ardonhs Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Πολυ καλα τα review σας ! :) Ευτυχως απο οτι ειπε ο maddoctor μπορει να αποθηκευσεις αριθμο , γιατι μου φανηκε 'καπως' οταν διαβασα, πιο πανω, οτι δεν γινετε. Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Emmagoni Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ευχαρτιστώ πολύ maddoctor! Ήταν μια λύση που δεν την ειχα σκεφτεί καθόλου όντας συνηθισμένος (και αρκετά απ'οτι φαινεται) στις συσκευές με πλήκτρα. Να 'σαι Καλά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Στο skroutz δεν μπορω απο καπου να δω εαν η συσκευη θα ειναι παραεισαγωγης, η ελληνικης ? Για να ξερω , μην το παραγγειλω και μου ερθει με αγγλικο πληκρολογιο.. Εαν ειναι ευκολο ας μου πει καποιος μερικα 'σιγουρα' καταστηματα εαν ξερει η ας μου στειλει πμ Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arpa Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εχω προβλημα με τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο δίσκο Ε του κινητού, μέσα από το προγραμμα προβολής φωτογραφιών της Νοκια. Δεν βλέπω καμιά φωτογραφία ανοιγωντάς το, ούτε καν αυτές που τραβάω με την κάμερα του κινητού. Ενω οταν χρησιμοποιώ καποιο αλλο προγραμμα διαχειρησης αρχείων τα αρχεία υπάρχουν μέσα στον φάκελο εικόνες. Βέβαια όταν έκανα μεταφορά τις εικόνες από το παλιοτερο Ε71 στο εσβησα κάποιους υποφακέλους μέσα στις "Εικόνες" που περιείχαν μικρογραφίες _PAlbTN. Οι οποίοι νομίζω ξαναδημιουργούνται όταν βλέπεις τις εικόνες μέσα από το κινητό. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό , όπως και πώς να το αντιμετωπίσω. Καμια ιδέα ; Αντιμετώπισα το παραπάνω προβλημα απεγκαθιστώντας διάφορες εφαρμογές με υποψία πως το Nokia Battery Monitor 1.3 ευθύνονταν για αυτήν την δυσλειτουργία. Να απισημάνω οτι εσβησα και το υποφάκελο Ε71\ που βρισκόταν μέσα στον φάκελο φωτογραφίες στην μνημη μαζικής αποθήκευσης του Ε7. Τωρα όμως ενω εμφανιζει τις φωτογραφίες που υπάρχουν μέσα στον δίσκο Ε:\ εμφανίζει και 3000 και πλέον εικονίδια με "κομμένη εκόνα" τα οποία αφορουν μικρογραφίες απο τις εικόνες που έσβησα. Οταν πάω να τα ξανασβήσω μου βγάζει "Σφάλμα Συστήματος". Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να βρίσκονται οι υποφάκελοι με τις μικρογραφίες στο symbian για να τα σβήσω μήπως διορθωθεί το πρόβλημα, το οποίο παραμένει ακομα και αφου εκατέστησα απο πάνω το τελευταίο firmware ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 καλυτερα αν ειναι εληνικης αντιπροσωπειας και ελληνικο product key οχι απλα ελληνικο μενου... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs_gorjos Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Στο skroutz δεν μπορω απο καπου να δω εαν η συσκευη θα ειναι παραεισαγωγης, η ελληνικης ? Για να ξερω , μην το παραγγειλω και μου ερθει με αγγλικο πληκρολογιο.. Εαν ειναι ευκολο ας μου πει καποιος μερικα 'σιγουρα' καταστηματα εαν ξερει η ας μου στειλει πμ Μπορείς πολύ απλά να κάνεις μία επικοινωνία με το κατάστημα και να τους ρωτήσεις. "Σας είδα στο skroutz, πολύ καλή η τιμή σας, έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο και εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας?" Απλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Επιδη το Ε7 ειναι 'ισιο' απο την πισω πλευρα , μηπως αφηνει γραντζουνιες στην καμερα ? Και επισης , οταν το κινητο ειναι ξεκλειδωμενο στην αρχικη οθονη , αν κρατησεις κατω το πλαινο κουμπακι του κλειδωματος 2-3 δευτερολεπτα , αναβει το φλας ?? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Επιδη το Ε7 ειναι 'ισιο' απο την πισω πλευρα , μηπως αφηνει γραντζουνιες στην καμερα ? Εμένα πάντως τόσες μέρες που το έχω δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Και έχει αρκετή χρήση και όχι και πολύ ευγενική μεταχείριση.... ;) Και επισης , οταν το κινητο ειναι ξεκλειδωμενο στην αρχικη οθονη , αν κρατησεις κατω το πλαινο κουμπακι του κλειδωματος 2-3 δευτερολεπτα , αναβει το φλας ?? Πράγματι το κάνει, και με την ίδια διαδικασία κλείνει κιόλας. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Ορίστε και ένα βιντεάκι τραβηγμένο πριν από λίγο με το Nokia E7 από την σημερινή συγκέντρωση των αγανακτισμένων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Καλα τραβαει !! Αντε ποτε επιτελους θα βγει σε πρασινο χρωμα... :mad: Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekblogger Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Καλησπέρα φίλοι και από μένα ένα μικρό review των δυνατοτήτων του Ε7 στο blog μου. Ελπίζω να μη σας φανεί ιδιαίτερα βαρετό :O http://stirixis.blogspot.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) Καλησπέρα φίλοι και από μένα ένα μικρό review των δυνατοτήτων του Ε7 στο blog μου. Ελπίζω να μη σας φανεί ιδιαίτερα βαρετό :O http://stirixis.blogspot.com/ Εγω προσωπικα περιμενω πως και πως για review ! :lol: Ωραιο το review σου φιλε μου και τα βιντεο σου καταπληκτικα !! :) Edited June 8, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Hχογραφηση κλησεων θα μπορει να κανει οπως το ε90 η μπα?????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 τι εννοεις? μπορεις να ηχογραφεις την κληση.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 τι εννοεις? μπορεις να ηχογραφεις την κληση.... να ηχογραφουνται αυτοματα οι κλησεις μου παιζει μεγαλη σημασια για μενα ..... πηρα το galaxy s 2 αλλα απο ολα τα προγραματα που δοκιμασα δεν δουλευει κανενα!!!!!!!!!! μαλλον θα το δωσο πισω να παρω το νοκια..... το σκευτομαι :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suntzu Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 καλυτερα αν ειναι εληνικης αντιπροσωπειας και ελληνικο product key οχι απλα ελληνικο μενου... Αν εχεις την καλοσύνη, πως αναγνωρίζουμε το Ελληνικό product key ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Αν εχεις την καλοσύνη, πως αναγνωρίζουμε το Ελληνικό product key ; To γραφει στην πρωτη σελιδα του thread: Ελληνικό Product Code: 059D2W3 (blue) / 059D0R5 (dark_grey) / 059D265 (green) / 059D2W4 (orange) / 059D0R4 (silver_white) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suntzu Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 To γραφει στην πρωτη σελιδα του thread: Ελληνικό Product Code: 059D2W3 (blue) / 059D0R5 (dark_grey) / 059D265 (green) / 059D2W4 (orange) / 059D0R4 (silver_white) oops συγγνώμη ... διαβάζοντας και τις 27 σελίδες εχθές ξέχασα τι είχα δει στην πρώτη .... Λοιπόν, βρήκα το κινητό απο εισαγωγή από Γερμανία που καλύπτεται λέει από το ελληνικό service ... πρακτικά τι σημαίνει αυτό ; Έχει να κάνει μόνο με το μενού ή το qwerty ή θα έχω και άλλα θέματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Αυτό που ισχύει σε ανάλογες περιπτώσεις είναι ότι ισχύει η εγγύηση για το hardware.Περί παράλληλων εισαγωγών Πρακτικά δεν σημαίνει ότι θα συναντήσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα,ειδικά αν έχει περασμένα τα Ελληνικά.Πρέπει όμως να έχεις υπόψιν σου ότι επειδή η συγκεκριμένη συσκευή έχει εξωτερικό πληκτρολόγιο δεν θα υπάρχουν τυπωμένοι Ελληνικοί χαρακτήρες πάνω σε αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikis2002 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ετοιμάζομαι και εγώ να αγοράσω το Ε7 και να αφήσω το 6710 Navigator που ήμουν πολύ ευχαρηστημένος και να αναγκαστώ να μπω στις οθόνες αφής που δεν συμπαθώ και τόσο αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση... ή θα μείνω για πάντα με το 6710 ή αναγκαστικά θα πάρω το Ε7 που είναι και querty έστω. Φυσικά θα φρικάρω που δεν θα μπορώ να καλώ τηλέφωνα ενώ οδηγάω.. να στέλνω μηνύματα.. να κάνω πλοήγηση..! Αμφιβάλω δε αν είναι τόσο πολύ ανθεκτικό στην χρήση όπως ήταν το 6710...! Το κέρδος μου σίγουρα θα είναι στο θέμα internet που με το 6710 παιδεύομαι κυριολεκτικά χωρίς querty και χωρίς μεγάλη οθόνη φαντάζεστε πίκρα. Και αναγκάζομαι συχνά να μπω internet από το κινητό λογω δουλειάς όταν είμαι στον δρόμο.. σε αυτόν τον τομαία θα ευχαρηστήσει πολύ!! Μια βασική ερώτηση... έχει γύρως τα 600ευρω... εγώ το βρήκα στο skroutz σε e-shops γύρως τα 400ευρω. Τους πήρα τηλ και μου λένε ότι είναι από Γερμανία... εννοείται καινούργιο.. η εγγύηση ισχύει κανονικά???? Έχω κανένα άλλο πρόβλημα ή να το πάρω με κλειστά μάτια το γερμανικό? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 δεν θα χει ελληνικα στο πληκτρολογιο... και θα κανεις αναβαθμισεις μονο ΟΤΑ, ποτε απο υπολογιστη :) ολα τα αλλα κανονικα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 θελω παρα πολυ να με φανταστω με το Νοκια Ε7 στην τσεπη της βερμουδας/τζην βερμουδας ενω κανω ποδηλατο αλλα νομιζω κατι τετοιο ειναι αδυνατο.. για πειτε μας εσεις οι κατοχοι, πως ειναι η αισθηση στην τσεπη. σε κανονικη / στενή τσεπη Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikis2002 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Α δεν θα έχει τυπωμένα στα πλήκτρα ελληνικά γράμματα ε? :( :( Δεν είναι και τραγικό βέβαια... Γιατί αναβαθμίσεις όμως μόνο μέσω τηλεφώνου και όχι μέσω υπολογιστή?? Η εγγύηση θα ισχύει κανονικά αν πάθει τίποτα το τηλέφωνο? Και θα ισχύει κανονικά για 2 χρόνια? thePRODIGY Και εγώ σκέφτομαι τέτοια πράγματα... πως θα το βάζω στο τζιν και θα ανεβαίνω στο street μου?? Θα ζήσει?? Τις πτώσεις τις αντέχει?? :P :P Το 6710 εντάξη δεν μου έχει πέσει από την μηχανή αλλά ένα N78 που είχα είχε πέσει άπειρες φορές και με χιλιόμετρα... είχε σφηνώσει στο ψαλίδι του r6 και νόμιζα ότι το είχα χάσει και το βρήκα μια βδομάδα μετά και άντεξε και βροχή και τα πάντα.. μου είχε πέσει σε λάσπη σε βουνό που έκανα enduro.. Τέλοσπάντων εύχομαι να είναι όσο γίνετε πιο ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση γιατί δεν πρόκειται να γινω κυρία και μπορώ να έχω ένα τέτοιο τηλέφωνο.. μήπως να έχω και τσαντάκι για το κινητό?? :P :P Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Γιατί αναβαθμίσεις όμως μόνο μέσω τηλεφώνου και όχι μέσω υπολογιστή?? Γιατί το ποιο πιθανόν είναι ότι αν γίνει αναβάθμιση μέσω υπολογιστή είναι να χαθούν τα Ελληνικά. Αυτό συμβαίνει γιατί η εφαρμογή αναβάθμισης της Nokia βλέπει την συσκευή μας σύμφωνα με το product code και όχι με το firmware που φοράει. Αν όλες οι αναβαθμίσεις γίνονται μέσω wi-fi ή με χρήση πακέτου data, δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η ελληνική γλώσσα. Η εγγύηση θα ισχύει κανονικά αν πάθει τίποτα το τηλέφωνο? Και θα ισχύει κανονικά για 2 χρόνια? Εγγύηση υπάρχει για το hardware. Περί παράλληλων εισαγωγών Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Α δεν θα έχει τυπωμένα στα πλήκτρα ελληνικά γράμματα ε? :( :( Δεν είναι και τραγικό βέβαια... Για εμενα αυτο ειναι το προβλημα φιλε μου :( Ας περασει λιγο ακομα ο καιρος , να κατεβει κι αλλο η τιμη του , να βγει και σε αλλα χρωματα και μετα το πηρα ! :D Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts