pificos Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) lostmangr said: παιδια να κανω μια ερωτηση το froyo 2.2 το κατεβασατε μεσα απο το κιν η απο καποιο σαιτ γιατι απο οτι ξερω το γνησιο ειναι μεσα απο το κιν λογικα.. δες το εδω : το φλασαρεις με το RSDlite http://www.megaupload.com/?d=JMTCSV8Y saltofx_v said: @pificos γιατι εκανες το λαθος να βγαλεις τη ρομ του demolition?εγω δεν τη βγαζω με τιποτα:lol::lol::lol: μην φοβάσαι.... είμαι έτοιμος να την ξαναβάλω, απλώς μ ' αρέσει να πειραματίζομαι και τώρα πριν την ΞΑΝΑβάλω θέλω να περάσω λίγο απ την cm7 με nandroid ώστε να επανέλθω Edited June 18, 2011 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Και γιατί να μην το περάσει με το Motorola Software Update??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) Προβληματάκια είχα κι εγώ κάποια μετά την αναβάθμιση σε froyo αλλά διορθώθηκαν ως δια μαγείας μετά το hard reset, οπότε όσοι δεν έχετε κάνει, βουρ!;) Κάτι μου λέει πάντως ότι η πρώτη αναβαθμισμένη froyo δε θα αργήσει πολύ...:rolleyes: Πριν καμιά ώρα εμφανίστηκε και ανανεωμένο market! Πειράζει που το προηγούμενο μου φαίνονταν πιο πρακτικό...;:rolleyes: Edited June 18, 2011 by Koulou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 εκανα την αναβαθμιση και εγω σε 2.2 και περασα παλι επαφες και κατι προγραμματα.Αν κανω hard reset τι θα χασω?Θα σβηστει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Τα πάντα χάνονται.είναι σαν να το έβγαλες απο το κουτί. Sent from Defy using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
codec Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Πριν από κάποιες μέρες έθεσα κάποιες ερωτήσεις αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση! Θεωρώ ότι δεν μπορεί κάποιος να διαβάζει 126 σελιδες για να βρει μια απάντηση! Και βέβαια δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις! Μόνο έξυπνες απαντήσεις! 1. Πριν μέρες (4-5) έκανα αναβάθμιση σε 2.2.2 μεσώ του site της Motorola. Δεν ξέρω πως μετράτε την ταχύτητα ενός κινητού (διότι δεν είναι pc για να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα) αλλά τέλος πάντων δεν είδα καμιά διαφορά! Μπορώ να πω μάλιστα ότι ο "file manager" καθυστερεί σε σχέσει με την έκδοση 2.1. Άρα πολύ καβγάς για το τίποτα! 2. Η κάμερα που εχει είναι χάλια σε σχέσει με το ΑΙΝΟ που το έχω δουλέψει. Αν υπάρχει κάποια λύση ευπρόσδεκτη! 3. Μετά την αναβάθμιση και έχοντας κάνει backup τις επαφές τις οποίες και έχασε δεν έχασε τίποτα άλλο από εφαρμογές και widget που είχα βάλει. 4. Αν για να δουλέψουν οι χάρτες και η πλοήγηση χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος με κάποιον πάροχο δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το GPS? Τα GPS δηλαδή δουλεύουν μέσω σύνδεσης? Αν ξέρει κάποιος κάτι και πάλι ευπρόσδεκτο! 5. Το OPERA είναι καλύτερο από τον browser που έχει μέσα? Διάβασα πάρα πολλά σ' αυτές τις σελίδες για το αν το κινητό αυτό είναι καλό ή όχι. Ένα κινητό με λειτουργικό Android είναι και, επειδή το έψαξα, για τα χαρακτηριστικά του η τιμή του είναι αρκετά καλή, αν εξαιρέσεις το πρόβλημα της κακής κάμερας. Το θέμα του GPS και της κάμερας, για μένα, είναι τα πιο βασικά. Αν ξέρει κάποιος κάτι θα βοηθήσει πολύ Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! ΥΓ. Προς το παρών GPS, WIFI, BLUETOOTH και χρήση αεροπλάνου δουλεύουν άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το αναφέρω γιατί διάβασα πολλά παράπονα για τα πιο πάνω. Γενικά το τηλέφωνο δουλεύει άψογα με την μόνη διαφορά, σε σχέση με αυτά που λέει η Motorola, για την διάρκεια της μπαταρίας δεν ισχύουν παρ' ότι έχω ενεργοποιήσει και απενεργοποιήσει διάφορα η μπαταρία φεύγει αέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 codec said: Πριν από κάποιες μέρες έθεσα κάποιες ερωτήσεις αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση! Θεωρώ ότι δεν μπορεί κάποιος να διαβάζει 126 σελιδες για να βρει μια απάντηση! Και βέβαια δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις! Μόνο έξυπνες απαντήσεις! 1. Πριν μέρες (4-5) έκανα αναβάθμιση σε 2.2.2 μεσώ του site της Motorola. Δεν ξέρω πως μετράτε την ταχύτητα ενός κινητού (διότι δεν είναι pc για να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα) αλλά τέλος πάντων δεν είδα καμιά διαφορά! Μπορώ να πω μάλιστα ότι ο "file manager" καθυστερεί σε σχέσει με την έκδοση 2.1. Άρα πολύ καβγάς για το τίποτα! 2. Η κάμερα που εχει είναι χάλια σε σχέσει με το ΑΙΝΟ που το έχω δουλέψει. Αν υπάρχει κάποια λύση ευπρόσδεκτη! 3. Μετά την αναβάθμιση και έχοντας κάνει backup τις επαφές τις οποίες και έχασε δεν έχασε τίποτα άλλο από εφαρμογές και widget που είχα βάλει. 4. Αν για να δουλέψουν οι χάρτες και η πλοήγηση χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος με κάποιον πάροχο δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το GPS? Τα GPS δηλαδή δουλεύουν μέσω σύνδεσης? Αν ξέρει κάποιος κάτι και πάλι ευπρόσδεκτο! 5. Το OPERA είναι καλύτερο από τον browser που έχει μέσα? Διάβασα πάρα πολλά σ' αυτές τις σελίδες για το αν το κινητό αυτό είναι καλό ή όχι. Ένα κινητό με λειτουργικό Android είναι και, επειδή το έψαξα, για τα χαρακτηριστικά του η τιμή του είναι αρκετά καλή, αν εξαιρέσεις το πρόβλημα της κακής κάμερας. Το θέμα του GPS και της κάμερας, για μένα, είναι τα πιο βασικά. Αν ξέρει κάποιος κάτι θα βοηθήσει πολύ Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! ΥΓ. Προς το παρών GPS, WIFI, BLUETOOTH και χρήση αεροπλάνου δουλεύουν άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το αναφέρω γιατί διάβασα πολλά παράπονα για τα πιο πάνω. Γενικά το τηλέφωνο δουλεύει άψογα με την μόνη διαφορά, σε σχέση με αυτά που λέει η Motorola, για την διάρκεια της μπαταρίας δεν ισχύουν παρ' ότι έχω ενεργοποιήσει και απενεργοποιήσει διάφορα η μπαταρία φεύγει αέρας. Προφανώς και καμιά απορία δεν είναι χαζή άλλωστε εδώ ειμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, πάμε λοιπόν 1)Τη ταχύτυτα τη μετράμε με το μάτι που λέμε, στη καθημερινή χρήση και οι εντυπώσεις των περισσοτέρων λένε για μια γρηγορότερη λειτουργία ουσιαστικά άρα μια θετική αίσθηση στο τομέα της ταχύτητας χωρίς τίποτα το εκπληκτικό. 2)Αυτο ειναι αληθεια η κάμερα είναι αρκετά μέτρια ειδικά σε οχι ιδανικές συνθηκες δηλ εξωτερικές φώτο σε ηλιολουστο περιβάλλον που βγαινουν καλές 3)Σε μένα όπως και στους περισσοτερους δεν έχασε τίποτα με την αναβάθμιση τώρα καποιοι σταθηκατε άτυχοι μάλλον 4)Το gps δουλεύει με τους δορυφόρους και δε περνάει από το δίκτυο είναι δωρεάν αρκεί να έχεις το κατάλληλο πρόγραμμα πλοήγησης, απλά αν θες πιο γρήγορα κλείδωμα ουσιαστικά συνδεετα στιγμιαια για να δώσει σήμα ο πάροχος που εισαι αλλα δεν ειναι απαραιτητο οποτε το δουλεύεις δωρεαν χωρις συνδεση. Και η πλοηγηση δωρεαν αλλα και πάλι πρεπει να έχεις το κατάλληλο πρόγραμμα 5)Γουστα ειναι αυτά εγω χρησιμοποιω αυτον του κινητου ο οπερα κανει συμπιεση αρα και οικονομια στα δεδομενα οποτε σιγουρα συμφερει αν δε μπαινεις με wifi YΓ: Η μπαταρία πόσο κρατάει και με τη χρήση;; εχεις απενεργοποιηση wifi/gps και κυρίως το 3G οταν δε χρησιμοποιεις το ιντερνετ; εχεις βαλει φωτεινοτητα στο αυτοματο; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 υπαρχουν προγραμματα που μετρανε τη ταχυτητα....οπως π.χ. το quadrant απλα πρεπει να εισαι ροοτ για να το βαλεις! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
codec Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 pan82 said: Προφανώς και καμιά απορία δεν είναι χαζή άλλωστε εδώ ειμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, πάμε λοιπόν 1)Τη ταχύτυτα τη μετράμε με το μάτι που λέμε, στη καθημερινή χρήση και οι εντυπώσεις των περισσοτέρων λένε για μια γρηγορότερη λειτουργία ουσιαστικά άρα μια θετική αίσθηση στο τομέα της ταχύτητας χωρίς τίποτα το εκπληκτικό. 2)Αυτο ειναι αληθεια η κάμερα είναι αρκετά μέτρια ειδικά σε οχι ιδανικές συνθηκες δηλ εξωτερικές φώτο σε ηλιολουστο περιβάλλον που βγαινουν καλές 3)Σε μένα όπως και στους περισσοτερους δεν έχασε τίποτα με την αναβάθμιση τώρα καποιοι σταθηκατε άτυχοι μάλλον 4)Το gps δουλεύει με τους δορυφόρους και δε περνάει από το δίκτυο είναι δωρεάν αρκεί να έχεις το κατάλληλο πρόγραμμα πλοήγησης, απλά αν θες πιο γρήγορα κλείδωμα ουσιαστικά συνδεετα στιγμιαια για να δώσει σήμα ο πάροχος που εισαι αλλα δεν ειναι απαραιτητο οποτε το δουλεύεις δωρεαν χωρις συνδεση. Και η πλοηγηση δωρεαν αλλα και πάλι πρεπει να έχεις το κατάλληλο πρόγραμμα 5)Γουστα ειναι αυτά εγω χρησιμοποιω αυτον του κινητου ο οπερα κανει συμπιεση αρα και οικονομια στα δεδομενα οποτε σιγουρα συμφερει αν δε μπαινεις με wifi YΓ: Η μπαταρία πόσο κρατάει και με τη χρήση;; εχεις απενεργοποιηση wifi/gps και κυρίως το 3G οταν δε χρησιμοποιεις το ιντερνετ; εχεις βαλει φωτεινοτητα στο αυτοματο; Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! 1. Έχεις να προτείνεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης που να μην περνάει από δίκτυο (εάν ειίναι και δωρεάν ακόμα καλύτερα)? 2. Δεν έχω κάνει ακόμα RESET. Διάβασα ότι υπάρχουν 2 ειδών: HARD RESET και SOFT RESET. Ποια η διαφορά και αν το τηλέφωνο κρατάει το software που είχε ή θα πρέπει να τα βρω από την αρχή? 3. Το τηλέφωνο μπορεί να διαβάσει εγγραφα του word και αν ναι πως? 4. Όταν έκανα την αναβάθμιση το πρόγραμμα της δικιάς του μηχανής έπαψε να δουλεύει με flash. Είναι λογο RESET? Έβαλα (μετα από πολύ ερευνα) το PRO PAINT CAMERA το οποίο είναι σαφώς καλύτερο σαν software (τραβάει και 16:9) και το Flash δουλεύει. 5. Όσον αφορά την μπαταρία όλα ειναι απενεργοποιημένακαι με μια μέση χρήση κρατάει περίπου 2 μερες (συν-πλην). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Οποίο πρόγραμμα και να βάλεις δε περνάει από το δίκτυο sygic,navigon,aura εχω περασμενα εγώ αλλά δυστυχώς κανένα δεν είναι free. Υπάρχει η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού του κινητού που ουσιαστικα επαναφέρει το κινητό στην αρχική του κατάσταση σα να το πήρες τώρα με το software που είχε τελευταία φορά πχ τη 2.2 για σένα. Για word και γενικά office εγώ εχω το quickoffice αλλά υπάρχουν κι αλλά και νομίζω για ανάγνωση μόνο έχει και το κινητό την απλή έκδοση του προγράμματος. Ναι και γω είχα πρόβλημα αν όχι φόρματ αν πασ στις εφαρμογές και βρεις τη φωτογραφική και κανείς διαγραφή αποθηκευμένης μνήμης από κει εμένα έφτιαξε. Για τη μπαταρία είσαι μια χαρά ένα 2ήμερο βγάζει με νορμάλ.χρήση στους περισσότερους και για smartphone με τέτοια οθόνη το βρίσκω μια χαρά Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) codec said: Πριν από κάποιες μέρες έθεσα κάποιες ερωτήσεις αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση! Θεωρώ ότι δεν μπορεί κάποιος να διαβάζει 126 σελιδες για να βρει μια απάντηση! Και βέβαια δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις! Μόνο έξυπνες απαντήσεις! 1. Πριν μέρες (4-5) έκανα αναβάθμιση σε 2.2.2 μεσώ του site της Motorola. Δεν ξέρω πως μετράτε την ταχύτητα ενός κινητού (διότι δεν είναι pc για να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα) αλλά τέλος πάντων δεν είδα καμιά διαφορά! Μπορώ να πω μάλιστα ότι ο "file manager" καθυστερεί σε σχέσει με την έκδοση 2.1. Άρα πολύ καβγάς για το τίποτα! 2. Η κάμερα που εχει είναι χάλια σε σχέσει με το ΑΙΝΟ που το έχω δουλέψει. Αν υπάρχει κάποια λύση ευπρόσδεκτη! 3. Μετά την αναβάθμιση και έχοντας κάνει backup τις επαφές τις οποίες και έχασε δεν έχασε τίποτα άλλο από εφαρμογές και widget που είχα βάλει. 4. Αν για να δουλέψουν οι χάρτες και η πλοήγηση χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος με κάποιον πάροχο δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το GPS? Τα GPS δηλαδή δουλεύουν μέσω σύνδεσης? Αν ξέρει κάποιος κάτι και πάλι ευπρόσδεκτο! 5. Το OPERA είναι καλύτερο από τον browser που έχει μέσα? Διάβασα πάρα πολλά σ' αυτές τις σελίδες για το αν το κινητό αυτό είναι καλό ή όχι. Ένα κινητό με λειτουργικό Android είναι και, επειδή το έψαξα, για τα χαρακτηριστικά του η τιμή του είναι αρκετά καλή, αν εξαιρέσεις το πρόβλημα της κακής κάμερας. Το θέμα του GPS και της κάμερας, για μένα, είναι τα πιο βασικά. Αν ξέρει κάποιος κάτι θα βοηθήσει πολύ Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! ΥΓ. Προς το παρών GPS, WIFI, BLUETOOTH και χρήση αεροπλάνου δουλεύουν άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το αναφέρω γιατί διάβασα πολλά παράπονα για τα πιο πάνω. Γενικά το τηλέφωνο δουλεύει άψογα με την μόνη διαφορά, σε σχέση με αυτά που λέει η Motorola, για την διάρκεια της μπαταρίας δεν ισχύουν παρ' ότι έχω ενεργοποιήσει και απενεργοποιήσει διάφορα η μπαταρία φεύγει αέρας. αν θεωρεις ότι δεν μπορεί κάποιος να διαβάζει 126 σελιδες για να βρει μια απάντηση, τοτε εισαι σε λαθος forum καλα θα κανεις να κατσεις και να διαβασεις ή να χρησιμοποιησεις την αναζητηση, ειδικα για τετοιες ερωτησεις που εχουν χιλιο-απαντηθει αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κανεις, χαιρετα μας και θα σε χαιρετησουμε και εμεις κακως απαντανε οι υπολοιποι φιλοι στα post σου και μαθε πως τελικα υπαρχουν και χαζες ερωτησεις Edited June 19, 2011 by zzzzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 127 σελίδες δεν είναι τίποτα, να δεις στο xda νήματα πάνω απο 600-700 σελίδες... το κλειδί είναι η χρήση αναζήτησης, αλλιώς ποτέ δε θα βρείς τι ψάχνεις εκει μέσα. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkinolemis Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) Καλησπέρα Παίδες, Την περασμένη Δευτέρα έκανα και έγω την αναβάθμιση στην 2.2… Μπορώ να πω ότι μέχρι σήμερα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τα έκανα όλα με την σειρά όπως συμβουλέψανε σε προηγούμενα πόστ δηλαδή πριν και μετά το Update επαναφορά στις εργοστασιακέ ρυθμίσεις. Και μιάς το μόνο που με ενδιέφερε ήταν οι Φώτο και οι επαφές τα έκανα ένα copy. Όλα καλά μέχρι εδώ, σήμερα όμως είδα το εξής πρόβλημα δύο από τα soft button το Home και το search δεν δουλεύουν. Δηλαδή το home button, όπου και να βρίσκεσαι μέσα στο μενού όταν το πατάς δεν επανέρχεσαι στο home screen, καθώς επίσης και το search όταν το πατάω δεν κάνει τίποτα. Μέχρι τώρα δούλευαν κανονικά πριν και μετά την αναβάθμιση. Γνωρίζει κανείς αν είναι καμιά ρύθμιση η γενικότερα τι μπορεί να παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited June 19, 2011 by kokkinolemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
codec Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) zzzzz said: αν θεωρεις ότι δεν μπορεί κάποιος να διαβάζει 126 σελιδες για να βρει μια απάντηση, τοτε εισαι σε λαθος forum καλα θα κανεις να κατσεις και να διαβασεις ή να χρησιμοποιησεις την αναζητηση, ειδικα για τετοιες ερωτησεις που εχουν χιλιο-απαντηθει αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κανεις, χαιρετα μας και θα σε χαιρετησουμε και εμεις κακως απαντανε οι υπολοιποι φιλοι στα post σου και μαθε πως τελικα υπαρχουν και χαζες ερωτησεις Δεν περίμενα τέτοια προσβλητική συμπεριφορά απέναντί μου αλλά περισσότερο απέναντι στον άνθρωπο ο οποίος έχοντας καλή διάθεση απάντησε στα ερωτήματά μου! Κρίνοντας βέβαια από το post το δικό σου, στις 29/11/2004, μπορώ να καταλάβω γιατί το λες! (και μαθε πως τελικα υπαρχουν και χαζες ερωτησεις). Αν η αγνωμοσύνη συμβαδίζουν με την εξυπνάδα πιθανότατα δεν θα ξαναμιλήσουμε! Ευχαριστώ πάντως που μπήκες στην διαδικασία να απαντήσεις, έστω και με αυτόν τον τρόπο, παρά να βοηθήσεις. Εμείς οι έξυπνοι εκνευριζόμαστε πολύ από αυτούς που κάνουν τους έξυπνους! cca said: 127 σελίδες δεν είναι τίποτα, να δεις στο xda νήματα πάνω απο 600-700 σελίδες... το κλειδί είναι η χρήση αναζήτησης, αλλιώς ποτέ δε θα βρείς τι ψάχνεις εκει μέσα. Δυστυχώς πήρα, ξαφνικά, πολλές απαντήσεις αλλά μόνο μία με βοήθησε! Πιθανόν να μην είχα το χρόνο να διαβάσω 600-700 σελίδες και δεν νομίζω ότι προσέβαλα την νοημοσύνη κανενός! Υποθέτω ότι το forum είναι για να δίνει λύσεις και όχι ανόητες και χρονοβόρες κριτικές! pan82 said: Οποίο πρόγραμμα και να βάλεις δε περνάει από το δίκτυο sygic,navigon,aura εχω περασμενα εγώ αλλά δυστυχώς κανένα δεν είναι free. Υπάρχει η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού του κινητού που ουσιαστικα επαναφέρει το κινητό στην αρχική του κατάσταση σα να το πήρες τώρα με το software που είχε τελευταία φορά πχ τη 2.2 για σένα. Για word και γενικά office εγώ εχω το quickoffice αλλά υπάρχουν κι αλλά και νομίζω για ανάγνωση μόνο έχει και το κινητό την απλή έκδοση του προγράμματος. Ναι και γω είχα πρόβλημα αν όχι φόρματ αν πασ στις εφαρμογές και βρεις τη φωτογραφική και κανείς διαγραφή αποθηκευμένης μνήμης από κει εμένα έφτιαξε. Για τη μπαταρία είσαι μια χαρά ένα 2ήμερο βγάζει με νορμάλ.χρήση στους περισσότερους και για smartphone με τέτοια οθόνη το βρίσκω μια χαρά Sent from my MB525 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για τα κακόβουλα σχόλια! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 19, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλησπέρα παίδες! Τελικά μετά το hard reset όντως όλα έχουν διορθωθεί και όλα πηγαίνουν ρολόι με την επίσημη froyo. Ενδιαφέρομαι και έψαχνα για μια βάση για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου για το Defy, ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω για gps. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι; Θα ήθελα κάτι εξειδικευμένο για το defy και όχι κάτι universal, αφού οι universal είναι συνήθως πιο ογκώδεις αλλά και δεν συγκρατούν τόσο καλά τη συσκευή... Από την πλευρά μου, αν ενδιαφέρεται κάποιος, μπορώ να σας πω γνώμες για 4 θήκες που έχω δοκιμάσει από ebay, όλες από σκληρό ελαστικό, αγορασμένες σε εξευτελιστική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Koulou said: Από την πλευρά μου, αν ενδιαφέρεται κάποιος, μπορώ να σας πω γνώμες για 4 θήκες που έχω δοκιμάσει από ebay, όλες από σκληρό ελαστικό, αγορασμένες σε εξευτελιστική τιμή. θα ηταν ενδιαφέρον να μας παραθέσεις την εμπειριά σου με τις συγκεκριμένες θήκες και ίσως ένα link ή κάποια φωτογραφία ευχαριστώ! Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 http://www.motorolastore.eu/gr/p_motorola_product.aspx?i=204483 Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Την εχει πάρει ο αδερφος μου αυτή τη θήκη και είναι σούπερ αν και η τιμή είναι αλμυρή. Sent from Defy using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
losted Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Πάντως, πολύ ωραία holders αποκλειστικά για το defy κυκλοφορούν και στο ebay! έχω πάρει για το ποδήλατο μου και είναι τζιτζί! Έχει και άνοιγμα για την κάμερα ώστε να τραβάς σε βίντεο τις διαδρομές! Τώρα, όσο αφορά το κινητό, μετά από soft reset(ήτοι ρυθμίσεις -> απόρρητο (?!?!) -> Επαναφορά εργ. δεδομένων), κ γω νομίζω ότι πάει καλύτερα! Ειδικά στη μπαταρία, άπαιχτο! Προσπάθησα για hard reset, δηλαδή όταν ενεργοποιώ το defy κρατώντας πατημένο το πλαινό πλήκτρο για μείωση της έντασης, άλλα όταν πατάω πάνω στην οθόνη δεν γίνεται απολύτως τπτ.. Παρ' όλα αυτά δεν ξέρω τι διαφορά θα έχει σε σχέση με το soft reset.. Για το root. Δεν ξέρω πως μπορώ να σβήσω εφαρμογές συστήματος. Π.χ. έχει περαστεί στο σύστημα μια εφαρμογή ονόματι Cardiotrainer. Με το root explorer, βρήκα και διέγραψα το .apk της εν λογώ εφαρμογής, αλλά δεν κατάφερα διαγραψω το πρόγραμμα ως εφαρμογή. Προφανώς και υπάρχει σε κάποιο κατάλογο του συστήματος... αν έχει κανείς κάποια πρόταση, ευπρόσδεκτος! ΥΓ: για το root χρησιμοποίησα το πρόγραμμα superoneclick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Εφόσον είσαι root, κατεβάζεις από το market την εφαρμογή Titanium backup root version (μην παραπλανηθείς από το ονομα κάνει κι άλλα εκτος από backup) και απεγκαθιστάς ΠΛΗΡΩΣ οτι τραβαει η ψυχή σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα τα handsfree! Επειδη τα χρησιμοποιω λοιπον, παρατηρησα οτι αμα κατα την διαρκεια που δεν μιλαω, πατηθει το κουμπι στα handsfree ενεργοποιειται η υπηρεσια των φωνητικων εντολων (voice commands). Πως μπορω να την απενεργοποιησω αυτην την υπηρεσια; Επειδη το κινητο λογω δουλειας το εχω μεσα σε τσαντακι (μπανανα), οταν παω να παρω καποιο τηλεφωνο και βγαζω το κινητο βλεπω ενεργοποιημενη την υπηρεσια. Εψαξα αλλα δεν μπορεσα να βρω απο που απενεργοποιειται. Αν γνωριζεις κανεις ας πει. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgexx Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 nobody4 said: Θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα τα handsfree! Επειδη τα χρησιμοποιω λοιπον, παρατηρησα οτι αμα κατα την διαρκεια που δεν μιλαω, πατηθει το κουμπι στα handsfree ενεργοποιειται η υπηρεσια των φωνητικων εντολων (voice commands). Πως μπορω να την απενεργοποιησω αυτην την υπηρεσια; Επειδη το κινητο λογω δουλειας το εχω μεσα σε τσαντακι (μπανανα), οταν παω να παρω καποιο τηλεφωνο και βγαζω το κινητο βλεπω ενεργοποιημενη την υπηρεσια. Εψαξα αλλα δεν μπορεσα να βρω απο που απενεργοποιειται. Αν γνωριζεις κανεις ας πει. Ευχαριστω! νομιζω!! ρυθμισεις-εφαρμογες-εκκιν με διπλο πατημα και πατα κανενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 georgexx said: νομιζω!! ρυθμισεις-εφαρμογες-εκκιν με διπλο πατημα και πατα κανενα Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου αλλα δυστυχως δεν δουλευει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Καλησπέρα. Έχω ενεργοποιημένο ένα πακέτο 120 mb συν 40 mb από το wind plus non stop. Το πακέτο ανανεώνεται κάθε 6 του μήνα. Την 8 Ιουν έκανα reset το τηλέφωνο. Στον μετρητή του 3g watchdog έγραφε ότι κατανάλωσα 18,40 mb. Από τις 8 Ιουν μέχρι και σήμερα στον μετρητή του 3g watchdog γράφει ότι κατανάλωσα 30,65 mb. Σήμερα είδα τον μετρητή data του τηλεφώνου και είδα ότι από το reset τις 8 Ιουν έχει καταναλώσει 176 mb. Τι γίνεται; Ποιος έχει δίκαιο; Ο μετρητής του τηλεφώνου ή του 3g watchdog; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 kost_pap said: Καλησπέρα. Έχω ενεργοποιημένο ένα πακέτο 120 mb συν 40 mb από το wind plus non stop. Το πακέτο ανανεώνεται κάθε 6 του μήνα. Την 8 Ιουν έκανα reset το τηλέφωνο. Στον μετρητή του 3g watchdog έγραφε ότι κατανάλωσα 18,40 mb. Από τις 8 Ιουν μέχρι και σήμερα στον μετρητή του 3g watchdog γράφει ότι κατανάλωσα 30,65 mb. Σήμερα είδα τον μετρητή data του τηλεφώνου και είδα ότι από το reset τις 8 Ιουν έχει καταναλώσει 176 mb. Τι γίνεται; Ποιος έχει δίκαιο; Ο μετρητής του τηλεφώνου ή του 3g watchdog; νομίζω το 3g watchdog αλλά θα το επιβεβαιώσεις οταν σου ερθει ο λογαριασμός!!:blink: Εγώ οσες φορές έχω θυμηθεί να το τσεκάρω (το 3gwatchdog) είναι ακριβέστατο:) Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts