kpl Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Γιατι στο navifirm δεν εχει ακομα τις ελληνικεσ εκδοσεις της 12.004? Μονο της cosmote εχει. Νομιζω οτι τα παραλες..3 μερες χωρις ιδιαιτερη χρηση κ με εξοικονομηση ναι..Αλλιως οχι.. Νομίζω ότι κάνεις λάθος... Γιατί να τα παραλέω? Αφού κρατάει τόσο, τι θες να πω? Μιλάω κυρίως στο τηλέφωνο (και αρκετά θα έλεγα) και internet. To φόρτισα Κυριακή απόγευμα, και σήμερα Τετάρτη (πρωί) είναι ακόμα στο 61%. Όσο για την εξοικονόμιση δεν την ενεργοποιώ ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Γιατι στο navifirm δεν εχει ακομα τις ελληνικεσ εκδοσεις της 12.004? Μονο της cosmote εχει. Νομιζω οτι τα παραλες..3 μερες χωρις ιδιαιτερη χρηση κ με εξοικονομηση ναι..Αλλιως οχι.. Δεν τα παραλεει καθολου φιλε...και λιγο ειναι 3 μερες, χωρις εξοικονομηση. Φορτιση απο κυριακη βραδυ με χρηση των δυνατοτητων της συσκευης (μουσικη, σερφαρισμα,κλησεις) + την αναβαθμιση (χθες) κι ακομη δεν εχει μπει στην ερωτηση εξοικονομησης ενεργειας...τωρα που γραφω. Eχω τη συσκευη 1,5 μηνα ουτε κοληματα ουτε restart. Ο browser αργος, αλλα με opera αρκετα καλυτερα. Eλπιζω η περιπτωση της δικη μου συσκευης να ειναι ο κανονας κι οχι η εξαιρεση και για τον υπολοιπο κοσμο που εχει c7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkarag Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Εγω παντως για την ωρα ειμαι ικανοποιημενος με την μπαταρια.Το ε66 που ειχα πριν, καθε μερα φορτισμα ηθελε ,τωρα με την ιδια χρηση +ιντερνετ και κανα παιχνιδι βγαζω 2 μερες.Αν λυσεις ολα τα θεματα με την μανια αυτου του κινητου να συνδετε μονιμως με wlan τοτε βλεπεις διαφορα στην καταναλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Εγω παντως για την ωρα ειμαι ικανοποιημενος με την μπαταρια.Το ε66 που ειχα πριν, καθε μερα φορτισμα ηθελε ,τωρα με την ιδια χρηση +ιντερνετ και κανα παιχνιδι βγαζω 2 μερες.Αν λυσεις ολα τα θεματα με την μανια αυτου του κινητου να συνδετε μονιμως με wlan τοτε βλεπεις διαφορα στην καταναλωση. O Mirrorofsorrow πιο πανω παραθετει (σελ.32) ''Διάβασε και αυτόν τον οδηγό και σιγουρέψου ότι έχεις φτιάξει όλες τις ρυθμίσεις που αναφέρονται.'' Eγω ετσι βρηκα λυση με το wlan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkarag Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Οχι ενταξει,τωρα πια εχω λυσει τα θεματα με το wlan γιαυτο και εχω 2 μερες μπαταρια,ειχα και εγω τα γνωστα προβληματα,αλλα τωρα ολα καλα.Φτου φτου μην το ματιασω για την ωρα καλα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 TO Product code 059F0X8 απο που ειναι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 TO Product code 059F0X8 απο που ειναι; Ελληνικό product code είναι, 059F0X8 C7-00 RM-675 Country Variant Greece GR Charcoal Black V1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ευχαριστώ. Εχει επάνω την PR1.0, και δεν μου βγάζει οτι υπάρχει update (μεσω ΟΤΑ) Να περιμένω; Η μπορώ να κανω κάτι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ή θα κάνεις υπομονή και θα περιμένεις να γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση ή αν βιάζεσαι μπορείς να το flash-άρεις μέσω phoenix και να περάσεις την 013.016 (PR1.1). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Εγινε, ευχαριστώ. Θα περιμένω να γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση. Ελπίζω σύντομα :) Edit 1 To ovi store κανει εγκαταστασει πολυ ωρα και δεν κανει τιποτα... φυσιολογικο ειναι; Edit 2 Επίσης πως γίνεται να μπαίνω όποτε θέλω εγώ στο WiFi και να μην κάνει αναζήτηση απο μόνο του; Τα εχω απενεργοποιήσει τα πάντα αλλα αυτό συνεχίζει Edited February 10, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Edit 2 Επίσης πως γίνεται να μπαίνω όποτε θέλω εγώ στο WiFi και να μην κάνει αναζήτηση απο μόνο του; Τα εχω απενεργοποιήσει τα πάντα αλλα αυτό συνεχίζει Διάβασε το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Platform FAQ -> Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Στα γνωστα μαγαζακια υπαρχει πλεον η 12.004 με ελληνικα για το c7 (δεν υπαρχει στο navifirm). Unbrand εννοειται. Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paitos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καλησπέρα! Και εγώ στην αρχή είχα ψιλοαπογοητευτεί από την μπαταρία, αλλά επειδή έτρωγε κ άλλα κολλήματα το επέστρεψα στο κατάστημα που το αγόρασα και καθώς ήταν εντός 7 ημερών από την ημέρα αγοράς μου έκαναν αντικατάσταση. Η μπαταρία στη νέα συσκευή κρατάει 3 ημέρες γεμάτες... Τελικα πηγε doa γιατι εκτος απο την μπαταρια αρχισε να μην διαβαζει και την sim:wacko: Αυριο παραλαμβανω το καινουργιο και ελπιζω να πανε ολα καλα. Αν και το δευτερο εχει προβλημα, το 7ημερα για doa ξεκιναει απο την μερα που παραλαμβανω το 2ο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Μπορώ να βάλω ελληνική γλώσσα στο swype? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ναι, δες εδώ. Μόλις το εγκαταστήσεις, κάνεις επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ναι, δες εδώ. Μόλις το εγκαταστήσεις, κάνεις επανεκκίνηση. Ευχαριστώ, πρώτα κανω install το swype Και μετα το Sisx.. Υπάρχει κανένα «κόλπο» να κάνει το κινητό επανεκκίνηση; με κανενα widget ή με κανενα κουμπι; Διάβασα για 8 δευτερόλεπτα το κόκκινο κουμπί αλλά δεν δουλέυει Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpl Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Τελικα πηγε doa γιατι εκτος απο την μπαταρια αρχισε να μην διαβαζει και την sim:wacko: Αυριο παραλαμβανω το καινουργιο και ελπιζω να πανε ολα καλα. Αν και το δευτερο εχει προβλημα, το 7ημερα για doa ξεκιναει απο την μερα που παραλαμβανω το 2ο? Νομίζω πως ναι... Αυτό τουλάχιστον μου είχε πει η cosmote όταν είχα κάνει αντικατάσταση και εγώ την 1η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Ξαφνικά μου εμφανίζει επάνω δεξιά, προώθηση κλήσεων αλλα δέχομαι κανονικά κλήσεις! EDIT: τελικά ήταν οι ομιλία βίντεο (μετά απο βιντεοκλήση το έβγαλε μονο του... ) το απενεργοποιησα... για να δουμε... Edited February 11, 2011 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 υπάρχει πιθανότητα να έχει κολλήσει το ποσοστό της μπαταρίας; από πρωί έκανα αρκετά πράματα και είναι ακόμα στο 100% Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) υπάρχει πιθανότητα να έχει κολλήσει το ποσοστό της μπαταρίας; από πρωί έκανα αρκετά πράματα και είναι ακόμα στο 100% Βαλε το Nokia Battery Monitor και θα δειχνει κανονικα το ποσοστο και ποση διαρκεια απομενει στο κινητο σου. Παντως παιδια και μενα το κινητο διαρκουσε 1-2 μερες το πολυ.Εκανα αυτο που ειχε αναφερει καποιος,εβαλα αλλο φορτιστη απο αλλο nokia και για πρωτη φορα κρατησε το κινητο 3,5 μερες.Με κανονικη χρηση και τις δυο φορες.Ο φορτιστης του κινητου μου το φορτιζε σε 1 ώρα και 40 λεπτα,βαζω καπακι τον αλλο φορτιστη και φορτιζει σε 3 ώρες και 10 λεπτά. Και για πρωτη φορα το Battery Monitor μου εβγαζε οτι απομενει 5 μέρες και 22 ώρες!!!! Και κρατησε 3,5 μερες. Φορτιστης κινητου μας: Output DC 5V/800 mA Φορτιστης που χρησιμοποιησα: Output DC 5V/350 mA Edited February 14, 2011 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Οι καινουργιοι ειναι κατα 99% ταχυφορτιστες ωστε να μειωσουν την ωρα που ουσιαστικα ειναι "Αχρηστο" για το χρηστη... γιαυτο βλεπεις να δινει μεγαλυτερο ρευμα σε σχεση με αυτον που εβαλες μετα... βεβαια πιο αργη φορτιση σημαινει συνηθως και περισσοτερο ποιοτικη φορτιση μιας και η μπαταρια δεν εχει αποτομες μεταβολες γιαυτο και μεγαλωνεις την αποδοση της (οχι απιστευτα τρελα πραγματα αλλα εχει διαφορα) και την ποιοτικη ζωη της (για ποσο καιρο θα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο αποδοσης)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 γιατί κολλάν τα widget? Μετά από επανεκκίνηση δεν βγάζει πληροφορίες και όλο ανανέωση κάνει. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 ρε παιδια πολλες φορες προσπαθω να αλλαξω θεμα στο c7 και κολλαει..το παρουσιζει και σε σας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 ρε παιδια πολλες φορες προσπαθω να αλλαξω θεμα στο c7 και κολλαει..το παρουσιζει και σε σας?? Με τα θεματα παντα υπηρχε ενα...θεμα ακομη και απο ovi...στο 5800 καποιο που ειχα βαλει,μου εκοβε την δυνατοτητα να γραψω...μυνηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 τελικα οι εφαρμογες symbian 5th τρεχουν στο c7? γιατι S^3 ειναι πολυ λιγες και ουτε προκειται να βγουν πλεον... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts