Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγκατεστησα και εγω την official XWJPA μεσω reg hack του Kies (δεν ειχα αναβαθμισει στην καινουργια εκδοση του). Φυσικα δεν εχει swype ελληνικο για οσους το χρησιμοποιουν αλλα επιτελους καταφερα να το κανω να δουλεψει :cool:

Για οσους ενδιαφερονται:

1. κατεβαζουμε το Swype_2.6.47.11856_WVGA.apk (google it)

2. Ειμαστε root και εχουμε εγκατεστημενο τον root explorer.

3. Αλλαζουμε την επιλογη στον root explorer απο mounted as r/o σε r/w.

4. Σβηνουμε μεσω root explorer τα:

/system/app/Swype.apk

/system/app/Swype.odex

/system/lib/libSwypeCore.so

5.Κανουμε reboot το τηλεφωνο.

6. Εγκαθιστουμε το Swype_2.6.47.11856_WVGA.apk που το εχουμε σωσει στην memory card (δεν εχει σημασια αν ειναι η εσωτερικη ή η εξωτερικη).

7. Πηγαινοντας μετα στο settings>locale and text μπορουμε να επιλεξουμε το swype.

Εδω να σημειωσω οτι με τους ηδη υπαρχοντες οδηγους του forum για το swype δεν ειχα καταφερει να το κανω να δουλεψει.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγκατεστησα και εγω την official XWJPA μεσω reg hack του Kies (δεν ειχα αναβαθμισει στην καινουργια εκδοση του). Φυσικα δεν εχει swype ελληνικο για οσους το χρησιμοποιουν αλλα επιτελους καταφερα να το κανω να δουλεψει :cool:

Για οσους ενδιαφερονται:

1. κατεβαζουμε το Swype_2.6.47.11856_WVGA.apk (google it)

2. Ειμαστε root και εχουμε εγκατεστημενο τον root explorer.

3. Αλλαζουμε την επιλογη στον root explorer απο mounted as r/o σε r/w.

4. Σβηνουμε μεσω root explorer τα:

/system/app/Swype.apk

/system/app/Swype.odex

5.Κανουμε reboot το τηλεφωνο.

6. Εγκαθιστουμε το Swype_2.6.47.11856_WVGA.apk που το εχουμε σωσει στην memory card (δεν εχει σημασια αν ειναι η εσωτερικη ή η εξωτερικη).

7. Πηγαινοντας μετα στο settings>locale and text μπορουμε να επιλεξουμε το swype.

Εδω να σημειωσω οτι με τους ηδη υπαρχοντες οδηγους του forum για το swype δεν ειχα καταφερει να το κανω να δουλεψει.

Ευχαριστούμε για τη μέθοδο :) Δε δουλεύει όμως σε όλους το παραπάνω, ειδικά στο σημείο 6. Ανανέωσα τους οδηγούς στο αντίστοιχο θέμα για να είναι συμβατοί και με το Froyo, για όσους το έχουν φλασάρει χωρίς Ελληνικά και έχουν πρόβλημα με την παραπάνω μέθοδο.

- Alex

παιδια για δωστε τα φωτα σας , προσπαθω να κανω ροοτ τη συσκευη με τη μεθοδο που εχει βαλει ο τυχερακιας εδω , οταν παταω το κουμπι ροοτ φτανει μεχρι το σημειο που λεει installing superuser apk και δε βγαζει το οκ απο κατω ,αλλα μεσα στις εφαρμογες υπαρχει , εχει γινει η οχι?γιατι οταν παταω unroot λεει superuser dont exist ?

μπορει να μας πει καποιος ποια εκδοση του lagfix βαζουμε για froyo? κ πως ακριβως ειναι η διαδικασια για να το βαλουμε?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784691

αυτη εδω ειναι η τελευταια εκδοση?

Edited by super_sayian

παιδια για δωστε τα φωτα σας , προσπαθω να κανω ροοτ τη συσκευη με τη μεθοδο που εχει βαλει ο τυχερακιας εδω , οταν παταω το κουμπι ροοτ φτανει μεχρι το σημειο που λεει installing superuser apk και δε βγαζει το οκ απο κατω ,αλλα μεσα στις εφαρμογες υπαρχει , εχει γινει η οχι?γιατι οταν παταω unroot λεει superuser dont exist ?

μπορει να μας πει καποιος ποια εκδοση του lagfix βαζουμε για froyo? κ πως ακριβως ειναι η διαδικασια για να το βαλουμε?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784691

αυτη εδω ειναι η τελευταια εκδοση?

Γράφει με μπλέ γράμματα στο ποστ για το root, μετά από ένα κεφαλαίο "προσοχή", ότι η μέθοδος αυτή δεν είναι συμβατή με Froyo.

Για την τελευταία ερώτηση ναι, αυτή ειναι η τελευταία έκδοση του OCLF.

Edited by Tyxerakias
- Alex

παιδια ΣΟΣ , εβαλα το one click lag fix για να κανω ροοτ την συσκευη μου , αλλα μετα αντι να πατησω Vol up , + main button + power για να μπω σε recovery mode, πατησα Vol down ,το κινητο εχει μεινει εδω και 10 λεπτα τωρα σε download mode τι να κανω?

παιδια ΣΟΣ , εβαλα το one click lag fix για να κανω ροοτ την συσκευη μου , αλλα μετα αντι να πατησω Vol up , + main button + power για να μπω σε recovery mode, πατησα Vol down ,το κινητο εχει μεινει εδω και 10 λεπτα τωρα σε download mode τι να κανω?

Απλά βγάλε τη μπαταρία, περίμενε 10 δεύτερα και ξαναβάλτην :) Δεν έγινε τίποτα. Επίσης, όταν εκεί λέει "downloading", δεν κατεβάζει κάτι... απλά έτσι είναι η εικόνα, γιατί κανονικά βγαίνει όταν flashάρεις επίσημα firmwares.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Μια και έχω πλέον εθιστεί στις custom roms , και επειδή πολλές φορές έχω νιώσει πως χρειάζεται ένας οδηγός εδώ , που μπορούν να ακολουθήσουν οι λιγότερο εθισμένοι , είπα να δημιουργήσω έναν.

Φυσικά όποιος έχει άνεση με τα Αγγλικά και είναι διατεθειμένος να διαβάσει λίγο παραπάνω , μπορεί να πάει απ'ευθείας εδώ. Ρίξτε μια ματιά , έχει και πολλά screenshots.

Μετά από την αναβάθμιση η συσκευή δουλεύει με την πιο πρόσφατη έκδοση froyo σε ένα προσωποποιημένο περιβάλλον εργασίας που μπορεί σε πολλούς αισθητικά να μην τους ικανοποιεί. Λειτουργικά είναι άψογη ( τουλάχιστον σε εμένα ) και έχει πρόσθετα που λύνουν τα μόνιμα προβλήματα που είχε η συσκευή. Έχει Root , lagfix που μπορεί να μην έχει τα καλύτερα benchmarks αλλά σε αίσθηση είναι πολύ καλό , και το BLN για να ειδοποιεί όταν έχει μήνυμα , mail κ.τ.λ. μέσω του φωτισμού των δύο soft keys.

Παρακαλώ , αν έχετε σκοπό να ακολουθήσετε αυτό τον οδηγό και δεν είστε εξοικειωμένοι με το odin , 2e , lagfix , cwm πρέπει να κάνετε με θρησκευτική ευλάβεια όλα τα βήματα με πλήρη προσοχή

Η Rom είναι βασισμένη στο Ι9000XXJPO (από τα τελευταία και πιο σταθερά firmware)

Τηλέφωνο

Πάμε στις ρυθμίσεις-Πληροφορίες και ελεγχουμε την έκδοση firmware. Αν είναι 2.1 συμμαίνει πως η συσκευή μας έχει eclair και αν έχει 2.2 συμαίνει πως η συσκευή μας έχει froyo

Σβήνουμε την συσκευή και αφού σβήσει τελείως ( eclair = δεν ανάβουν τα 2 πλήκτρα αφής στο άγγιγμα μας ---- froyo = δόνηση της συσκευής για μισό δευτερόλεπτο ) Πατάμε τα 3 κουμπιά (volume up (ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ), home (το μεγάλο κεντρικό), power (δεξιά, από κεί που ανάβει)) και τα αφήνουμε όταν δούμε το GALAXY να σχηματίζεται στην οθόνη. Τώρα η συσκευή πρέπει να μας δείχνει πάνω πάνω με μπλε γράμματα Android system recovery <2e> ή με άσπρα γράμματα clockworkmod recovery.

Αν λοιπόν όλα είναι καλά ως εδώ επιλέγουμε reboot now (μετακίνηση με τα volume up/down και επιλογή με το home για 2e/με το δεξί softkey για το cwm και το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση.

Αν έχουμε ενεργοποιείσει κάποιο lagfix το κάνουμε απεγκατάσταση ( OCLF έχει επιλογή μέσα στην εφαρμογή , voodoo δημιουργούμε ένα φάκελο με το όνομα disable lagfix μέσα στον φάκελο voodoo και κάνουμε reboot , ULK κάνουμε disable lagfix από το cwm και reboot ) αν και ο τρόπος που περιγράφω εδώ είναι 99,99% ασφαλής και χωρίς αυτό το βήμα.

Backup ...

Αν προερχόμαστε από froyo μπορούμε να κάνουμε απεγκατάσταση ότι δεν μας είναι απολύτως απαραίτητο και μετά να κάνουμε ένα full backup με το titanioum backup εδώ(θέλει root). (ΕΚΤΕΛΕΣΗ-Διαγραφή όλων των backups (ΠΡΟΣΟΧΗ) , και μετά ΕΚΤΕΛΕΣΗ-Δημιουργία backup όλων των εφαρμογών χρήστη + συστήματος)

Αν προέρχεστε από eclair συνιστώ να μην κάνετε backup καμιά εφαρμογή ή game , αρκεστείτε στα αρχεία σας , τις επαφές και τα sms.

*Κατά την αναβάθμηση δεν σβήνει καμιά τίποτε από τις κάρτες sd , ούτε στην εξωτερική , ούτε στην εσωτερική , άρα μπορείτε απλά να κάνετε export/εξαγωγή τις επαφές σας στην κάρτα sd και με αυτό και αυτό τελειώνετε και με μητρώο κλήσεων και sms/mms.

** Οι σημειώσεις δεν ξέρω πως μπορούν να γίνουν backup , εγώ τα έκανα με το χέρι , root explorer , κατάληξη .vnt

***Με root explorer κάνουμε backup τον efs folder , αχρείαστος να είναι...

Μέχρι τώρα ξέρουμε πως το τηλέφωνο μας μπορεί να δεχτεί την αναβάθμιση/αλλαγή rom και είναι έτοιμο. Μπαταρία θέλουμε να έχει τουλάχιστον 70% , το ιδανικό είναι να είναι πλήρως φορτισμένη.

***Προτείνω backup των αρχείων που μας ενδιαφέρουν που έχουμε στην εσωτερική κάρτα (εγώ παίρνω μόνο τα προσωπικά μου αρχεία και τους φακέλους με τα backup ( titanioum , call logs kai sms ) , και format/διαμόρφωση της κάρτας.

Ο υπολογιστής μας ...

Clopy/paste από Tyxerakias (ευχαριστώ !)

<<2. Aν δεν έχεις εγκαταστήσει το Kies που τους περιέχει, χρειάζεσαι drivers. Εδω για 64 bit

http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x64.shtml

Εδώ για 32 bit

http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x86.shtml >>

Κατεβάζουμε την Rom που προτείνω από εδώ

http://www.multiupload.com/3VR435GPBU

(Version 4.1 // Themed // SpeedMod Darky's Legendary Steel Edition v4.1)

Και το Clockwork recovery από εδώ

http://www.multiupload.com/1YX01GN2SN

Το οποίο κάνουμε μετονομασία σε update.zip (προσοχή να μην έχεις κρυφή την κατάληξη στα γνωστά αρχεία και τελικά το κάνεις update.zip.zip )

Και τώρα περνάμε και τα δυο αρχεία στην εσωτερική κάρτα μνήμης , όχι σε φάκελο , χύμα.

Clopy/paste από Tyxerakias (ξανά-ευχαριστώ !) (Original άρθρο εδώ)

<<

Αρχίζουμε:

- Κατέβασε τα παρακάτω αρχεία και αποσυμπίεσέ τα, το καθένα στο δικό του φάκελο:

odin και

http://www.multiupload.com/OD1UI2Z9XX (jm2-eclair)-προτεινόμενο ή

http://www.megaupload.com/?d=H3CYO8WE jm5-eclair)

- Καλού κακού βγάλε τη SIM και την external sd κάρτα αν έχεις.

- Βάλε το τηλέφωνο σε download mode, με τα 3 κουμπιά (volume down (MEIΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ), home (το μεγάλο κεντρικό), power (δεξιά, από κεί που ανάβει)),

Σημείωση: Το download mode είναι ένα μεγάλο κίτρινο τρίγωνο στυλ "προσοχή", με το ρομπότ του android μέσα να σκάβει... και από κάτω γράφει Downloading... do not turn off target. (δεν κάνει τίποτα download αν δε συνδεθεί στο Odin, μη γελιέσαι... απλά αυτό βγαίνει με το Kies όταν κάνεις επίσημο upgrade, για να μην κάνεις τη βλακεία να κλείσεις το κινητό κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης).

- XΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ το τηλέφωνο, άρχισε το Odin3.

- Tίκαρε το Re-partition, και τα "Auto-reboot" και "F. Reset Time" πρέπει να είναι κι αυτά τικαρισμένα.

- Πάτα το "PIT" κουμπι και διάλεξε το s1_odin_20100512.pit αρχείο.

- Πάτα το "PDA" και διάλεξε το αρχείο "CODE_I9000XWJM2.tar", ή το "CODE_I9000XWJM5.tar.md5", ανάλογα με το ποιό firmware θες να περάσεις.

- Πάτα το "PHONE" και διάλεξε το "MODEM_I9000XXJM1.tar" .

- Πάτα το "CSC" κουμπί και διάλεξε το "CSC_I9000ΟΧΧJM1.tar".

- Σύνδεσε το τηλέφωνο και περίμενε μέχρι να το αναγνωρίσει το Οdin, θα βγάλει μία port στο ID:COM.Αν δεν το αναγνωρίσει, σημαίνει ότι δεν έχεις τους drivers, βάλε το Κies που τους έχει.

- Πάτα το "Start". Εμφανίζεται <Firmware update start...> <Get PIT for mapping...> . Το τηλέφωνο θα σβήσει και η οθόνη θα γράφει "Reset". Mετά περίμενε μέχρι το Οdin να γράψει "Pass" (μπορεί να πάρει μερικά λεπτά), θα γράψει και τα αρχεία που περνάει FactoryFS, Kernel, κλπ.. μετά το τηλέφωνο θα σβήσει και θα ξαναρχίσει με το καινούριο firmware.

MHN ξεσυνδέσεις το τηλέφωνο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

- Μόνο όταν τελειώσει το reboot και το τηλέφωνο φαίνεται πάλι ΟΚ με την οθόνη της Κέρκυρας (ναι, η Κέρκυρα είναι!) .....>> Μόνο τότε μπορείς να αποσυνδέσεις το τηλέφωνο από τον υπολογιστή. -> edit by voltaire (δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα)

Συνέχεια από voltaire

-Κάνουμε άλλη μια επανεκκίνηση

- Σβήνουμε την συσκευή και αφού σβήσει τελείως, πατάμε τα 3 κουμπιά (volume up (ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ), home (το μεγάλο κεντρικό), power (δεξιά, από κεί που ανάβει)) και τα αφήνουμε όταν δούμε το GALAXY στην οθόνη. Τώρα η συσκευή πρέπει να μας δείχνει πάνω πάνω με μπλε γράμματα Android system recovery <2e>

-Από εκεί διαλέγουμε "Apply SDCARD:update.zip" με το volume και επιλέγουμε με το "home" (Το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να ξανακάνουμε το ίδιο ακόμα μια φορά.

-Τότε μας εμφανίζει το clockworkmod recovery. Από εκεί διαλέγουμε το Choose zip from SDCARD και το επιλέγουμε με το ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (Ναι το cwm λειτουργεί με αυτό το πλήκτρο) και από εκεί διαλέγουμε select the ROM zip file. Και από εκεί επιλέγουμε το Darkys_Legendary_Steel_Edition_v4.1_Themed_SpeedMod_signed.zip και επιβεβαιώνουμε.

-Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει , κάνει περίπου 3 λεπτά ( φυσιολογικό ) και κατά την διάρκεια της θα δούμε μερικά μεγάλα μπλε γράμματα στην οθόνη (φυσιολογικό). Μόλις τελειώσει , θα ξαναβρεθούμε στο clockwork από όπου επιλέγουμε Go back και μετά reboot.

-Κατά την πρώτη επανεκκίνηση αργεί λίγο , και αυτό φυσιολογικό. Μόλις ανοίξει , πατάμε το power παρατεταμένα και μας εμφανίζει ένα μενού. Από εκεί επιλέγουμε RECOVERY. Το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση και θα μας βγάλει πάλι στο clockwork.

-Από εκεί επιλέγουμε Advanced ULK και μετά Lagfix options. Εκέι επιλέγουμε No-RFS Advanced: (a=e4)

-Μετά πατάμε Go back και επιλέγουμε tweak options και επιλέγουμε τα πρώτα 3. Μετά πατάμε πάλι Go back και πηγαίνουμε στο BLN options. Εκεί επιλέγουμε Turn BLN on (δεν μας το επιβεβαιώνει κάτω , αλλά ισχύει)

-Μετά πατάμε πάλι Go back και ξανά Go back και μετά επιλέγουμε reboot system now

-Μετά την επανεκκίνηση θα μας βγάλει σε ένα διαφορετικό μενού του clockwork. Εκεί επιλέγουμε Yes with factory reset and do not restore

-Μετά από λίγη ώρα το τηλέφωνο θα κάνει πάλι επανεκκίνηση και θα μας φέρει πλέον μέσα στο λειτουργικό κανονικά.

-Μετά από όλα αυτά , το μόνο που έχουμε να κάνουμε για ολοκληρώσουμε την αναβάθμιση είναι να περάσουμε το ελληνικό swype.

Swype

Με το Titanioum κάνεις απεγκατάσταση το swype

Με το root explorer σβήνεις τα ακόλουθα αρχεία (όσα υπάρχουν):

/system/app/Swype.apk

/system/app/Swype.odex

/data/data/com.swype.android.inputmethod (φάκελος)

Πατάς παρατεταμένα το power και από το μενού που εμφανίζει επιλέγεις Reboot

Κατεβάζεις το ακόλουθο apk

http://www.multiupload.com/P7UCCC01TC

Το περνάς στην κάρτα μνήμης , το κάνεις εγκατάσταση , πας στις ρυθμήσεις-τοπικές ρυθμίσεις-επιλέγεις το swype ως ενεργό.

Μετά πας οπουδήποτε έχει εισαγωγή κειμένου και πατάς παρατεταμένα , επιλέγεις μεθοδο εισαγωγής το swype και είσαι έτοιμος.

Clopy/paste από Tyxerakias (ξανά-ευχαριστώ !)

Προσοχή: ΟΛΑ τα δεδομένα του τηλεφώνου θα χαθούν, και θα γίνει σαν καινούριο.

Μην το κάνεις, αν έχεις κλειδωμένο τηλέφωνο σε κάποιον πάροχο, που δε δέχεται άλλες κάρτες.

Αν έχεις τώρα Froyo, η επιστοφή σε Eclair ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα(**Σ.Σ. : Έχω κάνει επιστροφή από froyo πάνω από 30 φορές , ευτυχώς δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, εκτιμώ πως αυτό ήταν ενδεχόμενο , μόνο σε πολύ πρώιμες rom), αν και μάλλον το ξέρεις αυτό και μάλλον αυτός ο οδηγός δεν είναι για σένα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εννοείται πώς δε φέρω καμία ευθύνη αν συμβεί κάτι στη συσκεύη σας για τον οποιοδήποτε λόγο, το firmware upgrade είναι σοβαρό ρίσκο και προσωπική σας επιλογή. >>

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2 : Ούτε εγώ φέρω ευθύνη :)

Edited by voltaire

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Z4root παιδες υπαρχει στο market.κανει root και unroot

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Z4root παιδες υπαρχει στο market.κανει root και unroot

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παιδιά δοκίμασε κάποιος την παραπάνω εφαρμογή?Μου φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή!!:p

s7 edge 935F

LG Gpad V500

να κανω και γω την ανοητη αερωτηση γιατι δε βρηκα κατι τετοιο

επειδη εχω και iphone αλλα εγινα προσφατα χρηστης και του γαλαξια

αν για τον οποιοδηποτε λογο η απο βλακεια μου η απο καποιο αλλο μη λαθος μου το τηλεφωνο δεν ενοιγει μπορεις να του κανεις ενα αναλογο restore οπως στο iphone

οπου και θα το επαναφερεις στην αρχικη του κατσαστη αλλα και θα φυγουν τα ροοτ για να το πας στο μαγαζι?????

ευχαριστω

να κανω και γω την ανοητη αερωτηση γιατι δε βρηκα κατι τετοιο

επειδη εχω και iphone αλλα εγινα προσφατα χρηστης και του γαλαξια

αν για τον οποιοδηποτε λογο η απο βλακεια μου η απο καποιο αλλο μη λαθος μου το τηλεφωνο δεν ενοιγει μπορεις να του κανεις ενα αναλογο restore οπως στο iphone

οπου και θα το επαναφερεις στην αρχικη του κατσαστη αλλα και θα φυγουν τα ροοτ για να το πας στο μαγαζι?????

ευχαριστω

Οχι. Αν δεν ανοιγει (αρα ειμαστε στην περιπτωση οπου το recovery mode δεν λειτουργει, αλλιως δεν θα φταναμε σε αυτο το σημειο) δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Απο την αλλη ομως, αν δεν ανοιγει ουτε ο τεχνικος θα μπορεσει να βρει την τροποποιηση που εχεις κανει στα αρχεια του συστηματος. Υποθετω δηλαδη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δείτε εδώ..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=831816

Μόλις το έβαλα σε JM2...τρελλά ωραίο:!:

Ναι ρε ****το τέλειο είναι αλλά χαλάει όλα τα υπόλοιπα εάν έχεις βάλει κάποιο άλλο θέμα τύπου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=770507 .

Μάλλον θα επιχειρήσω να το μοντάρω μόνος μου:D

καλημερα σε ολους. ειχα βαλει μια εκδοση του froyo που δεν ηταν τοσο σταθερη και εχτες προσπαθησα να βαλω τη JPA. προφανως κατι δεν εκανα σωστα και τωρα το κινητακι δεν ξεκινα. στην αρχικη οθονη εχω επιλογες : reboot , wipe user data , wipe cache. οταν το συνδεω με το adb και δινω adb devices το βλεπει μονο σαν recovery. δεν ακουει στην εντολη adb reboot download για να ξαναφλασαρω. Τι κανω? Ειναι για πεταμα? Στο service θα φτιαχτει?? Καμια ιδεα???:cry::cry::cry::cry::cry:

Ναι ρε ****το τέλειο είναι αλλά χαλάει όλα τα υπόλοιπα εάν έχεις βάλει κάποιο άλλο θέμα τύπου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=770507 .

Μάλλον θα επιχειρήσω να το μοντάρω μόνος μου:D

Μπααα εγώ αν είχα την θεματάρα σου, θα ήμουν ΟΚ και χωρίς το ρομποτάκι :lol:

Αντώνης

καλημερα σε ολους. ειχα βαλει μια εκδοση του froyo που δεν ηταν τοσο σταθερη και εχτες προσπαθησα να βαλω τη JPA. προφανως κατι δεν εκανα σωστα και τωρα το κινητακι δεν ξεκινα. στην αρχικη οθονη εχω επιλογες : reboot , wipe user data , wipe cache. οταν το συνδεω με το adb και δινω adb devices το βλεπει μονο σαν recovery. δεν ακουει στην εντολη adb reboot download για να ξαναφλασαρω. Τι κανω? Ειναι για πεταμα? Στο service θα φτιαχτει?? Καμια ιδεα???:cry::cry::cry::cry::cry:

Να φανταστω ξεχασες να βγαλεις το lagfix πριν φλασαρεις? Πατα τον συνδυασμο volume down, home, power. Λογικα θα σε βγαλει στο download mode οποτε μπορεις μετα να φλασαρεις με odin.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Απο τις επιλογες που σου δίνει διάλεξε reboot και πάτα το κεντρικό κουμπί. Διαλέγεις με τα κουμπιά έντασης ήχου αριστερά.

- Alex

Μπααα εγώ αν είχα την θεματάρα σου, θα ήμουν ΟΚ και χωρίς το ρομποτάκι :lol:

Ναι καλά και εγώ έτσι λέω, είμαστε οκ τώρα δεν πειράζω τίποτα είναι τέλειο! Αλλά κάθε 2 μέρες κάτι καινούργιο θα βγει και φτου κ'απ την αρχή! :lol: Νά'ναι καλά το rom manager και mybackup pro. Εάν σου άρεσε τόσο πολύ μπορώ να σε καθοδηγήσω, πμ με :)

Edited by vipercubic

Ναι καλά και εγώ έτσι λέω, είμαστε οκ τώρα δεν πειράζω τίποτα είναι τέλειο! Αλλά κάθε 2 μέρες κάτι καινούργιο θα βγει και φτου κ'απ την αρχή! :lol: Νά'ναι καλά το rom manager και mybackup pro. Εάν σου άρεσε τόσο πολύ μπορώ να σε καθοδηγήσω, πμ με :)

Οχι σε πμ φιλτατε! Ενδιαφερει κι αλλους (πχ εμενα). Οποτε για πες την διαδικασια γιατι βλεπω πολλους στο xda που εκαναν κατι λαθος. Ποια ρομ εχεις?

:)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Οχι σε πμ φιλτατε! Ενδιαφερει κι αλλους (πχ εμενα). Οποτε για πες την διαδικασια γιατι βλεπω πολλους στο xda που εκαναν κατι λαθος. Ποια ρομ εχεις?

:)

Προσωπικά αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την Base του Doc (Doc's rom 7.6.2 JPO) με superoptimized oC 3.9 από Lastufo + overkill JFS. Τα themes γενικότερα παίζουν σε οποιοδήποτε deodexed rom εγώ προσωπικά αυτό που έδωσα στο Link το έχω δοκιμάσει στις rom του darkyy και του Doc, πιστεύω οι 2 τοπ αυτή την στιγμή. Έχει default AOSP και extended power menu (τρομερά βολικό). Όσο για την εγκατάσταση απλή έως γελοία. Κατεβάζεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=770507 την έκδοση για JPO και την φλασάρεις απο CWM recovery. Προσοχή όχι μετονομασία σε Update.zip κτλ. Install zip file---> choose zip from sdcard.

ΥΓ. Καλού κακού κρατείστε ένα backup το framework-res.apk από το φάκελο /system/framework

Προσωπικά αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την Base του Doc (Doc's rom 7.6.2 JPO) με superoptimized oC 3.9 από Lastufo + overkill JFS. Τα themes γενικότερα παίζουν σε οποιοδήποτε deodexed rom εγώ προσωπικά αυτό που έδωσα στο Link το έχω δοκιμάσει στις rom του darkyy και του Doc, πιστεύω οι 2 τοπ αυτή την στιγμή. Έχει default AOSP και extended power menu (τρομερά βολικό). Όσο για την εγκατάσταση απλή έως γελοία. Κατεβάζεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=770507 την έκδοση για JPO και την φλασάρεις απο CWM recovery. Προσοχή όχι μετονομασία σε Update.zip κτλ. Install zip file---> choose zip from sdcard.

ΥΓ. Καλού κακού κρατείστε ένα backup το framework-res.apk από το φάκελο /system/framework

Thanks! Παρεμπιπτοντως ειδα και την ρομ που εχεις, φαινεται αρκετα καλη και χωρις tw πραγμα που εψαχνα. Με βλεπω να φλασαρω συντομα. Ασχετως ταχυτητας, την βλεπεις σταθερη? Του darkyy θα την εβαζα με κλειστα τα ματια αν δεν ηταν τοσο ανοιχτοχρωμη... :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Υπάρχει "πειραγμένη" έκδοση του μαμά touchwiz που έχει ημι-διάφανο backround και δείχνει σούπερ. Το "φοράω" και τρέχει σφαίρα. Αν θες να το δοκιμάσεις ρίξε μια ματιά εδώ ( xda forum , αγγλικά φυσικά )

πάρα πολύ ωραία customιά. Ελπίζω να τρέχει καλά στην επίσημη ελληνική φρογιο γιατί τότε σκοπεύω να την περάσω :-)

Thanks! Παρεμπιπτοντως ειδα και την ρομ που εχεις, φαινεται αρκετα καλη και χωρις tw πραγμα που εψαχνα. Με βλεπω να φλασαρω συντομα. Ασχετως ταχυτητας, την βλεπεις σταθερη? Του darkyy θα την εβαζα με κλειστα τα ματια αν δεν ηταν τοσο ανοιχτοχρωμη... :lol:

Σταθερότατη και ταχύτατη :) Και νορμαλ battery drain. (normal = δεν παρατήρησα διαφορά από άλλα ρομς στην δική μου χρήση). Αν θέλεις Darky vale v4.0 unthemed και πέτα το androdena_gallasia που έδωσα ποιο πάνω!

EDIT.!!! Μετά από αρκετό παίδεμα κατάφερα να παντρέψω το droid_battery mod που πόσταρε ο tony με το androdena_gallasia που πόσταρα εγώ από κάτω!!! ολε ολε ολε :) Όποιος ενδιαφέρεται πμ!

Edited by vipercubic

• The topic was unlocked