Jump to content

[Επίσημο] Nokia C6-01

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συνοπτικα(ετσι για να εχουν και μια εικονα οι μελλοντικοι αγοραστες)μετα απο 3 μηνες χρηστης του κινητου,εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα:

-πολυ καλη οθονη.ευκρινης,φωτεινη,με υπεροχα χρωματα.ευαναγνωστη με κοντρα το φως του ηλιου..!

-η μπαταρια του κινηται σε καλα επιπεδα(θα μπορουσε και καλυτερα με μια μεγαλυτερης χωριτηκοτητας μπαταρια).με νορμαλ χρηση,το 3ημερο το βγαζει ανετα.

-η οθονη αφης,αναταποκρινεται πολυ αμεσα.δεν εχει καμια απολυτως σχεση,με τα πρωτα touch της εταιριας.

-ακουστικο πολυ καλο.πεντακαθαρο χωρις παραμορφωσεις.το ιδιο ισχυει και για την συμπεριφορα του ηχειου στην ανοιχτη ακροαση.-

-σημα καμπανα...

-φωτογραφιες και βιντεο.κατι παραπανω απο ικανοποιητικα.

-το ovi εξελισεται συνεχως.μεσα σε αυτο υπαρχουν χρησιμα προγραμματα,εργαλεια,παιχνιδια,εφαρμογες χωρις φρου φρου και αρωματα.

προτιμω 200 downloads χρησιμα,παρα 5000 και αχρηστα.αυτο πιστευω,εχει φανει στην πραξη.

εαν ειχε auto focus και καλυτερο ηχο στην μουσικη το εξωτερικο του ηχειο,θα τολμουσα να πω οτι στα 320 ευρω,δεν υπαρχει αντιπαλος.

ισως και με αυτα τα αρνητικα να μην εχει αμεσο ανταγωνιστη,αλλα αυτα τα 2 μειον του,κοβουν αρκετους ποντους.

εαν λαβουμε υπο`ψιν και το γεγονος οτι σε λιγο θα εχουμε και αναβαθμιση του symbian,πιατευω οτι ειμαστε υπερ καλυμενοι...

γενικοτερα το βρισκω ενα τηλεφωνο,που οι επιδοσεις του overall,φτανουν και περισσευουν για τον μεσω χρηστη,που θελει να κανει σωστα την δουλεια του.

Εγκρίνω μιας και έχω και εγώ το ίδιο τηλ. και με τα ανάλογα προγράμματα π.χ. nokia sleeping screen, favorite apps και άλλες γίνεται super για τα λεφτά του.

• Απαντήσεις 874
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καθε φορα που το κινητο χρειαζεται να βγει internet(χαρτες,εφαρμογες..),προσπαθει με το cosmote internet.

πως μπορω να κανω default την ασυρματη συνδεση?

να συμπληρωσω και τα 2-κατα την αποψη μου-αρνητικα του τηλεφωνου:

-μετρια αποδοση εξωτερικου ηχειου σε μουσικη.σχετικα χαμηλο σε ενταση,αλλα και μετρια ποιοτητα.

-ελειψη autofocus.κριμα για ενα τηλεφωνο με εναν πολυ καλο φακο,να μην υποστηριζει μια λειτουργια,που διαθετουν αλλα τηλεφωνα με την μιση τιμη απο το c6-01.

ως "πακετο",το συστηνω ανεπιφυλαχτα σε οσους χρειαζονται ενα τηλεφωνο,για ολες τις δουλειες,χωρις υπερβολικες απαιτησεις.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

καθε φορα που το κινητο χρειαζεται να βγει internet(χαρτες,εφαρμογες..),προσπαθει με το cosmote internet.

Ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Σήμερα πήρα κι εγώ το C6-01. Παραεισαγωγή φυσικά, αφού για ανεξήγηο λόγο η Cosmote δεν το εμπορεύεται! Ακόμα δεν έχω βάλει sim μέσα, απλά το περιεργάζομαι :) Είχε ήδη περασμένη την τελευταία έκδοση software 014.002 (PR 1.2) με ελληνικό μενού φυσικά. Στη συσκευασία είχε (εκτός των βασικών) ένα πολύ μικρό βιβλιαράκι με ελληνικές οδηγίες και κάτι άλλες που ήταν μάλλον γερμανικές. Το κινητό είναι μάλλον από Γερμανία, για την ιστορία έχει product code 059C1C7. Παίζοντας ακόμα χωρίς sim, μου ζήτησε να κάνει έλεγχο ενημέρωσης εφαργογών, το σύνδεσα στο WLAN του σπιτιού και μου βρήκε 5 ενημερώσεις:

• Ενημέρωση γρήγορης αναζήτησης (2352 kB)
  • Εδώ και τώρα (70 kB, έκδοση 2.0)
  • Θέματα Nokia: Midnight (3882 kB)
  • Κατάστημα Ovi (2179 kB, έκδοση 2.0)
  • Χάρτες Ovi (9911 kB, έκδοση 3.6)

Αυτά προς τα παρόν, περισσότερα μετά την κανονική χρήση!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Ομολογουμένως γιατί ρε παιδιά δεν το εισαγάγουν οι μεγάλες εταιρίες π.χ. cosmote? (απο το πλαισιο το πήρα εγώ)

γιατι περιμενουν πρωτα να σταματησει η κυκλοφορία του και μετα να το κυκλοφορήσουν αυτοι .. ή ισως γιατι προσπαθουν να ξεστοκαρουν branded συσκευες...

Και μετα περιμενουν να δελεασουν τον καταναλώτη με πακετα, προσφορες, επιδοτησεις κλπ... :mad:

Και επισης μου αρεσει η στανταρ απαντηση του "ειδικου" πωλητη: Δεν το βλεπω στον καταλογο, μηπως εννοείται το c6-00 ?? :fool: ... Ημαρτον!!:dash:

Υ.Γ. Ασχετο, προσπαθω να δουλεψω τη βιοντεο κληση αλλα μάταια. Εχω βάλει το 3G. χρειαζεται να κανω κατι αλλο που μου διαφευγει? Ευχαριστώ...

Edited by dimlou
http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

δεν βρηκα ακρη και εσβησα και το cosmote internet.

πως το επαναφερω αυτο?

Έσβησες το σημείο πρόσβασης εννοείς ε; Στείλε sms τη λέξη INTERNET στο 1333 και θα σου σταλούν οι ρυθμίσεις με ειδικό μήνυμα και οδηγίες.

Έσβησες το σημείο πρόσβασης εννοείς ε; Στείλε sms τη λέξη INTERNET στο 1333 και θα σου σταλούν οι ρυθμίσεις με ειδικό μήνυμα και οδηγίες.

μπραβο ρε φιλε...;)

παιδια ενδιαφερομαι να παρω το c6-01 αλλα χθες ενα παιδι που το εχει μου ειπε οτι η μπαταρια του κραταει μια μερα το πολυ ζορι αν ειναι όντως ετσι σε κανενα χρονο θα πρεπει να το φορτιζω 2 φορες την μερα.... :X:X

Αδερφια είμαι στην φάση να αντικαταστήσω το Ε71 μου μετά απο 2 χρόνια τέλειας συμβίωσης.

Προσπαθώ να βρώ το Ε6 αλλά ακόμα δεν υπάρχει στην αγορά με qwerty πληκτρολόγιο οπότε και το ξεχνάω. Είμαι ανάμεσα στο C7 και το C6-01. Χωρίς να έχω καταλάβει πιο είναι καλύτερο, κάτι μέσα μου μου λέει να πάρω το C6-01.

Η χρήση του θα είναι, πολλά εταιρικά email, άρα θέλω να είναι εύχρηστο κατα την πληκτρολόγηση, να διαρκεί η μπαταρία με bluetooth ανοιχτό και μέτρια χρήση κλήσεων αλλά ανα μία ώρα κατέβασμα των email, τουλάχιστον 2 μέρες. Γενικά να είναι εύχρηστο.

Τι μου προτείνετε? Θεωρείτε οτι κάπου δεν τα πάει καλά το C6-01 (και δεν αναφέρομαι σε φώτος κτλ)/

Ευχαριστώ πολύ

Παίδες μήπως ξέρει κανείς πως θα αφαιρέσω προγράμματα που για κάποιο λόγο χωρίς να θέλω εγκαταστάθηκαν στην εσωτερική μνήμη του κινητού και όχι στην κάρτα μνήμης?? και τι ρύθμιση θα κάνω ωστε τα πάντα να εγκαθίστανται στην κάρτα μνήμης???

Και γιατί όταν το συνδέω στο PC η μνήμη του κινητού πάντα φαίνεται γεματη????

Το μόνο σοβαρό ελάτωμα του κινητού, κατα την άποψή μου, ειδικά αν είσαι nokia fan είναι η μικρή διάρκεια της μπαταρίας του....

Edited by Eldir

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

nokia fan*

η μπαταρια μια χαρα ειναι. χαμηλωσε μια σκαλα η δυο την φωτεινοτητα, βγαλε το 3g και γυρνα το σε gsm, βαλε να σβηνει η οθονη σε λογικο χρονικο διαστημα, ενεργοποιηση του αισθητηρα φωτος κλπ κλπ και μια χαρα θα εισαι.

τωρα αν θελεις να εχεις 4-5 μερες διαρκεια μπαταριας απλα δεν γινεται στα σημερινα smartphones δυστυχως.

μερικες εφαρμογες σε ρωτανε που θελεις να γινει η εγκασταση, αλλες οχι, πηγαινουν αμεσως στην εσωτερικη μνημη.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

nokia fan*

η μπαταρια μια χαρα ειναι. χαμηλωσε μια σκαλα η δυο την φωτεινοτητα, βγαλε το 3g και γυρνα το σε gsm, βαλε να σβηνει η οθονη σε λογικο χρονικο διαστημα, ενεργοποιηση του αισθητηρα φωτος κλπ κλπ και μια χαρα θα εισαι.

τωρα αν θελεις να εχεις 4-5 μερες διαρκεια μπαταριας απλα δεν γινεται στα σημερινα smartphones δυστυχως.

μερικες εφαρμογες σε ρωτανε που θελεις να γινει η εγκασταση, αλλες οχι, πηγαινουν αμεσως στην εσωτερικη μνημη.

Η μπαταρία με πολύ χρήση, οριακά βγαζει μέρα...εγώ το θεωρώ μειονέκτημα,σίγουρα αν έβγαζε 2ήμερο θα ήταν τέλειο.

Κατα τα άλλα το κινητό είναι πολύ καλό, ειδικότερα αν βελτιωθεί και λίγο το σερφάρισμα....(μάλλον η μικρή του οθόνη δεν βολεύει τόσο στο σερφάρισμα σε σχέση με μεγαλύτερα smartphones)

Δε θυμάμαι να μου έχει βγάλει τέτοιο μήνυμα καμμία εφαρμογή...μήπως παίζει κάποια ρύθμιση???

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

κανε αυτα που σου λεω (κυριως φωτεινοτητα και 3g) και θα δεις διαφορα.

ειμαι σιγουρος πως εχεις το 3g μονιμα ενεργοποιημενο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

κανε αυτα που σου λεω (κυριως φωτεινοτητα και 3g) και θα δεις διαφορα.

ειμαι σιγουρος πως εχεις το 3g μονιμα ενεργοποιημενο

Όχι ούτε κάν αυτό ήταν το πρώτο που απενεργοποίησα...

κατέβασα το angry birds από το ovi market αλλά αρνείται πεισματικά να το τρέξει, το έχει καταφέρει κανένας?

Καλησπέρα, παίδες. Δύσκολη ερώτηση: Έχω κατεβάσει το situations από το ovistore. Είναι προγραμματάκι που επιτρέπει να αλλάζουν οι ρυθμίσεις του τηλεφώνου και να ανοιγοκλείνουν συγκεκριμένες εφαρμογές ανάλογα με το πού βρίσκεσαι. Θέλω να κάνω το εξής: Όταν φτάνω σπίτι (στην εμβέλεια του οικιακού wifi), να συνδέεται αυτόματα το κινητό σε αυτό έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει το skype. Η ερώτησή μου συνοπτικά είναι η εξής: Πώς γίνεται (είτε μέσω του Skype είτε χωρίς να είναι ανοιχτή καμία εφαρμογή που απαιτεί σύνδεση με wifi) να συνδέεται αυτόματα σε ένα γνωστό WLAN το τηλέφωνο, όταν μπαίνει στην εμβέλειά του;

Καλησπέρα, παίδες. Δύσκολη ερώτηση: Έχω κατεβάσει το situations από το ovistore. Είναι προγραμματάκι που επιτρέπει να αλλάζουν οι ρυθμίσεις του τηλεφώνου και να ανοιγοκλείνουν συγκεκριμένες εφαρμογές ανάλογα με το πού βρίσκεσαι. Θέλω να κάνω το εξής: Όταν φτάνω σπίτι (στην εμβέλεια του οικιακού wifi), να συνδέεται αυτόματα το κινητό σε αυτό έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει το skype. Η ερώτησή μου συνοπτικά είναι η εξής: Πώς γίνεται (είτε μέσω του Skype είτε χωρίς να είναι ανοιχτή καμία εφαρμογή που απαιτεί σύνδεση με wifi) να συνδέεται αυτόματα σε ένα γνωστό WLAN το τηλέφωνο, όταν μπαίνει στην εμβέλειά του;

Λύθηκε, τελικά, το πρόβλημα. Ήταν θέμα ρυθμίσεων σύνδεσης σε WLAN. Έχει κατεβάσει κανείς τη συγκεκριμένη εφαρμογή; Ανοίγει κανονικά το Skype μέσω αυτής;

Εεπιδή δεν έχω το κινητό στα χέρια μου, μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται να αποθηκεύονται τα sms στην κάρτα μνήμης?

Εεπιδή δεν έχω το κινητό στα χέρια μου, μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται να αποθηκεύονται τα sms στην κάρτα μνήμης?

Δεν γίνεται, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Αλλά το κινητό έχει αρκετή εσωτερική μνήμη (500 ΜΒ) οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με το χώρο που πιάνουν τα sms.

Δεν γίνεται, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Αλλά το κινητό έχει αρκετή εσωτερική μνήμη (500 ΜΒ) οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με το χώρο που πιάνουν τα sms.

αν μου είπανε καλά στα 80 έβγαλε μήνυμα ότι είναι full! και δεν έχω το κινητό στα χέρια μου για να το δω.

αν μου είπανε καλά στα 80 έβγαλε μήνυμα ότι είναι full! και δεν έχω το κινητό στα χέρια μου για να το δω.

Το κινητό έχει τη δυνατότητα για χιλιάδες sms θεωρητικά όπως όλα τα symbian 3 οπότε κάτι άλλο συμβαίνει ίσως να έχει γεμίσει η κάρτα sim και έβγαζε full?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια