Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήθελα να το ρωτήσω πως γίνεται να γράφει όχι, sms - mms ;; Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

είναι το wifi, δεν έχει 3g για αυτό το γράφει.

Δε νομίζω....

Γράφει και τη διάρκεια μπαταρίας κατά τη κλήση.

Μη ξεχνάμε ότι έχει ενσωματωμένο ακουστικό για τη πραγματοποιησει αυτών, άρα; :confused:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το συγκεκριμένο στο site που έβαλε ο φίλος είναι το απλό wifi μοντέλο, το αναφέρει, προφανώς έχει γίνει λάθος για την ομιλία εκτός και αν εννοεί skype. Εξάλλου και στα χαρακτηριστικά έχει κενό στα δίκτυα.
http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg

Λοιπον,εχεις δικιο,κι ευχαριστω για την επισημανση.ΑΛΛΑ μεχρι πριν λιγες μερες εγραφε αλλα χαρακτηριστικα.Ναι σε sim,3g κλπ κλπ.Μαλλον λαθος ειχαν κανει και το διορθωσαν.Τωρα ποσοι την παρηγγειλαν τη συσκευη,δεν ξερω...

Γενικώς κάτι δε πάει καλά στο εν λόγο σάιτ-κατάστημα γιατί αυτό που δείχνει ΑΥΤΉ τη στιγμή στην εικόνα ΔΕΝ είναι το 7plus! ;)

Και από την άλλη, έχει βγάλει αλήθεια το συγκεκριμένο μοντέλο χωρίς την υποστήριξη GSM? (δε το έχω ψάξει για αυτό ρωτώ)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Γενικώς κάτι δε πάει καλά στο εν λόγο σάιτ-κατάστημα γιατί αυτό που δείχνει ΑΥΤΉ τη στιγμή στην εικόνα ΔΕΝ είναι το 7plus! ;)

Και από την άλλη, έχει βγάλει αλήθεια το συγκεκριμένο μοντέλο χωρίς την υποστήριξη GSM? (δε το έχω ψάξει για αυτό ρωτώ)

εδω ετσι λεει

http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=34036

καλησπέρα υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με την gingerbread για το P1010?

Έχω ένα P1010 ελληνικό και αντιμετωπίζω πρόβλημα με Video Skype.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

It’s nice to be important but it’s more important to be nice.

Καλημέρα!

Προσπαθώ να συνδέσω το MW600 με το tab για να ακούσω μουσική. Ενώ συνδέεται ως phone audio, όταν ανοίγω ένα αρχείο στο music ακούγεται από το tab, όχι από το MW600! Στα options το use for media audio είναι τσεκαρισμένο. Any ideas?

Καλημέρα!

Προσπαθώ να συνδέσω το MW600 με το tab για να ακούσω μουσική. Ενώ συνδέεται ως phone audio, όταν ανοίγω ένα αρχείο στο music ακούγεται από το tab, όχι από το MW600! Στα options το use for media audio είναι τσεκαρισμένο. Any ideas?

Δοκίμασε αυτό, https://market.android.com/details?id=com.steven.supermonofroyofree ή το trial και πες μας. . .

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αν καταλαβαίνω καλά, επειδή παλαιότερα, μάλλον όταν είχα froyo, το ακουστικό δούλευε κανονικά, το πέρασμα σε gingerbread απενεργοποίησε την δυνατότητα να χρησιμοποιώ το bluetooth για ακουστικό σε media play? Πάμε καλά; Edited by marduk132003

Αν καταλαβαίνω καλά, επειδή παλαιότερα, μάλλον όταν είχα froyo, το ακουστικό δούλευε κανονικά, το πέρασμα σε gingerbread απενεργοποίησε την δυνατότητα να χρησιμοποιώ το bluetooth για ακουστικό σε media play? Πάμε καλά;

κατι αλλο συμβαινει.Σε μενα με gingerbread επαιζε μια χαρα ,το ιδιο και με την overcome 4.1.0

κΑτι αλλο συμβαινει

Μεχρι πριν βαλω την overcome 4.1.0 μπορουσα να συνδεσω ενα ποντικι bluetooth ευκολα και γρηγορα.Σημερα δοκιμασα επι 3 ωρες αλλα paired but not connected.Το εργοστασιακο dock keyboard δουλευει.Το ποντικι ,δεν θελει να το δει.Καμμια ιδεα?

• 2 weeks later...

Μπορούμε να συνδέσουμε το P1000 με τηλεόραση (hdmi) και συγχρονος με ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι;

Mercy ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπερα παιδια.Απο παιχνιδια τι εχετε καταφερει να περασετε στο p6200 galaxy tab plus?

Απο τα HD της Gameloft δεν παιζει κανενα, τουλαχιστον απο αυτα που εχω δοκιμασει.

Μπορούμε να συνδέσουμε το P1000 με τηλεόραση (hdmi) και συγχρονος με ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι;

Mercy ;)

το ειχα ψαξει κι εγω αυτο οταν το ειχα αλλα δεν βρηκα κατι.....

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

πως γινεται να δω ποιες εφαρμογες ειναι αποθηκευμενες στη ραμ.Εχω παρατηρησει οτι με καμια εφαρμογη ανοιχτη φτανει στα 320ΜΒ πραγμα που μαλλον δεν ειναι φυσιολογικο

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

• 2 weeks later...

Μου έκαναν δώρο το Galaxy Tab (η πρώτη έκδοση που βγήκε γιατί απ' ότι βλέπω βγήκαν και άλλες) το WiFi με τα 16GB και την 7' την οθόνη. Θα ήθελα να με βοηθήσετε

1. Είναι στην έκδοση 2.2 Android μπορώ να το κάνω αναβάθμιση σε κάποια μεταγενέστερη?
  2. και αν ναι πώς?
  3. επίσης συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα γιατί είναι η πρώτη φορά που παίρνω tablet

Γεια σε όλους σας για μια ακόμη φορά..... :) :)

Μου έδωσε ένας φίλος να του κάνω root και να του αλλάξω rom (εάν φυσικά τα καταφέρω) γιατί έχει πάρει το GT-P1000 από vodafone -με το μενού της μέσα- κάτι που δεν του αρέσει και είναι και πολύ αργό όπως μου λέει....

Για αρχή είμαι στο σωστό forum για την συσκευή που σας αναφέρω, γιατί βλέπω ότι διαφέρει πολύ ο κωδικός συσκευής από τους κωδικούς πωλήσεων που δίνουν και επίσης μπορείτε να μου δώσετε ένα link (είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει εδώ μέσα ήδη) για το πώς κάνω τα παραπάνω γιατί βλέπω έχει άλλη μορφή το thread (δεν έχει στο πρώτο post, links και οδηγίες).

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας....!!!!!

Life is a trip......

Better do it on a motorcycle.

Μου έκαναν δώρο το Galaxy Tab (η πρώτη έκδοση που βγήκε γιατί απ' ότι βλέπω βγήκαν και άλλες) το WiFi με τα 16GB και την 7' την οθόνη. Θα ήθελα να με βοηθήσετε

1. Είναι στην έκδοση 2.2 Android μπορώ να το κάνω αναβάθμιση σε κάποια μεταγενέστερη?
  2. και αν ναι πώς?
  3. επίσης συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα γιατί είναι η πρώτη φορά που παίρνω tablet

Όταν το συνδέεις στο PC σου μέσω του Kies πρέπει να σου εμφανίζει μια διαθέσιμη ενημέρωση.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

ποια είναι η γνώμη σαs γι αυτο?

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103778

Μια χαρά τιμή φαίνεται για μοντέλο χωρίς sim-3g ;)

Αν έχετε τη καλοσύνη θυμηστε μου πως παίρνουμε screen capture από το TAB 7;

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Administrators
Αν έχετε τη καλοσύνη θυμηστε μου πως παίρνουμε screen capture από το TAB 7;

http://androidadvices.com/how-to-take-screen-shots-in-samsung-galaxy-tab-without-rooting/

Modpic.gif

• 4 weeks later...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523174

ειναι καλη για να τη περασω στο tab p1000?

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)