Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

Εγώ έβαλα το NetCounter. Είναι αρκετά καλό και μπορείς να βάλεις alerts και επιπλέον μετρητές, για παράδειγμα να βάλεις έναν μηνιαίο μετρητή που να πηγαίνει π.χ. από τις 10 του μήνα μέχρι τον επόμενο (ανάλογα με την χρέωση του συμβολαίου).
Read The F...ing Manual First

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ο καταγραφεας δεδομενων,καταγραφει ολα τα mb απο οπου και εαν προερχονται. σωστα? οχι μονο αυτα που κατεβαινουν απο το ιντερνετ?

πως διαγραφω μια εφαρμογη τελειως?

την διεγραψα απο το φακελο της μεσω του moto phone portal αλλα στο κινητο στις εφαρμογες υπαρχει ακομα το εικονιδιο. υπαρχει ρυθμιση μεασ στο κινητο για διαγραφη εφαρμογων?

• Administrators
ο καταγραφεας δεδομενων,καταγραφει ολα τα mb απο οπου και εαν προερχονται. σωστα? οχι μονο αυτα που κατεβαινουν απο το ιντερνετ?

Πως θα έρθουν άλλα mb χωρίς internet; :confused:

πως διαγραφω μια εφαρμογη τελειως?

Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Διαχείριση των αιτήσεων.

Modpic.gif

πχ εαν κανω μεταφορα καποια αρχεια,οπως φωτογραφιές, απο τον υπολογιστη μου.

Επίσης έχει πάρει κανείς το κινητό απο το birdphone ή το digitalmaster που απο οτι βλέπω έχουν από τις χαμηλοτερες τιμές. Να τους εμπιστευθώ;

Εγώ το έχω πάρει από το Birdphone και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το παρέλαβα ο ίδιος, περνώντας από εκεί, αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι κριτήριο: και με courier δεν θα υπήρχε θέμα. Έκοψα και τιμολόγιο, επίσης χωρίς πρόβλημα.

Όταν το αγόρασα εγώ (Γενάρη), είχαν διαθέσιμες και τις δύο εκδόσεις, ελληνικής αντιπροσωπείας και την γαλλική που αγόρασα εγώ, γιατί ήταν 40€ φθηνότερη.

:p

Ένα κι Ένα -->

Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Διαχείριση των αιτήσεων.

Eννοεί προφανώς ο φίλος αν περιλαμβάνει τα δεδομένα μόνο μέσω δικτύου (που υπαρχει χρέωση) ή και τα μέσω wifi (που δε χρέωνεσαι). Περιλαμβάνει λοιπόν τη καθαρή κίνηση δεδομένων μόνο μέσω του δικτύου κινητης, αυτο που χρεωνεσαι δηλαδή

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Για να μην χρεώνεστε άσκοπα με κατέβασμα δεδομένων από το δίκτυο ,μόνο αυτό δουλεύει σωστά και δεν επηρεάζει τίποτε με χρήση wifi

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3435480#post3435480

Γεια σας , ειμαι κατοχος του motorla defy εδω και μια εβδομαδα .Ενταξει το κινητο τα σπαει αν αφαιρεσω βεβαια το θεμα με το ραδιοφωνο και το wifi. Σημερα ομως μετα απο ενα restart καταλαβα οτι το τηλεφωνο εχει κολλησει σε συγκεκριμενη ημερομηνια . Τι εννοω, οτι κλησεις κι αν εχω κανει , οτι μνμ κι αν εχω στειλει, οτι εφαρμ κι αν εχω βγαλει κ βαλει , μετα απο καθε restart νου δειχνει τα ιδια που ειχα πριν 2 μερες. ( τελευταια κληση , μνμ πριν 2 μερες). Γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο ?? Επισης προσπ να κανω επαναφορα εργοστ ρυθμισεων , αλλα κολαει κ δν κανει.

Να ρωτήσω κάτι, ενώ ολα πήγαιναν καλά με το κινητό ξαφνικά μιας και του ειχα φορτώσει ενα σωρό εφαρμογές για δοκιμή άρχισε να ψιλοαργεί οπότε μιας και καινούργιο λέω θα του κάνω φορματ και θα περάσω μονο τις δοκιμασμένες πλέον εφαρμογές αλλά παρόλα τα δύο φορμάτ και στη κάρτα και στο κινητό το κινητό κολλάει. Συγκρεκριμένα παγώνει εκει που κάθεσαι για 3-5 δευτερόλεπτα οπουδηποτε κι αν ειμαι, στην αρχικη οθονη, ενω γραφω μηνυμα παντου και δεν αντιδρα τιποτα ουτε τα κατω κουμπια σαν να εχει παγώσει και η θα περιμενω και θα ξεκολλησει μετα απο αρκετα δευτερα η θα πατησω να κλειδωσει και μετά θα συνεχισει κανονικά. Τι μπορει να φταέι; δε το εκανε ποτε και με δυο φορματ σιγουρα δεν εχει μεινει κατι. Σκεφτομουν να περασω τη froyo μηπως φτιαξει αλλα φοβαμαι μηπως φταει η οθονη τιποτα και χρειαστει service γιατι δε κολλαγε με τιποτα τοσο καιρό. Το χει πάθει κανένας; Και το κανει πολυ συχνά αν το παιζω δυο λεπτά στανταρ θα παγωσει δε τυχαινει μια στο τοσο δηλαδή, και στα μηνυματα μπορει να γραφεις και κολλαει στο γραμμα και περιμενεις... παιζει να φταιε η οθονη η τιποτα; και του κανα και root προχθες για να κανω backup πριν το format

George Bernard Shaw

Μηπως του εχεις βαλει πολλα widgets να ενημερωνονται?Μετα απο restart ποση ram ελευθερη εχεις?Αν κλεισεις χειροκινητα εφαρμογες χειροκινητα μεσω καποιου task manager βελτιωνονται τα πραγματα?

Μου κανει καποιες φορες τετοια κολληματα,αλλα συνηθως εχει σχεση με λιγη ραμ.Αν περιμενω,συνηθως φτιαχνει,αλλιως ισως χρειαστει restart,ευτυχως ποτε βγαλσιμο της μπαταριας.Παντως και ασχετα απο τη ραμ,καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες,καμια φορα το κολλανε για καποια ωρα.

Μηπως του εχεις βαλει πολλα widgets να ενημερωνονται?Μετα απο restart ποση ram ελευθερη εχεις?Αν κλεισεις χειροκινητα εφαρμογες χειροκινητα μεσω καποιου task manager βελτιωνονται τα πραγματα?

Μου κανει καποιες φορες τετοια κολληματα,αλλα συνηθως εχει σχεση με λιγη ραμ.Αν περιμενω,συνηθως φτιαχνει,αλλιως ισως χρειαστει restart,ευτυχως ποτε βγαλσιμο της μπαταριας.Παντως και ασχετα απο τη ραμ,καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες,καμια φορα το κολλανε για καποια ωρα.

έχω κάνει πλέον φορμάτ σε κινητο και κάρτα οπότε δεν έχω τίποτα περασμένο μόνο τις επαφές μου που συγχρόνισε από το gmail αυτο ειναι που μ΄ανησυχεί πιο πολύ είναι σαν όταν το πήρα αλλα συνεχίσει να κολλάει, βέβαια πετάει σαν κινηση στα μενου κι αυτα σε σχεση με πριν αλλά οταν κολλάει αυτο ειναι μενει κολλημενο για αρκετα δευτερα

George Bernard Shaw

Να κάνω μια ερώτηση: Αυτήν τη στιγμή το κινητό μου έχει την εργοστασιακή 2.34 και είναι rooted. Αν περάσω την 2.51 (Central European - service version) από εδώ θα κρατήσω όλα τα προγράμματα και ρυθμίσεις μου; Επίσης, θα μπορώ να την κάνω και αυτήν root ή δε γίνεται (επειδή στη στήλη rootable γράφει "Downgrade To Old Firmware");

Και για να πάμε ένα βήμα πριν: Ξέρει κάποιος τις διαφορές ανάμεσα στις δύο αυτές εκδόσεις (2.34 και 2.51); Έχει διορθωθεί το bug με το speed dial;

Δε θέλω να περάσω κάποια άλλη 2.2 πριν βγει η επίσημη Cental European οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα.

εφοσον εισαι ροοτ παρε ενα back up με titanium.κανε επαναφορα σε εργοστασιακες-βαλε τη 2.51 ξανακανεις ροοτ με superoneclick και βαζεις τις εφαρμογες σου.το θεμα με τις κλησεις λυνεται στη froyo.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Συνεπώς μου φαίνεται ότι καλύτερο θα είναι να περιμένω την Froyo μια και καλή.

Να κάνω μια ερώτηση: Αυτήν τη στιγμή το κινητό μου έχει την εργοστασιακή 2.34 και είναι rooted. Αν περάσω την 2.51 (Central European - service version) από εδώ θα κρατήσω όλα τα προγράμματα και ρυθμίσεις μου; Επίσης, θα μπορώ να την κάνω και αυτήν root ή δε γίνεται (επειδή στη στήλη rootable γράφει "Downgrade To Old Firmware");

Και για να πάμε ένα βήμα πριν: Ξέρει κάποιος τις διαφορές ανάμεσα στις δύο αυτές εκδόσεις (2.34 και 2.51); Έχει διορθωθεί το bug με το speed dial;

Δε θέλω να περάσω κάποια άλλη 2.2 πριν βγει η επίσημη Cental European οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα.

Mα τη 2.51 μπορεις να τη περάσεις και με τη κανονικά αναβαθμιση απο τη μοτορολα που εχει βγει επισημα δε χρειαζετε να μπεις στη διαδικασία ξαναπερασματος ολου του λογισμικου.

Εμένα πάντως συνεχίζει να παγωνει και σκέφτομαι μηπως περάσω τη 2.51 ξανα με την ιδια διαδικασία δε ξερω τι άλλο να κάνω, φανταζομαι δε θα υπαρχει προβλημα, ετσι φευγει και το ρουτ;; οποτε αν χρειαστει service θα ειμαι κομπλέ; γιατι αλλο τροπο να φυγει δεν εχω βρει

George Bernard Shaw

Παρατηρησα σημερα κατι για πρωτη φορα και ειπα να το αναφερω μηπως το εχει συναντησει καποιος και γνωριζει κατι ή εστω να γινει σαν μια αναφορα για να γνωριζει ο κοσμος.

Χθες το βραδυ πριν παω για υπνο βλεπω το κινητο μου και ειναι ολα καλα κι ολα ωραια! Το πρωι που χτυπησε το ξυπνητηρι του κινητου για να παω για δουλεια βλεπω οτι ηταν το σηματακι του 3G με τα αμφιδρομα βελακια ενεργο στην μπαρα ειδοποιησεων και σαν να αναβοσβηνε. Απορω γιατι να το κανει αυτο και πηγαινοντας στην Διαχειριση Δεδομενων βλεπω στον μετρητη 6,63Kb. Τον μηδενιζω και παω στην δουλεια. Ψαχνοντας το εκει παω στην Παραδοση Δεδομενων και βλεπω το πεδιο Ολα τα δεδομενα κινητης ενεργο (που δεν το ειχα ποτε ενεργο). Το αποεπιλεγω και κλεινω την συσκευη και την ξαναανοιγω. Παρατηρω τοτε οτι εχω στην μπαρα ειδοποιησεων στην αριστερη μερια οπως βλεπουμε την συσκευη δυο ΚΟΚΚΙΝΑ αμφιδρομα βελακια και στην Διαχειριση Δεδομενων βλεπω στον μετρητη 63,51Kb. Μην γνωριζοντας τι να κανω απο το Παραδοση Δεδομενων εχω πλεον ΜΗ ΕΝΕΡΓΑ τα πεδια Ολα τα δεδομενα κινητης, Δεδομενα παρασκηνιου, Περιαγωγη δεδομενων. Και μεχρι στιγμης φαινονται ολα οπως τα ειχα!

Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

α) Πως μπορει να ενεργοποιηθηκε και να κατεβασε στο συνολο ~70Kb;

β) Τι μπορω να κανω για να μην μου ξανασυμβει;

ΥΓ

Δεν ασχολουμαι καθολου με δικτυα 3G και δεν με ενδιαφερει να ειναι ενεργα. Με ενδιαφερει να μην χρεωνομαι τζαμπα χαζομαρες για κατι που δεν χρησιμοποιω και να μπορω εχω ασφαλεια μιας και δεν εχω καποιο προγραμμα με δωρεαν Mb.

Edited by nobody4

Καλύτερα βάλε το APNdroid που τα κλείνει πειράζοντας το APN, οπότε ότι και να γίνει δεν πρόκειται να ξανασυμβεί αυτό.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Tελικά όπως εντόπισα εμένα μάλλον κολλάει γιατι φαινεται στο ασχετο να πατιέται ενα κουμπί και να κολλάει με αποτέλεσμα να κολλάνε τα πάντα για αρκετά δεύτερα, πχ γράφω μηνυμα και ξαφνικά κολλάει ενα γραμμα η ξαφνικά ανοιγουν πχ οι ρυθμισεις των μηνυματων χωρις ποτέ να εχω πατήσει το κουμπί αυτό λες και καποιος πατάει την οθονη σε αλλο σημειο και το κολλάει. Παίζει να φταει το root που του εκανα με το superoneclick? γιατι μετά το φορματ μονο αυτο εχει μεινει πλεον στο κινητο η παίζει να χει προβλημα η οθονη αν και δε παίζουν καθολου και τα τεσσερα κουμπια αφής βεβαια οποτε δε ξερω αν ολο το panel ειναι κοινο Edited by pan82

George Bernard Shaw

καλησπερα βοηθεια καθοτι φρεσκος με το τηλ αυτο για να μενη σταθερα η αναφορα παραδοσης επιλεγμενη υπαρχη τροπος; το Swype απο που το απενεργοποιω;απο οτι καταλαβα Τ9 δεν εχει αλλα μονο Swype; Edited by sotosok
Τ9 of

καλησπερα βοηθεια καθοτι φρεσκος με το τηλ αυτο για να μενη σταθερα η αναφορα παραδοσης επιλεγμενη υπαρχη τροπος; το Swype απο που το απενεργοποιω;απο οτι καταλαβα Τ9 δεν εχει αλλα μονο Swype;

από το πρόγραμμα του κινητού δυστυχώς δε παίζει, μονο χειροκίνητα σε κάθε μηνυμα οπότε περνάς το handcent sms και την ενεργοποιείς από εκεί, επίσης αν έχεις wind έχει ασυμβατοτητα και δε θα παίρνεις σωστά αναφορά παραδοσης. Το swype ρυθμισεις-γλωσσα και πληκτρολόγιο-μεθοδος εισοδου και αλλάζεις το swype σε πληκτρολόγιο android

Edited by pan82

George Bernard Shaw

Και παλι εχω θεμα με τα αμφιδρομα ΚΟΚΚΙΝΑ βελακια στην μπαρα ειδοποιησεων. Χθες περασα την εφαρμογη APNdroid που μου προτεινε ο φιλος cca (τα εχω ολα απενεργοποιημενα) και εχω επισης απενεργοποιημενα και ολες τις επιλογες Ρυθμισεις - Διαχειριση δεδομενων - Παραδοση δεδομενων. Και ενω χθες το κινητο μου εκλεισε τελειως απο μπαταρια το εβαλα για φορτιση και μολις το ανοιξα αφου φορτωσε τελειως, εμφανιστηκαν με το που ανοιξε το κινητο στην μπαρα ειδοποιησεων τα ΚΟΚΚΙΝΑ βελακια. Οτι και να εχω κανει ολη μερα απλα δεν φευγουν!

Να κανω μονο μια ερωτηση εδω πανω. Υπαρχει περιπτωση να μου στελνει καποιος πχ ενα μηνυμα MMS και επειδη δεν τα εχω ενεργα να μου τα εμφανιζει; Αλλα αν ισχυει κατι τετοιο γιατι να μου δειχνει εμενα οτι εχω στον μετρητη δεδομενων ~70Kb οπως ανεφερα στο παραπανω post μου;

Σημειωση

Παρατηρησα οτι μολις επιλεξω μεσα απο Ρυθμισεις - Διαχειριση δεδομενων - Παραδοση δεδομενων την επιλογη Ολα τα δεδομενα κινητης τα ΚΟΚΚΙΝΑ βελακια που αναφερω εξαφανιζονται. Το αναφερω απλως μηπως μπορω να βοηθησω καποιον να καταλαβει τι παιζει και με βοηθησει κι αυτος με την σειρα του.

Edited by nobody4

Και παλι εχω θεμα με τα αμφιδρομα ΚΟΚΚΙΝΑ βελακια στην μπαρα ειδοποιησεων. Χθες περασα την εφαρμογη APNdroid που μου προτεινε ο φιλος cca (τα εχω ολα απενεργοποιημενα) και εχω επισης απενεργοποιημενα και ολες τις επιλογες Ρυθμισεις - Διαχειριση δεδομενων - Παραδοση δεδομενων. Και ενω χθες το κινητο μου εκλεισε τελειως απο μπαταρια το εβαλα για φορτιση και μολις το ανοιξα αφου φορτωσε τελειως, εμφανιστηκαν με το που ανοιξε το κινητο στην μπαρα ειδοποιησεων τα ΚΟΚΚΙΝΑ βελακια. Οτι και να εχω κανει ολη μερα απλα δεν φευγουν!

Να κανω μονο μια ερωτηση εδω πανω. Υπαρχει περιπτωση να μου στελνει καποιος πχ ενα μηνυμα MMS και επειδη δεν τα εχω ενεργα να μου τα εμφανιζει; Αλλα αν ισχυει κατι τετοιο γιατι να μου δειχνει εμενα οτι εχω στον μετρητη δεδομενων ~70Kb οπως ανεφερα στο παραπανω post μου;

Σημειωση

Παρατηρησα οτι μολις επιλεξω μεσα απο Ρυθμισεις - Διαχειριση δεδομενων - Παραδοση δεδομενων την επιλογη Ολα τα δεδομενα κινητης τα ΚΟΚΚΙΝΑ βελακια που αναφερω εξαφανιζονται. Το αναφερω απλως μηπως μπορω να βοηθησω καποιον να καταλαβει τι παιζει και με βοηθησει κι αυτος με την σειρα του.

Αφού ρε φίλε το παρατήρησες...!!! Δηλαδή σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι πρέπει να έχεις τσεκαρισμένη την επιλογη Ολα τα δεδομενα κινητης και να έχεις κόκκινο το APNdroid;;;;; Θα το ανοιγοκλείνεις μόνο από εκεί (κόκκινο/πράσινο)...

Σημειωση

Νομίζω είναι θέμα της 2.34 Το είχα και εγώ και μόλις έκανα την αναβάθμιση στη 2.51 δεν τα ξανά εμφάνισε.

Νομίζω είναι θέμα της 2.34 Το είχα και εγώ και μόλις έκανα την αναβάθμιση στη 2.51 δεν τα ξανά εμφάνισε.

Μπα δεν νομιζω φιλε μου! Κι γω περασμενη την 2.51 εχω.

Στο κινητό μου η κατάσταση χειρότερεψε, ξαναπέρασα και τη 2.51 κανονικά μη τυχόν ειχε γίνει τίποτα και ειχε κολλήσει αλλά τα ίδια. Τελικά όπως είναι πλέον προφανές το πρόβλημα ειναι με την οθόνη πατάει μόνη της; και σήμερα πλέον ειναι πολύ δυσκολο ακομα και μηνυμα να γράψω γιατι πατάει μονο του σε άλλα σημεια και κολλάει 5-6 δευτερα, το αστείο ειναι ότι πολλές φορές απλά το ξεκλειδώνω και μετά μπαίνει μονο του στο μενού, η μπαίνω στις επαφές και ξαφνικά ανοίγει μια επαφή και παράλληλα κολλάει για 5-6 sec, το πρόβλημα επισης καταλαβαινω ειναι με το κατω μερος της οθόνης γιατί πάντα πατάει επιλογές στο κάτω μέρος, έβαλα και τον ηχο και πλέον ακουω που παταει μονο του κουμπί άλλες φορές ασταμάτητα ωστε να μη μπορώ να γράψω ουτε sms αλλες φορές το κάνει πολυ αραιά, πιστεύω όταν το πάω στο service να το κάνει εντονα να δουν και οι ανθρωποι τι ειναι γιατι αντε να το περογράψεις ολο αυτό τωρα, εψαξα και σε ξένα forum δε βρήκα κατι αντιστοιχο, ο πρώτος γκαντέμης είμαι γάμωτο..

George Bernard Shaw

• The title was changed to Motorola DEFY