Jump to content

[Επίσημο] Nokia C6-01

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά πλέον το κινητό το έχω για "ξεκούραση" μιας και περιμένω την "Αννα". Εγκατέστησα κάποιες εφαρμογές και άρχισε τα restart και τις παραξενιές. Είπα να πάω για hard reset στην νοκια αλλά θα περιμένω την ΑΝΝΑ για να τα κάνω ταυτόχρονα. Τώρα έχω το Ε52. Καμμιά ιδέα κάποιος?

• Απαντήσεις 874
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά πλέον το κινητό το έχω για "ξεκούραση" μιας και περιμένω την "Αννα". Εγκατέστησα κάποιες εφαρμογές και άρχισε τα restart και τις παραξενιές. Είπα να πάω για hard reset στην νοκια αλλά θα περιμένω την ΑΝΝΑ για να τα κάνω ταυτόχρονα. Τώρα έχω το Ε52. Καμμιά ιδέα κάποιος?

Απεγκαθιστάς, δύο δύο αν είναι πολλές ή μία μία αν δεν είναι πολλές, τις εφαρμογές και παρατηρείς συμπεριφορά ... Πρώτες πρώτες αυτές που δεν είναι επίσημες του OVI αλλά δωρεάν μέσω τρίτων καθώς αυτές είναι πιο ύπουλες και μετά τις υπόλοιπες ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Απεγκαθιστάς, δύο δύο αν είναι πολλές ή μία μία αν δεν είναι πολλές, τις εφαρμογές και παρατηρείς συμπεριφορά ... Πρώτες πρώτες αυτές που δεν είναι επίσημες του OVI αλλά δωρεάν μέσω τρίτων καθώς αυτές είναι πιο ύπουλες και μετά τις υπόλοιπες ...

'Οπως έγραψα και πιο πάνω - post #376 - "Έχει αρχίσει και μου κάνει νούμερα με το favorite apps. Να κάνω hard reset? Θα χάσω τα ovi maps? Αν βγάλω την κάρτα μνήμης? Το έχει κάνει κανείς? ΒΟΗΘΕΙΑ !!Κάθε φορα που εγκαθιστώ πρόγραμμα με ''πετάει" έξω και ξανα στην αρχική οθόνη. Να κάνω hard reset? "

Δεν ξέρω τι σου έκανε νούμερα και δεν μπαίνω σε υποθέσεις, εγώ απλά πρότεινα κάτι ...

Γενικότερα μην αφήνεις λίγο χώρο γιατί θα αναγκαστείς να κάνεις hard reset ..

Δεν ξέρω τι σου έκανε νούμερα και δεν μπαίνω σε υποθέσεις, εγώ απλά πρότεινα κάτι ...

Γενικότερα μην αφήνεις λίγο χώρο γιατί θα αναγκαστείς να κάνεις hard reset ..

Όταν λες "...λίγο χώρο..." τι εννοείς (και πόσο)?

15 - 20 Μb ελεύθερα τουλάχιστον ...

Οτιδήποτε λιγότερο και θα είναι πλέον εμφανές το lag ...

15 - 20 Μb ελεύθερα τουλάχιστον ...

Οτιδήποτε λιγότερο και θα είναι πλέον εμφανές το lag ...

Αυτό το βλέπουμε από που?

Αυτό το βλέπουμε από που?

Στην διαχείριση αρχείων θα δεις πόσο είναι η ελεύθερη μνήμη της συσκευής.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδια HELP! πηρα το κινhto πριν κανα 3μηνο! Κ ολα καλα ολα τελεια, απλα το μονο προβλημα ηταν πως ενω πατουσα "αποσυνδεση WLAN", αυτο ξανασυνδεοταν αυτοταματα απο μονο του, κ μ εσπαγε τα νευρα! στ αρχη δν εδωσα σημασια αλλα αργοτερα μ ρθε να το κοπανησω στο τοιχο! Πιο αναλυτικα, πηγαινα: Μενου-ρυθμισεις-συνδεσιμοτιτα-WLAN εβρισκα το wifi μου, εκανα την δουλεια μου, κ οταν τελειωνα, πηγαινα ξανα στην ιδια ακριβως διαδρομη κ πατουσα πανω στ ονομα της συνδεσης μου παρατεταμενα, κ επειτα "αποσυνδεση WLAN".Σωστα???? ελα ομως π μετα απο περιπου 7'' συνδεόταν ΑΥΤΟΜΑΤΑ κ παλι με τo wifi του σπιτιου μου, κατι π φυσικα δν θελω γτ "τρωει" πολυ μπαταρια! ξανα την ιδια δουλεια εγω, parατεταμενο πατημα πανω στ συνδεση μου κ "Αποσυνδεση WLAN"! μετα απο λιγα δευτερολεπτα, ξανα συνδεοταν απο μονο του!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειλικρινα ηθελα να το σπασω! αυτο γινοταν γ 6-7 φορεσ μεχρι π καπου στ 8η, το "καταλαβαινε" πως ηθελα να αποσυνδεθω κ παρεμενε αποσυνδεδεμενΟ!!!! σκφτηκα να κανω αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση λογισμικου μπας κ γινει τπτ! ΟΝΤΩΣ! τωρα εχω την 014.002 εκδοση κ για την πρωτη βδομαδα ηταν ολα ΤΕΛΕΙΑ! ακολουθουσα την γνωστη διαδρομη, εμπαινε, εκανα την δουλεια μου, επειτα αποσυνδεση, κ ολα ωραι κ καλα! αλλα χθες, δν ξερω τι το πιασε παλι, κ παλι μ κανει τα ιδια! μονο μια βδομαδα κρατησε το "καλο"!!!! ρε παιδια σας ικετετυω, δν θελω να το σπασΩ!!! το χω μονο ενα 3μηνο το κινιτηακι μου!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!! παρακαλω ας μιλησουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ εχουν αντιμετωπισει ΑΚΡΙΒΩΣ το διο προβλημα ειτε στο C6-01 ειτε σε κάποιο αλλο παρομοιο NOKIA smartphone!!! πως το αντιμετωπισατε ρε παιδια αυτο? κ εν τελη, βρεθηκε λυση ή δεν υπαρχει? κονετυω να τρελαθΩ!!!!:cry::cry::cry:

k μην με παραπεμψετε ρε παιδια σε ατυτον τον οδηγο, γτ ΟΧΙ, δεν βγαινει ακρη ουτε με αυτον!! το χα δοκιμασει κ μ κανει τα ιδια! θελω "χειροπιαστα" παραδειγματα για το πως το αντιμετωπισε καποιος αυτο το ****-προβλημα!!!!!!! σορρυ γ την λεξη αλλα μ ερχετε να τρελαθωωωωωωωω!!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305679

Edited by boby44
Boby44

Παιδια HELP! πηρα το κινhto πριν κανα 3μηνο! Κ ολα καλα ολα τελεια, απλα το μονο προβλημα ηταν πως ενω πατουσα "αποσυνδεση WLAN", αυτο ξανασυνδεοταν αυτοταματα απο μονο του, κ μ εσπαγε τα νευρα! στ αρχη δν εδωσα σημασια αλλα αργοτερα μ ρθε να το κοπανησω στο τοιχο! Πιο αναλυτικα, πηγαινα: Μενου-ρυθμισεις-συνδεσιμοτιτα-WLAN εβρισκα το wifi μου, εκανα την δουλεια μου, κ οταν τελειωνα, πηγαινα ξανα στην ιδια ακριβως διαδρομη κ πατουσα πανω στ ονομα της συνδεσης μου παρατεταμενα, κ επειτα "αποσυνδεση WLAN".Σωστα???? ελα ομως π μετα απο περιπου 7'' συνδεόταν ΑΥΤΟΜΑΤΑ κ παλι με τo wifi του σπιτιου μου, κατι π φυσικα δν θελω γτ "τρωει" πολυ μπαταρια! ξανα την ιδια δουλεια εγω, parατεταμενο πατημα πανω στ συνδεση μου κ "Αποσυνδεση WLAN"! μετα απο λιγα δευτερολεπτα, ξανα συνδεοταν απο μονο του!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειλικρινα ηθελα να το σπασω! αυτο γινοταν γ 6-7 φορεσ μεχρι π καπου στ 8η, το "καταλαβαινε" πως ηθελα να αποσυνδεθω κ παρεμενε αποσυνδεδεμενΟ!!!! σκφτηκα να κανω αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση λογισμικου μπας κ γινει τπτ! ΟΝΤΩΣ! τωρα εχω την 014.002 εκδοση κ για την πρωτη βδομαδα ηταν ολα ΤΕΛΕΙΑ! ακολουθουσα την γνωστη διαδρομη, εμπαινε, εκανα την δουλεια μου, επειτα αποσυνδεση, κ ολα ωραι κ καλα! αλλα χθες, δν ξερω τι το πιασε παλι, κ παλι μ κανει τα ιδια! μονο μια βδομαδα κρατησε το "καλο"!!!! ρε παιδια σας ικετετυω, δν θελω να το σπασΩ!!! το χω μονο ενα 3μηνο το κινιτηακι μου!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!! παρακαλω ας μιλησουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ εχουν αντιμετωπισει ΑΚΡΙΒΩΣ το διο προβλημα ειτε στο C6-01 ειτε σε κάποιο αλλο παρομοιο NOKIA smartphone!!! πως το αντιμετωπισατε ρε παιδια αυτο? κ εν τελη, βρεθηκε λυση ή δεν υπαρχει? κονετυω να τρελαθΩ!!!!:cry::cry::cry:

k μην με παραπεμψετε ρε παιδια σε ατυτον τον οδηγο, γτ ΟΧΙ, δεν βγαινει ακρη ουτε με αυτον!! το χα δοκιμασει κ μ κανει τα ιδια! θελω "χειροπιαστα" παραδειγματα για το πως το αντιμετωπισε καποιος αυτο το ****-προβλημα!!!!!!! σορρυ γ την λεξη αλλα μ ερχετε να τρελαθωωωωωωωω!!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305679

για τσεκαρε καθε ποτε κανει refresh το email... κ αλλαξε το να κανει μονο χειροκινητα...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

για τσεκαρε καθε ποτε κανει refresh το email... κ αλλαξε το να κανει μονο χειροκινητα...

μηπως θα μπορουσες να μου πεις ακριβως π παω γ να το κανω αυτο? αραγε παιζει αυτο ρόλο? αχ δν μπορω ρε παιδια! μου την δινει! εχω δωσει τοσα φραγκα γ να παρω κατι καλο, κ να εχει αυτο το ελατωμα! μα ειναι δυνατον! να τωρα προ ολιγου συνδεθηκα στου σπιτιου μ το wifi μπηκα λιγο Facebook, κ πηγα να αποσυνδεθω, αλλα μ κανε τα ιδια! συνδεοταν παλι αυτοματα!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! *&%%$$#$#$ δεν το εχει συναντησει καποιος αλλος αυτο ακριβως στ SYMBIAN 3 κινητο του?? :cry::cry:

Boby44

μηπως θα μπορουσες να μου πεις ακριβως π παω γ να το κανω αυτο? αραγε παιζει αυτο ρόλο? αχ δν μπορω ρε παιδια! μου την δινει! εχω δωσει τοσα φραγκα γ να παρω κατι καλο, κ να εχει αυτο το ελατωμα! μα ειναι δυνατον! να τωρα προ ολιγου συνδεθηκα στου σπιτιου μ το wifi μπηκα λιγο Facebook, κ πηγα να αποσυνδεθω, αλλα μ κανε τα ιδια! συνδεοταν παλι αυτοματα!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! *&%%$$#$#$ δεν το εχει συναντησει καποιος αλλος αυτο ακριβως στ SYMBIAN 3 κινητο του?? :cry::cry:

πας στην εφαρμογη του μειλ και η επιλογη αυτη ειναι στις ρυθμισεις..

επισης, πηγαινε στην αρχικη οθονη και: Επιλογες->Θεση widget εκτος συνδεσης

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

λοιπον! εχω βαλει τα widget σε "εκτος συνδεσης" κ αμεσως μετα δοκιμασα κ παλι. συνδεθηκα στο wifi Μου, μπηκα λιγο utube, k επειτα πηγα στη "συνδεσιμοτητα", παρατεταμενο πατημα πανω στον ονομα της συνδεσης μου κ "αποσυνδεση WLAN". ΟΚ! περιμενα, περιμενα, κ μετα απο 10'' περιπου συνδεθηκε Κ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ WIFI μου!!!! αποσυνδεθηκα κ παλι, ξανασυνδεθηκε! κ εγινε αυτο για 5-6 φορες, οπου καπου στ 7η, εμεινε μονιμα αποσυνδεδεμενο! ΝΑ σημειωσω πως εχω τις παρακατω ρυθμισεις αποθηκευμενες:

Στο Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις

Αλλαγή σε WLAN – Μη αυτόματα

Χρήση δεδομένων σε οικείο δίκτυο - Ερώτηση πάντα

Χρήση δεδομένων σε περιαγωγή – Ερώτηση πάντα

PLEASE!!! ΗΕLP ME GUYS!!!! HELP ME!!!!!!!! :cry:

Boby44

λοιπον! εχω βαλει τα widget σε "εκτος συνδεσης" κ αμεσως μετα δοκιμασα κ παλι. συνδεθηκα στο wifi Μου, μπηκα λιγο utube, k επειτα πηγα στη "συνδεσιμοτητα", παρατεταμενο πατημα πανω στον ονομα της συνδεσης μου κ "αποσυνδεση WLAN". ΟΚ! περιμενα, περιμενα, κ μετα απο 10'' περιπου συνδεθηκε Κ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ WIFI μου!!!! αποσυνδεθηκα κ παλι, ξανασυνδεθηκε! κ εγινε αυτο για 5-6 φορες, οπου καπου στ 7η, εμεινε μονιμα αποσυνδεδεμενο! ΝΑ σημειωσω πως εχω τις παρακατω ρυθμισεις αποθηκευμενες:

Στο Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις

Αλλαγή σε WLAN – Μη αυτόματα

Χρήση δεδομένων σε οικείο δίκτυο - Ερώτηση πάντα

Χρήση δεδομένων σε περιαγωγή – Ερώτηση πάντα

PLEASE!!! ΗΕLP ME GUYS!!!! HELP ME!!!!!!!! :cry:

το ξαναλεω τσεκαρε το μειλ

email->ρυθμισεις->(επιλεγεις το λογαριασμο σου αν εχεις πανω απο εναν)->συγχρονισμος->ημερες ανακτησης->καμια

το ξαναλεω τσεκαρε το μειλ

email->ρυθμισεις->(επιλεγεις το λογαριασμο σου αν εχεις πανω απο εναν)->συγχρονισμος->ημερες ανακτησης->καμια

A re φιλε mobrol!!!!!!! Me εσωσες ρε φιλαρα μιλαμε!! ΠΩ ΠΩ!!! ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΝΑι αυτό ήταν! Εβαλα στο ημερες ανακτησης το "ΚΑΜΙΑ" κ δοκιμασα να συνδεθω στ wifi μου, αμεσως μετα αποσυνδεθηκα, κ ολα ΟΚ! Δν ξανασυνδεθηκε μονο του!!!!!!!!!!!! ΠΩ ΧΙΛΙΑ THANKS!!!!!! ειλικρινα μ φυγε ενα τεραστιο βαροςε απο πανω μου! Εισαι μεγαλος παλικαρι, ευχαριστω! Οποτε οσοι ειχατε αυτο το προβλημα, τσεκαρετε τις ρυθμισεις του email. ΑΝ κ δν κτλβα τι ακριβως σημαινει το "ημερες ανακτησης" αλλα ΟΚ! χεχε :lol:

Boby44

A re φιλε mobrol!!!!!!! Me εσωσες ρε φιλαρα μιλαμε!! ΠΩ ΠΩ!!! ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΝΑι αυτό ήταν! Εβαλα στο ημερες ανακτησης το "ΚΑΜΙΑ" κ δοκιμασα να συνδεθω στ wifi μου, αμεσως μετα αποσυνδεθηκα, κ ολα ΟΚ! Δν ξανασυνδεθηκε μονο του!!!!!!!!!!!! ΠΩ ΧΙΛΙΑ THANKS!!!!!! ειλικρινα μ φυγε ενα τεραστιο βαροςε απο πανω μου! Εισαι μεγαλος παλικαρι, ευχαριστω! Οποτε οσοι ειχατε αυτο το προβλημα, τσεκαρετε τις ρυθμισεις του email. ΑΝ κ δν κτλβα τι ακριβως σημαινει το "ημερες ανακτησης" αλλα ΟΚ! χεχε :lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Nα σαι καλα φιλε μου!

εννοει καθε ποτε να τσεκαρει για νεα μειλ!!

Καλημέρα

όταν τα έχεις στην κάρτα μνήμης στα εμφανίζει κανονικά στα μηνύματα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι ν' αλλάξεις την μνήμη αποθήκευσης των μηνυμάτων μέσα από την εφαρμογή μηνύματα για να στα εμφανίσει κανονικά.

Γεια σας παιδια! :)

Μήπως θα μπορούσε κάποιος συμφορουμίτης να με καθοδηγήσει που ακριβως ειναι αυτή η επιλογή, γιατί ομολογώ δεν εχω καταφερει να τη βρω.

Ευχαριστω προκαταβολικά ! ;)

Υ.Γ. Επισης, πως θα μπορουσα να ορισω να αποθηκεύονται οι φωτογραφιες στην κάρτα μνημης??

Γενικά σχεδόν σε καμια εφαρμογή δεν μπορω να βρω τέτοια επιλογή !!!!! :blink::blink::blink:

Ακυρο το υστερογραφο...Τελικα παρατηρησα οτι οι φωτογραφίες και τα βιντεο αποθηκευονται by default στη memory card!!

Edited by dimlou
http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

Τσίμπησα ένα ασημένιο σήμερα από ΠΛΑΙΣΙΟ σε προσφορά στα 189 €...http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-C6-01-Silver-002S7K7.htm ...μια χαρά και ελληνικό μάλιστα,πολύ ωραίο και στα λεφτά αυτά προσφέρει πάρα πολλά.;):)

Έχει πέσει τόσο η τιμή του; Στα χρήματα αυτά είναι μία τιμότατη αγορά.

Τουλάχιστον από επεξεργαστική ισχύ και δυνατότητες δεν υστερεί σε τίποτα από τα μεγάλα του αδέρφια. Συν ότι έχει μία οθόνη διαμάντι (CBD). ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έχει πέσει τόσο η τιμή του; Στα χρήματα αυτά είναι μία τιμότατη αγορά.

Τουλάχιστον από επεξεργαστική ισχύ και δυνατότητες δεν υστερεί σε τίποτα από τα μεγάλα του αδέρφια. Συν ότι έχει μία οθόνη διαμάντι (CBD). ;)

Είναι προσφορά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και όχι μόνο απ'ότι βλέπω....http://www.skroutz.gr/s/298036/Nokia-C6-01.html ...(τα πρώτα 4 καταστήματα το έχουν σε αυτή τη τιμή),η πωλήτρια μου είπε πως είναι μέχρι να εξαντληθούν τα κομμάτια (η κανονική τιμή στο ΠΛΑΙΣΙΟ ήταν/είναι 309 €)....σίγουρα στα 189 ας πούμε από το να πάρεις πχ. το C3-01 ελληνικής αντιπροσωπείας που κυμαίνεται από 175-189 στο Multirama είναι η καλύτερη επιλογή το C6-01.

Οταν το άνοιξα είχε την έκδοση λογισμικού 12.6 Οκτ.2010 άρα δεν είναι απ΄τα "φρέσκα" άλλα αψογότατο και ελληνικότατο,πραγματικά το ευχαριστιέμαι γιατί πριν μήνες το είχα ξαναπάρει στα 300+ € ενώ τώρα ξέρω πως δεν έδωσα τόσα και δεν εκνευρίζομαι πλέον-η χρυσή συνταγή είναι να περιμένει κανείς και στην εποχή μας βοηθάει πλέον πολύ αυτή η οικονομική κρίση και έτσι οι μεγάλες αλυσίδες θα κάνουν τρελλές προσφορές για να ξεστοκάρουν τις συσκευές που δεν κάνουν τις επιθυμητές πωλήσεις(βλ. Nexus S-και ποιός ξέρει τι άλλο ετοιμάζουν.....;)).

Η ποιότητα του ηχείου και του ακουστικού είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με το C7 και η CBD οθόνη σαφέστατα κάνει την διαφορά+Gorilla Glass τελικά.... http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/nokia ,μια χαρά το μικρό S^3 και σύντομα θα εφοδιαστεί με την Annούλα.....:)

Edited by rostropol

Είσαι σίγουρος οτι έχει Gorilla Glass?Μόνο για το Ν8 είχα διαβάσει οτι έχει.

Ανοιξε το link του επίσημου site της Corning που έβαλα,το δείχνει καθαρά(και΄γω νόμιζα πως απλώς είχε scratch resistant οθόνη αλλά βλέπω πως μαζί με τα άλλα S^3 το έβαλα στα Γοριλάκια...:)).

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/nokia

Καλησπέρα και πάλι, :)

Παρατηρησα οτι κατα τη μεταφορα μεγαλου μεγέθους αρχείων, η μεταφορα κοβεται στη μεση με σφάλμα για την διακοπη αποκρισης του τηλεφωνου. :(

Έχει παρατηρηθεί κατι παρόμοιο? :worry:

Thanks.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

Μήπως το κάθε αρχείο που θες να μεταφέρεις υπερβαίνει τα 4 gb;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

καλησπέρα σας παιδιά! πήρα το κινητόπροχθές και έχω καποιες απορρίες (είμαι ψιλοάσχετο με τα smartphones)

καταρχάς πέρα απ'το youtube σε όλα τα υπόλοιπες ιστοσελίδες με βίντεο ( π.χ. metacafe) δεν μπορώα να δω τα βίντεο. ακούγεται ο ήχος αλλά από εικόνα τίποτα.

Επίσης θα θελα να ρωτήσω αν η πλοήγηση των Ovi maps λειτουργεί μόνο με ίντερνετ;