sokel Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) κατέβασε από το google play κάποια εφαρμογη που ξυπνα τα κολλημένα πιξελ και βαλτή να τρέξει εναλλακτικά 4-5 μονόχρωμες εικόνες άσπρο--μαύρο-- πράσινο- μπλε -κόκκινο(να της αλλάζεις γρηγορα και αργά) εάν δεν συνέρθει πας για οθόνη και έχεις 2 επιλογές 1)πας στο service να σε ενημερώσουν 2)παραγγέλνεις ανταλλακτικά και τα αλλάζεις μόνο σου οθόνη και digitizer στην φωτογραφία φαίνεται σαν να χτυπήθηκε από κάτι στρογγυλό με μεγάλη δυναμη Edited June 24, 2013 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaxx Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα το δοκιμάσω.Απ'όσο μπορώ να θυμηθώ δεν χτύπησε πουθενά το τηλέφωνο.Επίσης, στην αρχή η έκταση του φαινομένου ήταν μικρότερη και ίσως όχι ακριβώς στα ίδια σημεία. Γιώργος Υ.Γ.Χρειάζεται και οθόνη και digitizer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Καλησπέρα κι από εμένα.Ευχαριστημένος κάτοχος του defy κοντά τρία χρόνια,τις τελευταίες μέρες ενώ η αφή δουλεύει,υπάρχει μόνιμα στην οθόνη αυτό που φαίνεται στη συννημένη εικόνα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?Τι μπορώ να κάνω?Αξίζει να το φτιάξω η να πάω γι' άλλα? Σημειωτέον ότι δεν είχα σκοπό να αλλάξω τηλέφωνο στο εγγύς μέλλον. Ευχαριστώ Γιώργος Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, πριν ένα μήνα, μετά από μεγάλη πτώση και χωρίς εμφανή σημάδια εξωτερικά, και το έλυσα με απόλυτη επιτυχία, ως εξής: 1) Έβγαλα τη μπαταρία, τις κάρτες sim,microsd και έκλεισα ξανά το καπάκι. 2) Το έβαλα σε πλαστική σακούλα και το έκλεισα αεροστεγώς, με μια ταινία. 3) Το έβαλα στη κατάψυξη, για 12 ώρες τουλάχιστον... 4) Μετά το άφησα σε θερμοκρασία δωματίου, για 3 ώρες, μέσα στη σακούλα, και άλλη μία εκτός, με ανοικτό καπάκι, για να φύγει τελείως η όποια υγρασία είχε δημιουργηθεί. 5) Έβαλα ξανά τη μπαταρία και τις κάρτες sim,microsd και το τηλέφωνο έγινε καινούριο!!! Υπάρχει και το αντίστοιχο θέμα στο xda εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Καλησπέρα κι από εμένα.Ευχαριστημένος κάτοχος του defy κοντά τρία χρόνια,τις τελευταίες μέρες ενώ η αφή δουλεύει,υπάρχει μόνιμα στην οθόνη αυτό που φαίνεται στη συννημένη εικόνα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?Τι μπορώ να κάνω?Αξίζει να το φτιάξω η να πάω γι' άλλα? Σημειωτέον ότι δεν είχα σκοπό να αλλάξω τηλέφωνο στο εγγύς μέλλον. Ευχαριστώ Γιώργος Ακριβώς το ίδιο παρουσίασε και η δικιά μου οθόνη εδώ και τρεις ημέρες και σκεφτόμουνα για καινούργια οθόνη , ερώτηση που έκανα στον Γερμανό μου είπανε για 100 ευρώ (είναι τρελοι ...). Θα δοκιμάσω την λύση που λεει ο φίλος πιο πάνω με την κατάψυξη και εάν δεν γίνει, αγοράζω απο ebay οθόνη και digitizer,και το αλλάζω μόνος. Και η τρίτη λύση που σκέφτομαι αλλά και η πιο ακριβή samsung galaxy xcover2 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_72 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, πριν ένα μήνα, μετά από μεγάλη πτώση και χωρίς εμφανή σημάδια εξωτερικά, και το έλυσα με απόλυτη επιτυχία, ως εξής: 1) Έβγαλα τη μπαταρία, τις κάρτες sim,microsd και έκλεισα ξανά το καπάκι. 2) Το έβαλα σε πλαστική σακούλα και το έκλεισα αεροστεγώς, με μια ταινία. 3) Το έβαλα στη κατάψυξη, για 12 ώρες τουλάχιστον... 4) Μετά το άφησα σε θερμοκρασία δωματίου, για 3 ώρες, μέσα στη σακούλα, και άλλη μία εκτός, με ανοικτό καπάκι, για να φύγει τελείως η όποια υγρασία είχε δημιουργηθεί. 5) Έβαλα ξανά τη μπαταρία και τις κάρτες sim,microsd και το τηλέφωνο έγινε καινούριο!!! Υπάρχει και το αντίστοιχο θέμα στο xda εδώ... το έκανα και εγώ στο defy μου μετά από πτώση και εφτοιαξε με το κόλπο της κατάψυξης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Έγινε και η δικιά μου οθόνη με την κατάψυξη , να στε καλά παιδιά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaxx Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Μόλις απεψύχθη και το δικό μου. Full success!!! Ευχαριστώ Γιώργος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Παιδια συγγνώμη για την ενόχληση.Λοιπον η αδερφη μ θέλει να της περασω custom Jellu bean.Λοιπον εχω κάνει roοt και εχω βαλει το 2nd init boot recovery.Λοιπον τωρα ψαχνω να βρω ποια ρομ να βαλω...Αλλα διαβαζω παντου 2nd boot support.Το ιδιο ειναι?Η θα της το κολλήσω και θα με κυνηγάει?Ευχαριστώ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 καταρχήν πάρε ένα backup τα πάντα με το 2nd init Και μετά πέρνα μια βόλτα απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1768702 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 καταρχήν πάρε ένα backup τα πάντα με το 2nd init Και μετά πέρνα μια βόλτα απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1768702 Οκ ευχαριστώ πολύ τελικά τα καταφερα!Απλα στο Lg 4x HD που εχω υπάρχουν ολοκληρωμενοι οδηγοι για την διαδικασια εγκατάστασης και επισης με τρομαζε π δν απαιτουσε ξεκλειδωμα ο βοοτλοαδερ γι'αυτό ψιλοφοβομουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, πριν ένα μήνα, μετά από μεγάλη πτώση και χωρίς εμφανή σημάδια εξωτερικά, και το έλυσα με απόλυτη επιτυχία, ως εξής: 1) Έβγαλα τη μπαταρία, τις κάρτες sim,microsd και έκλεισα ξανά το καπάκι. 2) Το έβαλα σε πλαστική σακούλα και το έκλεισα αεροστεγώς, με μια ταινία. 3) Το έβαλα στη κατάψυξη, για 12 ώρες τουλάχιστον... 4) Μετά το άφησα σε θερμοκρασία δωματίου, για 3 ώρες, μέσα στη σακούλα, και άλλη μία εκτός, με ανοικτό καπάκι, για να φύγει τελείως η όποια υγρασία είχε δημιουργηθεί. 5) Έβαλα ξανά τη μπαταρία και τις κάρτες sim,microsd και το τηλέφωνο έγινε καινούριο!!! Υπάρχει και το αντίστοιχο θέμα στο xda εδώ... Εντελώς ξαφνικά αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Ακολούθησα τις οδηγίες και μόλις έφτιαξα την οθόνη του κινητού μου. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλησπέρα. Έβγαλα ξανά το Defy για να το δώσω σε κάποιο μέλος της οικογένειας και να μην κάθεται. Σκέφτηκα να του περάσω το 4.3 μιας και έχω δει ότι γενικά είναι πολύ καλό. Μέχρι τώρα έτρεχε CyanogenMod 7.2. Έχει ακολουθήσει κανείς τη διαδικασία; Κυρίως με προβληματίζει το recovery καθώς από ότι φαίνεται πρέπει να έχεις κάποια νέα έκδοση του CWM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Άσε την 7.2 το κινητό δεν τρέχει καλά ούτε με 4.1.2 Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) εχω φλασαρει τη συσκευη με το rsd και η οθονη του κινητου εχει κολησει στην ενδειξη android και η εφαρμογη rsd εχει result "in process" και status "Please manually power up this phone". Τι κανω τωρα? αφαιρω το καλώδιο usb και κανω power up ή περιμένω? Πολύ φοβαμαι ότι μαλλον φταει που πιο πριν δεν εκανα wipe data. Τωρα τι κάνουμε? Edited August 28, 2013 by sotsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Βγάλε τη μπαταρία να κλείσει το κινητό. Ξανάνοιξε το πατώντας vol- και power button.. Μόλις βγάλει το τρίγωνο πατάς vol- και vol+ ταυτόχρονα... Στη συνέχεια κάνε wipe data. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 σε ευχαριστώ πολύ όλα καλά, μόνο μια παρατηρηση εχω να κανω, εχω το κινητο στη φορτιση εδω και μιση ωρα και το ποσοστο της μπαταριας εχει κολλησει στο 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Τι να σου πω.. Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και ξαναδες.. Σίγουρα φορτίζει; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 ενταξει ολα καλα , σε ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια.Λεω να δοκιμασω την WiUi JB 3.1.21. Η Διαδικασία εγκαταστασης ειναι ιδια με τις υπόλοιπες wiui? Θα χρειαστει να στησω και τιποτα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εστησα την JB αλλα βλεπω οτι ειναι αρκετα πιο αργη.Για να επιστεψω στην GB πρεπει να φλασαρω με rsd πρωτα ή αρκει wipe data και wipe cache? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εστησα την JB αλλα βλεπω οτι ειναι αρκετα πιο αργη.Για να επιστεψω στην GB πρεπει να φλασαρω με rsd πρωτα ή αρκει wipe data και wipe cache? όχι την περνάς κανονικά με wipe data και wipe cache αν είχες περάσει άλλη σε jb θα χρειαζόταν να γυρίσεις στο σύστημα αρχείων ext3 If there is currently CM10 on your device !! CM10 Romrod about this transition. Go into Recovery Mode Tools File System Tools EXT3 format (in this case it is natural that lingers) Then automatically returns to the Recovery menu Stable recovery Install zip rom Installation is complete, wipe cache, wipe Dalvik cache Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkinolemis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπέρα παίδες, Κάτοχος και εγώ του defy κοντά στα 3 χρόνια. Σήμερα παρουσίασε το πρόβλημα όπως φαίνεται στην εικόνα στο url που επισυνάπτω ! Το κινητό δούλευε μία χαρά ώσπου πήγα να το ξεκλειδώσω μετά από αναμονή. Το Θέμα είναι, φταίει η οθόνη και μπορώ να την αλλάξω ή είναι θέμα software η άλλου μέρος του hardware της συσκευής? Ευχαριστών εκ των προτέρων! URL Εικόνας https://www.dropbox.com/s/c3fnag6438x7r4k/Motorola%20Defy.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) αν εχει εγγυηση γρηγορα service. edit: σορρυ δεν ειδα οτι το εχεις 3 χρονια....οποτε το service δεν νομιζω να συμφερει. Edited September 30, 2013 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Καλησπέρα παίδες, Κάτοχος και εγώ του defy κοντά στα 3 χρόνια. Σήμερα παρουσίασε το πρόβλημα όπως φαίνεται στην εικόνα στο url που επισυνάπτω ! Το κινητό δούλευε μία χαρά ώσπου πήγα να το ξεκλειδώσω μετά από αναμονή. Το Θέμα είναι, φταίει η οθόνη και μπορώ να την αλλάξω ή είναι θέμα software η άλλου μέρος του hardware της συσκευής? Ευχαριστών εκ των προτέρων! URL Εικόνας https://www.dropbox.com/s/c3fnag6438x7r4k/Motorola%20Defy.JPG κάνε το ποιο κάτω τρικ σβήσε την συσκευή και αφαίρεσε την μπαταρία και κάρτες το τυλίγεις σε σακούλα αεροστεγώς και το βάζεις για 24 ώρες στην κατάψυξη μετά το βγάζεις και το αφήνεις να ξεπαγώσει συνήθως ένα 6ωρο είναι αρκετό μετά και αφού είναι τελείως στεγνό βάζεις μπαταρία και το ανάβεις κατά 90% θα φτιάξει αν δεν τότε το σερβις είναι μονόδρομος Edited September 30, 2013 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkinolemis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 αν εχει εγγυηση γρηγορα service. edit: σορρυ δεν ειδα οτι το εχεις 3 χρονια....οποτε το service δεν νομιζω να συμφερει. κάνε το ποιο κάτω τρικ σβήσε την συσκευή και αφαίρεσε την μπαταρία και κάρτες το τυλίγεις σε σακούλα αεροστεγώς και το βάζεις για 24 ώρες στην κατάψυξη μετά το βγάζεις και το αφήνεις να ξεπαγώσει συνήθως ένα 6ωρο είναι αρκετό μετά και αφού είναι τελείως στεγνό βάζεις μπαταρία και το ανάβεις κατά 90% θα φτιάξει αν δεν τότε το σερβις είναι μονόδρομος Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες! Απ’ όταν ανέβασα το πρόβλημα είχα κλειστή την συσκευή και μόλις τώρα την ενεργοποίησα και ως εκ θαύματος το κινητό λειτούργησε κανονικά :D ! Τελικά είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει ;) !!!Φτού Φτού να μην το ματιάσω!:X Υ.Γ Πάντως αυτό με την κατάψυξη θα το δοκιμάσω γιατί μερικά Pixel είχαν πεθάνει καιρό τώρα από πτώση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jul79 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 παιδια να ρωτησω κατι οσο αφορα την stock rom, ψαχνω να βρω ενα switch on-off που θα μπορω να ενεργοποιω τα data χωρις να μπω στις ρυθμισεις. Οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι και αυτα που δοκιμασα απο το play δεν δουλευει κανενα. Υπαρχει κατι για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts