Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά. Παρέλαβα σήμερα το momo 8 speed 16g λίγο που το δουλεψα (γιατί μου έστειλαν φορτιστη για Αγγλία) είναι άψογο.. Πολύ γρήγορο και όλα δουλεύουν ρολόι. Τα χρώματα μια χαρά και το τατς οθόνης πολύ καλό. Ελπίζω να μην μου βγάλει κάποιο πρόβλημα

Γεια σας παιδιά. Παρέλαβα σήμερα το momo 8 speed 16g λίγο που το δουλεψα (γιατί μου έστειλαν φορτιστη για Αγγλία) είναι άψογο.. Πολύ γρήγορο και όλα δουλεύουν ρολόι. Τα χρώματα μια χαρά και το τατς οθόνης πολύ καλό. Ελπίζω να μην μου βγάλει κάποιο πρόβλημα

Αν θελεις δώσε λεπτομέρειες για την παραγγελεία :)

site τιμή κλπ!

Παραγγελία απο ebellking κ αποστολή απο την αποθήκη τους στην Αγγλία. Ουτε τελωνείο ουτε τίποτα κ σε 4 μέρες το ππαρελαβα Γερμανία.το ταμπλετ μια χαρά το βλέπω. Πρέπει να ήρθε ρουταρισμενο γιατί οι κινεζικές εφαρμογές είναι απενεργοποιημενες.αύριο θα το επεξεργαστω καλυτερα θα μπω κ στο play να δω αν δουλεύει κανονικά κ θα έχετε νεότερα. Συσκευασία άψογη αλλά ατυχισα με φιρτιστη. Μου έστειλαν Αγγλίας αλλά το εκανα πατέντα με ευρωπαϊκό κ δουλεύει

Τελικα εχω προβλημα με το wifi. Αποσυνδεεται οταν μπαινω στο πλαυ και στο youtube καποιες εφαρμογες δεν μπορω να τις κατεβασω. Επισης παρατηρω οτι οταν δουλευω την οθονη χανει το σημα ενω οταν κλεινω την οθονη τοτε δουλευει και κτεβαζει και δεδομενα. πολυ περιεργο.οποιος γνωριζει κατι ας μιυ πει μηοως και μπορω να το σωσω.

Τελικα εχω προβλημα με το wifi. Αποσυνδεεται οταν μπαινω στο πλαυ και στο youtube καποιες εφαρμογες δεν μπορω να τις κατεβασω. Επισης παρατηρω οτι οταν δουλευω την οθονη χανει το σημα ενω οταν κλεινω την οθονη τοτε δουλευει και κτεβαζει και δεδομενα. πολυ περιεργο.οποιος γνωριζει κατι ας μιυ πει μηοως και μπορω να το σωσω.

Στο YouTube μην μπαινεις απο την εφαρμογη γτ εχει σε ολους προβλημα αλλα αππο τον εγκατεστημενο browser. Κλείσε τις υπολοιπες συσκευες στο σπιτι που μπαινουν ιντερνετ, κανε ενα reboot στο ρουτερ και αν δε δεις αποτελεσμα αλλαξε τις ρυθμισεις στο ρουτερ απο b-g-n to b-g στις ρυθμισεις για ασυρματο. Τελος διαλεξε συγκεκριμενο καναλι στο ρουτερ να δεις

Ευχαριστώ. Κάτι που παρατηρώ είναι ότι όταν είμαι για παράδειγμα στο ίντερνετ και η σελίδα δεν ανοίγει μου πετάει μία διεύθυνση από iPhone και tunes. Αν κατάλαβα καλά είναι ότι η συσκευή είναι δηλωμένη σαν iPhone; ίσως να λέω βλακεια αλλά γιατί το κάνει αυτό;

Ευχαριστώ. Κάτι που παρατηρώ είναι ότι όταν είμαι για παράδειγμα στο ίντερνετ και η σελίδα δεν ανοίγει μου πετάει μία διεύθυνση από iPhone και tunes. Αν κατάλαβα καλά είναι ότι η συσκευή είναι δηλωμένη σαν iPhone; ίσως να λέω βλακεια αλλά γιατί το κάνει αυτό;

Δες ποια σελιδα εχει ως αρχικη και ποια μηχανη αναζητησης

2 μέρες που το έχω στα χέρια μου όλα δουλεύουν ρολόι.παιζει HD ταινίες το USB δουλεύει κανονικά. Το μονο πρόβλημα είναι το WiFi αλλά πιστεύω θα λυθεί με την λύση που έδωσε ο φίλος ποιο πανω. Έχω ενα ερώτημα όμως.επειδή στο σπίτι δεν έχω ίντερνετ..έχω όμως τα data απο το κινητό και έτσι μετατρεπω το κινητό σε WiFi και Στέλνω στο ταμπλετ. Ε λοιπον με αυτον τον τροπο δεν έχω καμια αποσύνδεση και μάλιστα ανοίγουν τα παντα πολύ γρήγορα. Αυτή την διάφορα μπορεί να μου λύση κάποιος;

2 μέρες που το έχω στα χέρια μου όλα δουλεύουν ρολόι.παιζει HD ταινίες το USB δουλεύει κανονικά. Το μονο πρόβλημα είναι το WiFi αλλά πιστεύω θα λυθεί με την λύση που έδωσε ο φίλος ποιο πανω. Έχω ενα ερώτημα όμως.επειδή στο σπίτι δεν έχω ίντερνετ..έχω όμως τα data απο το κινητό και έτσι μετατρεπω το κινητό σε WiFi και Στέλνω στο ταμπλετ. Ε λοιπον με αυτον τον τροπο δεν έχω καμια αποσύνδεση και μάλιστα ανοίγουν τα παντα πολύ γρήγορα. Αυτή την διάφορα μπορεί να μου λύση κάποιος;

Για αυτο σου λεω καποιο μικρο κολληματακι με το ρουτερ σου υπαρχει χωρις αυτο να σημαινειοτι εχει προβλημα

Μπορω απο καπου μεσα στο android, να ορισω κωδικό κατά το ανοιγμα του tablet?

ρυθμίσεις ασφαλείας, κλείδωμα

Παιδες θα ηθελα μια βοηθεια

Μου χάλασε ο φορτιστής από το window n 70s (INPUT 100-240V AC, 50/60HZ, OUTPUT 5V DC 2000 mA)

Υπάρχει περίπτωση να βρω στην Ελλάδα ή να πάρω από κάπου αλλου αν γνωριζει κάποιος ας βοηθήσει...

Παιδιά σκέφτομαι να παραγγείλω το huyndai T10 από εδω .

Πείτε γνώμες .

Λέει το μηχάνημα ;

Πως τον βλέπεται τον πωλητή ;

Παίζει να χω θέμα με το τελωνείο ;

Παιδες θα ηθελα μια βοηθεια

Μου χάλασε ο φορτιστής από το window n 70s (INPUT 100-240V AC, 50/60HZ, OUTPUT 5V DC 2000 mA)

Υπάρχει περίπτωση να βρω στην Ελλάδα ή να πάρω από κάπου αλλου αν γνωριζει κάποιος ας βοηθήσει...

Σε μαγαζιά ηλεκτρονικών ζήτα έναν φορτιστή 5V 2A. Θα σου στοιχήσει πολλά, αλλά θα το πάρεις αμέσως, αν έχεις ανάγκη. Το βύσμα αν δεν κάνει, κόψε το καλώδιο και σύνδεσε το βύσμα του φορτιστή που χεις τώρα για το τάμπλετ

Πείτε γνώμες .

Λέει το μηχάνημα ;

αξιόπιστος, στέλνει από αγγλία αλλά είναι καραπανάκριβος. Για το τάμπλετ ψάξε σχόλια σε φόρουμς, πχ στο Τ7 είναι καλό αλλά το GPS του δεν δουλεύει συνήθως

Πείτε γνώμες .

Λέει το μηχάνημα ;

Κοίταξε κι εδώ.Έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή και,σε αποστολή με απλό ταχυδρομείο, δεν περνάς τελωνείο.(Στο άλλο, από Αγγλία δεν περνάς τελωνείο, έτσι κι αλλιώς, αλλά είναι πανάκριβο).

αξιόπιστος, στέλνει από αγγλία αλλά είναι καραπανάκριβος. Για το τάμπλετ ψάξε σχόλια σε φόρουμς, πχ στο Τ7 είναι καλό αλλά το GPS του δεν δουλεύει συνήθως

Κοίταξε κι εδώ.Έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή και,σε αποστολή με απλό ταχυδρομείο, δεν περνάς τελωνείο.(Στο άλλο, από Αγγλία δεν περνάς τελωνείο, έτσι κι αλλιώς, αλλά είναι πανάκριβο).

Σάς ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας.

parisal το site πού παραθέτεις θεωρείται αξιόπιστο?

Η διαφορά τιμής πάντως δεν είναι τόσο μεγάλη γιατί αυτός πού παραθέτω δίνει κάποια "δώρα" που θα αγόραζα ούτος ή άλλως (θήκη,κάρτα,φορτιστή αυτοκινήτου).

Άν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση -tablet- ευπρόσδεκτη.Απλός κατέληξα σ'αυτό γιατί μου φάνηκε το ποιό πλήρες "φτηνό" 10ιντσο.

Σάς ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας.

parisal το site πού παραθέτεις θεωρείται αξιόπιστο?

Η διαφορά τιμής πάντως δεν είναι τόσο μεγάλη γιατί αυτός πού παραθέτω δίνει κάποια "δώρα" που θα αγόραζα ούτος ή άλλως (θήκη,κάρτα,φορτιστή αυτοκινήτου).

Άν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση -tablet- ευπρόσδεκτη.Απλός κατέληξα σ'αυτό γιατί μου φάνηκε το ποιό πλήρες "φτηνό" 10ιντσο.

Απ'όσο ξέρω, είναι αξιόπιστο.

Εγώ μια αγορά έκανα από κει χωρίς προβλήματα.

Τελικά εσύ θα αποφασίσεις τι σε συμφέρει.

Μη ποντάρεις και πολύ στη πληρότητα. Απ' ότι φαίνεται το gps έχει πρόβλημα, οπότε αν πραγματικά το χρειάζεσαι ίσως αναγκαστείς να στραφείς σε ένα bluetooth gps. Δεν έχει σημαντικό κόστος (10-50 ευρω) και δουλεύει πολύ καλύτερα από το gps οποιασδήποτε ταμπλέτας ή κινητού.

Η ταμπλέτα που διάλεξες φαίνεται να είναι καλή. Διάβασε βέβαια και κριτικές σε ξένα φόρουμ (slatedroid κλπ). Ένα πιθανό πρόβλημα είναι η μικρή μπαταρία.

Ανταγωνιστής του είναι το Pipo M9 με cpu rk3138. Αλλά φαίνεται ότι o Exynos 4412 έχει καλύτερη συμπεριφορά.

Απ'όσο ξέρω, είναι αξιόπιστο.

Εγώ μια αγορά έκανα από κει χωρίς προβλήματα.

Τελικά εσύ θα αποφασίσεις τι σε συμφέρει.

Μη ποντάρεις και πολύ στη πληρότητα. Απ' ότι φαίνεται το gps έχει πρόβλημα, οπότε αν πραγματικά το χρειάζεσαι ίσως αναγκαστείς να στραφείς σε ένα bluetooth gps. Δεν έχει σημαντικό κόστος (10-50 ευρω) και δουλεύει πολύ καλύτερα από το gps οποιασδήποτε ταμπλέτας ή κινητού.

Η ταμπλέτα που διάλεξες φαίνεται να είναι καλή. Διάβασε βέβαια και κριτικές σε ξένα φόρουμ (slatedroid κλπ). Ένα πιθανό πρόβλημα είναι η μικρή μπαταρία.

Ανταγωνιστής του είναι το Pipo M9 με cpu rk3138. Αλλά φαίνεται ότι o Exynos 4412 έχει καλύτερη συμπεριφορά.

Ευχαριστώ παιδιά.Να 'σται καλά.

Σχετικά με το πρόβλημα στο WiFi έχω την εντύπωση οτι λύθηκε με την εφαρμογή elixir. Αλλάζει τον διαχειριστή.παρακαλώ όσοι έχετε την δυνατότητα κατεβάστε το και ελενξτε αν δουλεύει απροβληματιστα.

Σχετικά με το πρόβλημα στο WiFi έχω την εντύπωση οτι λύθηκε με την εφαρμογή elixir. Αλλάζει τον διαχειριστή.παρακαλώ όσοι έχετε την δυνατότητα κατεβάστε το και ελενξτε αν δουλεύει απροβληματιστα.

Ποιο είναι το elixir? Τι ακριβώς κάνει?

Καλημέρα.

Θα ήθελα να σας ζητήσω μερικές προτάσεις για ένα Tablet 7''.

• Πρώτα απ'όλα με ενδιαφέρει σίγουρα να είναι ποιοτική κατασκευή. Ξέρω ότι μιλάμε για Κινέζους αλλά σίγουρα κάποια παρουσιάζουν πολλά προβλήματα μετά από κάποιο διάστημα ή ακόμα και κατευθείαν και κάποια πολύ λίγα προβλήματα.

• Με ενδιαφέρει να έχει σχετικά καλή αυτονομία/μπαταρία. Δεν θα ήθελα να το έχω συνέχεια να φορτίζει

• Καλό θα είναι να μην έχει ψόφιο ήχο. Δεν ζητάω σούπερ μπάσα, surrοund κλπ απλά να ακούγεται χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει απόλυτη ησυχία

• Τέλος καλό θα ήταν να έχει bluetooth μήπως χρειαστεί αφού είναι και ο μόνος τρόπος επικοινωνίας με εξωτερικές συσκευές

Η χρήση ακόμα είναι αδιευκρίνιστη μιας και θα είναι το πρώτο μου tablet, αλλά για αρχή σίγουρα internet (παίζει άραγε κάνα remote desktop app). Από εκεί και πέρα σίγουρα θα προκύψει κάνα παιχνιδάκι αν και δεν έχω τρελό ελεύθερο χρόνο. Αν έχει bluetooth θα δοκιμάσω να το στήσω και σαν gps με κάνα φθηνό dongle

Από όσα έχω προλάβει να διαβάσω στο φόρουμ σίγουρα θα αποφύγω τα cube λόγω προβλημάτων. Έχω δει ότι προτείνεται πολύ το Hundai T7 και επίσης ότι το Window N70 HD είναι αρκετά καλό αν και χωρίς bluetooth. Δυστυχώς το Ainol Fire δεν το βλέπω να ξαναβγαίνει...

Τι θα μου προτείνατε εσείς ακόμα και εάν δεν πληρεί κάποιες από τις απαιτήσεις μου???