Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μεχρι πριν βαλω την overcome 4.1.0 μπορουσα να συνδεσω ενα ποντικι bluetooth ευκολα και γρηγορα.Σημερα δοκιμασα επι 3 ωρες αλλα paired but not connected.Το εργοστασιακο dock keyboard δουλευει.Το ποντικι ,δεν θελει να το δει.Καμμια ιδεα?

• 2 weeks later...

Μπορούμε να συνδέσουμε το P1000 με τηλεόραση (hdmi) και συγχρονος με ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι;

Mercy ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπερα παιδια.Απο παιχνιδια τι εχετε καταφερει να περασετε στο p6200 galaxy tab plus?

Απο τα HD της Gameloft δεν παιζει κανενα, τουλαχιστον απο αυτα που εχω δοκιμασει.

Μπορούμε να συνδέσουμε το P1000 με τηλεόραση (hdmi) και συγχρονος με ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι;

Mercy ;)

το ειχα ψαξει κι εγω αυτο οταν το ειχα αλλα δεν βρηκα κατι.....

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

πως γινεται να δω ποιες εφαρμογες ειναι αποθηκευμενες στη ραμ.Εχω παρατηρησει οτι με καμια εφαρμογη ανοιχτη φτανει στα 320ΜΒ πραγμα που μαλλον δεν ειναι φυσιολογικο

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

• 2 weeks later...

Μου έκαναν δώρο το Galaxy Tab (η πρώτη έκδοση που βγήκε γιατί απ' ότι βλέπω βγήκαν και άλλες) το WiFi με τα 16GB και την 7' την οθόνη. Θα ήθελα να με βοηθήσετε

1. Είναι στην έκδοση 2.2 Android μπορώ να το κάνω αναβάθμιση σε κάποια μεταγενέστερη?
  2. και αν ναι πώς?
  3. επίσης συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα γιατί είναι η πρώτη φορά που παίρνω tablet

Γεια σε όλους σας για μια ακόμη φορά..... :) :)

Μου έδωσε ένας φίλος να του κάνω root και να του αλλάξω rom (εάν φυσικά τα καταφέρω) γιατί έχει πάρει το GT-P1000 από vodafone -με το μενού της μέσα- κάτι που δεν του αρέσει και είναι και πολύ αργό όπως μου λέει....

Για αρχή είμαι στο σωστό forum για την συσκευή που σας αναφέρω, γιατί βλέπω ότι διαφέρει πολύ ο κωδικός συσκευής από τους κωδικούς πωλήσεων που δίνουν και επίσης μπορείτε να μου δώσετε ένα link (είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει εδώ μέσα ήδη) για το πώς κάνω τα παραπάνω γιατί βλέπω έχει άλλη μορφή το thread (δεν έχει στο πρώτο post, links και οδηγίες).

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας....!!!!!

Life is a trip......

Better do it on a motorcycle.

Μου έκαναν δώρο το Galaxy Tab (η πρώτη έκδοση που βγήκε γιατί απ' ότι βλέπω βγήκαν και άλλες) το WiFi με τα 16GB και την 7' την οθόνη. Θα ήθελα να με βοηθήσετε

1. Είναι στην έκδοση 2.2 Android μπορώ να το κάνω αναβάθμιση σε κάποια μεταγενέστερη?
  2. και αν ναι πώς?
  3. επίσης συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα γιατί είναι η πρώτη φορά που παίρνω tablet

Όταν το συνδέεις στο PC σου μέσω του Kies πρέπει να σου εμφανίζει μια διαθέσιμη ενημέρωση.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

ποια είναι η γνώμη σαs γι αυτο?

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103778

Μια χαρά τιμή φαίνεται για μοντέλο χωρίς sim-3g ;)

Αν έχετε τη καλοσύνη θυμηστε μου πως παίρνουμε screen capture από το TAB 7;

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Administrators
Αν έχετε τη καλοσύνη θυμηστε μου πως παίρνουμε screen capture από το TAB 7;

http://androidadvices.com/how-to-take-screen-shots-in-samsung-galaxy-tab-without-rooting/

Modpic.gif

• 4 weeks later...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523174

ειναι καλη για να τη περασω στο tab p1000?

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

Εχω το Galaxy tab p1000 το πρωτο που βγηκε με wifi και 3g και θελω να το κανω root και να περασω μια rom ICS,ποιον τροπο μου προτεινεται και ποια rom?

Απ οτι εχω καταλαβει η Samsung το εχει αφησει στη μοιρα του,ουτε μια αναβαθμιση κριμα....

Εχω το Galaxy tab p1000 το πρωτο που βγηκε με wifi και 3g και θελω να το κανω root και να περασω μια rom ICS,ποιον τροπο μου προτεινεται και ποια rom?

Απ οτι εχω καταλαβει η Samsung το εχει αφησει στη μοιρα του,ουτε μια αναβαθμιση κριμα....

για root μπορω να σε βοηθησω αν εχεις την 2.3.3-4.για την ics δεν γνωριζω.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

για root μπορω να σε βοηθησω αν εχεις την 2.3.3-4.για την ics δεν γνωριζω.

εχω την 2,3,3

Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο,το εχει παρει κανεις ωστε να μου πει την γνωμη του?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906040

Παιδιά γεια σας,

γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ενεργοποιήσω την φωνητική κλήση; Αυτό που θέλω να κάνω είναι να λέω το όνομα (ή τον ήχο) που έχω ορίσει (δεν ξέρω πως να το κάνω) για κάποιες επαφές και να μπορώ να τις καλέσω από το bluetooth (se mw600) πατώντας το κουμπί και λέγοντας το όνομα.

help, με κοροιδεύουν τα άλλα παιδάκια όταν βγάζω το galaxy tab για τηλέφωνο!

• 4 weeks later...
Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο,το εχει παρει κανεις ωστε να μου πει την γνωμη του?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906040

Είναι πολύ καλό σε σχέση με την τιμή του. ´Εχω το 3100 που είναι 3g αν το κριτήριο σου είναι η φορητότητα είναι άψογο με ics, τώρα σε wifi only ίσως να κοίταζες και σε τίποτα kindle fire ή nook color για πιο οικονομικά. Πάντως το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ καλό αν η τιμή δεν είναι το πρώτο και ίσως μοναδικό κριτήριο.

Παιδιά γεια σας,

γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ενεργοποιήσω την φωνητική κλήση; Αυτό που θέλω να κάνω είναι να λέω το όνομα (ή τον ήχο) που έχω ορίσει (δεν ξέρω πως να το κάνω) για κάποιες επαφές και να μπορώ να τις καλέσω από το bluetooth (se mw600) πατώντας το κουμπί και λέγοντας το όνομα.

help, με κοροιδεύουν τα άλλα παιδάκια όταν βγάζω το galaxy tab για τηλέφωνο!

Φιλε μου εγω εχω βαλει απο το market το Voice Speed Dial. Φοβερο.:)

• 2 weeks later...

Καλημέρα!

Μετά από αρκετά χρόνια που έχω βρει διάφορες λύσεις μέσα από αυτό το φόρουμ, ήρθε η στιγμή και για τη δική μου εγγραφή. Κι αυτό για να ζητήσω βοήθεια για το εξής θέμα: Έχω το Samsung Galaxy Tab 7'' (P-1010) και αγόρασα από το Perizitito.gr ένα ebook. Το κατέβασα κανονικά στο laptop μου, το άνοιξα με το adobe digital editions αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το μεταφέρω στο tablet.

Έχει κανείς τη λύση; :blink:

Winds blow... She pulls her coat tighter... And the letter flies away...

Καλημέρα!

Μετά από αρκετά χρόνια που έχω βρει διάφορες λύσεις μέσα από αυτό το φόρουμ, ήρθε η στιγμή και για τη δική μου εγγραφή. Κι αυτό για να ζητήσω βοήθεια για το εξής θέμα: Έχω το Samsung Galaxy Tab 7'' (P-1010) και αγόρασα από το Perizitito.gr ένα ebook. Το κατέβασα κανονικά στο laptop μου, το άνοιξα με το adobe digital editions αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το μεταφέρω στο tablet.

Έχει κανείς τη λύση; :blink:

Τι κατάληξη έχει το αρχείο που κατέβασες;

Αν το ανοίξεις με ένα πρόγραμμα που να διαβάζει pdf και epub αρχεία, δεν παίζει;

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

καλησπερα εχω το galaxy tab 7 μοντελο GT-P1000V

ειναι αυτο που ειναι 16GB WIFI+3G

θελω να το κανω root χωρις να χασω ομως την δυνατοτητα 3G να το εχω σαν τηλεφωνο η να μπορω να του βαζω πχ internet on the go sim και να εχω ιντερνετ μπωρειται παρακαλω να με βοηθησετε γιατι εχω μπερδευτει δεν θελω να αλαξω roms και τετοια απλα να παρω δικαιωματα super user

οπου και αν εχω δει οι αποψεις διησταντε παρακαλω καποιος που το εχει κανει να μου πει πως γινεται και τι χρειαζομαι σας ευχαριστω και παλι

Σημειωσεις

1)οταν ξεκιναει βγαζει το σημα της VODAPHONE

2)FIRMWARE ΜΕΤΑ ΑΠΟ UPDATE APO TO SAMSUNG KIES 2.3.6

3)KERNEL 2.6.35.7 root@DELL88 #2

4)OS GINGERBREAD

Το 7άρι ποτέ δεν πεθαίνει :ninja:

Ύστερα από 1,5 χρόνο κατάφερα να βρω λίγο χρόνο και να του περάσω ICS.

Ας είναι καλά η 2.3.6 που μου τα'χε κάνει @@...

Μέχρι τώρα καλά πάει.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907286

Πρωτη φορα θα αγοράσω και δεν γνωρίζω πολυ καλα απο tablet θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)