Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ να απεγκαταστήσω το pulse γιατί έχω την υπόνοια ότι ξοδεύει πολύ μπαταρία. Δεν βρίσκω όπως τρόπο απεγκατάστασης ή εγώ δεν πρόσεξα. Είναι εφαρμογή που δεν κατέβασα από το market (ίσως να είναι αυτές που εγκαθίστανται από το Samsung apps).

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει;

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ να απεγκαταστήσω το pulse γιατί έχω την υπόνοια ότι ξοδεύει πολύ μπαταρία. Δεν βρίσκω όπως τρόπο απεγκατάστασης ή εγώ δεν πρόσεξα. Είναι εφαρμογή που δεν κατέβασα από το market (ίσως να είναι αυτές που εγκαθίστανται από το Samsung apps).

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει;

Πρέπει να εισαι root, μετα μπορείς να το απεγκαταστήσεις με πολλούς τρόπους , εγώ προτίμησα να εγκαταστήσω το titanium backup , του κράτησα ένα backup και μετα το απεγκατέστησα πάλι με το titanium. Τραβάει πολύ μπαταρία το pulse αλλα αν απενεργοποιήσεις ta update του pulse απο τις ρυθμισεις νομίζω πάλι καλά ειναι.

• Administrators
Δοκιμασε κανεις την νεα εκδοση σε Galaxy Tab?

Ποια έκδοση ακριβώς; Δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι επίσημα.

Modpic.gif

Παιδια,εχω το tab 7"p1000 3g&wifi απο Vodafone,με την τελαιυταια ρομ.Αξιζει να το κανω root και να του βαλω καποια αλλη?Κι αν ναι,υπαρχει καποια καλυτερη με Ελληνικο μενου,μηνυματα,κλπ.Δωστε μου κι ενα λινγκ,αν ειναι ευκολα και καποια βοηθεια στο πως να το κανω root...Ευχαριστω.:)

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Υπάρχει μια που κυκλοφοράει στο xda developers 2.3.6 ........λένε ότι είναι stock και πολύ γρήγορη. Θα τη δοκομάσω σήμερα και θα σας πω εντυπώσεις.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380595 σε αυτό το link το βρήκα.

Υπάρχει μια που κυκλοφοράει στο xda developers 2.3.6 ........λένε ότι είναι stock και πολύ γρήγορη. Θα τη δοκομάσω σήμερα και θα σας πω εντυπώσεις.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380595 σε αυτό το link το βρήκα.

Eίναι stock, μέχρι στιγμής έχει βγει σε Ολλανδία και Αγγλία (O2), ημ. έκδοσης 16/11/2011.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Έχει Ελληνικό μενου, πληκτρολόγιο , όχι Ελληνικό swype , όχι Ελληνικά apn και όχι sms με 160 χαρακτήρες. Δεν πιάνει το cf root , αλλα το έκανα με το super one click. Άν θέλει κάποιος να ασχοληθεί flash άρεται κανονικά όπως οι προηγούμενες.Ξέρει κανένας τον τρόπο να τη μετατρέψουμε σε Ελληνική φλασάροντας τα Ελληνικά CSC ξεχωριστά? Πάντως στο ΚΙΕΣ συνδέεται κανονικά και λέει ότι είναι η τελευταία rom. Edited by alex7363

Έχει Ελληνικό μενου, πληκτρολόγιο , όχι Ελληνικό swype , όχι Ελληνικά apn και όχι sms με 160 χαρακτήρες. Δεν πιάνει το cf root , αλλα το έκανα με το super one click. Άν θέλει κάποιος να ασχοληθεί flash άρεται κανονικά όπως οι προηγούμενες.Ξέρει κανένας τον τρόπο να τη μετατρέψουμε σε Ελληνική φλασάροντας τα Ελληνικά CSC ξεχωριστά? Πάντως στο ΚΙΕΣ συνδέεται κανονικά και λέει ότι είναι η τελευταία rom.

Nαι, είναι, απλά είναι η τελευταία Ολλανδική rom αυτή που έβαλες. Αν φλασάρεις άλλο csc δε θα το βλέπει πια το kies ως επίσημο. Παρ'όλα αυτά μπορείς να βάλεις το Swype από την ελληνική rom, αφού έγινες root...

- Alex

αυτες οι ρομ δεν εχουν ξεχωριστο csc. Αν βρω ξεχωριστο αρχειο θα το φλασαρω ,δε με ενδιαφερει το swype...αυτο που θελω ποιο πολυ ειναι να το κανω ext4 γιατο μεχρι τωρα δεν τα.καταφερα στο tab.Θελει αλλο κερνελ που μπαινει κανονικα αλλα μπορει μα μη γινεται ext4 λογω κλειδωμενων bootloaders.

Ξαφνικά ενώ δούλευε μια χαρα, έχω προβλημα με το wifi, οταν αλλάζω μέρος και υποτίθεται ότι πρέπει να συνδεθεί με γνωστό router δεν το βλέπει αν δεν κλείσω και ξανανοίξω το wifi. Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα; Όσο ήμουν στην ελληνική stock rom δεν είχα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, τώρα που έβαλα την cyo μου εμφανίστηκε, όπως και το γεγονός ότι δεν μπορω να αγοράσω apps απο το market. Είναι προβλήματα της κυπριακής ρομ;

Άλλαξε ξαφνικά η διάρκεια της μπαταρίας μετά την εγκατάσταση του pulse και μάλιστα δεν κατάλαβα πως βρέθηκε εγκατεστημένο. Απόδειξη δεν έχω παρά μόνο υπόνοια. Νομίζω ότι είναι από τα προγράμματα της samsung και όχι από το market. Δεν θα έπρεπε όπως όλες οι άλλες εφαρμογές του market να έχει επιλογή απεγκατάστασης;

Άλλαξε ξαφνικά η διάρκεια της μπαταρίας μετά την εγκατάσταση του pulse και μάλιστα δεν κατάλαβα πως βρέθηκε εγκατεστημένο. Απόδειξη δεν έχω παρά μόνο υπόνοια. Νομίζω ότι είναι από τα προγράμματα της samsung και όχι από το market. Δεν θα έπρεπε όπως όλες οι άλλες εφαρμογές του market να έχει επιλογή απεγκατάστασης;

το pulse θυμαμαι κι εγω οτι την μπαταρια την ετρωγε γρηγορα.το συγκεκριμενο νομιζω δεν χρειαζεται να εισαι root για να το κανεις απεγκατασταση.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Τελικά ξεκλειδώθηκαν oi bootloaders περάστηκε η jj4 (froyo) , μετά η kratos safe gingerbread 2,3.3 , ο kernel kratos overcome 4 , και η rom kratos overcome 4 με cwm recovery. Έτσι το έκανα ......γρήγορο το μηχάνημα , και ext 4 και overclock και score από 1600 ως και 2800 ανάλογα το overclock που του κάνεις. Η μανίσια ρομ βγάζει με το ζόρι από 970 ως1040.

Όποιος θέλει να το κάνει να κάτσει να διαβάσει λιγάκι πρώτα μη κάνει καμιά πατάτα και χαλάσει το μηχανάκι του.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads

• Administrators
Παγωτο sandwich θα παρουμε...;

Πειναμε...

http://www.theverge.com/2011/12/27/2663320/samsung-galaxy-s-and-galaxy-tab-ics-upgrade-review

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Παιδες η καλυτερη μακραν rom που εχει κυκλοφορησει μεχρι τωρα ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382055 . Πολυ σταθερη, γρηγορη και η μπαταρια κραταει πολυ περισσοτερο με διαφορα. Δοκιμαστε την ανεπιφυλακτα!

Παιδες η καλυτερη μακραν rom που εχει κυκλοφορησει μεχρι τωρα ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382055 . Πολυ σταθερη, γρηγορη και η μπαταρια κραταει πολυ περισσοτερο με διαφορα. Δοκιμαστε την ανεπιφυλακτα!

Είμαι με την Κυπριακη, δεν εχω καταφερει να κανω ροοτ.

Μπορω ευκολα να παω στην boca;

Είμαι με την Κυπριακη, δεν εχω καταφερει να κανω ροοτ.

Μπορω ευκολα να παω στην boca;

Γιατι δεν μπορεσες να κανεις root? Δες ---> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=812367

Δεν γνωριζω αν μπορεις να πας στην boca γιατι στο δικο μου ειχα κανει root πολυ πριν οποτε μετα με την boca δεν ειχα κανενα προβλημα!

Εγώ πιστεύω οτι η Overcom 7 ειναι η καλύτερη πάει φυσέκι την εχεις δοκιμάσει? Εχω βάλει 450 εφαρμογές και δεν κολάει μέ τίποτε

Εγώ πιστεύω οτι η Overcom 7 ειναι η καλύτερη πάει φυσέκι την εχεις δοκιμάσει? Εχω βάλει 450 εφαρμογές και δεν κολάει μέ τίποτε

Άν και δεν έχω δοκιμάσει αυτη την boca , η overcome δουλεύει πάρα πολύ σταθερά και ακούραστα.....την έχω φορτώσει κι εγώ με ένα σωρό εφαρμογές και δε μου έχει βγάλει κανένα κουσούρι ούτε μειωμένη απόδοση λόγω φορτώματος....κι αυτο που γουστάρω πολύ είναι που ανάβουν τα ledakia όταν έχω mail....κάτι που καμιά original δεν το έκανε! Κατά την άποψή μου την διαφορά τη κάνει η αλλαγή του συστήματος αρχείων απο rfs σε ext4 κάτι που δεν επιτρέπονταν πριν απο τους κλειδωμένους bootloaders!.....

Edited by alex7363

Άν και δεν έχω δοκιμάσει αυτη την boca , η overcome δουλεύει πάρα πολύ σταθερά και ακούραστα.....την έχω φορτώσει κι εγώ με ένα σωρό εφαρμογές και δε μου έχει βγάλει κανένα κουσούρι ούτε μειωμένη απόδοση λόγω φορτώματος....κι αυτο που γουστάρω πολύ είναι που ανάβουν τα ledakia όταν έχω mail....κάτι που καμιά original δεν το έκανε! Κατά την άποψή μου την διαφορά τη κάνει η αλλαγή του συστήματος αρχείων απο rfs σε ext4 κάτι που δεν επιτρέπονταν πριν απο τους κλειδωμένους bootloaders!.....

Κατ` αρχάς στην boca δεν δουλεύει το hdmi dock μόνο και μόνο γι αυτό δεν θα την εβαζα. οσον αφορά τα ledakia ποιά ενοείς galaxy tab εχω...

Κατ` αρχάς στην boca δεν δουλεύει το hdmi dock μόνο και μόνο γι αυτό δεν θα την εβαζα. οσον αφορά τα ledakia ποιά ενοείς galaxy tab εχω...

Τα πλήκτρα που ειναι κάτω απο την οθόνη φωτιζονται , αυτα όταν έχεις π.χ mail ....αναβοσβήνουν συνέχεια για να καταλάβεις ότι έχεις μηνυμα. Ειναι πολυ πρακτικό γιατί εγω το έχω συνδεμένο μόνιμα στο ιντερνετ σπιτι και όταν έχω κάποιο mail το βλέπω ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα του κατα την ώρα που ερχεται το μηνυμα (για να το καταλάβω μόνο οταν ακούσω τον στιγμιαίο θόρυβο απο τη λήψη του mail).

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)