικά λιώσει στο διάβασμα, απλά ψάχνω μια ROM που με το που την φλασάρω, απλά θα δουλεύει χωρίς καμία επιπλέον μόντα και που κανείς δεν θα έχει να πει κάτι αρνητικό. Αλλά ούτε με την JPY συμβαίνει αυτό(βλέπε Swype ελληνικό κλπ). Απορώ γιατί δεν βγαίνει μια Universal ROM από την Samsung η οποία θα γίνεται localised βάσει IMEI συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 ok ευχαριστω...το κατεβασα και απο οτι καταλαβα πρεπει να τις απενεργοποιησω απο τα 2 πρωτα μενου που εχει --->during startup και after strartup και widget updating...???......τελικα τις απενεργοποιει αλλα κολλαει τι autostarts...και πρεπει να το επανακινω και αυτο..??!?!?! τελικα μηπως γνωριζει καποιος σε ποια μενου του autostarts πρεπει να απενεργοποιησω τις εφαρμογες που θελω για μην ξεκινανε με την ενεργοποιηση του κινητου,,,,?? γιατι εκτος απο τα 2 που αναφερω πιο πανω during startup και after strartup....τσεκαρα και σε καποια αλλα μενου και μου εκανε κολπακια το κινητο..?????? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korto51 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Το έκανα και μου βγάζει μύνημα unhandled exception has occured in your application.if you click Continue the application will ignore thiw error and attempt to continue.If you click quit the application will close immediately.Φοβάμαι μην κάνω καμμιά πατάτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Δε θα σου δουλεύουν. Αν θέλεις στείλε μου τον φάκελο firmware της JPH και θα σου φτιάξω μια deodexed version.. αν και το πιό εύκολο θα ήταν κάποιος που έχει JPH και είναι rooted να σου δώσει τα αρχεία. Sorry για την καθυστέρηση, μόλις τώρα μπήκα από χθες :) Θα το κρατήσω ως έχει για την ώρα, μιας και δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα (από όσο καταλαβαίνω)... αν κάνει κάτι μπουμ θα τα ξαναπούμε στα σίγουρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korto51 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ευχαριστώ!! Χρησιμοποίησα βέβαια ενα laptop με windows 7 γιατί τα XP μάλλον είχαν πρόβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Αυτές τις μέρες έχω κυριολεκτικά λιώσει στο διάβασμα, απλά ψάχνω μια ROM που με το που την φλασάρω, απλά θα δουλεύει χωρίς καμία επιπλέον μόντα και που κανείς δεν θα έχει να πει κάτι αρνητικό. Αλλά ούτε με την JPY συμβαίνει αυτό(βλέπε Swype ελληνικό κλπ). Απορώ γιατί δεν βγαίνει μια Universal ROM από την Samsung η οποία θα γίνεται localised βάσει IMEI συσκευής. Όταν πήρα το Galaxy S το καλοκαίρι μου το λέγανε και δεν το πίστευα. Όσο τέλειο hardware έχει τόσο "μάπα" ROM φοράει από τη μαμά. Ευτυχώς στο Tab τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλά γενικά η εταιρία πάσχει πολύ στον τομέα. Αν κάνανε την κίνηση να συνθέσουν μια ομάδα εργασίας από το XDA θα μπορούσαν να μονοπωλήσουν το μέλλον :( Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Υποτίθεται πως η JPY 2.2.1 είναι πιο πρόσφατη official. Αν είναι να κερδίζει μόνο σε ταχύτητα και να υστερεί σε κατανάλωση, τότε να το βράσω. Με βλέπω να μένω με stock 2.1 rooted και ας έχει αυτά τα περιβόητα lags. Δυστυχώς δεν έχει ωριμάσει το Android όσο πρέπει(τουλάχιστον σε επίπεδο official ROMs). Λάθος η κατανάλωση της 2.1 σε σχέση με οποιαδήποτε froyo είναι πολύ μεγαλύτερη.Η 2.2.1 JPY μόνο έχει ενα ζήτημα στο wifi αλλά και πάλι διαρκεί διπλάσια από την 2.1.Αν βάλεις όμως ενα custom kernel τύπου speedmod θα λυθεί και αυτό. Για το gps μου τώρα.Την 2.2.1 την έχω βάλει και με το kies και πάντα διαγραφω τις εφαρμογές χωρίς καν να κάνω backup τα data.Μόνο το phonebook με νοιάζει που είναι στον server της google.H εφαρμογή που έχω για gps είναι το sygic Aura αλλά έχω και τα gps essentials και το gps test και ακόμα και από το debug μενού που σου βγάζει από τον συνδιασμό στο dialler.Έχει βρεί μέχρι και 6 δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει σε κάνενα με καμία εφαρμογή.Σκέφτομαι να κάνω clear gps data και να ξαναβγώ μια βόλτα όταν σταματήσει να βρέχει.. Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagp Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 εχω το ιδιο πρόβλημα με το gps ,ειχα βαλει το ndrive και μολις το εβγαλα το gps δεν δουλευει,καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 τι δια φορα εχει το stock jpy keyboard απο το euro keyboard....? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Λάθος η κατανάλωση της 2.1 σε σχέση με οποιαδήποτε froyo είναι πολύ μεγαλύτερη.Η 2.2.1 JPY μόνο έχει ενα ζήτημα στο wifi αλλά και πάλι διαρκεί διπλάσια από την 2.1.Αν βάλεις όμως ενα custom kernel τύπου speedmod θα λυθεί και αυτό. Για το gps μου τώρα.Την 2.2.1 την έχω βάλει και με το kies και πάντα διαγραφω τις εφαρμογές χωρίς καν να κάνω backup τα data.Μόνο το phonebook με νοιάζει που είναι στον server της google.H εφαρμογή που έχω για gps είναι το sygic Aura αλλά έχω και τα gps essentials και το gps test και ακόμα και από το debug μενού που σου βγάζει από τον συνδιασμό στο dialler.Έχει βρεί μέχρι και 6 δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει σε κάνενα με καμία εφαρμογή.Σκέφτομαι να κάνω clear gps data και να ξαναβγώ μια βόλτα όταν σταματήσει να βρέχει.. Minos197 θα μπορούσες να μας πεις πόση ώρα περιμένεις για να κάνει detect και lock τους δορυφόρους; Έχεις κάνει το trick με τα European locations? Υπάρχει και στο SGS Tools αν θυμάμαι καλά. Άνοιξε τo GPS Test, βάλε το S κατά προτίμηση έξω από το παράθυρο και άφησε το για 1 ώρα. Από τότε που το έκανα αυτό με την ROM που φοράω κλειδώνει στα 15 secs max. EDIT: συγγνώμη τώρα διάβασα όλα τα τελευταία του thread και είδα πως ήδη έχεις απαντήσει σε ανάλογες ερωτήσεις... Edited January 10, 2011 by skritikos ενημέρωση Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 εχω το ιδιο πρόβλημα με το gps ,ειχα βαλει το ndrive και μολις το εβγαλα το gps δεν δουλευει,καποια βοηθεια? Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το gps τόσο στην jm2 όσο και στην jpo και jpy. Τρελάθηκα στο ψάξιμο χωρίς να βγάλω άκρη, καθώς όχι μόνο δεν κλείδωνε δορυφόρους αλλά ούτε τους έβλεπε. Τελικά ο truckman μου υπέδειξε σαν φταίχτη το ndrive που φορούσα. Η λύση ήταν να απεγκαταστήσω το ndrive, να κάνω hard reset και να περάσω εκ νέου το firmware. Από τότε στην jpy έχω δει μέχρι και 9 δορυφόρους ενώ κλειδώνει τουλάχιστον 5 το πολύ σε 2 λεπτά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 τι δια φορα εχει το stock jpy keyboard απο το euro keyboard....? To Euro εχει σιγουρα ελληνικα. Το stock (υποθετω πως) οχι. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 τι δια φορα εχει το stock jpy keyboard απο το euro keyboard....? Η JPY ΔΕΝ εχει ελληνικο keyboard, εχει αναφερθει παμπολλες φορες ακομα και λιγες σελιδες πριν. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaki12 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Απο το πρωι ειχα προβληματα με την μπαταρια να κανει τα δικα της.. Μεχρι που πριν μια ωρα εσβησε ξαφνικά και στο reboot εκανε μονο δονησεις και εμενε στο boot logo..Εχω τα 3 κουμπια για recovery και δοκιμασα τα παντα..Factory reset,ξαναφλασαρα την kitchen(μαλλον η v.7.5 δεν μου εκατσε καλα χθες),φλασαρα μια darky's v.8 που ειχε ξεμεινει στην sd, ξαναδωστου wipe data,cache,dalvik...Τιποτα! παλι ξεμενε στο boot με απανωτες δονησεις! Ειχα μεινει με τελευταια επιλογη να ξαναφλασαρω με odin μεχρι που δοκιμασα το restore απο το cwm..Αυτο εκανε δουλεια και τωρα ειμαι με του darky την 7.5 που ειχα πριν 2 βδομαδες και αφου το αφησω εννοειται να ηρεμισει θα σκεφτω τι να κανω μετα.. Τα εγραψα ολα αυτα για να σας συμβουλεψω ολους να παρετε ενα backup με το cwm..Μπορει να πιανει λιγο χώρο αλλα εμενα σημερα με εσωσε απο περαιτερω ταλαιπωρία.. Παράθεση KISS - Keep It Simple Stupid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Η JPY ΔΕΝ εχει ελληνικο keyboard, εχει αναφερθει παμπολλες φορες ακομα και λιγες σελιδες πριν. TO ανεφερα γιατι στην κουζινα που περασα δεν μου αλλαζε στα αγγλικα...???...επρεπε να το αλλαζω καθε φορα απο τις τοπικες ρυθμισεις και κειμενο...και σε καποια νουμερα που καλω σε εταιρικο πακετο πηκτρολογοντας μπροστα απο τον αριθμο καποιο συμβολο...αυτο το μετατρεπει το συμβολο σε αριθμο..??? Edited January 10, 2011 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλησπέρα, επειδή δεν το έχω βρει όσο και αν έψαξα,γνωρίζει κάποιος να παραθέσει link για να κατεβάσω την JPY αλλά 3 αρχεία για να την περάσω μέσω Odin;(PDA-PHONE-CSC) Στο XDA βρήκα μόνο ενός αρχείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Η JPY ΔΕΝ εχει ελληνικο keyboard, εχει αναφερθει παμπολλες φορες ακομα και λιγες σελιδες πριν. το euro keyboard εχει ελληνικα .....:) Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts