Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οποιος εχει κοσμοτε ας γραψει τις ρυθμισεις για mobile internet θελω το apn για defy

γινετε να στειλω καποιο sms και να τις λαβω;

P30 AURORA

:X

Παντως εγω που χρησιμοποιω το htc_ime στο go sms,σε ολες τις διαταξεις πληκτρολογιου,στελνω με 160 χαρακτηρες.Εχεις βαλει στα settings>send settings>enable locale support και supported languages>greek sms mode ;

Με το htc_ime και το κλασσικο πληκτρολογιο (οχι qwerty ή συμπαγες qwerty), και επιλεγμενο το XT9, οι λεξεις που αντικαθιστουνται με τονους κλπ και παλι στελνει με 160 χαρακτηρες/μηνυμα;

EDIT: Οντως φιλε ετσι οπως λες με τις ρυθμισεις δουλευει μια χαρα! Σ ευχαριστω!!!

Ευχαριστω για τις διευκρινήσεις.

Δεν κατέχω προς το παρόν την συσκευή για να σας πώ.Με τον γνωστό μου που μίλησα είπε ότι το δοκίμασε με το νέο SMS pro που έχει folders κλασικου τηλεφώνου εισερχόμενα-εξερχόμενα, και δουλεύει αλλά παράλληλα είχε βαλει άλλο αρχείο htc_ime που βρήκε και κατέβασε.

Πιθανόν κάποια ασυμβατότητα του αρχείου.

Τι ασυμβατότητα είναι αυτή πάλι;;; άρα να μη το ψάχνω άλλο αλλά είναι πρόβλημα αυτό το πράγμα και σοβαρό θα έλεγα και φαντάζομαι δε θα διορθωθεί ποτέ άστα να πάνε. Δοκίμασα με 3 simακια διαφορετικά οπότε δε παίζει να φταίει παλιά sim. Όποιος έχει wind ας κάνει μια δοκιμή γιατί νομίζω είναι σημαντικό πρόβλημα να μην έρχεται αναφορά στο δίκτυο της wind όταν το μηνυμα δε φτάσει αμέσως

Δεν ξέρω τι φταίει με την Wind ,μου έστειλε ο φίλος μου μήνυμα όταν τον κάλεσα σήμερα γιατί δεν μπορούσε να μιλήσει,και δεν το πήρα ποτέ με Cosmote αργότερα -ήμουν σε σημείο που δεν έπιανε το κινητό :X

Από την εξυπηρέτηση της Wind του έχουν πεί να του αλλάξουν κάρτα με νεώτερη και να κάνει αναβαθμιση λογισμικού.

Καλησπερα , μπορει καποιος να με βοηθησει ?

Πως μπορω να κανω backup τις επαφες μου στο defy , υπαρχει καποιος τροπος?

• Administrators
Καλησπερα , μπορει καποιος να με βοηθησει ?

Πως μπορω να κανω backup τις επαφες μου στο defy , υπαρχει καποιος τροπος?

Γιατί δεν τις συγχρονίζεις με το gmail; Δεν υπάρχει ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική μέθοδος.

Modpic.gif

:

Δεν ξέρω τι φταίει με την Wind ,μου έστειλε ο φίλος μου μήνυμα όταν τον κάλεσα σήμερα γιατί δεν μπορούσε να μιλήσει,και δεν το πήρα ποτέ με Cosmote αργότερα -ήμουν σε σημείο που δεν έπιανε το κινητό :X

Από την εξυπηρέτηση της Wind του έχουν πεί να του αλλάξουν κάρτα με νεώτερη και να κάνει αναβαθμιση λογισμικού.

Φίλε μου αν λυθεί με οποιοδήποτε τρόπο το πρόβλημα του φίλου σου γράψε εδώ να μας πεις; κάρτα sim δε νομίζω να φταίει γιατί έχω δοκιμάσει ήδη με 3 διαφορετικές και πολύ παλιά, και 32άρα και 64άρα. Εκτός κι αν θέλει τις καιούργιες 3G τι να πω. Εγώ δε πήρα καν την εξυπηρετηση γιατι πιστεύω θα νομιζαν οτι λέω κινέζικα. Επίσης αν ξέρεις ο φίλος σου έχει κάρτα ή συμβόλαιο και επίσης έχει ελληνικό motorola με τη 2.51 έκδοση η εχει βαλει καμια πιο καινουργια τροποποιημένη;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Θα τον ερωτήσω,μέσα στην βδομάδα είπε θα περάσει από κατάστημα Wind για το πρόβλημα, μάλλον για νέα κάρτα, και θα γράψω τι έγινε αν βρώ χρόνο.Νομίζω πάντως έχει παλαιότερη έκδοση λογισμικού την 2.34 (αν θυμάμαι καλά) όσο το είχα "παιξει". Edited by Starenios

Θα τον ερωτήσω,μέσα στην βδομάδα είπε θα περάσει από κατάστημα Wind για το πρόβλημα, μάλλον για νέα κάρτα, και θα γράψω τι έγινε αν βρώ χρόνο.Νομίζω πάντως έχει παλαιότερη έκδοση λογισμικού την 2.34 (αν θυμάμαι καλά) όσο το είχα "παιξει".

ok φίλε μου ενημέρωσε για το οτιδήποτε να δουμε τι θα κάνουμε και οι υπόλοιποι μόνο μηπως τυχόν λύνεται με 3g κάρτα τι να πω, θα περιμένω και την αναβάθμιση σε froyo

George Bernard Shaw

Καλησπέρα παίδες,

Γνωρίζει κανείς γιατί όταν "κατεβάζω" την ένταση στα πολυμέσα(π.χ ραδιόφωνο) τότε μειώνεται και η ένταση στον ήχο κλίσης......? :blink:

Κάθε φορά που το κάνω αυτό μετά δέν ακούω άν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο....:mad:

Παίζει καμιά ρύθμιση? Γιατί απο ότι έψαξα δέν βρήκα κάτι....

Καλησπέρα παίδες,

Γνωρίζει κανείς γιατί όταν "κατεβάζω" την ένταση στα πολυμέσα(π.χ ραδιόφωνο) τότε μειώνεται και η ένταση στον ήχο κλίσης......? :blink:

Κάθε φορά που το κάνω αυτό μετά δέν ακούω άν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο....:mad:

Παίζει καμιά ρύθμιση? Γιατί απο ότι έψαξα δέν βρήκα κάτι....

Άλλη η ρύθμιση των media (πολυμέσων), άλλη του ήχου κλήσης.

Δεν θα έπρεπε κανονικά να επηρεάζει το ένα το άλλο...

Δοκίμασε το Volume Control + μπας και δεις διαφορά.

Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5

Ρε παιδιά λίγο την βοήθειά σας. Τόσο καιρό διαβάζω το φορουμ αλλά δεν μπορώ να καταλήξω. Πέστε μου αν ισχυεί το εξής: Αν τελικά πάρει κάποιος το κινητό είτε από ελλάδα είτε από εξωτερικό θα μπορεί να κάνει την δουλειά του και να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες του με τις στανταρ ρυθμίσεις ή θα πρέπει κάθε φορά που του παρουσιάζεται ένα πρόβλημα να εγκαθιστά την ανάλογη εφαρμογή για να το ξεπεράσει; Επίσης τελικά η 2,2 λύνει αρκετά απο τα προβήματα με μυνήματα, συγχρονισμό, ήχο κλήσης, ποιότητα φωτό/βίντεο κ.τ.λ.;

Ρε παιδιά λίγο την βοήθειά σας. Τόσο καιρό διαβάζω το φορουμ αλλά δεν μπορώ να καταλήξω. Πέστε μου αν ισχυεί το εξής: Αν τελικά πάρει κάποιος το κινητό είτε από ελλάδα είτε από εξωτερικό θα μπορεί να κάνει την δουλειά του και να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες του με τις στανταρ ρυθμίσεις ή θα πρέπει κάθε φορά που του παρουσιάζεται ένα πρόβλημα να εγκαθιστά την ανάλογη εφαρμογή για να το ξεπεράσει; Επίσης τελικά η 2,2 λύνει αρκετά απο τα προβήματα με μυνήματα, συγχρονισμό, ήχο κλήσης, ποιότητα φωτό/βίντεο κ.τ.λ.;

αν το πάρεις από εξωτερικό ουσιαστικά περνάς το ελληνικό λογισμικό οπότε σαν software είναι σα να το έχεις πάρει από Ελλάδα άρα κάνεις ότι θέλεις κανονικά. Τώρα τα προβλήματα εξαρτάται το πρόβλημα, το πρόβλημα με τ΄ακουστικά/ηχώ μάλλον είναι θέμα hardware ελλατωματικού, ένα πρόβλημα με τις ταχείες κλήσεις δε ξέρω αν έχει λυθεί στη 2.2 ενώ το πρόβλημα με την αναφορά παράδοσης στο δίκτυο της wind δε φαίνεται να έχει λυθεί όπως ανέφερε φίλος.

ΥΓ: Δοκίμασα χθες και με κάρτα sim wind που εχεί άλλη τεχνολογία από τις κάρτες sim της wind και εκεί υπάρχει το ίδιο πρόβλημα οπότε πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι θέμα sim ίσως κάποιο πρόβλημα με τον εξοπλισμό της wind τι άλλο να σκεφτώ...

George Bernard Shaw

Μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που έκανα, μου εμφανίστηκε το πρόβλημα που έχει αναφερθεί με το πάγωμα του κινητού μετά από κάποια κλήση ... Με το που τερματίζω μια κλήση το κινητό μένει "παγωμένο" με το μήνυμα "Ώρα Κλήσης ΧΧ.ΧΧ" για περίπου 15 δευτερόλεπτα ...

Έχει βρει κάποιος κάποια λύση για αυτό ?

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Άλλη η ρύθμιση των media (πολυμέσων), άλλη του ήχου κλήσης.

Δεν θα έπρεπε κανονικά να επηρεάζει το ένα το άλλο...

Δοκίμασε το Volume Control + μπας και δεις διαφορά.

Καλησπέρα,

Βασικά απ' ότι παρατήρησα το θέμα αυτό παρατηρείτε όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά του handsfree......

Δηλαδή όταν χαμηλώνω την ένταση στα πολυμέσα τότε μειώνεται και για τον ήχο κλίσης. Και περα απο αυτό γενικότερα όταν έχω το handsfree επάνω η ένταση του ήχου κλίσης μειώνεται ούτος η άλλος. Δοκίμασα το Volume Control + που μου πρότεινες αλλά δέν είδα κάποια αλλαγή...

Μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που έκανα, μου εμφανίστηκε το πρόβλημα που έχει αναφερθεί με το πάγωμα του κινητού μετά από κάποια κλήση ... Με το που τερματίζω μια κλήση το κινητό μένει "παγωμένο" με το μήνυμα "Ώρα Κλήσης ΧΧ.ΧΧ" για περίπου 15 δευτερόλεπτα ...

Έχει βρει κάποιος κάποια λύση για αυτό ?

εχεισ βαλει froyo?με τη 2.2 το προβλημα λυνεται.

Όχι την 2.1 έχω

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

αλήθεια οι ταχείες κλήσεις που διαγράφονταν με κάθε επανεκκινηση λύθηκε το πρόβλημα στη 2.2?

George Bernard Shaw

αλήθεια οι ταχείες κλήσεις που διαγράφονταν με κάθε επανεκκινηση λύθηκε το πρόβλημα στη 2.2?

yeap.........:D

Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει official Froyo Ευρωπαική να βάλω και τι πρέπει να προσέξω ?

Ρε παιδιά όσοι έχουν πρόβλημα με το δίκτυο της wind μήπως λαμβάνουν και 2-3 φορές πολλές φορές τα μηνύματα;; γιατί πλέον έχει καταντήσει κουραστικό σχεδόν το 50% των μηνυμάτων έρχεται 3 φορές μια φορά κανονικά, μία μετά από 5 λεπτά και άλλη μια μετά από 2 λεπτά, επιβεβεωμένα δε φταίνε τα άλλα τηλ τους χρεώνει ένα και τους έρχεται μία αναφορά άρα μάλλον το συσχετίζω με όλο το πρόβλημα

George Bernard Shaw

Εμένα δεν με έχει τύχει. Μήπως δεν έχεις καλό σήμα; Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να τύχει το κινητό να μην ενημερώσει την κυψέλη ότι έλαβε το μήνυμα.
Read The F...ing Manual First

Εμένα δεν με έχει τύχει. Μήπως δεν έχεις καλό σήμα; Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να τύχει το κινητό να μην ενημερώσει την κυψέλη ότι έλαβε το μήνυμα.

μπα φουλ σήμερα έχω αλλά πολλέ φορές τυχαίνει χθες πχ από το πρωί σχεδον ολα τα μηνυματα που μου ηρθαν ήταν 2 ή 3 φορές. τι να πω δε ξέρω ποια μ΄αυτη τη wind τι παίζει μια η αναφορά μια αυτό μας έχει τσακίσει

George Bernard Shaw

• The title was changed to Motorola DEFY