Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

APOLLO QUICKI 811 8" στο http://www.pc1.gr εχει 120 ευρω

4 Gb μνημη μονο και χωρις επεκταση με external micro sd?!

Πεταμενα λεφτα....

4 gb ειναι πολλλλλυυυυυ λιγη μνημη!

βαλτε κανα 30 ευρω και αγοραστε κινεζικο με ιδιο επεξεργαστη που θα εχει και επεκτασιμη μνημη...

τα πιο πολλα τον cortex a9 εχουν πανω τους

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

4 Gb μνημη μονο και χωρις επεκταση με external micro sd?!

Πεταμενα λεφτα....

4 gb ειναι πολλλλλυυυυυ λιγη μνημη!

βαλτε κανα 30 ευρω και αγοραστε κινεζικο με ιδιο επεξεργαστη που θα εχει και επεκτασιμη μνημη...

τα πιο πολλα τον cortex a9 εχουν πανω τους

Συνδεσιμότητα: mini USB 2.0, miniHDMI, 3,5 mm Headphone jack, 1 x Micro SD/SDHC card reader (έως 32 GB).

:rolleyes:

I am the FireStarter

Ήθελα να ρωτήσω, επειδή κάποιοι έχουν πάρει από http://www.onda-tablet.com, μπορεί να μου πει κάποιος κόστος τελωνείου;

Ευχαριστώ.

Παιδια βοηθεια εχθες πηρα ενα ταβλετ απο το e-shop ολα καλα μεχρι που σημερα μου κολαει στο logo του ανδροιδ δεν φλασαρα τιποτα το ταβλετ ειναι το manta mid 13 βοηθεια γιατι το κεντρο εξυπηρετησης του e-shop ειναι κλειστο

Παιδια βοηθεια εχθες πηρα ενα ταβλετ απο το e-shop ολα καλα μεχρι που σημερα μου κολαει στο logo του ανδροιδ δεν φλασαρα τιποτα το ταβλετ ειναι το manta mid 13 βοηθεια γιατι το κεντρο εξυπηρετησης του e-shop ειναι κλειστο

Είναι φορτισμένο κανονικά;

Οδηγίες για reset έχει;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οδηγίες για reset έχει;

Ειχα προβλημα με φορτιση αρχικα αλλα το εφτιαξα.Στο φορουμ της μαντα για το mid 13 εχει το fimware και το κατεβαζω τωρα..Μεγαλο μπερδεμα κανεις κατι με ενα προγραμμα livesuit φλασαρεις.Να συμπληρωσω οτι οταν το συνδεω με το Η/Υ το ταβλετ φτιαχνει αλλα οταν το βγαζω φτου και απο τιν αρχη ;p(Επειδει εχω ενεργοποιημενο το debuging )

Οδηγίες για reset έχει;

Ειχα προβλημα με φορτιση αρχικα αλλα το εφτιαξα.Στο φορουμ της μαντα για το mid 13 εχει το fimware και το κατεβαζω τωρα..Μεγαλο μπερδεμα κανεις κατι με ενα προγραμμα livesuit φλασαρεις.Να συμπληρωσω οτι οταν το συνδεω με το Η/Υ το ταβλετ φτιαχνει αλλα οταν το βγαζω φτου και απο τιν αρχη ;p(Επειδει εχω ενεργοποιημενο το debuging )

το εφτιαξα φλασαρα το fimware της manta και ολα οκ!Ενα αλλο θεμα.Το ταβλετ το εχω πιο πολυ για gaming αλλα εχει ενα μειονεχτημα σατα βαπια γαμες που ειναι πανω απο 200 mb τα παει στη μνημη του κινιτου που απο 4 gb ειναι 1,4gb χωρις να εχω κατεβασει κατι και μου τελειωνει γρηγορα η μνημη υπαρχει καποιος τροπος να πηγενουν τα παιχνιδια στην sdcard μαζι με το data τους οποιος ξερει

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

Θα ήθελα απόψεις για το A-rival BIONIQ 700 Tablet PC, 7", Android 4.0.3 ICS, CPU Cortex A9@1.0 GHz, mini HDMI port, WLAN 802.11 b / g / n

Θέλω tablet για να βλέπω κυρίως κάποιες δικές μου wifi κάμερες.

www.slotgames.gr

το Ramos W30 Quad Core λέει τίποτα ρε παιδιά ? γιατί 210$ μου φαίνονται αρκετά καλά και φοράει και τον Exynos 4412

Είναι διαθέσιμο;

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

το Ramos W30 Quad Core λέει τίποτα ρε παιδιά ? γιατί 210$ μου φαίνονται αρκετά καλά και φοράει και τον Exynos 4412
Είναι 210 ευρώ και όχι $.

Έχει μπαταρία 5400mAh,δεν έχει HDMI.

Σαν επεξεργαστής,πάντως,είναι πολύ καλός.

το Ramos W30 Quad Core λέει τίποτα ρε παιδιά ?

Έχει περάσει τόσος πολύς καιρός που μας το διαφημίζουν που με τόσο περίμενε σταμάτησα πλέον να το κοιτάζω , μιας και ήθελα να το αγοράσω, και πλέον κοιτάω την επόμενη σειρά 8πύρηνων μιας και πλέον το W30 θεωρείται ξεπερασμένο :lol:

Αλήθεια έχει δει κανένας σας κανένα unboxing ή review της εν λόγω ταμπλέτας; Αν είναι να μας το πει... :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Είναι 210 ευρώ και όχι $.

Έχει μπαταρία 5400mAh,δεν έχει HDMI.

Σαν επεξεργαστής,πάντως,είναι πολύ καλός.

στο happy hour της παρασκευής το έχουν 210$ ή 160 ευρώ για αυτό και ρώτησα ...

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Θα με βοηθούσε πολύ αν μου πρότεινες και κάποιο που μπορώ να το βρώ στην ελληνική αγορά, ή να μου προτείνεις κάποιο αξιόλογο τρόπο να αγοράσω το Ainol Novo 7 Fire που μου πρότεινες.

Εχετε να προτείνετε κάποιο tablet με 150 euro το πολύ ?

αν το θες για διάβασμα ή games (για αρκετές ώρες λειτουργίας δλδ ) πιστεύω οτι πρέπει να κοιτάξεις και κάπου αλλού γιατί αυτό δεν έχει IPS οθόνη

αν το θες για διάβασμα ή games (για αρκετές ώρες λειτουργίας δλδ ) πιστεύω οτι πρέπει να κοιτάξεις και κάπου αλλού γιατί αυτό δεν έχει IPS οθόνη

Δωσε κανα λινκ απο Ελλαδα με 150 ευρω μπάτζετ και IPS οθόνη πλιζ

I am the FireStarter

Δωσε κανα λινκ απο Ελλαδα με 150 ευρω μπάτζετ και IPS οθόνη πλιζ

Δε νομίζω φίλε μου ότι θα βρεις στην Ελλάδα tablet με τις προδιαγραφές που ζητάς και 150€. Μόνο από Κίνα.

Υπάρχουν κάποια και στο Ricardo αλλά και αυτά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα από Κίνα τα εισάγουν, απλά αντί να κάνεις εσύ

την εισαγωγή τη κάνουν άλλοι. πχ το Hyundai RockX 8'' Που προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση

http://www.ricardo.gr/buy/pc/tablet-pc/loipes-markes/hyundai-rock-x-tablet-8-ips-android-4-16gb/v/an691213172/

Και σε καλή τιμή αλλά εισαγωγής, άρα χωρίς υποστήριξη. Το tablet της Octabit Vero Α8826 θα ήταν πολύ καλή περίπτωση επίσης αν είχε IPS οθόνη σε αυτά τα χρήματα γιατί εχει και πολύ καλή υποστήριξη στο αντίστοιχο φορουμ της oktabit. Όμως χωρίς IPS με 8Gb storage και 150 δε το συζηταω καλύτερα να φέρω το Hyundai που σε προδιαγραφές είναι κλάσεις ανώτερο και να το ρισκάρω.

Βέβαια αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω υπάρχει από Ελλάδα και το Vero A9724 με 9,7 ιντσών οθόνη IPS, και 16Gb storage. Aυτό ναι αλλά έχει 199 τα οποία όμως μπορείς να τα βάλλεις και σε δόσεις.

Ελπίζω να βοήθησα. Χρόνια πολλά σε όλους.

Edited by gramacar

Freelander PD10-3G 7"

Price:

118,02€ στο DX

τι του λειπει;

απο υποστηριξη σε roms αραγε;

Edited by akalos