Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

Έχει συναντήσει κανείς πρόβλημα με την τελευταία έκδοση των google maps στο κινητό; Μετά την εγκατάσταση μου παρουσιάζει κολλήματα, αργεί να φορτώσει κτλ. Είμαι με stock froyo χωρίς oc.

Και σ' εμένα κάνει νερά το google maps από την προτελευταία αναβάθμιση και μετά. Είμαι με stock froyo...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είχα κάτι τέτοια προβλήματα με το MAPS στην CyanogenMod, αλλά εκεί το βρήκαμε το φάρμακο, θέλει την εγγραφή "vm.min_free_kbytes=4096" στο /system/etc/sysctl.conf. Δε γίνεται βέβαια να αλλαχτεί αυτό το αρχείο χωρίς δικαιώματα root.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Ειναι γνωστο προβλημα αυτο και στα φορουμς της μοτορολα.Συνεβη μετα την αναβαθμιση σε froyo και εμφανιζεται μετα απο χρηση των google maps ή σε καποια απαιτητικα παιχνιδια.Τη λυση τη βρηκα στους xda developers.Θελει ρουτ και εγκατασταση busybox απο το μαρκετ. Μετα κατεβασα αυτο: http://market.android.com/details?id=com.jrummy.sysctl.config και εβαλα στο min free kbytes: 8192. Απο τοτε δε μου ξανακολλησε

Παιδια πριν λιγο καιρο μου ειχε μπει λιγο νερο στο ακουστικο και αφου το εκανα με το πιστολακι, εστρωσε, αφου προηγουμενως ακουγοταν βαθεια οποιος μιλουσε απο την αλλη γραμμη..

Μετα απο καμια βδομαδα παρατηρησα οτι καποιες φορες δουλευε κανονικα το ακουστικο, αλλες φορες δεν ακουγα τιποτα, αλλες φορες επρεπε να περασουν 2-3 δευτερολεπτα για να ακουσω απο το ακουστικο, ή να το βαλω στο μεγαφωνο και να το γυρισω ξανα στο ακουστικο για να ακουσω..

Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε το software που ειχα αλλαξει, αλλα μετα αφου αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα και με αλλες roms, πλεον πιστευω οτι ειναι hardware το προβλημα λογω του νερου. Αλλα αυτο που με μπερδευει ειναι οτι αλλες φορες λειτουργει και αλλες οχι, και πολλες φορες χρειαζεται να περασουν καποια δευτερολεπτα στην κληση ωστε να ακουσω απο το ακουστικο...

Καμια ιδεα;;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Καλησπέρα.

Έχω ενεργοποιημένο ένα πακέτο 120 mb συν 40 mb από το wind plus non stop.

Το πακέτο ανανεώνεται κάθε 6 του μήνα.

Την 8 Ιουν έκανα reset το τηλέφωνο.

Στον μετρητή του 3g watchdog έγραφε ότι κατανάλωσα 18,40 mb.

Από τις 8 Ιουν μέχρι και σήμερα στον μετρητή του 3g watchdog γράφει ότι κατανάλωσα 30,65 mb.

Σήμερα είδα τον μετρητή data του τηλεφώνου και είδα ότι από το reset τις 8 Ιουν έχει καταναλώσει 176 mb.

Τι γίνεται;

Ποιος έχει δίκαιο; Ο μετρητής του τηλεφώνου ή του 3g watchdog;

Τελικά ο μετρητής του 3g watchdog ήταν ποιο κοντά στην τιμολόγηση της wind.

Η απόκλιση ήταν περίπου 2-3 mb περισσότερα στον λογαριασμό από την μέτρηση του 3g watchdog.

Ο μετρητής του κινητού έγραψε περίπου 150mb περισσότερα.

• Administrators
Παιδια πριν λιγο καιρο μου ειχε μπει λιγο νερο στο ακουστικο και αφου το εκανα με το πιστολακι, εστρωσε, αφου προηγουμενως ακουγοταν βαθεια οποιος μιλουσε απο την αλλη γραμμη..

Μετα απο καμια βδομαδα παρατηρησα οτι καποιες φορες δουλευε κανονικα το ακουστικο, αλλες φορες δεν ακουγα τιποτα, αλλες φορες επρεπε να περασουν 2-3 δευτερολεπτα για να ακουσω απο το ακουστικο, ή να το βαλω στο μεγαφωνο και να το γυρισω ξανα στο ακουστικο για να ακουσω..

Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε το software που ειχα αλλαξει, αλλα μετα αφου αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα και με αλλες roms, πλεον πιστευω οτι ειναι hardware το προβλημα λογω του νερου. Αλλα αυτο που με μπερδευει ειναι οτι αλλες φορες λειτουργει και αλλες οχι, και πολλες φορες χρειαζεται να περασουν καποια δευτερολεπτα στην κληση ωστε να ακουσω απο το ακουστικο...

Καμια ιδεα;;

Είναι στα πρόθυρα βλάβης λόγω υγρασίας. Δυστυχώς ούτε και αυτή η "ανθεκτική" συσκευή μπορεί να την αποφύγει.

Modpic.gif

Είναι στα πρόθυρα βλάβης λόγω υγρασίας. Δυστυχώς ούτε και αυτή η "ανθεκτική" συσκευή μπορεί να την αποφύγει.

Ωραιο water resistant κινητο.... Λιγο νερο επεσε πανω του..

Anyway, μπορει και να στρωσει μονο του, η σιγουρα σε λιγο καιρο θα πεθανει;

Μπορω με πιστολακι κλπ να το επαναφερω λιγο, η μπα;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

οταν εχουμε hardware προβλημα το παμε στο σερβις..ολα τα αλλα ειναι απλως εικασιες!

βγαζεις μπαταρια με το που μπαινει υγρασια και το αφηνεις οσο χρειαζεται να στεγνωσει μεσα.

αν δεν γινεται το πας στο σερβις.

Καλησπερα σε ολους.

Ρε παιδια την εφαρμογη που εχει το κινητο 3g mobile hotspot εχει καταφερει κανεις να την κανει να δουλεψει?

Εγω δεν τα εχω καταφερει παντως και κανω την δουλεια μου με αλλη εφαρμογη απο το μαρκετ

• Administrators
Ωραιο water resistant κινητο.... Λιγο νερο επεσε πανω του..

Anyway, μπορει και να στρωσει μονο του, η σιγουρα σε λιγο καιρο θα πεθανει;

Μπορω με πιστολακι κλπ να το επαναφερω λιγο, η μπα;

Γέμισε ένα μπολ με ρύζι και πέταξε τη συσκευή μέσα για κάποιες ώρες. Το ρύζι έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία. Ωστόσο αυτές οι λύσεις δεν αποφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνεις αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις. Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο σε ενδεχόμενη περίπτωση η βλάβη που έχει ήδη γίνει..

Modpic.gif

Όταν μιλάω πολύ ώρα και μαζεύει η οθόνη νερό , αφού κλείσω την γραμμή τα παίζει (δεν πατιέται κουμπί , μπαίνει σε menu , πατιούνται άλλα κουμπιά μόνα τους) Την κλείνω από το κουμπί την οθόνη , το καθαρίζω και επανέρχεται.

Τι λέτε να το πάω για service ή είναι λογικό να τα κάνει αυτά τα τρελλά ;

Με απογοητεύει το κινητό , αφού μετά από 6 μήνες , ήδη το έχω πάει μία φορά στο service για να μου αλλάξουν την κάμερα και το αγόρασα μόνο και μόνο για το ότι αντέχει στα δύσκολα αφού δεν αλλάζω συσκευές συνέχεια !

Γέμισε ένα μπολ με ρύζι και πέταξε τη συσκευή μέσα για κάποιες ώρες. Το ρύζι έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία. Ωστόσο αυτές οι λύσεις δεν αποφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνεις αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις. Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο σε ενδεχόμενη περίπτωση η βλάβη που έχει ήδη γίνει..

Θα το δοκιμασω! Εχει δεν εχει αποτελεσματα, ειναι πολυ καλη ιδεα! Ευχαριστω

Όταν μιλάω πολύ ώρα και μαζεύει η οθόνη νερό , αφού κλείσω την γραμμή τα παίζει (δεν πατιέται κουμπί , μπαίνει σε menu , πατιούνται άλλα κουμπιά μόνα τους) Την κλείνω από το κουμπί την οθόνη , το καθαρίζω και επανέρχεται.

Τι λέτε να το πάω για service ή είναι λογικό να τα κάνει αυτά τα τρελλά ;

Μήπως, λέω μήπως, είναι ιδρώτας κ όχι νερό?

Το σκέφτηκες αυτό το ενδεχόμενο?

Δεν χρειάζεται service,αν όντως σου είναι πρόβλημα,μην κόλλας το κινητό στο μάγουλο σου ή πάρε Bluetooth ακουστικό.

Sent from my MOTO Defy :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

και μενα ιδρωνει το display αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα...τωρα βεβαια αν εσενα τρεχουν ποταμια ενταξει μπορει να ειναι και φυσιολογικο.

παιδιά καλησπέρα και πάλι. έχω 2 απορίες (μια χαζή).

1) δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα στα χρώματα. το άσπρο - μαύρο φαίνεται πιο sporty ενώ το μαύρο πιο elegant.

πρακτίκά στο άσπρο φαίνονται πιο έυκολα τα σημάδια και οι βρωμίες ή its the same;

2) υπάρχουν αναφορές πως κυκλοφορούν 2 τύποι καμερών. Κόκκινη & πράσινη. είδα στο xda πως υπάρχει rom με 720p video rec αλλά

υπάρχει note πως δουλευει μονο στη κόκκινη (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839)

Έχει κανείς

α) δεί διαφορετικού τύπου lens (ιδανικά να έχει αγοραστεί απο Ελλάδα, μιας και η αγορά θα γίνει απο εδώ)

β) ισχύει η διαφορποίηση αναμεσα στα χρώματα (κόκκινο με πράσινο φακό)

ευχαριστώ πολύ

C.K.N.D :ninja:

παιδιά καλησπέρα και πάλι. έχω 2 απορίες (μια χαζή).

1) δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα στα χρώματα. το άσπρο - μαύρο φαίνεται πιο sporty ενώ το μαύρο πιο elegant.

πρακτίκά στο άσπρο φαίνονται πιο έυκολα τα σημάδια και οι βρωμίες ή its the same;

2) υπάρχουν αναφορές πως κυκλοφορούν 2 τύποι καμερών. Κόκκινη & πράσινη. είδα στο xda πως υπάρχει rom με 720p video rec αλλά

υπάρχει note πως δουλευει μονο στη κόκκινη (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839)

Έχει κανείς

α) δεί διαφορετικού τύπου lens (ιδανικά να έχει αγοραστεί απο Ελλάδα, μιας και η αγορά θα γίνει απο εδώ)

β) ισχύει η διαφορποίηση αναμεσα στα χρώματα (κόκκινο με πράσινο φακό)

ευχαριστώ πολύ

Βασικά είναι όπως τα λες, το μαύρο δείχνει πιο σοβαρό και elegant ενώ το μαυρο-ασπρο πιο spor διαλέγεις και παίρνεις... Ίσως το άσπρο να μαυρίζει με το καιρό αλλά κανείς δε το χει τόσο καιρό, είναι και τέτοιο το υλικό που καθαρίζει εύκολα.

Γενικά από κάμερα το κινητό πάσχει σε υπερβολικό βαθμό, οι πρισσότερες κάμερες που κυκλοφορούν είναι με πράσινο φακό οι κοκκινες δεν εχω καταλαβει αν βγηκαν σε καποιες παρτίδες η έρχονται πλεον σε ολες τις καινούργιες παρτίδες αλλά η αλήθεια ειναι σε συγκρίσεις ότι μεγάλη διαφορά δεν έχουν και τα δύο ειναι για τα μπάζα στη κάμερα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αν είναι καινούρια παρτίδα πρέπει να έχει κόκκινο γυαλί.

Sent from my MB525 using Tapatalk

Αν είναι καινούρια παρτίδα πρέπει να έχει κόκκινο γυαλί.

Sent from my MB525 using Tapatalk

άρα ισχύουν αυτά που λέγονται; αν έχει πράσινο φακό υπάρχουν limitations;

στην ουσια δεν εχεις διαφορες..απλα αμα παιξεις με custom roms εκει τα πραγματα με τους drivers ειναι πιο ευκολα για το κοκκινο γυαλι.π.χ. στην gingerbread δεν υποστηριζεi green lens...βεβαια παλι τα τσακαλια βγαλαν Zip και γι αυτο...να χαμε να λεγαμε δλδ.

επισης το κοκκινο γυαλι εχει πολυ μεγαλυτερα αρχεια!

άρα πρακτικά δεν τίθετε θέμα. κάτσε να δείς γέλια τώρα που δεν βρίσκω διαθεσιμότητα!

ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

στην ουσια δεν εχεις διαφορες..απλα αμα παιξεις με custom roms εκει τα πραγματα με τους drivers ειναι πιο ευκολα για το κοκκινο γυαλι.π.χ. στην gingerbread δεν υποστηριζεi green lens...βεβαια παλι τα τσακαλια βγαλαν Zip και γι αυτο...να χαμε να λεγαμε δλδ.

επισης το κοκκινο γυαλι εχει πολυ μεγαλυτερα αρχεια!

το παράλογο ειναι ότι ενώ ο πράσινος φακός για 5MP βγαζει πολυ μικρά αρχεία 300-400kb και λογικά σε αυτό οφείλετε η χαμηλή ποιότητα ο κοκκινος φακός αν και βγαζει φυσιολογικά 1+ΜΒ ανά φώτο δε βελτιώνει τη ποιότητα ιδιαίτερα

George Bernard Shaw

το παράλογο ειναι ότι ενώ ο πράσινος φακός για 5MP βγαζει πολυ μικρά αρχεία 300-400kb και λογικά σε αυτό οφείλετε η χαμηλή ποιότητα ο κοκκινος φακός αν και βγαζει φυσιολογικά 1+ΜΒ ανά φώτο δε βελτιώνει τη ποιότητα ιδιαίτερα

Εμένα με πρασινο φακό... και οι φωτογραφίες που βγαζει είναι πανω απο 1 ΜΒ!:happy: μηπως εχω αχρωματοψία!!!! :hypno:

OnePlus 5t

η έχεις βάλει ειδική έκδοση η έχεις red τοτε γιατι στην επισημη χωρις να εχεις περάσει καποιο fix για τη κάμερα αυτες βγαινον 300-700kb τωρα το δοκιμασα πχ και βγηκε 298kb και υπάρχουν και πολλά και σχετικα θεματα στο xda με τις σχετικές συγκρίσεις, οποτε πάνω από 1mb είναι red κάτω είναι green.

"the red lenses are better, the greens have bigger image compression. you can check which lens you have by checking the size of a picture you take. if its over 1mb, you have red lens." "Just picked up this thread - my images are around 500KB each, so I'd be on a green lens "

George Bernard Shaw

καλησπέρα κι από μένα παιδιά. είμαι άλλος ένας κάτοχος του μοτορολα ντιφαι.

αν και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από το κινητό κατά την έρευνα αγοράς όταν έφτασε στα χέρια μου ομολογώ ότι απογοητεύτηκα λίγο. Η ποιότητα κατασκευής του δεν ήταν αυτό που περίμενα.. Αυτό σαν μια μικρή εισαγωγή, πάμε τώρα στο πρόβλημα.

Κατά την διάρκεια κάποιων κλήσεων (όχι όλων ) το τηλέφωνο ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση , πράγμα πολύ εκνευριστικό γιατί παρ ολες τις δυνατότητες του κινητού αυτό που πρέπει να παραμένει αξιόπιστο είναι οι κλήσεις. Δοκίμασα κάποια πράγματα που διάβασα σε μερικά φορουμς αλλά τίποτα, συνέχισε να το κάνει. Αναβάθμισα το λογισμικό του κινητού στην έκδοση 2.2 πιστεύοντας ότι ίσως λυθεί το πρόβλημα αλλά πάλι τίποτα. Σ ένα φορουμ εξωτερικού διάβασα ότι η λύση είναι να ρυθμιστεί το κινητό μόνιμα σε 2G δίκτυο. Το έκανα και αυτό και ομολογώ ότι έφτιαξε μερικώς το πρόβλημα αφού τώρα ναι μεν μου διακόπτει την κλήση αλλά δεν κάνει επανεκκίνηση, απλά επανέρχεται στην αρχική οθόνη (ουαου τι ευτυχία!!!!!) Διαβάζοντας τις προηγούμενες απαντήσεις δεν είδα κάτι και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εμφανιστεί το πρόβλημα και σε κάποιον άλλον όπως επίσης κι αν έχετε κάτι στο μυαλό σας που θα μπορούσε να βοηθήσει στη λύση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• The title was changed to Motorola DEFY