konstantinoslp Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδες το γραφω και εδω γιατι δεν ξερω που ειναι καλυτερα να ρωτησω.ψαχνοντας για ενα πολυ φθηνο tablet επεσε το ματι μου στο Coby MID7022 στα 100 ευρω και κατι στην κοσμοντατα..Εχετε υποψην τι παιζει με τη συγκεκριμενη ταμπλετα;Εννοω οτι το μονο που θελω ειναι λιγο surfαρισμα (οχι σπουδαια πραγματα) και πολυ social networking.Απο,τι βλεπω δεν υποστηριζει Ελληνικα.Κατα ποσο ειναι προβλημα αυτο;Επισης, εχει επισημο Google Play; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Εχει κανεις δοκιμασει καποιο απο αυτα; http://www.pandawill.com/freelander-pd10-3g-version-gps-7-inch-tablet-pc-ips-screen-android-40-monster-phone-dual-sim-card-bluetooth-wcdma-white-p64438.html http://www.pandawill.com/freelander-pd10-leader-gps-7-inch-tablet-pc-tegra2-android-40-1gb-ram-16gb-dual-camera-bluetooth-black-p64403.html http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-aurora-android-40-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-16gb-1gb-ram-camera-black-p63770.html http://www.pandawill.com/eken-a90-tablet-pc-97-inch-android-403-ips-screen-1gb-ram-8gb-dual-camera-2160p-hdmi-silver-p60167.html Αν οχι , πιο προτεινετε να παρω γιατι το θελω ψιλο αμεσα. Το Eken A90 είναι σχετικά γνωστό μηχανάκι, το μαγαζί το ξέρεις, Είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα. σημερα πηρα ενα hyundai h700. καλο φαινεται. αλλα εχω προβληματα με το ιντερνετ..το google play δουλευει οποτε θελει..ο browser παει αργα..μπορω να κανω κατι? ο προηγουμενος ιδιοκτητης(το πηρα μεταχειρισμενο) μου ειπε πως δεν ειχε κανενα τετοιο προβλημα.. Edit: εστρωσε κανοντας κατι ρυθμισεις στο router! Edited August 9, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Έχει κανείς άποψη για αυτό; (το θέλω για car gps) http://www.chinavasion.com/china/who...Android_Tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδιά την τρίτη πήρα ένα tablet απο το e-shop (αρκετά οικονομικό) και όταν έφτασα είδα ότι έχει τρία σημαδάκια η οθόνη, δεν έχει να κανει με τα pixels,φαίνοντε σαν χτυπήματα (ραγίσματα) στην εσωτερική πλευρά της οθόνης (όχι στην επιφάνεια), το tablet λειτουργεί κανονικά και ίσως κάποιος να μπορούσε να παραβλέψει τα τρία σημαδάκια και να έκανε κανονικά την δουλειά του, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα βλέπω, έχω εκνευριστεί. πιστεύεται ότι θα βρω άκρη με το κατάστημα για αντικατάσταση ή επιδιόρθωση ή άδικα θα πάω μέχρι την άλλη άκρη της πόλης; (Είναι και το DOA 7 ημερών που ισχύει ακόμα αλλά δεν ξέρω εάν αφορά περιπτώσεις σαν την δική μου).:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδιά την τρίτη πήρα ένα tablet απο το e-shop (αρκετά οικονομικό) και όταν έφτασα είδα ότι έχει τρία σημαδάκια η οθόνη, δεν έχει να κανει με τα pixels,φαίνοντε σαν χτυπήματα (ραγίσματα) στην εσωτερική πλευρά της οθόνης (όχι στην επιφάνεια), το tablet λειτουργεί κανονικά και ίσως κάποιος να μπορούσε να παραβλέψει τα τρία σημαδάκια και να έκανε κανονικά την δουλειά του, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα βλέπω, έχω εκνευριστεί. πιστεύεται ότι θα βρω άκρη με το κατάστημα για αντικατάσταση ή επιδιόρθωση ή άδικα θα πάω μέχρι την άλλη άκρη της πόλης; (Είναι και το DOA 7 ημερών που ισχύει ακόμα αλλά δεν ξέρω εάν αφορά περιπτώσεις σαν την δική μου).:worry: εννοειται πως θα πας... σβησε ομως πρωτα τα παντα απο μεσα. το πολυ-πολυ κανε τους ενα τηλεφωνο πρωτα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Εϊμαι σε αναμονή του Ployer MOMO 8 Bird Tablet PC 8 Inch ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Αναμένουμε τις εντυπώσεις σου όταν παραλάβεις, από που ψώνισες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 προσφορα για μια εβδομαδα απο γνωστο eshop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908283&sid=1 τι λετε.... αξιζει η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 και εγω το σκεφτομαι ! Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει. Ο επεξεργαστής A8 δεν είναι και πολύ γρήγορος. Σε αντίστοιχη τιμή βρίσκεις από Κίνα με επεξεργαστή A10 ο οποίος και πάλι θεωρείτε μέτριος για τα σημερινά δεδομένα, ωστόσο για αυτήν την τιμή είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει. Ο επεξεργαστής A8 δεν είναι και πολύ γρήγορος. Σε αντίστοιχη τιμή βρίσκεις από Κίνα με επεξεργαστή A10 ο οποίος και πάλι θεωρείτε μέτριος για τα σημερινά δεδομένα, ωστόσο για αυτήν την τιμή είναι οκ. Cortex A8 είναι της Rockchips , που θεωρείται ισοδύναμος του Α10 της Allwinner , αφού και αυτός Α8 cortex είναι ... Αν δεν είχα κάνει την παραγγελία , ίσως να το έπαιρνα , αλλά θα έχανα μία ίντσα, την μεγαλύτερη ανάλυση, το LED και τον allwinner με το Mali400 ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Σωστά έχεις δίκιο. Μπέρδεψα τον A8 με τον A9 επειδή είδα που γράφει 1Ghz. Άρα δεν είναι άσχημη η προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδια εγω το παρήγγειλα οταν το λαβω αν θελετε σας λεω ενυπωσεις. Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Σωστά έχεις δίκιο. Μπέρδεψα τον A8 με τον A9 επειδή είδα που γράφει 1Ghz. Άρα δεν είναι άσχημη η προσφορά! Ο Α9 ειναι ο πιο γρηγορος που κυκλοφορεί στα κινέζικα νομιζω Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Εϊμαι σε αναμονή του Ployer MOMO 8 Bird Tablet PC 8 Inch ... Περιμένουμε να μας πείς από πού ψώνισες (καθώς και τις εντυπώσεις σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Ο Α9 ειναι ο πιο γρηγορος που κυκλοφορεί στα κινέζικα νομιζω Το Zepad C91 που έχει επεξεργαστή Cortex A9 είναι στο 1Ghz αλλά είναι χρονισμένος στα 800Mhz απ' ότι θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Περιμένουμε να μας πείς από πού ψώνισες (καθώς και τις εντυπώσεις σου). λέω στο διπλανό θέμα :D Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d3athc0n Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Πρόσφατα απέκτησα μέσω merimobiles ένα Τeclast A12 10.1''. Για την παραγγελία δεν έχω να πω και πολλά, όλα πήγαν κατ'ευχήν και το έλαβα μέσω registered airmail χωρίς τελωνείο από τα ΕΛΤΑ εντός περίπου 20 ημερών (παραγγελία 26 Μάη-λήψη 15 Ιουνίου). Στο ρεζουμέ τώρα : Θετικά : - Ωραία, Φωτεινή οθόνη με ευκρινη χρώματα παρά το ότι δεν είναι IPS - Δυνατός συνδιασμός επεξεργαστή με κάρτα γραφικών (Allwinner+Mali 400) που παίζει χωρίς καθόλου κολλήματα τα περισσότερα παιχνίδια (έχω δοκιμάσει ενδεικτικα τα Shadowgun, Asphalt 7, Hero of Sparta, Blood and glory, NFS SHIFT κ.α) .Προβλήματα συμβατότητας υπάρχουν φυσιολογικά και αναμενόμενα σε κάποια παιχνίδια της gameloft όπως το Backstab. -Βολικό ebook reader (ezpdf reader, cool reader) μιάς και έχει αποδεκτο πάχος και βάρος ( γύρω στα 640 γραμμάρια) -Φοβερή και απόλυτα smooth αναπαραγωγή hd movies (2160 player,mx player) -Γρήγορη ανταπόκριση σε κάθε touch. -Ομαλό και γρήγορο browsing με opera mini Αρνητικά: -Η οθόνη σε κουλά και άσχετα διαστήματα σβήνει και το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται,επανέρχεται δε μόνο με το reset. Άλλαξα πρόσφατα κάτι ρυθμίσεις στην οθόνη και αναμένω εάν θα επαναληφθεί. -ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε battery app για την φωτεινότητα.Και οι δυο που χρησιμοποίησα φαίνεται ότι προκαλούν ένα περίεργο conflict στις ρυθμίσεις του tablet με αποτέλεσμα η φωτεινότητα να κατεβαίνει υπό το μηδέν και η οθόνη να μαυρίζει επίσης τελείως χωρίς δυνατότητα επαναφοράς.Και στις δύο περιπτώσεις επανήλθε όταν εξαντλήθηκε η μπαταρία του. -Το wifi σήμα επίσης αναμενόμενα δεν είναι τόσο ισχυρό.Για το σπίτι ή μέσα στην καφετέρια είναι μια χαρά αλλά όταν δοκίμασα σε κάποια απόσταση που laptop έμπαιναν κανονικά αυτό αργούσε χαρακτηριστικά. -Η μπαταρία κρατάει αρκετά (3-4 ώρες πάνω κάτω ανάλογα τη χρήση) αλλά σε καμία περίπτωση όσο δίνει ο κατασκευαστής. Σε γενικές γραμμές για τα λεφτά του (125 Ευρώ) και για πρώτο tablet πιστεύω ότι είναι μια χαρά και αξίζει μια δοκιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 τωρα γραφω απο το ταμπλετ, dolphin for tab , ρυθμισμενο σε desktop ,και παει καλα! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodolf Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Καλησπ'ερα σε όλους.Μια βοήθεια παρακαλώ.Ενδιαφέρομαι για τα μοντέλα: TABLET PC HUAWEI S7 IDEOS στα 145 ευρώ απο Ελλάδα και FreeLander PD10 Olympic GPS Tablet PC 7 Inch Android 4.0 DVB-T(MPEG2) 1GB RAM 8GB Dual Camera Black στα 125 δολλάρια απο Κίνα.Τί γνώμη έχετε για τα συγκεκριμένα μοντέλα και τι άλλο μπορείτε να μου προτείνετε γύρω στα 100 ευρώ? Ευχαριστώ πολλύ εκ των προτέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfis106 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 παιδια εχει παρει κανεις το συγκεκριμενο tablet απο eshop;το περιμενω τωρα μια βδομαδα να ερθει και μου ειπαν τριτη.85 ευρω το ειχε προσφορα.καποιος μου ειπε οτι μπορει να μην εχει γλωσσα στα ελληνικα.εχετε ακουσει τιποτα γιαυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adoumour Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 καλησπερα. δηλωνω ασχετος. παρολα αυτα λεω να αγορασω το παρακατω http://www.zougla.gr/eshop/products/tablet-pc/tablets/product/hi-tech-tabletpc-97-me-android-4 το εχει αγορασει κανεις? ψαχνω γενικως ενα 10αρι - 9αρι tablet με android 4, να κατεβαζει apps απο android market, να αναπαραγει ολα τα αρχεια εικονας & ηχου, να ειναι γρηγορο με καλο wifi, δυνατοτητα 3G και καλη αναλυση οθονης αλλα και με ελληνικα. φυσικα max 200e περιμενω τις προτασεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ναι το έχω εγώ είναι μια χαρά το μηχάνημα μου το έχουν στείλει εδώ και 3-4 μέρες Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ναι το έχω εγώ είναι μια χαρά το μηχάνημα μου το έχουν στείλει εδώ και 3-4 μέρες Μιλώ για το Modecom :O Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts