demolition22 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 ευχαριστώ nobody4 και demolition22 για τις άμεσες απαντήσεις. O βασικός λόγος που σκεφτομαι να αφήσω το πιστό μου W910i για κάποιο android είναι το mobile web. Όταν ρώτησα για την οθόνη εννοούσα κατά πόσο κουράζει τα μάτια μετά από 60-90 λεπτά browsing και κατά πόσο είναι ευανάγνωστη στο φως της μέρας. Και πάλι ευχαριστώ παιδιά Ειναι ευανάγνωστη και θα σε βολεψει, στο φως της μερας εχει αρκετα καλη ευκρινια, δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα. πώς κάνουμε την εγκατάσταση apk εφαρμογών στο κινητό? βαζεις τα apk στην καρτα μνημης και μετα με καποιον explorer (πχ ES File Explorer ) τα βρίσκεις και τα εγκαθιστάς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδια εχω βαλει τη froyo 3.4.2-145 και δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο εκτος του swype που δεν με βολευει. Εχετε να προτεινετε καποιο καλο; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 παιδια επειδη ψαχνομαι και εγω για το κινητο, εχει κανεις να μου πει που το πουλανε, καινουριο, πολυ φθηνα??? σε πιο προηγουμενα ποστς υπηρχαν καποιοι που το πηραν και με 210Ε!!! ισχυει ακομα αυτη η τιμη??? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Η παρουσίαση είναι επιεικώς απαράδεχτη κατά την γνώμη μου Αυτά που λέει για την ποιότητα κατασκευής, τα καλύμματα των υποδοχών, τα τριξίματα και το ποσο στεγανό είναι απλά δεν ισχύουν το κινητό είναι αριστης ποιότητας πολύ καλύτερο από κάτι πλαστικούρες samsung,htc που τα πληρώνεις 500+Euro.Τα καλύμματα των υποδοχών usb,καρφί εφαρμόζουν τέλεια.Τριξίματα δεν υπάρχουν πουθενά εκτος και αν εννοούν τα πλαϊνά vol up-down που κουδουνίζουν και οφείλονται στην υδατοστεγή κατασκευή του κινητού Η συσκευή είναι αρκετά στεγανή ακόμα και με βουτιά σε πισινα (εννοείτε ότι δεν το παίρνεις για καταδύσεις) αν και η motorola τονίζει ότι είναι ανθεκτικό στην υγρασία και όχι για καταγραφή video κάτω από το νερό σε αντίθεση με ότι λέτε για το πως μας το παρουσιάζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 αλλο ενα νεκρο μικροφωνο εδω. ξερετε ποσο καιρο το κραταει η αντιπροσωπεια; πιεση για αντικατασταση και οχι επισκευη εχει καποιο νοημα; απο γερμανο αγορασμενο.. PS τα νευρα μου παντα κατι πρεπει να χαλαει:hunter: Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Η παρουσίαση είναι επιεικώς απαράδεχτη κατά την γνώμη μου Αυτά που λέει για την ποιότητα κατασκευής, τα καλύμματα των υποδοχών, τα τριξίματα και το ποσο στεγανό είναι απλά δεν ισχύουν το κινητό είναι αριστης ποιότητας πολύ καλύτερο από κάτι πλαστικούρες samsung,htc που τα πληρώνεις 500+Euro.Τα καλύμματα των υποδοχών usb,καρφί εφαρμόζουν τέλεια.Τριξίματα δεν υπάρχουν πουθενά εκτος και αν εννοούν τα πλαϊνά vol up-down που κουδουνίζουν και οφείλονται στην υδατοστεγή κατασκευή του κινητού Η συσκευή είναι αρκετά στεγανή ακόμα και με βουτιά σε πισινα (εννοείτε ότι δεν το παίρνεις για καταδύσεις) αν και η motorola τονίζει ότι είναι ανθεκτικό στην υγρασία και όχι για καταγραφή video κάτω από το νερό σε αντίθεση με ότι λέτε για το πως μας το παρουσιάζουν αν και δε το έχω στα χέρια μου ακόμα αλλά το έχω παίξει αρκετά μπορώ να πω κι εγώ απόρησα λίγο με το συγκεκριμένο review και απλά διάβασα αναλυτικότερα 2-3 reviews από το εξωτερικό και ευτυχώς καμια σχέση, παντού μιλάνε για την άριστη ποιότητα κατασκευής και την ποιότητα της συσκευής. Τι να πω κι εγώ δύο συσκευές που έχουν πέσει στα χέρια μου δε παρατήρησα κάτι και είχα απορία τι παίζει τελικά που έχω απόρία τι συσκευή έπεσε στα χέρια του συγγραφέα του review Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Ελευθερία απόψεων... Αλλα κ εγω θα διαφωνήσω με το review.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Η παρουσίαση είναι επιεικώς απαράδεχτη κατά την γνώμη μου Συμφωνώ απόλυτα. Ας βάζουν άλλον να τα αξιολογεί... Προσοχή πάντως: η πολύ καλή ανάλυση της οθόνης αφής, κάνει τις φωτογραφίες σας να φαίνονται στην οθόνη πολύ καλύτερες από την πραγματικότητα, όπως θα τις δείτε δηλαδή στην οθόνη του Η/Υ σας. Τί είπε εδώ... Πώς γίνεται να φαίνονται καλύτερες από την πραγματικότητα?? :blink: Απλά οι κοινές οθόνες TN που έχει συνηθίσει ο κόσμος είναι για πέταμα... Και δεν ανέφερε ούτε μία φορά ότι το DEFY είναι πανομοιότυπο με το Milestone 2, ένα high-end της Motorola, από πλευράς hardware (επεξεργαστής, οθόνη, κάμερα κλπ.). Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Φιλοι μου μια βοηθεια στα : 1. εβαλα δευτερο gmail αλλα δεν κανει sync. πως γινεται να κανει sync μονο το email,οχι επαφες? 2. Πριν την αναβαθμιση, σε εισερχιμενη κληση μολις το γυρνουσα αναποδα ,σταμάταγε, ο ηχος, ενω τωρα εχει δονηση. Μπορει να γινει οπως πριν .απλως σιγαση και οχι δονηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Φιλοι μου μερικες ερωτησεις για την συσκευη γιατι εδω και ωρα ειμαι στο ψαξιμο.. Τελικα το defy εχει μαμα ζελατινα; το κοιταω επιμονα στο φως και δεν βλεπω κατι! εβγαλα απλα κατι σαν sticker που ελεγε info για το κινητο αλλα κατω απο αυτο ζελατινα δεν ειδα (screen protector) Γνωριζει καποιος που μπορω να αγορασω ζελατινα για το συγκεκριμενο κινητο; οχι μεσω ιντερνετ αλλα απο καταστημα! εσεις εχετε βαλει καποιο screen protector; θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην εχει! ολα τα κινητα που περασαν στα χερια μου ακομη και με ασπρομαυρη οθονη ειχαν ζελατινα. να πω πως καπου πετυχα και διαβασα σε χαρτακι στο κουτι να μην βαζουμε καλυματα στην οθονη ακομη και διαφανη...γιατι παιζει προβλημα με αισθητητα; σε ποιον αισθητητα αναφερεται; Στο κουτι της μοτορολα ελεγε να ειναι φουλ η μπαταρια πριν την πρωτη χρηση. Εγω απλα το δουλευω με μισοφορτισμενεη απο το εργοστασιο.. Να αφησω να τελιωσει; Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Φιλοι μου μερικες ερωτησεις για την συσκευη γιατι εδω και ωρα ειμαι στο ψαξιμο.. Τελικα το defy εχει μαμα ζελατινα; το κοιταω επιμονα στο φως και δεν βλεπω κατι! εβγαλα απλα κατι σαν sticker που ελεγε info για το κινητο αλλα κατω απο αυτο ζελατινα δεν ειδα (screen protector) Γνωριζει καποιος που μπορω να αγορασω ζελατινα για το συγκεκριμενο κινητο; οχι μεσω ιντερνετ αλλα απο καταστημα! εσεις εχετε βαλει καποιο screen protector; θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην εχει! ολα τα κινητα που περασαν στα χερια μου ακομη και με ασπρομαυρη οθονη ειχαν ζελατινα. να πω πως καπου πετυχα και διαβασα σε χαρτακι στο κουτι να μην βαζουμε καλυματα στην οθονη ακομη και διαφανη...γιατι παιζει προβλημα με αισθητητα; σε ποιον αισθητητα αναφερεται; To defy εχει οθόνη απο Gorilla glass . Τωρα αν εσυ θελεις να βάλεις, βαλε screen protector. Το HTC wildfire, το desire, το Χ10 mini pro που περασαν απο τα χερια μου επισης δν ειχαν screen protector στη συσκευασια τους. Τωρα αν θεωρεις screen protector αυτα που ειχαν αρχικά οι συσκευές, τοτε κανεις λαθος. Οι αισθητήρες ειναι αριστερά του ακουστικού και πρόκειται για εναν αιθητηρα απενεργοποίησης της οθονης οταν πχ το τοποθετείς στο αυτι σου για να μιλήσεις και εναν αισθητήρα φωτος για να ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα της συσκευής. Edited March 8, 2011 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Αναφέρεται στον αισθητήρα εγγύτητας και όχι στον αισθητήρα φωτός... Όταν κάτι πλησιάζει κοντά του κατά την διάρκεια κλήσης συνήθως αυτό το αντιλαμβάνεται και δίνει εντολή να απενεργοποιηθεί η οθόνη ωστέ να μην πατηθεί τίποτα καταλάθος όμως όταν έχεις την ζελατίνα μπροστά ο αισθητήρας θα το αντιλαμβάνεται και έτσι θα σου σβήνει η οθόνη χωρίς προφανή λόγο κατά την διάρκεια κλήσης... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) To defy εχει οθόνη απο Gorilla glass . Τωρα αν εσυ θελεις να βάλεις, βαλε screen protector. Το HTC wildfire, το desire, το Χ10 mini pro που περασαν απο τα χερια μου επισης δν ειχαν screen protector στη συσκευασια τους. Τωρα αν θεωρεις screen protector αυτα που ειχαν αρχικά οι συσκευές, τοτε κανεις λαθος. Οι αισθητήρες ειναι αριστερά του ακουστικού και πρόκειται για εναν αιθητηρα απενεργοποίησης της οθονης οταν πχ το τοποθετείς στο αυτι σου για να μιλήσεις και εναν αισθητήρα φωτος για να ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα της συσκευής. ευχαριστω! παντως επειδη ειχα και το x10mini ειχε προστατευτικη ζελατινα αν και οχι πολυ σκληρη! το x10 mini γρατζουνιεται δηλαδη? Για πλακα ειπες να βαλω screen protector? επειδη ειμαι τελειως ασχετος απο gorilla glass, δεν ξερω! οι υπολοιποι κατοχοι defy εχετε screen protector ή το βαζετε σε θηκη αντι ζελατινα; τελικα σιγουρα δεν εχει screen protector; κατι σαν να ειδα να φενεται στην ακρη και εκει γυρω απο το ακουστικο αλλα δεν βρισκω με τιποτα την ακρη της ζελατινας (αν εχει)! :wacko: Edited March 8, 2011 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Απορια: πως περνάω ρυθμισεις για ιντερνετ???? ανοιγω στις ρυθμισεις το APN αλλα δεν εχω επιλογή ωστε να περάσω κατι......HELP!!!! Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Απορια: πως περνάω ρυθμισεις για ιντερνετ???? ανοιγω στις ρυθμισεις το APN αλλα δεν εχω επιλογή ωστε να περάσω κατι......HELP!!!! Aν δεν τις εχεις μπορεις να τις περασεις και χειροκίνητα. Ρυθμίσεις Internet & MMS των ελληνικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Aν δεν τις εχεις μπορεις να τις περασεις και χειροκίνητα. Ρυθμίσεις Internet & MMS των ελληνικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας τις εχω φιλε, απλα παω Settings -> Wireless controls -> Mobile Networks ->.......και?? δεν βλεπω καποια επιλογη ωστε να τις περάσω!! σε αλλες android συσκευες τιε εχω περάσει χωρις κανένα πρόβλημα.... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) 1) Το συγκεκριμένο κινητό είναι το μονο value for money στην αγορά.Σου προσφέρει ότι και τα αλλα αλλου είναι ανώτερο και λίγο κατώτερο με μεγάλη διαφορα στην τιμή από αυτά (δεν υπάρχουν μονο η cosmote η vodafon και η wind, υπάρχουν και αλλα μαγαζιά που το δίνουν αρκετά χαμηλότερα των 400E) 2) Το συγκεκριμένο παλικάρι για να μην το χαρακτηρίσω απρεπώς θα πω απλά ότι είναι πεισματάρης και δεν ξέρει τι του γίνετε (ίσος είναι η πρώτη φορα που αγοράζει κάτι με δικά του λεφτά και πόνεσε τόσο που έχει θολώσει) 3) Είναι αστείο και ειδικά αν έχει κάποιος την συγκεκριμένη συσκευή να λέει ότι δεν υποστηρίζει mp3 από την κάρτα σαν ήχο κλήσης, μήπως τελικά δεν την έχει και παίζει κάτι άλλο? 4) Και εγώ είχα ελάττωμα με το ακουστικό αλλα με μια βόλτα στο service διορθώθηκε αμεσος, τώρα αν ο συγκεκριμένος δεν θέλει να πάει γιατί φοβάται δικό του πρόβλημα (γιατί άραγε δεν θέλει να πάει? μήπως δεν το πείρε από την cosmote αλλα από κάπου αλλου?) Κακός η καλός ακόμα και οι μεγαλύτερες εταιρίες (βλέπε intel) τυγχάνει να βγαλουν κάτι με ελάττωμα, γι αυτό υπάρχει η εγγύηση με την οποια σου διορθώνουν η αντικαθιστούν την συσκευή σε οποιες παιδικές αρρώστιες προκύψουν Edited March 8, 2011 by menios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται screen protector το κινητο... το μονο που θα σου κανει ειναι να μειωσει την ευαισθησια της οθονης... το gorilla glass δεν χαραζετε και δεν σπαει ή μαλλον θελει πολυυυυυυ προσπαθεια για να γινει ζημια Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Ούτε εγώ θέλω να βάλω,μου αρέσει η αίσθηση να γλιστράει το πάνω στο γυαλί. Πάντως αν επιμένεις για προστασία οθόνης,πάρε από τα jumbo απλά θα χρειαστεί να τις κόψεις εσυ,και να μην καλύψεις τους αισθητήρές. Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 παιδια επειδη ψαχνομαι και εγω για το κινητο, εχει κανεις να μου πει που το πουλανε, καινουριο, πολυ φθηνα??? σε πιο προηγουμενα ποστς υπηρχαν καποιοι που το πηραν και με 210Ε!!! ισχυει ακομα αυτη η τιμη??? όχι κάποιοι ανέφεραν τιμές από Ισπανία αλλά με επαγγελματικό ΑΦΜ χωρίς ΦΠΑ. Γενικά η τιμή εκκίνησης της συσκευής στο εξωτερικό είναι κοντά στα 290€-300€ αλλά πλέον και από Ελλάδα πέραν από τις μεγάλες αλυσίδες που ακόμα το χτυπάνε στα 395€ μπορείς να το βρεις κοντά στα 300-320€. http://www.skroutz.gr/s/289635/Motorola-DEFY.html?from=suggest&keyphrase=Motorola+DEFY http://www.open247.gr/eshop/products/MOTOROLA-DEFY.html Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Η παρουσίαση είναι επιεικώς απαράδεχτη κατά την γνώμη μου Αυτά που λέει για την ποιότητα κατασκευής, τα καλύμματα των υποδοχών, τα τριξίματα και το ποσο στεγανό είναι απλά δεν ισχύουν το κινητό είναι αριστης ποιότητας πολύ καλύτερο από κάτι πλαστικούρες samsung,htc που τα πληρώνεις 500+Euro.Τα καλύμματα των υποδοχών usb,καρφί εφαρμόζουν τέλεια.Τριξίματα δεν υπάρχουν πουθενά εκτος και αν εννοούν τα πλαϊνά vol up-down που κουδουνίζουν και οφείλονται στην υδατοστεγή κατασκευή του κινητού Η συσκευή είναι αρκετά στεγανή ακόμα και με βουτιά σε πισινα (εννοείτε ότι δεν το παίρνεις για καταδύσεις) αν και η motorola τονίζει ότι είναι ανθεκτικό στην υγρασία και όχι για καταγραφή video κάτω από το νερό σε αντίθεση με ότι λέτε για το πως μας το παρουσιάζουν http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/22921 Αγαπητέ, σέβομαι ότι μπορεί να έδωσες τα χρήματά σου για να το αγοράσεις, επομένως είναι φυσιολογικό να θέλεις το καλύτερο για αυτά. Οι εντυπώσεις μου πάντως είναι απόλυτα αντικειμενικές, γιατί ούτε πλήρωσα για τη συσκευή, ούτε με πλήρωσαν για αυτή. Η ίδια η Motorola την έστειλε για την παρουσίαση. Επομένως: Η υποδοχή για τα ακουστικά ΔΕΝ κουμπώνει τέλεια στη δική μου συσκευή. Φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει μελλοντικά και σε άλλες, με τη χρήση που είχε το μοντέλο της παρουσίασης. Μετά από αρκετούς μήνες χρήσης (γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ΜΗΝΩΝ) η πολύ δυνατή δόνηση, αρχίζει και φθείρει τις συνδέσεις -εσωτερικά- της συσκευής. Τότε θα νιώσεις τα τριξίματα και θα με θυμηθείς. Στο νερό, ΔΕΝ θα το έβαζα ποτέ. Γιατί εσύ που το έριξες σε πισίνα, μόλις μείωσες την προσδόκιμη ζωή του κατά πολλούς μήνες. Το νερό πολλοί άντεξαν, την υγρασία ουδείς... και όταν αρχίσει να «πρασινίζει» εσωτερικά, ή στις υποδοχές USB και 3.5 mm θα το αναγνωρίσεις και εσύ. ΔΕΝ είναι για βουτιές η συσκευή, όσο και αν θέλουν για λόγους marketing να μας την πλασάρουν οι της Motorola. Να μην αναφερθώ φυσικά στα του ηχείου που έχει βουήξει το net. ΠΑΡΟΛΑ αυτά, το βαθμολόγησα πολύ καλά όπως θα είδες και το προτείνω σε όσους ψάχνουν ένα τέτοιο μοντέλο. Και δεν ανέφερε ούτε μία φορά ότι το DEFY είναι πανομοιότυπο με το Milestone 2, ένα high-end της Motorola, από πλευράς hardware (επεξεργαστής, οθόνη, κάμερα κλπ.). Να υποθέσω επίσης ότι τα διθυραμβικά σχόλια για τα specs της συσκευής που είναι πλήρη, δεν τα διάβασες... ρίξε μια ματιά και μην τα περιμένεις όλα αναμασημένα. αν και δε το έχω στα χέρια μου ακόμα αλλά το έχω παίξει αρκετά μπορώ να πω κι εγώ απόρησα λίγο με το συγκεκριμένο review και απλά διάβασα αναλυτικότερα 2-3 reviews από το εξωτερικό και ευτυχώς καμια σχέση, παντού μιλάνε για την άριστη ποιότητα κατασκευής και την ποιότητα της συσκευής. Τι να πω κι εγώ δύο συσκευές που έχουν πέσει στα χέρια μου δε παρατήρησα κάτι και είχα απορία τι παίζει τελικά που έχω απόρία τι συσκευή έπεσε στα χέρια του συγγραφέα του review Ναι σωστά, τα reviews του εξωτερικού είναι αντικειμενικά... :wacko: Edited March 9, 2011 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 όχι κάποιοι ανέφεραν τιμές από Ισπανία αλλά με επαγγελματικό ΑΦΜ χωρίς ΦΠΑ. Γενικά η τιμή εκκίνησης της συσκευής στο εξωτερικό είναι κοντά στα 290€-300€ αλλά πλέον και από Ελλάδα πέραν από τις μεγάλες αλυσίδες που ακόμα το χτυπάνε στα 395€ μπορείς να το βρεις κοντά στα 300-320€. http://www.skroutz.gr/s/289635/Motorola-DEFY.html?from=suggest&keyphrase=Motorola+DEFY http://www.open247.gr/eshop/products/MOTOROLA-DEFY.html σ ευχαριστω πολυ! το μαγαζι αυτο πρεπει να χει την καλυτερη τιμη! αμα το βρει καποιος σε ακομα χαμηλοτερη τιμη, παρακαλω να το κανει ποστ! Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Μπορώ να πώ οτι κι εγώ ενόχλήθικα αρχικά με το review της συσκευής, αλλά πολλά απο αυτά που λέει είναι αλήθεια. Π.χ., με την κάμερα υπάρχει θέμα, για τα 5MPixels της δεν βγάζει καλές φωτογραφίες. Το θέμα με τα ελλατωματικά ακουστικά είναι επίσης γνωστό σε όλους. Επίσης, η Motorola λέει οτι το DEFY είναι "water resistant" αλλά όχι "water proof", άρα αν χαλάσει απο έκθεση σε νερό μην περιμένετε κάλυψη εγγύησης. Από εκεί και μετά, δόνηση δε βάζω ποτέ οπότε δε θα μάθω και ποτέ αν προκαλεί τριγμούς μετα απο καιρό. Με το βύσμα των ακουστικών δεν έχω πρόβλημα προς το παρόν, αλλά δεν το έχω πολλούς μήνες, οπότε επιφυλάσσομαι. Στην τελική, προσωπικά δεν με απασχολεί και τόσο το τι λέει κάποιο review, τα review είναι για πρίν πάρουμε την όποια συσκευή ως βοήθεια για να αποφασίσουμε, πλέον την έχω και την έχω συνηθίσει μαζί με τα όποια bugs της. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Έχω ένα θέμα με το bluetooth. Κολάει όταν πατάω το κουμπάκι για να ανοίξει και την τελευταία εβδομάδα το έχω κάνει 3 φορές reset. Έχει κάποιος το ίδιο θέμα; Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Καλησπέρα έχω ένα θέμα με τα μηνύματα δεν στέλνει κενό μήνυμα στο 1212 για να μάθω το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας στην Wind γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε ? ΑΑΑΑ όσο για το review επιεικώς απαράδεκτο , μόνο για την κάμερα θα συμφωνήσω για όλα τα άλλα όχι , διαστάσεις ,οθόνη ,ταχύτητα απόκρισης μενού και πλοήγησης τρομερά και πιστέψτε με για υποψηφίους αγοραστές έχω δουλέψει παράλληλα και iphone 4 και samsung galaxy . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts