Jump to content

pkarag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pkarag

  1. Καλησπέρα,επειδή είμαι έτοιμος να τσιμπησω το 800 θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει φωνητική κλήση μέσω του handsfree του και γενικά αν ο τηλ.κατάλογος του είναι εύκολος και προσβασιμος με ένα χέρι.λόγω δουλειάς κάνω και δέχομαι πολλές κλήσεις και αυτό το κομμάτι για μένα είναι σημαντικό.ευχαριστώ
  2. Οχι ενταξει,τωρα πια εχω λυσει τα θεματα με το wlan γιαυτο και εχω 2 μερες μπαταρια,ειχα και εγω τα γνωστα προβληματα,αλλα τωρα ολα καλα.Φτου φτου μην το ματιασω για την ωρα καλα παει.
  3. Εγω παντως για την ωρα ειμαι ικανοποιημενος με την μπαταρια.Το ε66 που ειχα πριν, καθε μερα φορτισμα ηθελε ,τωρα με την ιδια χρηση +ιντερνετ και κανα παιχνιδι βγαζω 2 μερες.Αν λυσεις ολα τα θεματα με την μανια αυτου του κινητου να συνδετε μονιμως με wlan τοτε βλεπεις διαφορα στην καταναλωση.
  4. Παιδια τι καρτα μνημης περνει το κιν? micro sd η micro sdhc ? Εχουν καμια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ τους?
  5. Παιδια απο καρτα μνημης τι προτεινεται? Μεταξυ 4-8 gb. Εχει διαφορα η micro sd με την micro sdhc?
  6. Καταρχην καλησπερα ! Μολις παρελαβα και εγω καινουργιο το c7 απο vodafone. Για την ωρα ολα καλα,αλλα δεν μπορω να συνδεθω σε wifi. Δεν μου εμφανιζει καν το router μου οταν κανω αναζητηση wlan.Απο το e66 και το λαπτοπ μου μπαινω κανονικα,το c7 δεν βλεπει τιποτα,σαν να μην υπαρχει router.Δεν ειναι το συνηθες προβλημα που διαβαζω,καθοτι δεν ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο wlan μου αλλα δεν το βρισκει καν. Καμια ιδεα ??
×
×
  • Create New...