angski86 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 καλησπερα παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα με ενα mls tablet που εκτος οτι μου εχει σπασει τα νευρα επηρεαζει τη δουλεια μου με λιγα λογια σταματαει να πιανει σημα 3G και για να ξαναπιασει πρεπει να του κανω επαννεκινηση για να λειτουργησει σωστα πρεπει να το βαλω να πιανει σημα 2G. Επισης το ιδιο ακριβως πραμα το κανουν και αλλα tablet και οχι μονο το δικο μου, καποιοι λενε οτι φταιει η cosmote λογω το οτι εκανε αναβαθμιση στις κεραιες τις αλλα δε καταλαβαινω απο το κινητο μου πιανω κανονικα σημα χωρις κανενα προβλημα με συνδεση whatsup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Υπάρχει κανένα ταμπλετ μέχρι όσα κάνει πχ το onda 989 δηλαδή περίπου 170 ευρώ αλλά να μην έχει τον περιορισμό των 2 γιγα για εφαρμογές; και να έχει δύο γιγα ραμ! Edited January 10, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παιδιά εχω ενα tablet Vero και η μπαταρία στην αρχή απο 100% στα 90% πέφτει πολυ γρήγορα. Κάπου ειχα διαβάσει ότι υπάρχει μία λύση. Γνωρίζεται κάτι γι αυτό; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Η πρόχειρη λύση είναι το αφήνεις να τελειώσει από μπαταρία και να σβήσει. Το ανοίγεις και πάλι χωρίς να φορτίσει μέχρι να ξανακλείσει και πάλι από μπαταρία, δλδ να ξελιγωθει τελείως. Τότε το φορτίζεις μέχρι το 100%. Η άλλη λύση είναι να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή που κάνει battery calibration Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONN Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπερα παιδια εχω μια ερωτηση να κανω για το εξης ταμπλετ:http://www.e-shop.gr/goclever-aries-m7841-785-ips-8gb-3g-quad-core-android-422-white-p-PER.909282 μηπως τυχαινει να το εχει καποιος(δεν το κοβω); Ή ακομα αν εχει καποιος εστω καποιο αλλο προιον απο αυτην την εταιρια ή μηπως ξερει την "αυθεντικη" ονομασια του κινεζικου μηπως μπορεσω να βρω καλυτερες πληροφοριες! Καλη μερα το εχω εδω και μια εβδομαδα,το πηρα απο την προσφορα crazy sundays στα 125ε.Λιγα λογια για το ταμπλετακι: Ωραια φωτεινη οθονη.γρηγορο δεν μου εχει κολλησει πουθενα,εχει καλο σημα 3g,καλο wifi,δεν μου εχει κανει καμμια αποσυνδεση οταν με το παλιο μου chuwi v88 ειχα συχνες αποσυνδεσεις,κανει και τηλεφωνικες κλησεις αλλα χρειαζεσαι τα ακουστικα του η ενα hands free γιατι δεν ακουγεται δυνατα η ομιλια απο το ηχειο το οποιο γενικοτερα εχει χαμηλη αποδοση με πολλα πριμα.Το gps κλειδωσε σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα,δεν το εχω δοκιμασει σε διαδρομη να δω αν χανει το σημα,μπαταρια χωρις παιχνιδια πιστευω τη βγαζεις τη μερα εγω που δεν τοεχω συνεχεια στο χερι μου βγαζει δυο μερες,οι καμερες χαμηλης αποδοσης ιδιως σε χαμηλο φωτισμο,μην περιμενεις πολλα,ενα προβλημαπου εχειειναι οτι ο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης ειναι μονο 1 gb με ελευθερα λιγοτερα απο 300mb,εγω το εκανα root πανευκολα με το framaroot,και με ενα root uninstaler αφαιρεσα κατι πολονεζικες εφαρμογες καθως και τον google browser kai to kingsoft office που ηταν προεγκατεστημενα και τωρα εχει ανεβει στα 400mb.απο οτι ειδα στο 4pda πρεπειναγινεται η πατεντα που κανουν για τους 6589 επεξεργαστες για αυξηση τουχωρου αποθηκεσης αλλαδεν το δοκιμασα ακομα.Το ταμπλετ κυκλοφορει στην κινα σαν teclast mini νομιζω αλλα και στη ρωσια με τρεις τεσσερις αλλες ονομασιες,στο google μπορεις να βρεις ενα μπουσουλα απο το πολωνικο φορουμ.Ρομ δεν υπαρχει πιο καινουργιααπο 4.2.2.Αυτα,προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος,απο αυτο γραφω τωρα,βεβαια στα 169ε δεν ξερω αν συμφερει ειναι επιλογη τουκαθενος παντως απο ποιοτητα κατασκευηςφαινεται καλοφτιαγμενο,και τιποτα δεν τριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Τελικα εκανα την κινηση και το πηρα και εγω στα 125 ευρω,ευτυχως δηλαδη γιατι σε αυτα τα χρηματα δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι καλυτερο. Δεν θα προσθεσω κατι παραπανω σε αυτα που εγραψες,ακριβως αυτα ισχυουν με μονο παραπονο το ηχειο το οποιο εχει χαμηλη αποδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ψάχνω και εγώ ένα Καλό tablet κινεζικό,αξιόπιστο...Χρήση internet,παιχνίδια..αν μπορείς να παίξεις και real racing ακόμη καλύτερα...Θέλω Καλό WiFi και αν υπάρχει και GPS θα ήταν πολύ καλά..Δεν με ενδιαφέρει το 3g..Καλή οθόνη και Καλό ηχείο..το κόστος έως τα 150 ευρώ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ψάχνω και εγώ ένα Καλό tablet κινεζικό,αξιόπιστο...Χρήση internet,παιχνίδια..αν μπορείς να παίξεις και real racing ακόμη καλύτερα...Θέλω Καλό WiFi και αν υπάρχει και GPS θα ήταν πολύ καλά..Δεν με ενδιαφέρει το 3g..Καλή οθόνη και Καλό ηχείο..το κόστος έως τα 150 ευρώ Δες τα cube 9x και onda v989. Ειναι νομιζω τα πιο αξιοπιστα αυτη τη στιγμη και με καποιο discount coupon η τιμη ειναι περιπου κοντα στα λεφτα που διαθετεις. Το onda θεωρω εχει καλυτερη οθονη και ηχεια, αλλα δεν εχει gps. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Έρχονται όπου νά'ναι και οι νέοι επεξεργαστές Intel Core M, με επιδόσεις i5 αλλά fanless που θα θολώσουν τα νερά μεταξύ φορητών υπολογιστών και ταμπλετών http://www.teclast.com/corem/ https://mikecanex.wordpress.com/2015/01/05/teclast-goes-high-end-bto-core-m-windows-tablets/ https://mikecanex.wordpress.com/2015/01/06/cube-i7-core-m-tablet-announced/ ...προσωπικά καραγουστάρω...ο θόρυβος κατά τη χρήση του υπολογιστή είναι το πιο ενοχλητικο πράγμα που έχω συναντήσει στην τεχνολογία. Επιδόσεις ικανές να υποστηρίξουν γενική χρήση, όχι μόνο ως MID ή απλά "γραφομηχανή", σε μια λεπτή και υπερ-φορητή συσκευή;; Τα πιο αισιόδοξα νέα που έχω ακούσει μετά τη καθιέρωση των ssd δίσκων (πάλι για τον ίδιο στόχο...για ξεμπλοκάρισμα των επιδόσεων, κατάργηση των μηχανικών μερών/θορύβου, περιορισμό διαστάσεων και βάρους) Edited January 11, 2015 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Έχει κάποιος άποψη για την επιλογή onda 989 ήcube 9x ? Υπάρχει κάτι άλλο που μου διέφυγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μιας και είμαι κάτοχος του G808 με τους 4 πυρήνες και πάρα πολύ ευχαριστημένος πήρε μάτι μου σήμερα αυτό που το έχει προσφορά το coolicool http://www.coolicool.com/colorfly-g708-mtk6592-octa-core-14ghz-7-inch-ips-screen-android-44-tablet-g-36242 Για οκτώ πυρήνες και ανάλυση 1280/800 και 3g ενσωματωμένο και την θήκη που δίνει δώρο νομίζω αξίζει με το παραπάνω τα 80$ που κοστίζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black16 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Battery Capacity 3000mAh??? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 μαζι σου φιλε μου αλλα να σου θυμησω οτι κοστιζει 80$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) μαζι σου φιλε μου αλλα να σου θυμησω οτι κοστιζει 80$ είναι presale όμως; δηλαδή η τιμή αυτή ΔΕΝ είναι αυτή που θα πληρώσει κάποιος όταν βγει;το τετραπυρηνο που έχεις τι μπαταρία έχει και πόσο σου κρατάει περίπου; βασικά ποσό ποσοστό χάνει ανά ώρα ανοιχτής οθόνης; Edited January 15, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Πρακτικά θα σου πω ότι δύο ταινίες της είχα δει άνετα. Μπαταρία έχει 4000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 είναι presale όμως; in stock το δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Απο κατω λεει presale..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 είναι presale όμως; δηλαδή η τιμή αυτή ΔΕΝ είναι αυτή που θα πληρώσει κάποιος όταν βγει;το τετραπυρηνο που έχεις τι μπαταρία έχει και πόσο σου κρατάει περίπου; βασικά ποσό ποσοστό χάνει ανά ώρα ανοιχτής οθόνης; Τι είναι το presale; Αν δηλαδή χτυπήσω ένα με 80 τώρα, θα μου ζητήσουν παραπάνω για να το στείλουν όταν το λάβουν από το εργοστάσιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Παιδιά το έγραψα και στο "Επιλογή Συσκευής" αλλά το γράφω κι εδώ, να το δουν περισσότεροι: καμία πρόταση για tablet, μέχρι 80 το πολύ 100 ευρώ, από Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Όσες φορές έχω αγοράσει εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα ποτέ μα ποτέ δεν ζήτησαν επιπλέον χρήματα για presale. Presale είναι το αγοράζεις το κατάστημα παίρνει τα χρήματα και όταν έρθει το προϊόν σου το στέλνει. Και για αυτόν τον λόγο σου κάνει για το συγκεκριμένο ταμπλετ δώρο την θήκη .κανένα σοβαρό κατάστημα (coolicool, vickmall) δεν νομίζω να σου ζητήσει επιπλέον χρήματα. Σορρυ για το off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τελικά παρέλαβα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά σήμερα βρήκα την ώρα και είμαι μόνος ώστε ασχοληθώ λίγο μαζί του, μιας και είναι δώρο στην μικρή που θα της το φέρει ο Αγιος Βασίλης :). Με το που το σύνδεσα στο wifi με έβγαλε το update 3.3 mb . Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, πολύ γρήγορο,ωραία χρώματα και πολύ καλή κατασκευή! Φίλε argi να σε ρωτήσω για την διαδικασία root, γιατί θέλει πρώτα το kingo root ? και κάτι άλλο....σε εμένα έχει 3 νομίζω κινέζικες εφαρμογές,είναι ασφαλές να τις σβήσω ? Γεια σε ολους Για ποιό ταμπλετ αναφερεσε φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Γεια σε ολους Για ποιό ταμπλετ αναφερεσε φιλε μου? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404724 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpashali Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παίδες καλημέρα και καλή tech savvy χρονιά! Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα τέτοιο high end android & windows tablet και αν μπορείτε να μου προτείνετε site αγοράς και μέθοδο αποστολής ώστε να μην πληρώσω εκτελωνισμό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Παίδες ενδιαφέρομαι για 10άρι tablet για τους γονείς μου (χρήση skype, internet κατά κύριο λόγο). Έλεγα για κάτι δυνατό όμως να τους κρατήσει καιρό. Σκέφτομαι και τη λύση hybrid με αποσπώμενο πληκτρολόγιο γιατί δε ξέρω αν θα συνηθίσουν το touch. Budget λέω 200-250Ε. Πεσ' τε καμια πρόταση (αγορά από Ελλάδα). Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω έχει κανένας να προτείνει ταμπλετ μέχρι ένα 80αρι από Ελλάδα όμως? Είναι για τους γονείς μου και η χρήση θα είναι κυρίως browsing. Καλό θα ταν η οθόνη να ναι 8 ίντσες. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts