Jump to content

[Επίσημο] Nokia C7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα γνωστα μαγαζακια υπαρχει πλεον η 12.004 με ελληνικα για το c7 (δεν υπαρχει στο navifirm). Unbrand εννοειται.
6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!

Και εγώ στην αρχή είχα ψιλοαπογοητευτεί από την μπαταρία, αλλά επειδή έτρωγε κ άλλα κολλήματα το επέστρεψα στο κατάστημα που το αγόρασα και καθώς ήταν εντός 7 ημερών από την ημέρα αγοράς μου έκαναν αντικατάσταση. Η μπαταρία στη νέα συσκευή κρατάει 3 ημέρες γεμάτες...

Τελικα πηγε doa γιατι εκτος απο την μπαταρια αρχισε να μην διαβαζει και την sim:wacko:

Αυριο παραλαμβανω το καινουργιο και ελπιζω να πανε ολα καλα.

Αν και το δευτερο εχει προβλημα, το 7ημερα για doa ξεκιναει απο την μερα που παραλαμβανω το 2ο?

Ναι, δες εδώ. Μόλις το εγκαταστήσεις, κάνεις επανεκκίνηση.

Ευχαριστώ, πρώτα κανω install το swype Και μετα το Sisx..

Υπάρχει κανένα «κόλπο» να κάνει το κινητό επανεκκίνηση; με κανενα widget ή με κανενα κουμπι;

Διάβασα για 8 δευτερόλεπτα το κόκκινο κουμπί αλλά δεν δουλέυει

Samsung S21 Ultra

Τελικα πηγε doa γιατι εκτος απο την μπαταρια αρχισε να μην διαβαζει και την sim:wacko:

Αυριο παραλαμβανω το καινουργιο και ελπιζω να πανε ολα καλα.

Αν και το δευτερο εχει προβλημα, το 7ημερα για doa ξεκιναει απο την μερα που παραλαμβανω το 2ο?

Νομίζω πως ναι... Αυτό τουλάχιστον μου είχε πει η cosmote όταν είχα κάνει αντικατάσταση και εγώ την 1η συσκευή.

Ξαφνικά μου εμφανίζει επάνω δεξιά, προώθηση κλήσεων αλλα δέχομαι κανονικά κλήσεις!

EDIT: τελικά ήταν οι ομιλία βίντεο (μετά απο βιντεοκλήση το έβγαλε μονο του... ) το απενεργοποιησα... για να δουμε...

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

υπάρχει πιθανότητα να έχει κολλήσει το ποσοστό της μπαταρίας; από πρωί έκανα αρκετά πράματα και είναι ακόμα στο 100%
Samsung S21 Ultra

υπάρχει πιθανότητα να έχει κολλήσει το ποσοστό της μπαταρίας; από πρωί έκανα αρκετά πράματα και είναι ακόμα στο 100%

Βαλε το Nokia Battery Monitor και θα δειχνει κανονικα το ποσοστο και ποση διαρκεια απομενει στο κινητο σου.

Παντως παιδια και μενα το κινητο διαρκουσε 1-2 μερες το πολυ.Εκανα αυτο που ειχε αναφερει καποιος,εβαλα αλλο φορτιστη απο αλλο nokia και για πρωτη φορα κρατησε το κινητο 3,5 μερες.Με κανονικη χρηση και τις δυο φορες.Ο φορτιστης του κινητου μου το φορτιζε σε 1 ώρα και 40 λεπτα,βαζω καπακι τον αλλο φορτιστη και φορτιζει σε 3 ώρες και 10 λεπτά.

Και για πρωτη φορα το Battery Monitor μου εβγαζε οτι απομενει 5 μέρες και 22 ώρες!!!! Και κρατησε 3,5 μερες.

Φορτιστης κινητου μας: Output DC 5V/800 mA

Φορτιστης που χρησιμοποιησα: Output DC 5V/350 mA

Edited by pank

Οι καινουργιοι ειναι κατα 99% ταχυφορτιστες ωστε να μειωσουν την ωρα που ουσιαστικα ειναι "Αχρηστο" για το χρηστη...

γιαυτο βλεπεις να δινει μεγαλυτερο ρευμα σε σχεση με αυτον που εβαλες μετα...

βεβαια πιο αργη φορτιση σημαινει συνηθως και περισσοτερο ποιοτικη φορτιση μιας και η μπαταρια δεν εχει αποτομες μεταβολες γιαυτο και μεγαλωνεις την αποδοση της (οχι απιστευτα τρελα πραγματα αλλα εχει διαφορα) και την ποιοτικη ζωη της (για ποσο καιρο θα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο αποδοσης)...

γιατί κολλάν τα widget? Μετά από επανεκκίνηση δεν βγάζει πληροφορίες και όλο ανανέωση κάνει.
Samsung S21 Ultra

ρε παιδια πολλες φορες προσπαθω να αλλαξω θεμα στο c7 και κολλαει..το παρουσιζει και σε σας??

ρε παιδια πολλες φορες προσπαθω να αλλαξω θεμα στο c7 και κολλαει..το παρουσιζει και σε σας??

Με τα θεματα παντα υπηρχε ενα...θεμα ακομη και απο ovi...στο 5800 καποιο που ειχα βαλει,μου εκοβε την δυνατοτητα να γραψω...μυνηματα.

Ναι, υπάρχει μεγάλο ποσοστό συμβατότητας. Προσωπικά, όσες εφαρμογές 5th edition δοκίμασα, μου δούλεψαν όλες.

τελικα οι εφαρμογες symbian 5th τρεχουν στο c7? γιατι S^3 ειναι πολυ λιγες και ουτε προκειται

να βγουν πλεον...

H πλειοψηφία τρέχει κανονικά σε S^3..

Και διαρκώς βγαίνουν και θα βγαίνουν νέες εφαρμογές..

Καλησπερα! Μολις αγορασα ενα C7 απο τα Saturn αλλα εχω την εξης απορια. Παρόλο που στην συσκευασια υπηρχε η ενδεικτική λευκη ταινια ''nokia sealed'' το prodact code του κινητου (059F1J7) με προβληματιζει σχετικα με το αν ειναι παραεισαγωγη. Μπορειτε να βοηθησετε!;

Καλησπερα! Μολις αγορασα ενα C7 απο τα Saturn αλλα εχω την εξης απορια. Παρόλο που στην συσκευασια υπηρχε η ενδεικτική λευκη ταινια ''nokia sealed'' το prodact code του κινητου (059F1J7) με προβληματιζει σχετικα με το αν ειναι παραεισαγωγη. Μπορειτε να βοηθησετε!;

Αφού αναφέρεται στην 1η σελίδα του παρόντος το Product code ως ελληνικό,δεν το είδες πριν ρωτήσεις?

Ελληνικό είναι μην ανησυχείς. :) Καλορίζικο !

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αφού αναφέρεται στην 1η σελίδα του παρόντος το Product code ως ελληνικό,δεν το είδες πριν ρωτήσεις?

:mad:

Συμβουλευτηκα αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3349364#post3349364 γι'αυτο μπερδευτηκα...

Ελληνικό είναι μην ανησυχείς. :) Καλορίζικο !

:)

Σε ευχαριστω πολυ!

:mad:

Συμβουλευτηκα αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3349364#post3349364 γι'αυτο μπερδευτηκα...

Διορθώθηκαν και στο link που έδωσες αλλά γενικά να ξέρεις ότι τα product codes αναφέρονται και στο πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Διορθώθηκαν και στο link που έδωσες αλλά γενικά να ξέρεις ότι τα product codes αναφέρονται και στο πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος.

Eυχαριστω κ παλι. Συγχαρητήρια για την δουλεια που κάνετε!

Γεια σας παιδιά μόλις το πήρα.... είναι με ολλανδικό product code 059D328 έκανα update OTA μέσο WIFI και έβαλα την 013.016 έκδοση λογισμικού χωρίς να χάσω τα ελληνικά χάρη στην προτροπή του forum α...και το πήρα 310€ δηλ 100 και πλέον € φθηνότερα επειδή δεν πλήρωσα νταβατζιλίκι στην εδώ εισαγωγική. Αυτά συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά σας στην ενημέρωση...

Ακόμα να έρθει η αναβάθμιση για τα ελληνικά τηλέφωνα....

Λέτε να μην έρθει ποτέ; :p

Samsung S21 Ultra

Πως γινεται να βγαλω την κάρτα SIM; Δεν μπορώ να την πίασω καν! Ελεος δηλαδη!

Την πιέζεις προς τα μέσα με την άκρη του δακτύλου σου, στη συνέχεια βγαίνει μόνη της μέχρι ένα σημείο οπότε πλέον μπορείς να την τραβήξεις προς τα έξω.