Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!

Θελω να κανω αναζητηση στο android market,επιλεγοντας δικα μου φιλτρα.πχ αστερακια,downloads,παλαιοτητα κτλ...Αντ'αυτου, η google βγαζει δικα της αποτελεσματα και οτι την συμφερει ή εχει πληρωθει...Υπαρχει τροπος να αναζητω τα κορυφαια και οντως να τα βρισκω και να μη μου βγαζει παιχνιδια με 3 αστερια ή 50.000 downloads αναμεσα στα 20 (συμφωνα με την τσεπη της google) κορυφαια?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν θες την αποψη μου μην τα θες ολα σε ενα μηχανημα γιατι συνηθως δεν θα ειναι σε ολα καλο. Καλυτερα λιγα και καλα παρα πολλα και να μην δουλευουν.

Πρεπει να κοιτας για mpeg4 και region for Greece. Προσφατα ειδα οτι κια εταιρια εδω που φτιαχνει ψηφιακους δεκτες η Edition εχει tablet με ψηφιακο, μπαταρια 2900. κλαφτα χαραλαμπε

όντως, τα 2900mHA είναι λίγα για tablet.

Edited by petrisvasilis

Μια ερώτηση για του ειδήμονες: Ποιο ταμπλετάκι 10 ιντσών μέχρι 150 ευρώ προτείνετε;; Τείνω για το ainol novo II, αν έχετε κάποιο καλύτερο you are free to tell!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

But for chips and for freedom

I could die

NOMBRE D'OR JEWELRY

Μια ερώτηση για του ειδήμονες: Ποιο ταμπλετάκι 10 ιντσών μέχρι 150 ευρώ προτείνετε;; Τείνω για το ainol novo II, αν έχετε κάποιο καλύτερο you are free to tell!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Νομίζω οι περισσότεροι θα σου πουν το να πάρεις το 1.

Και όχι μόνο... Λέγεται Ainol Novo 10 Hero I, και προτείνεται κατά κόρων
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Λοιπον το χω κουρασει το θεμα, γραφω κι αυτα και μετα αγοραζω, τελος :p Θελω ενα καλο tablet που να παιζει και βαρια παιχνιδια. Ειμαι αναμεσα στο ainol novo 10 hero και το nexus 7. Τα καλα του πρωτου ειναι οτι ειναι 10αρι και φτηνοτερο (εχει και hdmi που το προτιμω απο το gps του nexus), ε και για το nexus τα ξερουμε. Εχω διαβασει ομως οτι τα 10αρια λογω μεγεθους ειναι πιο αβολα και πολλες εφαρμογες ξεχειλωνουν και δειχνουν ασχημα. Επισης θα βολευει να το κραταω σαν handheld κονσολα για παιχνιδια (μιας και το 7αρι βολευει σιγουρα)? Τελος εχετε υποψη οτι το nexus 7 μπορω να το παρω 170 καινουριο. Εχοντας κατα νου ολα αυτα περιμενω μερικες καλες τοποθετησεις, να παρω μια τελικη αποφαση να τελειωνω. Ευχαριστω:)

Αν ο κυριος σκοπος του ταμπλετ ειναι για παιχνιδια παρε το νεξους.

Ο κυριος σκοπος ειναι browsing, tapatalk, youtube κτλ. Αλλα και ενα 30% πανω κατω της χρησης θα ναι απαιτητικα παιχνιδια, τα οποια προφανως θελω να τα τρεχει καλα, αμα ψιλοκολλαει κτλ δεν τα παιζεις καθολου. Κι εγω προς nexus κλεινω να σου πω την αληθεια.

παιδια θελω να κανω μια αγορα απο pandwill αλλα ποια απο τις παρακατω επιλογες πρπει να βαλω για να μην πληρώσω τελωνειο?

Express Shipping Method

DHL Hongkong $17.57

EMS $23.16

Airmail

Reg Airmail By China Post $0.00

Reg Airmail By Singapore Post $5.60

Reg Airmail By HongKong Post $6.20

παιδια θελω να κανω μια αγορα απο pandwill αλλα ποια απο τις παρακατω επιλογες πρπει να βαλω για να μην πληρώσω τελωνειο?

Express Shipping Method

DHL Hongkong $17.57

EMS $23.16

Airmail

Singapore post

Express Shipping Method

DHL Hongkong $17.57

EMS $23.16

Airmail

Τελωνείο δεν περνάς με China post kai Singapore post. Με Singapore post πληρωνεις κατι αλλά ερχεται πιο γρήγορα. βέβαια θα σου έλεγα να μην παρεις κατι απο το pandawill

Γιατι φιλε μου δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο για το συγκεκριμενο καταστημα..το συγκεκριμενο ταμπλετ που θελω ειναι καινουριο και το εχει εδω http://www.gadgetsfactory.com/ και στο panda

Γιατι φιλε μου δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο για το συγκεκριμενο καταστημα..το συγκεκριμενο ταμπλετ που θελω ειναι καινουριο και το εχει εδω http://www.gadgetsfactory.com/ και στο panda

Για ψάξε λίγο καλύτερα ή περίμενε να δεις τι θα σου πουν και άλλοι. Απλά δεν έχουν σχεδόν τίποτε σε stock και σε κρατάνε από βδομάδα σε βδομάδα. Ποιο ταμπλετ λες?

Για ψάξε λίγο καλύτερα ή περίμενε να δεις τι θα σου πουν και άλλοι. Απλά δεν έχουν σχεδόν τίποτε σε stock και σε κρατάνε από βδομάδα σε βδομάδα. Ποιο ταμπλετ λες?

Αυτο λεω φιλε μου

http://www.pandawill.com/mele-m7-quad-tablet-pc-quad-core-2g-16g-android-41-red-with-detachable-smart-cover-p72895.html

Θα σου ελεγα να κινηθεις προς το WINDOW N 70 HD που εχει καλυτερη αναλυση 1280χ800 και ειναι γνωστο και φθηνοτερο. και φυσικα οχι απο pandawill

Καλα η αναλυση δεν με νοιαζει τοσο.Το βρισκο πιο ομορφο αυτο που σου εστειλα με τετραπυρηνο και 2 γιγκα ραμ .Μαλλον φιλε μου οτι απο εκει θα τοι παρω καλως η κακως δεν το βρισκω αλλου :) δεν το εχουν στοκ ρωτησα..σε 1 εβδομαδα θα τ εχουν

Είναι τετραπύρηνο, έχει χαμηλή ανάλυση, δεν έχει bluetooth, δεν έχει αναφορές στα μεγάλα φόρουμ. Δεν κοιτάς τίποτε άλλο;

Τελευταία γράφτηκαν στο φόρουμ μας καλά λόγια για το FNF ifive mini 2. Έχει δοκιμασμένη και πετυχημένη σύνθεση. Εγώ εδώ θα πήγαινα.

Υπάρχει και το δοκιμασμένο (αλλά με χαμηλότερη ανάλυση από το FNF) Pipo S2. Με καλη υποστήριξη στο φόρουμ μας.

Φιλε μου δεν το θελω για τρελη χρηση επισης η οθονη ειναι κατασκευης galaxy.Επισης ενταξει αντι χ768 ειναι χ600..bluetooth δεν θα τα χρειαζομουν ετσι και αλλιως οποτε δεν με νοιαζει.για Browsing το θελω και για κανα απλο παιχνιδακι η καμοια σειρα να δω.δεν εχει αναφορες γιατι ειναι νεο βασικα..αν δεν επερνα αυτο θα επερνα το venus...ειναι καλυτερο τι λετε?

Καλα η αναλυση δεν με νοιαζει τοσο.Το βρισκο πιο ομορφο αυτο που σου εστειλα με τετραπυρηνο και 2 γιγκα ραμ .Μαλλον φιλε μου οτι απο εκει θα τοι παρω καλως η κακως δεν το βρισκω αλλου :) δεν το εχουν στοκ ρωτησα..σε 1 εβδομαδα θα τ εχουν

Μα αυτό δεν σου είπα οτι θα σου πουν? Δε βρίσκω το λόγο να ειναι 2 gb Ram θα σου ελεγα να στραφεις σε κατι σαφως καλυτερο και οικονομικότερο

Φιλε μου δεν το θελω για τρελη χρηση επισης η οθονη ειναι κατασκευης galaxy.Επισης ενταξει αντι χ768 ειναι χ600..bluetooth δεν θα τα χρειαζομουν ετσι και αλλιως οποτε δεν με νοιαζει.για Browsing το θελω και για κανα απλο παιχνιδακι η καμοια σειρα να δω.δεν εχει αναφορες γιατι ειναι νεο βασικα..αν δεν επερνα αυτο θα επερνα το venus...ειναι καλυτερο τι λετε?

Ξέχνα αυτό το πράμα που κοιτάς, ΠΟΤΕ μην κοιτάς τα χαρακτηριστικά στα χαρτιά μόνο. άγνωστης εταιρίας, φθηνιάρικο, και δεν υπάρχει πουθενά (το pandawill επίσης ξέχνα το).

Πάρε ένα window n70hd καλύτερα. Εκτός κι αν σ αρεσει να ρισκάρεις τα λεφτά σου..:p

Το πρωτο μου φενεται πολυ ακριβο....εσεις που ξερετε απο αυτα δειτε λιγο αυτο το βιντεακι απο το 2.55 και μετα δειχνει τις δυνατοτητες του