Jump to content

tebelis16

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tebelis16

  1. σας ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλα δεν μαρεσει να τις εχω τις επαφες στο τζιμειλ... γι' αυτο αν μπορουσε να μου απαντησει καποιος σ΄αυτο που ζηταω θα του ημουν ευγνομων :)
  2. Τι ειναι η αναβαθμιση over the air? Γιατι να προ5ιμξσω την μπελε? Η αννα δεν ειναι η πιο νεα εκδοση?
  3. Απλα θα αλλαξω συσκευη και γιαυτο το λογο με εμδιαφερει η μεταφορα στη σιμ
  4. σε δυο μερες παιρνω το νοκια μου... τι μου προτεινετε να κανω: A) να το μαθω με την εκδοση symbian που εχει και να το κανω αργοτερα αναβάθμιση ή Β) να κανω αμεσως την αναβαθμιση, ωστε να μη χρειαστει να ξανασυνηθισω σε κατι καινουριο? Μου ειπαν επισης οτι καθε φορα που θα κανω αναβαθμιση θα χανεται η ελληνικη γλωσσα, ισχυει κατι τετοιο?
  5. μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω reset το κινητο? δηλαδη να διαγραφουν τα παντα και να ειναι οπως το αγορασα? και ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερω τις επαφες απο την μνημη του τηλεφωνου στη σιμ? ευχαριστω εκ των προτερων
  6. Γνωριζετε απο που μπορω να αγορασω ενα καινουριο καπακι για το wildfire μου? Δυστυχως πρωτα γρατσουνισα τη συσκευη στο πισω μερος (απο την αρχη ειχα ενα screen protector, παλι καλα) και μετα αγορασα προστατευτικη θηκη...
  7. αν κλεισω τηλεφωνικα εισιτηρια στα οντεον τα λεφτα τα δινω στο ταμειο?
  8. εβγαλα κατα λαθος τον καιρο απο την κυρια οθονη τι κανω για να τον ξανα βαλω? :'(
  9. Γειας σας, μολις το πηρα :D ξερετε πως μπορουμε να ομαδοποιησουμε τις επαφες μας? και αν θελετε πειτε καμια χρησιμη εφαρμογη για να κατεβασω... υπαρχει τιποτα παροιμιο με το εμ εσ εν παραδειγμα? Και στην κυρια οθονη εβαλα κατα λαθος κατι φακελους πως μπορω να τους διαγραψω?
  10. παδια σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το πλαισιο... διαβασα οτι καποιος δεν εβρισκε στο πλαισιο που πηγε για να το αγορασει... δε νομιζω να υπαρξει προβλημα σωστα? αλλιως δεν θα εγραφε οτι δεν ειναι διαθεσιμο?
  11. εχθες το παρηγγειλα αλλα σημερα παρατηρησα οτι δεν διαθεσιμο... αναρωτιεμαι ποτε θα το αποκτησω
  12. οταν μιλαω για χειρισμο , εννοω και για να βαζω προγραμματα , να μαθω ολες τις λειτουργιες του γιατι ειναι κριμα :P
  13. εγω το παρηγγειλα σημερα :D ειναι δυσκολο στο χειρισμο ? ελπιζω να με ικανοποιησει :)
×
×
  • Create New...