Jump to content

[Επίσημο] Nokia C7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να κλεινουν οι πολλαπλες εφαρμογες ολες μαζι?????

πατάς παρατεταμένα επάνω σε μια και μετα επιλεγεις κλεισιμο ολων

Samsung S21 Ultra

το δικό μου c7 εδώ και καιρό είχε αρχίσει αραιά και που να κάνει μόνο του επανεκινήσεις,αργότερα απλά έκλεινε και δεν άναβε αν δεν του έβγαζα την μπαταρία,μετά ήθελε να μένει χωρίς μπαταρία για αρκετή ώρα για να ξαναανοίξει,ενώ πολλές φορές όταν επανερχόταν είχε χάσει και ημερομηνία ώρα κλπ.Τώρα μου φαίνεται ότι τα έπαιξε εντελώς αφού δεν ανοίγει με τίποτα μετά από αρκετές ώρες που έχει παραμείνει κλειστό χωρίς την μπαταρία του.καμιά ιδέα για να το επαναφέρω???μερικές μαλάξεις,ηλεκτροσόκ,πέταμα.... τι να του κάνω που δεν αντέχω να περάσω την εμπειρία του nokia care?

A ρε νοκια!!! Ας είναι καλά οι ovi maps αλλιώς android κι αγιος ο θεός!!

Edited by airdread

τι να του κάνω που δεν αντέχω να περάσω την εμπειρία του nokia care?

Εφόσον δεν ανάβει, υπομονή και το δίνεις για service.

Την Παρασκευη το κουμπι του μενου γεια σου.Δεν ανταποκρινοταν με τιποτε.Το εκλεισα εβγαλα μπαταρια το αφησα καμμια ωρα ετσι αλλα τσου.Σημερα το πηγα σε Νοκια care και παει διακοπες απο αυριο και για κανα 15μερο.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι κουραστηκα ρε παιδια ειλικρινα.Πολλα προβληματα με την συσκευη πολλα κοληματα με το λειτουργικο και γενικως πολυ πολυ απογοητευμενος.Καταφευγω λοιπον στο παλαιο μου Ν80 μεχρι νεωτερας Edited by Navar
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Την Παρασκευη το κουμπι του μενου γεια σου.Δεν ανταποκρινοταν με τιποτε.Το εκλεισα εβγαλα μπαταρια το αφησα καμμια ωρα ετσι αλλα τσου.Σημερα το πηγα σε Νοκια care και παει διακοπες απο αυριο και για κανα 15μερο.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι κουραστηκα ρε παιδια ειλικρινα.Πολλα προβληματα με την συσκευη πολλα κοληματα με το λειτουργικο και γενικως πολυ πολυ απογοητευμενος.Καταφευγω λοιπον στο παλαιο μου Ν80 μεχρι νεωτερας

εγω δεν εχω αποδειξη...περναει με το ΙΜΕΙ?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

εγω δεν εχω αποδειξη...περναει με το ΙΜΕΙ?

Καλημέρα.

Ναι περνάει κανονικά με το ΙΜΕΙ. Εγώ όσες συσκευές έχω πάει για επισκευή πάντα μέσω ΙΜΕΙ έβλεπαν αν ισχύει ή όχι η εγγύηση. Δεν είχα πάει ποτέ με απόδειξη.

Εξάλλου το C7 δεν έχει ούτε χρόνο που κυκλοφόρησε.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αληθεύει πως με το Symbian Anna (P.R 2.0) Θα ενεργοποιηθεί το NFC Chip που υπάρχει (?) στο C7 ? :X

τι ειναι το NFC Chip?

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι ειναι το NFC Chip?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KhwXuKOXMNI&feature=player_embedded]YouTube - Qt at MWC11 - Digia NFC ShopWizer demo[/ame]

Samsung S21 Ultra

Παιδιά καλησπέρα,έχω μια ερώτηση όσον αφορά την εγκατάσταση εφαρμογών και παιχνιδιών στο συγκεκριμένο κινητό.Έχω βάλει 8GB κάρτα μέσα και δημιούργησα ένα φάκελο Applications μέσα στην κάρτα, όπου έβαλα και αρκετές εφαρμογές και παιχνίδια.Όταν πάω να τα εγκαταστήσω,τα περισσότερα αν όχι όλα, μου τα εγκαθιστά στο μενού-στις εφαρμογές δηλ.Menu-Εφαρμογές και εδώ είμαστε,ενώ θα ήθελα τα παιχνίδια να μου τα εγκαθιστά στα Παιχνίδια δηλ.Menu-Εφαρμογές-Παιχνίδια.Έχω δοκιμάσει και μέσω του Ovi-Suite,μα δεν υπάρχει καμία,τέτοια λειτουργία,έτσι ώστε να καθορίζεις που να τα αποθηκεύσει και ανοίγω τις εφαρμογές και γίνεται ένας χαμός μέσα.Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος;

Η άλλη ερώτησή μου είναι η εξής,(θα κουράσω λίγο):

Ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια ενώ είναι για Symbian^3 δεν μου τα εγκαθιστά,αναφέροντας πως έχει λήξει το πιστοποιητικό ή διάφορα άλλα,μήπως επειδή ορισμένα αναφέρουν πως είναι unsigned,δηλ. μη υπογεγραμμένα,πρέπει να περάσω τίποτα στο κινήτο για να τα δέχεται όλα?

Ευχαριστώ και σόρυ για την ταλαιπωρία.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:)

Για την εγκατάσταση προγραμμάτων είναι όπως το αναφέρεις(με εξαίρεση κάποιες εφαρμογές που δημιουργούν δικό τους φάκελο).Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι να μεταφέρεις τα εικονίδια που δημιουργούνται μετά την εγκατάσταση είτε σε κάποιον από τους υπάρχοντες φακέλους είτε σε κάποιον που θα δημιουργήσεις εσύ.

Για το δεύτερο ερώτημα σου ρίξε μια ματιά εδώ Οδηγοί-Symbian-Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed/Αδυναμία εγκατάστασης αρχείων sis/sisx

Για ότι άλλο χρειαστείς εδώ ήμαστε.

Καλή παραμονή και καλή συνέχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Σ΄ευχαριστώ,με την πρώτη ευκαιρία θα επεξεργαστώ αυτά που λες,αλλα πες μου λίγο,πως πιάνεις το εικονίδιο και το μεταφέρεις σε φάκελο,νομίζω δεν γίνεται πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο πάνω του,υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Σ'ευχαριστώ πολύ.

Σ΄ευχαριστώ,με την πρώτη ευκαιρία θα επεξεργαστώ αυτά που λες,αλλα πες μου λίγο,πως πιάνεις το εικονίδιο και το μεταφέρεις σε φάκελο,νομίζω δεν γίνεται πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο πάνω του,υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Σ'ευχαριστώ πολύ.

http://www.allaboutsymbian.com/features/item/How_to_customise_the_main_menu_on_the_Nokia_5800_XpressMusic_including_folders_and_sub-folders.php

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

καλημερα παιδια..δυο ερωτησουλες στα γρηγορα..το c7 δεν παιζει αρχεια mpg?? εστειλα δυο μεσω bt αλλα τζιφος..:(:(..

Υπαρχει τροπος να μπορεσω να τα δω??

Δευτερη και σημαντικοτερη..πως γινεται απο το μενου φωτογραφιες οπου αποθηκευονται φωτο και βιντεο να κανω αποκοπη και οχι αντιγραφη καποιων βιντεο και να τα μεταφερω σε ενα αλλο φακελο που θα δημιουργησω??

Ευχαριστω πολυ και ελπιζω αν καποιος ξερει να απαντησει..

Ο συγκεκριμένος τύπος αρχείου αν δεν κάνω λάθος,πρέπει να είναι από τους λίγους που δεν μπορεί να αναπαραχθεί από symbian^3 συσκευές.Αναγκαστικά μετατροπή σε υπολογιστή.

Εδώ και μερικά χρόνια,ανεξήγητα και αδικαιολόγητα,έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα δημιουργίας φακέλων στην έκθεση στις symbian συσκευές.Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας άλμπουμ,τα οποία όμως αποτελούν εικονικούς φακέλους

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αφού περιήγηθηκα στον κόσμο του Android έχοντας δουλέψει με τις κορυφαίες συσκευές πλέον(Galaxy SII κλπ.) είπα να γυρίσω στον κόσμο του Symbian......γιατί βαρέθηκα κάθε μέρα να φορτίζω τις συσκευές αυτές που ρουφάνε την μπαταρία σαν τρελλά,βαρέθηκα τα widgets και το rearrange των οθονών αναμονής,βαρέθηκα να ανοιγοκλείνω τα Wifi/GPS κάθε φορά που θέλω να συνδεθώ/κάνω πλοήγηση,βαρέθηκα την λογική του λειτουργικού και τα kernel και τις rom......:lol::lol:,πήρα λοιπόν το C7 και θυμήθηκα πάλι τις καλές εποχές....το Symbian ΔΕΝ πέθανε και νομίζω θα μπορέσει για 1-2 χρόνια ακόμα να παραμείνει μια πολύ αξιοπιστη σίγουρη λύση στα Smartphones(το εύχομαι πραγματικά),φυσικά η στροφή που πήρα ήταν αναστροφή πίσω και τελικά πιστεύω πως ήμουν και 'γω θύμα της γενικότερης υποβοηθούμενης τάσης για μεγαλύτερη ταχύτητα σε ένα Mobile OS(σίγουρα το Android είναι γρήγορο και δέχεται πολύ μεγάλη ανάπτυξη από τους developers και σύντομα θα πρωταγωνιστεί,αν δεν το κάνει ήδη....) αλλά......κάτι του λείπει και αυτό είναι η πείρα,πράγμα που το έχει το Symbian εδώ και χρόνια.

Η ΝΟΚΙΑ έκανε για μένα μεγάλο λάθος προτρέχοντας σε ανακοινώσεις τόσο σύντομα χωρίς να μπορεί να παρουσιάσει έστω ένα δείγμα της πρόθεσης της στην νέα συνεργασία με την MS,το μόνο θετικό αποτέλεσμα ήταν για μας τους καταναλωτές που πλέον μπορούμε να αγοράσουμε τις S^3 συσκευές πολύ φθηνότερα.;)

Πραγματικά χαίρομαι το C7 και τα όσα κάνει,χαίρομαι που επέστρεψα στα Symbian και ελπίζω σύντομα να βγάλουν και την Annούλα(και έτσι να μείνει δε με χαλάει-όλα δουλεύουν άψογα:))....καλώς σας βρήκα πάλι...είπαμε ανθρωποι είμαστε,γνώμες αλλάζουμε-σφάλματα κάνουμε.......;)

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου

ρε Παιδιά , είμαι fun της νοκια και οι συσκευες της με εχουν βολέψει .

Τώρα έχω το nokia c6-00 ξέρετε το slide . και σκέφτομαι να το αλλάξω με το C7 .

τι λέτε αξίζει η αλλαγή ?

Το μόνο που με προβληματιζει είναι η φωτογραφική μηχανη , την είδα σε ενα κατάστημα και δε μ πολυαρεσαν

οι φωτογραφιες που βγαζει . επίσης εγω συχνα φωτογραφιζω εγγραφα τη παλευει το κινητο λετε για τετοια δουλεια ???

ρε Παιδιά , είμαι fun της νοκια και οι συσκευες της με εχουν βολέψει .

Τώρα έχω το nokia c6-00 ξέρετε το slide . και σκέφτομαι να το αλλάξω με το C7 .

τι λέτε αξίζει η αλλαγή ?

Το μόνο που με προβληματιζει είναι η φωτογραφική μηχανη , την είδα σε ενα κατάστημα και δε μ πολυαρεσαν

οι φωτογραφιες που βγαζει . επίσης εγω συχνα φωτογραφιζω εγγραφα τη παλευει το κινητο λετε για τετοια δουλεια ???

Δύσκολη ερώτηση. Εγώ μόλις πριν από λίγο βρήκα ένα C7 και το πήρα, για να αντικαταστήσω το C6-00. Αν αξίζει δεν ξέρω, εξαρτάται από το πόσο θα πουλήσεις το δικό σου και πόσο θα το αγοράσεις. Πάντως να δώσεις περίπου €300 και να σου μείνει στο χέρι το C6 (δεν πουλιούνται καθόλου εύκολα τα άτιμα...), δεν νομίζω να αξίζει. Οι λόγοι που το έκανα:

-Καλύτερη ποιότητα κατασκευής του C7, συμπαγές και ατσάλινο.

-Γυάλινη capacitive οθόνη

-Πολύ γρηγορότερος επεξεργαστής, περισσότερη RAM.

-Πιο βολικές διαστάσεις.

Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι θα πρέπει τώρα να ξεσυνηθίσω το καταπληκτικό hardware πληκτρολόγιο του C6, με βόλεψε τρομερά.

Και εγώ δεν ακούω τα καλύτερα για την κάμερα του C7. Δεν το έχω στα χέρια μου ακόμη, θα μου έρθει αύριο μεθαύριο, στην πρώτη ευκαιρία θα πω εντυπώσεις. Για να δούμε αν ταιριάζουν τα γούστα μας, να σου πω ότι τα έγγραφα που βγάζω φωτογραφία με το C6 με καλύπτουν απόλυτα.

Τα μειονεκτήματα του C7 σε σχέση με το C6 είναι η έλλειψη πληκτρολογίου και η κάμερα, και σταματούν εκεί.

να σου πω κατι πες το πληκτρολογιο μπαλωνεται καπως , επειδη η οθονη ειναι λιγο μεγαλυτερη και capacitive

αλλά το θεμα της κάμερας ειναι σημαντικο .... διαβαζα στη wikipedia τις διαφορες μεταξυ autofocus και full focus και

ακρη δεν εβγαλα . και εμενα με ικανοποιει η φωτογραφια εγγραφων στο c6 αλλα ρε παιδι μου κριμα ειναι να χει 8αρα καμερα μαπα .

Σε παρακαλω αμα το παρεις τσεκαρε λιγο τη καμερα και ποσταρε εδω .γιατι ψηνομαι να το παρω .