Jump to content

noto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About noto

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

noto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια να ρωτησω κατι εκανα σημερα αναβαθμηση το kies και οταν παω να βαλω πανω το γαλαξια μου βγαζει μυνημα "επανασυνδεστε την συσκευη σε λειτουργια samsung kies (pc studio) " τι κανω?
  2. παιδια να ρωτησω κατι εκανα σημερα αναβαθμηση το kies και οταν παω να βαλω πανω το γαλαξια μου βγαζει μυνημα "επανασυνδεστε την συσκευη σε λειτουργια samsung kies (pc studio) " τι κανω?
  3. παιδια δουλευει καποιος με το swiftp? το περασα κανονικα και δουλεψε κομπλε αλλα μετα απο 2 μερες που πηγα να το δουλεψω παλι εβγαζε msg "windows cannot access this folder.make sure you typed the file name corryctly and that you have persmission to access the folder. details: A connection with the server could not be established" το ftp το ειχα ανοιχτο αλλα δεν μπορουσα να ανοιξω τον φακελο του network connection. any ideas?
  4. tnx alex( για αλλη μια φορα) .χαιρεσαι το reset νε το titanium! αγια εφαρμογη!!
  5. ερωτησουλες γιατι εχω δυσκολευτει με το titanium 1) υποθετω στα χρονοδιαγραμματα επιλεγουμε ενεργα και τις 2 επιλογες που μας δινει σωστα? 2)οταν λεει backup ολων των δεδομενων συστηματος ουσιαστικα σημαινει οτι οταν κανεις restore το smartphone γινεται οπως το χες σεταρει πριν? 3)το backup σε μηνυματα και φοτογραφιες που υπαγεται? tnx!
  6. problem problem! καποια στιγμη σημερα χαθηκαν ολες οι εφαρμογες απο το galaxy τοσο στην οθωνες οσο και στο μενου του στο οποιο βγαζει οτι φορνωνει συνεχεια αλλα δεν μπαινει.το εκλεισα εβγαλα και την μπαταρια μπας και αλλα τιποτα.οι επαφες και τα μηνυματα υπαρχουν κανονικα οπως και το backround αλλα οι εφαρμογες εξαφανιζολ.
  7. ναι υπαρχει και το jk-su kai to busybox kai to reageagainstthecage στον φακελο του adb κανονικα
  8. εχεις δικιο το βαλα παλι πανω για να την κανω ξανα την διαδικασια αλλα οταν δινω τωρα το adb devices γραφει "list of devices attached " αλλα δεν βγαζει πλεον τα γραμματα και τα νουμερα που λεει ο οδηγος οτι πρεπει :( ναι κ ητανε λογικο γιατι το καλωδια ειχε βγει απο την θυρα..ελεος.. για να δουμε τι θα δουμε τωρα... λοιπον μεχρι τις πρωτες εντολες ολα καλα μου δινει το # κανω exit και με παει στο c:\adb> . απο κει και περα παω να δωσω την πρωτη εντολη "adb push jk-su /sdcard/jk-su" αλλα βγαζει "failed to copy bla bla bla ... : permision denied " .τι βλακεια κανω?
  9. καλημερα παιδια.πηγα να κανω σημερα το ροοτ για 2.2 με τον οδηγο του τυχερακια.ολα καλα μεχρι που κατι στραβωσε χωρις να φταει ο οδηγος( ο οποιος ειναι πολυ καλος) αλλα η βλακεια που με δερνει. λοιπον για να μπειτε στο κλιμα ολα εγιναν καλα μεχρι και την αντιγραφη του rangeagainstthecage αρχειο μεσω adb φυσικα κ μου βγηκε κανονικα το # αντι του $. το επομενο βημα ητανε να περασεις τα αλλα αρχεια μεσα στην micro sd και εδω ειναι που την πατησα.δεν με αφηνει να τα περασω γιατι μαλλον επειδη η καρτα ητανε δωρο μαζι με το mls destinator ειναι μαλλον κλειδωμενη και δεν της ειχα κανει format.το κακο ειναι οτι τωρα το galaxy laggαρει σαν τρελο και θελω τα φωτα σας ! εστειλα μηνυμα και στον alex αλλα ως λονδρεζος ειναι πρωι ακομα εκει οποτε alex οταν το δεις μην νομιζεις οτι δεν σε εμπιστευομαι απλα δεν μπορω να περιμενω θελω να το ροοταρω μιας και μπηκα στο τριπακι ! :lol::lol:
  10. ασε μεγαλε με εχεις κανει ρακος!! και εχω την εντυπωση οτι δεν δουλευει και μαγκια tou notification bar που την κουναγες δεξια και αριστερα για να αλλαξεις φωτισμο!τα χω παρει λεμε!!
  11. μιλαμε με ξενωρεσες τρελα ομως.. ποπο κανενα καλο wallpaper live σε τετοια φαση με τα νερακια ξερουμε? να αλλαξεις την μπαρα απο ελληνικα σε αγγλικα γινεται? τι μαχαιρια μου ριξες!
  12. μωλις εβαλα την 2.2 και εχω καποιες αποριες .. στο ευρετηριο διπλα που εχει την μπαρα με τα γραμματα ειναι ελληνικα αλλα καποια δεν υπαρχουν και στην θεση τους εχει τελιες.. δευτερον το live wallpaper αυτο που οταν παταγες το χερι σου εκανε νερακια δεν το βρισκω πουθενα..τριτον οταν ανοιγω την εφαρμογη του youtube βγαζει σφαλμα δικτυου [400] αλλα τα video στο search τα βρισκει.επισης εβαλα την καινουρια γραμματοσειρα που εχει στις επιλογες της οθωνης αλλα τα παρολο που τα γραμματα ειναι πιο funky τωρα ειναι πολυ μικρα ..μεγαλωνουν καπως η μπα?αυτα προς το παρων καθε απαντηση καλοδεχουμενη ¨)
  13. να κανω μια ερωτηση εχω βαλει το handsend γιατι στα ελληνικα η εφαρμογη που εχει για τα μηνυματα μοθ επετρεπε γυρω στους 46 χαρακτηρες .ηθελα να ρωτησω οταν μου ρχετε ενα msg με ρωταει μεσω ποιου απο τα 2 προγραμματα θελω να το ανοιξω το handsend η το μαμισιο.μπορεις αυτο να το προκαθορισεις απο καπου ετσι ωστε να ανοιγει αυτοματα απο ενα απο τα 2? επισης οταν χρησιμοποιω το swype και βαζω μια καινουργια λεξη δεν μπορω με τιποτα να την τονισω.παταω πανω στο γραμμα αλλα δεν μου ανοιγει το μενου τονισμου. ευχαριστω
  14. ναι σορρυ πιστευα οτι το αλλο section που το ρωτισα ητανε λαθος αλλα δεν εβρισκα πως να το κανω delete.στον οδηγο που εχεις στην υπογραφη σου υπαρχει?roots/hacks ?
×
×
  • Create New...