Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενα μινι review για τον συνδιασμο

GOODBYE RFS KAI KERNEL SUPER OPTIMIZED JPM-JP6

Μετα απο μερικες μερες εντατικης χρησης δεν εχω λογια...

Ειλικρινα χρειαζομαι ψυχαναλυση διοτι ερωτευτηκα ενα κινητο!!!

Προσεξτε κατι...

Εχω αγορασμενο το system info widget.

Αυτο σου δινει αναλυτικα τις θερμοκρασιες καθε μερους του κινητου.

Επεξεργαστη,μητρικης πλακετας κτλ

Λοιπον,παλιοτερα,με την απαραδεκτη eclair αλλα και με την δηθεν 2.2 της σαμμυ που διερρευσε χτες,επιανα τις κλασσικες θερμοκρασιες που αγκομαχα το κνητο,46-55 βαθμους κελσιου!!!

Τα παλικαρια εδω,οχι μονο αυξησαν τις επιδοσεις,δεν ξερω πως και τι,προφανως οχι με overclock,διοτι οχι μονο το κινητο δεν αγκομαχα αλλα αυτη την στιγμη εχω θερμοκρασιες....27 βαθμους κελσιου!!!!

Σε full load,να τρεχουν απο πισω τα παντα,απο gameloft μεχρι navigon,επιασα το ανωτερο,39 βαθμους!!!!

Για οποιον εχει ελαχιστες γνωσεις,ξερει τι σημαινει για την μακροζωια μιας συσκευης η ενος υπολογιστη οι θερμοκρασιες...

Ευχαριστω και παλι!!!

Οποιος δεν εχει βαλει αυτον τον συνδιασμο,τι να πω,του χτυπω φιλικα την πλατη.

Εχουμε διαφορετικα κινητα και ας ειναι απο εξω τα ιδια.

επι ευκαιριας βγηκε νεα ρομ που βγαζει quadrant κρατηθητε

2427!!!

Για δωσε κανενα λινκ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Για δωσε κανενα λινκ.

την ειχα δει προχτες στο xda ειχε αρκετα καλα στοιχεια

δες εδω

http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=30834

την ειχα δει προχτες στο xda ειχε αρκετα καλα στοιχεια

δες εδω

http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=30834

Καλη φαινεται!

Ψηνομαι τρελα να την δοκιμασω, αλλα μαλλον θα περιμενω αυτες που θα βγουν με βαση τις νεες επισημες. Οποτε ετσι θα εχουμε το καλυτερο (λεμε τωρα) ή εστω πιο προσεγμενο firmware της samsung με τις βελτιωσεις των xda developers. :)

Παρεμπιπτοντως δεν εχω καταλαβει τι θα παιξει με το Nexus 2. Αφου θα ειναι διαφορετικη συσκευη, πως καταλαβαινουμε οτι τα updates θα δινονται και στο galaxy? Ή θα γινει ο,τι με το Nexus 1 και το Desire που ουσιαστικα ειναι ιδια? Αλλα στο Desire η HTC προσθετει και το Sense, παραπανω ακουστηκε για raw android versions (το οποιο ειναι το καλυτερο κατα την γνωμη μου, χωρις φανφαρες της samsung και της καθε samsung).

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Υπαρχει καποιος αναλυτικοτερος οδηγος ή βιντεο για το πως να περασω συτην την ρομ http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=30834 επειδη ειμαι ασχετος και δεν εχω ξαναπερασει ρομ
Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated

Δεν περίμενα ποτέ να κάνω αυτές τις ερωτήσεις αλλά να εδώ είμαι γιατί έχουν μπερδέψει πολύ τα πράγματα...

1) Ποιό firmware είναι το τελευταίο που έχει μέσα ελληνικό swype? Φαντάζομαι θα είναι με κωδικό XW

2) Έβαλα το Darky's Raw Steel Edition v3.0 | Voodoo + ULF // Full of Awesomeness! αλλά μάλλον επειδή είχε την έκδοση ΧΧ δεν είδα να έχει ελληνικά στο swype και δεν μπορούσα να εγκαταστήσω την 2.6.47.11856 που είχε δώσει κάποιον παλοιότερα εδώ από μία Ρώσσικη JPM.

3) Επίσης όταν έβγαλα το skin από αυτήν την έκδοση σταμάτησε να δουλεύει το power menu...

4) Ακόμη αφού βάλεις αυτήν την έκδοση υπάρχουν κι άλλες βελτιώσεις?

5) Ποιά έκδοση την βάζω και ησυχάζω? (βασικά αυτό θέλω)

-Να έχει το κυκλικό στην μπαταρία

-Το κανονικό theme

-Ελληνικό swype

-Γρήγορο σαν JM9 , δεν με νοιάζει να βάλω κάποιο Lagfix.

Δεν υπαρχει καποια που βαζεις και ησυχαζεις. Τα παιδια εδω λενε για την goodbye rfs με τον νεο kernel αλλα εμενα ειχε πολλα bugs. Εγω εβαλα του Doc_Kalpik απο το XDA και παιζουν ολα τελεια εκτος απο το swype που δεν εχει Ελληνικα. Δεν παιζει ρολο αυτο που λες για το XW. Αυτο παιζει ρολο στις γλωσσες που εχει στο locale οχι στο swype. Οποτε αν δε θες να βαζεις στην τυχη roms ρωτας καποιον που εχει βαλει να σου επιβεβαιωσει αν εχει Ελληνικο Swype. Τελος το lagfix επιβαλλεται, να μετατρεψεις δηλαδη το file system σε ext2/ext4 γιατι το RFS δεν την παλευει...

Δεν υπαρχει καποια που βαζεις και ησυχαζεις. Τα παιδια εδω λενε για την goodbye rfs με τον νεο kernel αλλα εμενα ειχε πολλα bugs. Εγω εβαλα του Doc_Kalpik απο το XDA και παιζουν ολα τελεια εκτος απο το swype που δεν εχει Ελληνικα. Δεν παιζει ρολο αυτο που λες για το XW. Αυτο παιζει ρολο στις γλωσσες που εχει στο locale οχι στο swype. Οποτε αν δε θες να βαζεις στην τυχη roms ρωτας καποιον που εχει βαλει να σου επιβεβαιωσει αν εχει Ελληνικο Swype. Τελος το lagfix επιβαλλεται, να μετατρεψεις δηλαδη το file system σε ext2/ext4 γιατι το RFS δεν την παλευει...

Πολύ ωραία rom αυτή που έβαλες, ταχύτατη αλλά δεν έχει swype ελληνικό και δεν, μου αρέσει το theme της. Οταν το βγάζεις χαλάει το power menu.

Τελικά έβαλα την Tayutama_Edition_v1.0.2_I9000_Lite η οποία έχει ένα update αρχείο που βάζει ελληνικό swype, δες αν σου κάνει..

καλημερα

η darky s raw steel εχει ελληνικο swype μονο που πρεπεν να το περασεις με το afterburner το οποιο εχει μεσα και ολα τα οσα εχουν αφαιρεσει τα παιδια απο την ρομ

στο xda υπαρχει δε θυμαμαι λινκ γιατι το χω ηδη κατεβασει

μεσα απο κει μπορεις να αλλαξεις και το csc σε eur με το γνωστο τροπο του root explorer

παντως για το θεμα του gps οταν αλλαξα με root explorer το north america σε europe κλειδωνει σε maximoum 1 δευτερο πλεον

Πολύ ωραία rom αυτή που έβαλες, ταχύτατη αλλά δεν έχει swype ελληνικό και δεν, μου αρέσει το theme της. Οταν το βγάζεις χαλάει το power menu.

Τελικά έβαλα την Tayutama_Edition_v1.0.2_I9000_Lite η οποία έχει ένα update αρχείο που βάζει ελληνικό swype, δες αν σου κάνει..

Φιλε εχω βαλει το dena theme και τα σπαει! Το power menu λειτουργει κανονικα. Θα το κοιταξω για το swype γιατι το ειχα συνιθησει.

Παιδια καλο μηνα! Αντιμετωπιζα κατι κοληματα και ετσι αποφασισα να το φορμαρω το κινητο και ετσι φορμαρα την εσωτερικη καρτα και το επανεφερα στις εργοστασιακες ρυθμισεις.

Καταφερα μετα απο πολλες προσπαθειες να δουλεψει ο συνδυασμος των κουμπιων για να μπει σε recovery mode και ετσι το εκανα root. Πηγα να το κανω lagfix αλλα μου λεει οτι υπαρχει ηδη playlogo file. Η μνημη του κινητου ειναι 1 gb και κατι αρα αν ειχε lagfix θα ηταν κοντα στα 300 kb.

Τι λετε να συμβαινει και δεν μπορω να το εκτελεσω? Ηθελε πριν το φορμαρω να του κανω undo lagfix? Υπαρχει τροποε να το ξε lafix χειροκινητα?

Μια βοηθεια ευχαριστω.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Εμενα δεν απαντα κανεις αυτο σημαινει οτι την πατησα μηπως??

Παιδια καλο μηνα! Αντιμετωπιζα κατι κοληματα και ετσι αποφασισα να το φορμαρω το κινητο και ετσι φορμαρα την εσωτερικη καρτα και το επανεφερα στις εργοστασιακες ρυθμισεις.

Καταφερα μετα απο πολλες προσπαθειες να δουλεψει ο συνδυασμος των κουμπιων για να μπει σε recovery mode και ετσι το εκανα root. Πηγα να το κανω lagfix αλλα μου λεει οτι υπαρχει ηδη playlogo file. Η μνημη του κινητου ειναι 1 gb και κατι αρα αν ειχε lagfix θα ηταν κοντα στα 300 kb.

Τι λετε να συμβαινει και δεν μπορω να το εκτελεσω? Ηθελε πριν το φορμαρω να του κανω undo lagfix? Υπαρχει τροποε να το ξε lafix χειροκινητα?

Μια βοηθεια ευχαριστω.

Θα ήταν καλύτερα να το είχες βγάλει πριν το φορματ αλλά δοκίμασε να κάνεις restore bootlogos από το μενού του oclf

- Alex

Φιλε μου ποια επιλογη ενοεις ακριβως? Υπαρχει περιπτωση να γινει τουβλο το τηλ? Ρωταω γιατι μετα την εκατσα γιατι δεν εχω ιντερνετ ουτε υπολογιστη. Αλλες εναλακτικες λυσεις εχω μετα?

Ευχαριστω

Eννοώ αυτή που λέει restore boot animation... και όχι, θεωρητικά δεν υπάρχει κίνδυνος τούβλου.
- Alex

Γεια χαρά παιδιά

Ευχάριστα νέα αν και μάλλον θα είναι γνωστό σε μερικούς ήδη...Πρώτη φορά επιτυχημένο overclock χωρίς "παρενέργειες" στα 1600MHz με score sto quadrant 3083 και 12.31 στο Linpack!!!

Να είναι καλά η ομάδα Whiskey απο XDA βέβαια (που αλλού...)

και το σχετικό link:

http://androidspin.com/2010/10/27/samsung-galaxy-s-overclocked-to-1-6ghz-with-3-forms-of-proof/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=8844764#post8844764

Αυτά είναι τα καλά...Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν με το καλό κυκλοφορήσει...:p

Άντε και εις ανώτερα...:)

αυτα που λετε αληθεια ειναι "ασφαλη" για το κινητο?

ή εννοειται "επιτυχημενο" overclock στα νουμερα?

και αυτα τα νουμερα υποτιθεται ειναι χωρις lag fix? αληθεια wow!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτησω και κατι αλλο.μιας και αναμενεται η 2.2 συντομα στην παρουσα περιοδο θεωρειτε οτι αξιζει να κανω root το galaxy η να περιμενω την froyo. με αλλα λογια root>froyo για σας η οχι?

να ρωτησω και κατι αλλο.μιας και αναμενεται η 2.2 συντομα στην παρουσα περιοδο θεωρειτε οτι αξιζει να κανω root το galaxy η να περιμενω την froyo. με αλλα λογια root>froyo για σας η οχι?

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? :confused: Και froyo να βγει πάλι θα πρέπει αν το ροοταρεις. Δεν νοείται πλέον SGS χωρίς root και "lagfix"

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? :confused: Και froyo να βγει πάλι θα πρέπει αν το ροοταρεις. Δεν νοείται πλέον SGS χωρίς root και "lagfix"

ειχα διαβασει οτι με την 2.2 το lag φτοιαχνει και θα βλεπει την μνημη κτλ. γι αυτο το λεω

ειχα διαβασει οτι με την 2.2 το lag φτοιαχνει και θα βλεπει την μνημη κτλ. γι αυτο το λεω

Τα μπέρδεψες αγαπητέ, μάλλον για κάποιο custom ρομ διάβαζες. Στην official 2.2 εξακολουθεί να βλέπει λιγότερη μνήμη και να χρειάζεται lagfix. ;) Μην φοβάσαι να το flashαρεις, αρκεί να σου λειτουργεί το 3 button combo, βρες έναν καλό οδηγό και προχώρα.

Ενα μινι review για τον συνδιασμο

GOODBYE RFS KAI KERNEL SUPER OPTIMIZED JPM-JP6

Μετα απο μερικες μερες εντατικης χρησης δεν εχω λογια...

Ειλικρινα χρειαζομαι ψυχαναλυση διοτι ερωτευτηκα ενα κινητο!!!

Προσεξτε κατι...

Εχω αγορασμενο το system info widget.

Αυτο σου δινει αναλυτικα τις θερμοκρασιες καθε μερους του κινητου.

Επεξεργαστη,μητρικης πλακετας κτλ

Λοιπον,παλιοτερα,με την απαραδεκτη eclair αλλα και με την δηθεν 2.2 της σαμμυ που διερρευσε χτες,επιανα τις κλασσικες θερμοκρασιες που αγκομαχα το κνητο,46-55 βαθμους κελσιου!!!

Τα παλικαρια εδω,οχι μονο αυξησαν τις επιδοσεις,δεν ξερω πως και τι,προφανως οχι με overclock,διοτι οχι μονο το κινητο δεν αγκομαχα αλλα αυτη την στιγμη εχω θερμοκρασιες....27 βαθμους κελσιου!!!!

Σε full load,να τρεχουν απο πισω τα παντα,απο gameloft μεχρι navigon,επιασα το ανωτερο,39 βαθμους!!!!

Για οποιον εχει ελαχιστες γνωσεις,ξερει τι σημαινει για την μακροζωια μιας συσκευης η ενος υπολογιστη οι θερμοκρασιες...

Ευχαριστω και παλι!!!

Οποιος δεν εχει βαλει αυτον τον συνδιασμο,τι να πω,του χτυπω φιλικα την πλατη.

Εχουμε διαφορετικα κινητα και ας ειναι απο εξω τα ιδια.

καλησπερα φιλε!εχω καποιες ερωτησεις για το συγγεκριμενο kernel!εχω την goodbye rom και εβαλα αυτο το kernel αλλα μου λεει οτι δεν εχω αρκετο χωρο μνημης και οτι πρεπει να το αδιασω!τι εκανες γιαυτο γτ αποτι διαβασα στο site ειναι απιστευω και οντως θα χρειαστω γιατρο!τι να κανω?

• The topic was unlocked