stagml Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 σε δυο μερες παιρνω το νοκια μου... τι μου προτεινετε να κανω: A) να το μαθω με την εκδοση symbian που εχει και να το κανω αργοτερα αναβάθμιση ή Β) να κανω αμεσως την αναβαθμιση, ωστε να μη χρειαστει να ξανασυνηθισω σε κατι καινουριο? Μου ειπαν επισης οτι καθε φορα που θα κανω αναβαθμιση θα χανεται η ελληνικη γλωσσα, ισχυει κατι τετοιο? κανε αναβαθμιση over the air να χεις το κεφαλι σου ησυχο! και φυσικα μονο belle! Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Δοκίμασε πρώτα την Αννα και μετά βαλε την Μπέλε ! Πολλοί προτιμούν την Αννα παρά την Μπέλε Μην σου πω αν έχει symbian 3 μέσα ακόμη καλύτερα! :p Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tebelis16 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Τι ειναι η αναβαθμιση over the air? Γιατι να προ5ιμξσω την μπελε? Η αννα δεν ειναι η πιο νεα εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Τι ειναι η αναβαθμιση over the air? Γιατι να προ5ιμξσω την μπελε? Η αννα δεν ειναι η πιο νεα εκδοση? Over the Air ειναι η αναβαθμηση απο το κινητο σου μεσω wifi. Εαν ειναι παραεισαγωγης και το αναβαθμησεις μεσω υπολογιστη , χανεις τα ελληνικα Οχι , η παλαια εκδοση ειναι Symbian^3 μετα ειναι Symbian Anna και μετα Symbian Belle Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Τι ειναι η αναβαθμιση over the air? Γιατι να προ5ιμξσω την μπελε? Η αννα δεν ειναι η πιο νεα εκδοση? με το over the air το κανεις με wifi οπως σωστα ανεφερε ενας φιλος παραπανω. πληκτρολογεις *#0000# στο τηλ. και μετα πατας επιλογες και αναζητηση ενημερωσεων. Αν το κανεις ετσι δεν θα χασεις τα ελληνικα (αν ειναι παραεισαγωγης), αν το κανεις ομως μεσω καλωδιου usb στον υπολογιστη τοτε πιθανως να τα χασεις. Βεβαια τα χασεις δεν τα χασεις, επαναφερονται... πολλες απαντησεις υπαρχουν και στο help center του myphone για τα symbian^3. Επισης για την αναβαθμιση εννοειται πως θα βαλεις belle και θα βαλεις τα γυαλια σε πολλους iphonακηδες και samsungακηδες (μην πω και htc-ακηδες :lol:). Νομιζω αλλωστε οτι μονο Belle μπορεις να βαλεις. Το Anna ειναι παλαιοτερο και δεν υπαρχει πλεον. Επισης, για μενα, το Belle εχει καποιες ατελειες ακομα (βλ. Internet Explorer, Κλειδωμα-Ξεκλειδωμα οθονης ) αλλα με το πολυαναμενομενο update (σε λιγες μερες) λενε πως ολα θα στρωσουν... εδω στο 5800 και στο C6 βγαινουν ακομα αναβαθμισεις, εμας θα ξεχασουν; τα Νο1 κινητα σε πωλησεις; ε; Edited April 17, 2012 by stagml Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Μηνυματα, ρυθμισεις,γραπτα μηνυματα, υποστηριξη χαρακτηρων επιλεγεις περιορισμενη υποστηριξη Σε ευχαριστω για την απαντηση και για την λυση!! Οσο το παρατηρησα τουλαχιστον δεν ειχα κανενα προβλημα! Τωρα θα δειξει στην συνεχεια!!! :p Αυτο γιατι το κανει ομως?? Δεν ειναι τελειως βλακεια απο μαμα να στο κανει αυτο? Και τι σημαινει περιορισμενη υποστηριξη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Σε ευχαριστω για την απαντηση και για την λυση!! Οσο το παρατηρησα τουλαχιστον δεν ειχα κανενα προβλημα! Τωρα θα δειξει στην συνεχεια!!! :p Αυτο γιατι το κανει ομως?? Δεν ειναι τελειως βλακεια απο μαμα να στο κανει αυτο? Και τι σημαινει περιορισμενη υποστηριξη?? δεν γνωριζω τι σημαινει, αλλα γνωριζω τι προβλημα δημιουργει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Και τι σημαινει περιορισμενη υποστηριξη?? εχει να κανει νομιζω με την κωδικοποίηση της γλώσσας. Αν θυμάμαι καλά η πληρης υποστηριξη ειναι unicode 16-bits και με την περιορισμενη γραφη γυρναει σε "7-bit character set". Λογικα τα 7-bit εχουν μικροτερο μεγεθος, αρα 160 γραμματα να γραψεις... το αποτελεσμα ομως πιστευω πως ειναι το ιδιο.. Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εχει να κανει νομιζω με την κωδικοποίηση της γλώσσας. Αν θυμάμαι καλά η πληρης υποστηριξη ειναι unicode 16-bits και με την περιορισμενη γραφη γυρναει σε "7-bit character set". Λογικα τα 7-bit εχουν μικροτερο μεγεθος, αρα 160 γραμματα να γραψεις... το αποτελεσμα ομως πιστευω πως ειναι το ιδιο.. με την περιορισμένη γράφεις 160 χαρακτήρες, με την πλήρη λιγότερους(δεν θυμάμαι πόσους). Απλά με την πλήρη στέλνεις κεφαλαία/μικρά και τονισμούς, με την περιορισμένη ΜΟΝΟ κεφαλαία Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 με την περιορισμένη γράφεις 160 χαρακτήρες, με την πλήρη λιγότερους(δεν θυμάμαι πόσους). Απλά με την πλήρη στέλνεις κεφαλαία/μικρά και τονισμούς, με την περιορισμένη ΜΟΝΟ κεφαλαία με περιορισμενους στελνω και ΚΕΦΑΛΑΙΑ, και μικρα, και τονισμενα! Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα, Εχω βρει το E7,belle, σε μαύρο χρώμα με υπόλοιπο εγγύησης ένα χρόνο στα 210e. Θεωρείτε οτι είναι καλή αγορά?H πλέον είναι <ξεπερασμένο>?Προέρχομαι απο galaxy S. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 ε οχι και ξεπερασμενο το ε7!!! παραεισαγωγης η συσκευη? γενικα μεταχειρο στα 200+ κινειται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 με περιορισμενους στελνω και ΚΕΦΑΛΑΙΑ, και μικρα, και τονισμενα! μήπως χρησιμοποιείς swype ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα, Εχω βρει το E7,belle, σε μαύρο χρώμα με υπόλοιπο εγγύησης ένα χρόνο στα 210e. Θεωρείτε οτι είναι καλή αγορά?H πλέον είναι <ξεπερασμένο>?Προέρχομαι απο galaxy S. Ευχαριστώ μια χαρα ειναι τι ξεπερασμενο! προσεχε μονο τον μηχανισμο να ειναι σε καλη κατασταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα, Εχω βρει το E7,belle, σε μαύρο χρώμα με υπόλοιπο εγγύησης ένα χρόνο στα 210e. Θεωρείτε οτι είναι καλή αγορά?H πλέον είναι <ξεπερασμένο>?Προέρχομαι απο galaxy S.Ευχαριστώ Καθόλου ξεπερασμένο. Εγώ το πηρα μεταχειρα με 240 με θηκη αυθεντικη νοκια (δεν την πολυβαζω ομως, αγορασα μια καλυψη απο το ebay μονο για το κατω) μαζι με καλωδιο hdmi, usb3, ακουστικα και φορτιστη. το μονο που ελειπε ειναι ο ανταπτορας usb αλλα μου ειπε πως ποτε δεν το ειχε μεσα... αρα πιστευω τα 210€ ειδικα αν σου δινει και τα παρελκομενα, εισαι οκ. κι αν δεν στα δινει, στο ebay υπαρχουν και ειναι και φτηνα... μήπως χρησιμοποιείς swype ? καταλαβα τι γινεται... στο κινητο ως αποστολεας ενω γραφεις μικρα και με τονους πχ, στον παραληπτη φαινονται παντα μεγαλα... αρα η περιορισμενη υποστηριξη εχει να κανει με τον παραληπτη.. Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Καλημέρα, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ειναι Ελληνικό με ολα τα παρελκόμενα,προερχόμενος απο galaxy s rooted θα ηθελα την γνωμη σας για το browsing στο interrnet,ειναι αξιοπρεπές η θα μου φανει πολύ αργό συγκριτικά με το galaxy s? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 ειναι αξιοπρεπές η θα μου φανει πολύ αργό συγκριτικά με το galaxy s? Γενικα ενα μειον του Ε7 ειναι το browsing για μενα, οσο αφορα το lag οταν κανεις scrolling και zoom in zoom out (κυριως σε πολυ βαρια sites). ΟΜΩΣ, υποστηριζει full flash player, δλδ φορτωνει τα sites κανονικα, ακομα και τα plugins τα οποια αλλα κινητα δεν φορτωνουν. ΟΜΩΣ, περιμενουμε την αναβαθμιση για να φτιαχτει λιγο ο borwser, οπως λενε. Να πω την αληθεια κι εγω Galaxy S εψαχνα να βρω, αλλα το πτυσσομενο πληκτρολογιο, ειναι κατι το οποιο δεν θα αφησω ποτε στην ζωη μου...! Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Θα φανω ασχετος αλλα θα το ρωτησω,υπάρχουν developers ,οπως στο android? Δηλαδή να βελτιώνουν κάποια χαρακτηριστικά στην συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Κάνοντας την συσκευή hack, μπορείς να βάλεις κάποια mods, για βελτίωση της μπαταρίας, αλλαγή του τρόπου ξεκλειδώματος με slide, αλλαγή στην εικόνα εισόδου κλπ. Προσωπικά δεν εχω ασχοληθεί με hack και mods στο Ε7, δεν θέλω άλλη βελτίωση. Γονατίζω με την συσκευή μου πολλούς ανταγωνιστές άλλωστε... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Πως γίνεται hack? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) [symbian^3] Symbian - Hacks & Patches Ρίξε και μια ματιά στα FAQ καθώς πολλές απορίες σου θα λυθούν μέσα από αυτά. Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Hardware FAQ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksoul1 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Για σας Παιδια, Σκεφτομαι να αγορασω ενα Nokia E7. Τι θα πρεπει να προσεξω? καινουργιο η μεταχειρισμενο? και μεχρι ποσα Ευρω πρεπει να δωσω? Αυτη την στιγμη εχω ενα Htc HD2 . Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Σκεφτομαι να αγορασω ενα Nokia E7. Τι θα πρεπει να προσεξω? Εννοείται μεταχειρισμένο, είναι καιρός τώρα για τόσα έξοδα; Πολλά παιδιά από επιδοτήσεις και αντικαταστάσεις παίρνουν τα κινητά και τα πολούν μεταχειρισμένα, αλλά στην ουσία είναι μεσά στο κουτί τους, "ζελατίνα" όπως λέμε. Προσπάθησε να ψάξεις τέτοια περίπτωση... επίσης (με σειρά προτεραιότητας). 1. Να είναι σε καλή κατάσταση η μπαταρία 2. Να έχει ελληνικό πτησσόμενο πληκτρολόγιο 3. Να περιέχει όλα τα παρελκόμενα (καλώδια, ακουστικά κλπ) 4. Απόδειξη αγοράς για εγγύηση 5. Και να ειναι στο κουτί του... τιμή μεταχειρισμένου (μαύρου) αυτήν την στιγμή κυμαίνεται από 230-280 €... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Εννοείται μεταχειρισμένο, είναι καιρός τώρα για τόσα έξοδα; Πολλά παιδιά από επιδοτήσεις και αντικαταστάσεις παίρνουν τα κινητά και τα πολούν μεταχειρισμένα, αλλά στην ουσία είναι μεσά στο κουτί τους, "ζελατίνα" όπως λέμε. Προσπάθησε να ψάξεις τέτοια περίπτωση... επίσης (με σειρά προτεραιότητας). 1. Να είναι σε καλή κατάσταση η μπαταρία 2. Να έχει ελληνικό πτησσόμενο πληκτρολόγιο 3. Να περιέχει όλα τα παρελκόμενα (καλώδια, ακουστικά κλπ) 4. Απόδειξη αγοράς για εγγύηση 5. Και να ειναι στο κουτί του... τιμή μεταχειρισμένου (μαύρου) αυτήν την στιγμή κυμαίνεται από 230-280 €... η απόδειξη δεν χρειάζεται για εγγύηση. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksoul1 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Επισης μου ειπαν οτι χαλαει ο μηχανισμος ευκολα και πως θα πρεπει να το προσεξω?! Ευχαριστω. Edited April 21, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts