Jump to content

korto51

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About korto51

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

korto51's Achievements

  1. Ευχαριστώ !!! γιατί σκόπευα να κινητοποιήσω λυτούς και δεμένους για S22 με snapdragon επειδή διαβάζω τα προβλήματά του. Απαράδεκτο κατά την γνώμη μου!!!!
  2. να κάνω μια ερώτηση??? επειδή ενδιαφέρομαι ζωηρά για το Galaxy S22 και βλέπω τα προβλήματάκια σκέφτομαι να προσπαθήσω να πάρω την συσκευή με τον snapdragon. Θα έχει πρόβλημα λειτουργίας στην Ελλάδα?? Καλύπτεται από εγγύηση?? Γενικά αξίζει η προσπάθεια?
  3. ξανά την τύχη μας δοκιμάζουμε με ευχές για όλους:)
  4. Η μιση μας η καρδια στην Κινα θα βρίσκεται.....
  5. Μόνο με τύχη σε κλήρωση υπάρχει περίπτωση να έχεις τόσο όμορφο κινητό!!! Καλή τύχη λοιπόν.....
  6. εχω 24 οτε και μεχρι περυσι η μετρηση με το προγραμμα της ΣΑΠΕΣ έδειχνε ότι εφτανα το 15 και ξαφνικα το ιδιο προγραμμα μετρησης μου δειχνει από περίπου τον μαρτιο του 2013 ταχυτητες μεχρι 6 βια 7mbps. Και η απόσταση από το κουτι του οτε είναι λιγότερο από 2 χιλιόμετρα. Η πλάκα είναι ότι ήρθε τεχνικός και δείχνει η μετρησή του ότι κουμπώνω σε περίπου 15,4 mbps. Αυτό βεβαι α δεν επαληθεύεται από το πρόγραμμα ΣΑΠΕΣ που είναι της ΕΕΤΤ το λεγόμενο και σύστημα ΥΠΕΡΙΩΝ. Μύλος!!!!
  7. Προσωπικά δεν είχα τέτοια εμπειρία. Νομίζω δηλαδή ότι διαγράφονται και δεν μπορείς να επαναφέρεις το ιστορικό η να το ξαναδείς
  8. Εχοντας ενα galaxy gt I9000 εδώ και τρία χρόνια του έγινε πρόσφατα μία αναβάθμιση σε 2.3.3 που είναι καλλίτερη αλλά επειδή το έχω στα αγγλικά χρειάζομαι και ελληνικό πληκτρολόγιο.Προηγούμενα είχα το greek input method που ήταν μια χαρά αλλά τώρα δεν φαίνεται να λειτουργεί. Στην αρχή του αφιερώματος διάβασα για ελληνικό πληκτρολόγιο της samsung όταν όμως πήγα να κατεβάσω τα σχετικά αρχεία μου εβγαινε ότι ....δεν υπάρχουν η είναι καταργημένα. Γίνεται τίποτε?? Συγνώμη αλλά εγραψα λάθος στην θέση του μυνήματος!!! Τελικά με το Smart Keyboard PRO από το adroid market το πρόβλημά μου λύθηκε!! και το λέω για να μην σπαταλάτε τον χρόνο σαςhttp://www.myphone.gr/forum/image/smilies/smile.gif
  9. ωραία πραγματικά σ ευχαριστώ:)
  10. Σ ευχαριστώ για την απάντησή σου:)!!Θα μαζέψω το θάρρος μου και πιθανόν να δοκιμάσω μια και καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να βρω κάποιον να το κάνει για λογαριασμό μου!!!
  11. δεν ξερω αν αυτό το ποστ ακόμη λειτουργεί αλλά έχοντας το παλαιό πλέον Galaxy I9000 θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να αναβαθμίσει σε κάποια καινούργια "ανεπίσημη" έκδοση:) γιατί βλέπετε έχω κάποιες αμφιβολίες για τις δυνατότητες μου. Η μόνη αμφιβολ'ια που δεν έχω είναι ότι θα το κάνω μπάχαλο!!!!!
×
×
  • Create New...