ardonhs Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Οκ σας ευχαριστω για τις απαντησεις , γιατι μου φαινοταν παραξενο :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 καλησπέρα Η οθόνη του Ε7 ποσο ανθεκτική ειναι στις γρατζουνιές? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 πολυ, εχει γυαλι γοριλα :p (gorilla glass) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 πολυ, εχει γυαλι γοριλα :p (gorilla glass) ευχαρισρω πολυ για την απάντηση. Αληθεια έχει αλλαξει κανεις το product code? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Μέχρι στιγμής product code στα symbian ^3 χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό δεν μπορούμε να αλλάξουμε.Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να περαστεί firmware άλλου product code.[ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Μέχρι στιγμής product code στα symbian ^3 χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό δεν μπορούμε να αλλάξουμε.Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να περαστεί firmware άλλου product code.[ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3 ευχαριστω και παλυ για την απαντηση, αλλα μηπως μπορεις να μου δωσεις τον αναλυτικο οδηγό γιατι το rapidshare δεν με αφηνει να το κατεβάσω..... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suntzu Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Καλησπέρα. Έχω ενα θεματάκι με το WLAN στο σπίτι. Το κινητό συνεχώς συνδέεται στο ασύρματο δίκτυο παρόλο που του εχω αλλάξει τις ρυθμίσεις για να μην σαρώνει και να μην σινδέεται αυτόματα. Έχω πάει στην Συνδεσιμότητα > WLAN > Απενεργ.σαρ.WLAN Μετά απο λίγο ξανασυνδέεται μόνο του ... πάω και κάνω Αποσύνδεση WLAN αλλά σε μερικά δευτερόλεπτα ξανασυνδέεται ... Ξερει κανείς τι να κάνω ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Καλησπέρα. Έχω ενα θεματάκι με το WLAN στο σπίτι. Το κινητό συνεχώς συνδέεται στο ασύρματο δίκτυο παρόλο που του εχω αλλάξει τις ρυθμίσεις για να μην σαρώνει και να μην σινδέεται αυτόματα. Έχω πάει στην Συνδεσιμότητα > WLAN > Απενεργ.σαρ.WLAN Μετά απο λίγο ξανασυνδέεται μόνο του ... πάω και κάνω Αποσύνδεση WLAN αλλά σε μερικά δευτερόλεπτα ξανασυνδέεται ... Ξερει κανείς τι να κάνω ; Ευχαριστώ Διέγραψε το. Τότε σίγουρα δεν θα συνδέεται. Αλλιώς κανονικά έπρεπε να σου δουλεύει αυτό που έκανες. Αλλά γιατί δεν θέλεις να συνδέεται...!? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suntzu Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Διέγραψε το. Τότε σίγουρα δεν θα συνδέεται. Αλλιώς κανονικά έπρεπε να σου δουλεύει αυτό που έκανες. Αλλά γιατί δεν θέλεις να συνδέεται...!? :wacko: χμμμ .. πως το διαγράφω ; :O Βασικά θέλω να συνδέομαι όποτε το χρειάζομαι για την μπαταρία κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 @suntzu ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Οκ σας ευχαριστω για τις απαντησεις , γιατι μου φαινοταν παραξενο :) ρυθμίσεις -) συνδεσμικότητα -) ρυθμίσεις -) προορισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arpa Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Μάλλον έχεις σετάρει κάποιον λογαριασμο e-mail, mail for exchange ή gmail. Πήγαινε στις ρυθμίσεις αλληλογραφίας και άλλαξε τον συγχρονισμό από πάντα ενεργο σε κατι άλλο πχ τσεκ αν 1ωρα. Αν δεν έχεις εγκαταστήσει μειλ δες αν κάποια αλλη εφαρμογή που τρέχει ζητάει να συνδεθεί πχ VoIP. Τέλος κοίτα στην αρχική οθόνη Επιλογες /Θεση widget εκτος σύνδεσης. Μάλλον είναι το πρωτο που σου γράφω όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suntzu Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Μάλλον έχεις σετάρει κάποιον λογαριασμο e-mail, mail for exchange ή gmail. Πήγαινε στις ρυθμίσεις αλληλογραφίας και άλλαξε τον συγχρονισμό από πάντα ενεργο σε κατι άλλο πχ τσεκ αν 1ωρα. Αν δεν έχεις εγκαταστήσει μειλ δες αν κάποια αλλη εφαρμογή που τρέχει ζητάει να συνδεθεί πχ VoIP. Τέλος κοίτα στην αρχική οθόνη Επιλογες /Θεση widget εκτος σύνδεσης. Μάλλον είναι το πρωτο που σου γράφω όμως. :up: Έχεις δίκιο ήταν το e-mail. Άλλαξα το 'Ημέρες ανάκτησης' σε 'καμία' και δεν ξανασυνδέθηκε μόνο του. Προφανώς η ίδια λογική ακολουθεί και όλες τισ άλλες εφαρμογές που 'ζητάνε' δίκτυο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikis2002 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αγόρασα και εγώ το περιβόητο κινητό... Πολύ ευχαρηστημένος... ΑΛΛΛΛΛΑΑ δεν αντέχω άλλο τα ατελείωτα reset του.. θα μου κάνει και 15 reset σε μια μέρα... Πραγματικά είναι απίστευτα σπαστικό.. Έχω την έκδοση 014,002,18,01 είναι η τελευταία ε? Α και δεν έχω περάσει εφαρμογές και τέτοια... μονο τον οπερα... από την 1η μέρα που το αγόρασα reset συνέχεια :( By the way είναι γερμανικό... (απο ελληνικό μαγαζί..) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Αγόρασα και εγώ το περιβόητο κινητό... Πολύ ευχαρηστημένος... ΑΛΛΛΛΛΑΑ δεν αντέχω άλλο τα ατελείωτα reset του.. θα μου κάνει και 15 reset σε μια μέρα... Πραγματικά είναι απίστευτα σπαστικό.. Έχω την έκδοση 014,002,18,01 είναι η τελευταία ε? Α και δεν έχω περάσει εφαρμογές και τέτοια... μονο τον οπερα... από την 1η μέρα που το αγόρασα reset συνέχεια :( By the way είναι γερμανικό... (απο ελληνικό μαγαζί..) Και εμένα είναι Γερμανικό και δεν έχω κανένα πρόβλημα με resets (και το έχω φορτώσει προγράμματα). Μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 ΑΛΛΛΛΛΑΑ δεν αντέχω άλλο τα ατελείωτα reset του.. θα μου κάνει και 15 reset σε μια μέρα... Πραγματικά είναι απίστευτα σπαστικό.. Έχω την έκδοση 014,002,18,01 είναι η τελευταία ε? hard format και αν δεν στρώσει, πας στο μαγαζί για DOA Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 ... ΑΛΛΛΛΛΑΑ δεν αντέχω άλλο τα ατελείωτα reset του.. θα μου κάνει και 15 reset σε μια μέρα... Mήπως του πέρασες καμία εφαρμογή που δεν έπρεπε ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikis2002 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Μονο τον opera και το Mcleaner.. Αν κάνω hardformat θα τα χάσω όλα και άντε μετά να τα ξανά βάλω :( Να πάω σε nokia shop? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Kαι Nokia Shop να το πας, εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα back up .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Αγόρασα και εγώ το περιβόητο κινητό... Πολύ ευχαρηστημένος... ΑΛΛΛΛΛΑΑ δεν αντέχω άλλο τα ατελείωτα reset του.. θα μου κάνει και 15 reset σε μια μέρα... Πραγματικά είναι απίστευτα σπαστικό.. Έχω την έκδοση 014,002,18,01 είναι η τελευταία ε? Α και δεν έχω περάσει εφαρμογές και τέτοια... μονο τον οπερα... από την 1η μέρα που το αγόρασα reset συνέχεια :( By the way είναι γερμανικό... (απο ελληνικό μαγαζί..) Φιλε περιεργο...δεν εχει αναφερθει τετοιο προβλημα.Ποσο το αγορασες το κινητο; Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arpa Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Το MCleaner που το βρήκες ; Μάλλον αυτό σου δημιουργεί το προβλημα. Σε μια γρηγορη αναζήτηση είδα οτι ειναι Symbian 3rd και οχι για Symbian^3. Και δεν θα μπορούσε να ειναι για το τελευταίο μια εφαρμογή του 2008. Κι εγώ στο δικό μου ειχα παλιοτερα προβλήματα, αλλα είχα εγκαταστήσει και εφαρμογές για Symbian 3rd , παρόλο την προειδοποίηση που εβγαζε οτι δεν ειναι συμβατη με το τηλέφωνο. Κανε ενα Hard reset και πήγαινε μετά απο το μενου και κανε διαγραφή όλων των στοιχείων απο το τηλέφωνο, αφου έχεις παρει ανκιτιγρκαφο φωτο , επαφες κτλ. και κοιτα να εγκαθιστάς εφαρμογές κατα προτιμηση απο OVI store συμβατες με το τηλέφωνο σου και οχι οτι βρίσκεις σε διάφορα σαιτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Ένα όμορφο review μπορείτε να διαβάσετε εδώ Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Φίλοι μου και ομοιοπαθείς! Εχθές το βράδυ ξενύχτισα διαβάζοντας τα σχόλια σας για το τηλέφωνο. Και αποφάσισα λοιπόν να το πάρω. Έτσι σήμερα, ψάχτηκα στο Ηράκλειο. Επικοινώνησα με όλα τα καταστήματα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ. Θα μπορούσα να αγοράσω το Ν8 αλλά επειδή από τον Αύγουστο θα ασχοληθώ επαγγελματικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο θα με βόλευε το qwerty πληκ/γιο! Συγχύστηκα πολύ, πάρα πολύ. Το βρήκα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο είχα αγοράσει και παλιότερα κάποια πράγματα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι δεν έχει τυπωμένους πάνω του ελληνικούς χαρακτήρες και ότι το πληκτρολόγιο είναι qwertz και όχι qwerty. Είναι φυσικά παρεισαγωγής, αλλά αυτό το γνώριζα πριν επικοινωνήσω μαζί τους. Τελικά, έκανα πίσω και δεν το παρήγγειλα. Στο Ηράκλειο δεν το βρίσκω πουθενά σήμερα και εγώ αύριο πετάω για Αθήνα. Δράττομαι λοιπόν, της ευκαιρίας και ρωτώ εσάς τους Αθηναίους. ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ; Σκέφτηκα να το πάρω από τον Γερμανό στο Ελ.Βενιζέλος. Κατά 90% θα το έχει. Μήπως το βρω στην Αθήνα κάπου πιο φθηνό και φυσικά όχι παρεισαγωγής; Θα περιμένω τα φώτα σας μιας και δεν γνωρίζω την τοπική αγορά πως πάει εκεί! Ευχαριστώ, Πέτρος Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Δεν βλεπω να βγαινει σε πρασινο , αδικα το περιμενω μου φαινετε !!:O Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Τελικά το βρήκα σε ένα κατάστημα.... Εντελώς τυχαία, πήγα να εξοφλήσω το λογαριασμό μου και μου ήρθε να κάνω την ερώτηση και μου είπε ότι το παρέλαβαν σήμερα.. έτσι το απέκτησα... παρα λίγο βέβαια να το πληρώσω 420€ αλλα επειδη θα τα έβαζε ο υπάλληλος απο την τσέπη του του είπα ότι είναι πολύ φθηνό. ότι το είχα δει στο σιτε της βοντα 590+ και όταν το έλεγξε ξανα μου είπε ότι έχω δίκιο... Τελικά 599€ και ετοιμάζομαι να το ανοίξω σε λίγα λεπτά... Να δούμε τι αξίζει και αν.... Να σημειώσω ότι είχα το HD7. Φίλοι μου και ομοιοπαθείς! Εχθές το βράδυ ξενύχτισα διαβάζοντας τα σχόλια σας για το τηλέφωνο. Και αποφάσισα λοιπόν να το πάρω. Έτσι σήμερα, ψάχτηκα στο Ηράκλειο. Επικοινώνησα με όλα τα καταστήματα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ. Θα μπορούσα να αγοράσω το Ν8 αλλά επειδή από τον Αύγουστο θα ασχοληθώ επαγγελματικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο θα με βόλευε το qwerty πληκ/γιο! Συγχύστηκα πολύ, πάρα πολύ. Το βρήκα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο είχα αγοράσει και παλιότερα κάποια πράγματα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι δεν έχει τυπωμένους πάνω του ελληνικούς χαρακτήρες και ότι το πληκτρολόγιο είναι qwertz και όχι qwerty. Είναι φυσικά παρεισαγωγής, αλλά αυτό το γνώριζα πριν επικοινωνήσω μαζί τους. Τελικά, έκανα πίσω και δεν το παρήγγειλα. Στο Ηράκλειο δεν το βρίσκω πουθενά σήμερα και εγώ αύριο πετάω για Αθήνα. Δράττομαι λοιπόν, της ευκαιρίας και ρωτώ εσάς τους Αθηναίους. ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ; Σκέφτηκα να το πάρω από τον Γερμανό στο Ελ.Βενιζέλος. Κατά 90% θα το έχει. Μήπως το βρω στην Αθήνα κάπου πιο φθηνό και φυσικά όχι παρεισαγωγής; Θα περιμένω τα φώτα σας μιας και δεν γνωρίζω την τοπική αγορά πως πάει εκεί! Ευχαριστώ, Πέτρος Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts