Jump to content

themis_17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by themis_17

  1. Γνωριζει κανει ποσες μερες κανει για να ερθει η αναβαθμιση ΟΤΑ? Το εχω περιπου εδω και μια βδομαδα αλλα ακομα τιποτα. Το εχω κανει enroll στο ΒΕΤΑ και περιμενω. Ευχαριστω
  2. Τσαμπα περιμενεις φιλε μου. Δεν εξαρταται απο την γουιντ. Βρες μια ρομ που να σου αρεσει και περασε την στο ταμπ σου.
  3. Γιατι δεν μπορεσες να κανεις root? Δες ---> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=812367 Δεν γνωριζω αν μπορεις να πας στην boca γιατι στο δικο μου ειχα κανει root πολυ πριν οποτε μετα με την boca δεν ειχα κανενα προβλημα!
  4. Παιδες η καλυτερη μακραν rom που εχει κυκλοφορησει μεχρι τωρα ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382055 . Πολυ σταθερη, γρηγορη και η μπαταρια κραταει πολυ περισσοτερο με διαφορα. Δοκιμαστε την ανεπιφυλακτα!
  5. Ποιο ειναι το προγραμμα που κανει rotate την οθονη! μην μου πειτε οτι γινετε μεσα απο τις ρυθμισεις! δεν ρωταω αυτο!
  6. ΝΑΙ ΦΙΛΕ Μ ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ!
  7. Μια ερωτηση παιδια! ποιο ειναι το προγραμμα που κανει rotate την οθονη στο Χ500? ψαχνω ψαχνω αλλα τιποτα! στα ΜΙΟ ειναι το rotate.exe αλλα στο δικο μ δεν υπαρχει κατι παρομοιο!
  8. Παιδες εχω ενα προβλημματακι αρκετα σπαστικο!! στο today σε κατασταση αναμονης η οθονη κανει τρεμοπαιξιματα! δηλ σβηνουν στιγμιαια οι γραμμες που διαχωριζουν τα plugin στο today! ξερει κανεις τι μπορει να παιζεται?
  9. Καποιος, καποια απαντηση????????????
  10. Παιδες help! εβαλα ενα προγραμμα superalert! μου φανηκε μουφα το εκανα uninstall και εξακολουθει να μου πεταει μηνυμα λαθους οτι δεν βρεθηκε \windows\superalert.exe!!! εσβησα τα σχετικα απο το registry αλλα αυτο το χαβα του! ααα το μηνυμα μου το πεταει οταν ειναι σβηστη η οθονη και παταω το power button! μονο τοτε! καμια ιδεα κανενας γιατι μου χει σπασει τα νευρα!!!
  11. Φιλε μου και γω το ιδιο προβλημα εχω!!! ειναι πολυ κουραστικο γι αυτον π σου μιλαει!!! καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει???
  12. Ευχαριστω φιλος! Ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει κανενα προγραμματακι για να κρυβεις τα sms δηλ οταν σου στελνει συγκεκριμενος αριθμος μηνυμα να το τοποθετει σε καποιο φακελο π θα εχω κανει?!!?
  13. Μπορει καποιος να μου πει πως θα απενεργοποιησω την επιλογη που σου πεταει το μηνυμα στην οθονη οταν σου ερχεται sms? δηλαδη δεν θελω να μου το βγαζει φορα παρτιδα αλλα μου λεει οτι εχω 1 μη αναγνωσμενο sms! ??
  14. Ρε παιδια υπαρχει τροπος να βλεπω τα αρχεια του κινιτου απο το πισι με wifi ? να το βλεπω στα δικτυα π.χ.!????
  15. Thanx m8! Κατατοπιστικοτατος!!!!:) :) :)
  16. Γεια σε ολους! ειμαι και γω ενας ευτυχης καινουριοσ κατοχος Χ500 και εχω εντυοωσιαστει! θελω να ρωτησω δυο πραγματα! 1ον πως αλλαζει ο ρημαδο ηχος για τα εισερχομενα μηνυματα??? και δευτερον γιατι καθε φορα που κανει ρεσταρτ πρεπει να ξαναβαλω να χτυπαει με ηχο και δονηση μαζι γιατι απο default εχει μονο κουδουνισμα!
  17. Paides yparxei kamia efarmogi gia na stelneis sms via bluetooth?
  18. Oxi internet browser!!! Network browser! file manager me lan browser i kati tetoio!!!
×
×
  • Create New...