iliu_n Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παιδια σας ευχαριστω.Μετα απο ξενυχτι περασα την official απο ιταλια και ολα ειναι μια χαρα.Συνδεεται με το kies.Σας ευχαριστω θερμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδιά.... σκέφτομαι να το αγοράσω... με σκοπό να διαχειρίζομαι αρχεία word, excel και να διαβάζω βιβλία σε pdf κυρίως... Για αυτή τη δουλειά τι λέτε... είναι μια χαρά.. ή να κοιτάξω αλλού ή σε tablet 10.1... Ευχαριστώ... :) Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδιά.... σκέφτομαι να το αγοράσω... με σκοπό να διαχειρίζομαι αρχεία word, excel και να διαβάζω βιβλία σε pdf κυρίως... Για αυτή τη δουλειά τι λέτε... είναι μια χαρά.. ή να κοιτάξω αλλού ή σε tablet 10.1... Ευχαριστώ... :) root πως κανουμε στην Κυπριακη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 http://www.amazon.co.uk/Samsung-ECR-K10UWEGXEU-Keyboard-Docking-Station/dp/B004DULQ4C/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1323207941&sr=8-1-fkmr1 Είναι συμβατό με το Galaxy Tab των 7 ιντσών??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 http://www.amazon.co.uk/Samsung-ECR-K10UWEGXEU-Keyboard-Docking-Station/dp/B004DULQ4C/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1323207941&sr=8-1-fkmr1 Είναι συμβατό με το Galaxy Tab των 7 ιντσών??? Είναι αλλά έχω τις αμφιβολίες μου για το αν γράφει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Είναι αλλά έχω τις αμφιβολίες μου για το αν γράφει ελληνικά. Για ποιο λόγο να μη γράφει Ελληνικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Για ποιο λόγο να μη γράφει Ελληνικά?? Γιατί είναι γνωστό πρόβλημα αυτό στα bluetooth πληκτρολόγια, εδώ δεν ξέρω τι γίνεται αλλά οφείλω να το επισημάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδιά.... σκέφτομαι να το αγοράσω... με σκοπό να διαχειρίζομαι αρχεία word, excel και να διαβάζω βιβλία σε pdf κυρίως... Για αυτή τη δουλειά τι λέτε... είναι μια χαρά.. ή να κοιτάξω αλλού ή σε tablet 10.1... Ευχαριστώ... :) Μια χαρά είναι αν μας πεις τι θέλεις να διαχειρίζεσαι από word και excel, μην περιμένεις τις τρελές πράζεις με τα τρελά γραφήματα :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIPI99 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς, μετά την αναβάθμιση σε 2.3 κυπριακή δεν μπορώ να κάνω αγορές από το market - ενώ από υπολογιστή μπορώ κανονικά, τι τρέχει φταίει η αλλαγή σε κυπριακή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Τα videos που σας υποσχεθηκα. Εχω και οδηγιες για οποιον θελει να το δοκιμασει. Ποιο το οφελος να εχεις Ubuntu στο Tab? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς, μετά την αναβάθμιση σε 2.3 κυπριακή δεν μπορώ να κάνω αγορές από το market - ενώ από υπολογιστή μπορώ κανονικά, τι τρέχει φταίει η αλλαγή σε κυπριακή; Εγώ φίλε το γυρισα σε eur με κυπριακή και δουλεύει κανονικά. Γύρνα το κι εσύ να δεις , μπορεί να παιζει ρόλο το csc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Τα videos που σας υποσχεθηκα. Εχω και οδηγιες για οποιον θελει να το δοκιμασει. Αν δεν σου κανει κοπο στειλε και τις οδηγιες Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIPI99 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Thank you φιλέ, το σκέφτηκα και εγώ και μάλλον θα το δοκιμασω, ίσως εχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Προσπαθώ να απεγκαταστήσω το pulse γιατί έχω την υπόνοια ότι ξοδεύει πολύ μπαταρία. Δεν βρίσκω όπως τρόπο απεγκατάστασης ή εγώ δεν πρόσεξα. Είναι εφαρμογή που δεν κατέβασα από το market (ίσως να είναι αυτές που εγκαθίστανται από το Samsung apps). Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Προσπαθώ να απεγκαταστήσω το pulse γιατί έχω την υπόνοια ότι ξοδεύει πολύ μπαταρία. Δεν βρίσκω όπως τρόπο απεγκατάστασης ή εγώ δεν πρόσεξα. Είναι εφαρμογή που δεν κατέβασα από το market (ίσως να είναι αυτές που εγκαθίστανται από το Samsung apps). Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει; Πρέπει να εισαι root, μετα μπορείς να το απεγκαταστήσεις με πολλούς τρόπους , εγώ προτίμησα να εγκαταστήσω το titanium backup , του κράτησα ένα backup και μετα το απεγκατέστησα πάλι με το titanium. Τραβάει πολύ μπαταρία το pulse αλλα αν απενεργοποιήσεις ta update του pulse απο τις ρυθμισεις νομίζω πάλι καλά ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexuss Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Rov όντως τρώει πολύ μπαταρία το pulse? τι σου προκάλεσε αυτές τις υπόνοιες; Παράθεση open source matters.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Δοκιμασε κανεις την νεα εκδοση σε Galaxy Tab? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Δοκιμασε κανεις την νεα εκδοση σε Galaxy Tab? Ποια έκδοση ακριβώς; Δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Νομιζω ειναι στην alpha3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Παιδια,εχω το tab 7"p1000 3g&wifi απο Vodafone,με την τελαιυταια ρομ.Αξιζει να το κανω root και να του βαλω καποια αλλη?Κι αν ναι,υπαρχει καποια καλυτερη με Ελληνικο μενου,μηνυματα,κλπ.Δωστε μου κι ενα λινγκ,αν ειναι ευκολα και καποια βοηθεια στο πως να το κανω root...Ευχαριστω.:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Υπάρχει μια που κυκλοφοράει στο xda developers 2.3.6 ........λένε ότι είναι stock και πολύ γρήγορη. Θα τη δοκομάσω σήμερα και θα σας πω εντυπώσεις.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380595 σε αυτό το link το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Υπάρχει μια που κυκλοφοράει στο xda developers 2.3.6 ........λένε ότι είναι stock και πολύ γρήγορη. Θα τη δοκομάσω σήμερα και θα σας πω εντυπώσεις.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380595 σε αυτό το link το βρήκα. Eίναι stock, μέχρι στιγμής έχει βγει σε Ολλανδία και Αγγλία (O2), ημ. έκδοσης 16/11/2011. Edited December 19, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Έχει Ελληνικό μενου, πληκτρολόγιο , όχι Ελληνικό swype , όχι Ελληνικά apn και όχι sms με 160 χαρακτήρες. Δεν πιάνει το cf root , αλλα το έκανα με το super one click. Άν θέλει κάποιος να ασχοληθεί flash άρεται κανονικά όπως οι προηγούμενες.Ξέρει κανένας τον τρόπο να τη μετατρέψουμε σε Ελληνική φλασάροντας τα Ελληνικά CSC ξεχωριστά? Πάντως στο ΚΙΕΣ συνδέεται κανονικά και λέει ότι είναι η τελευταία rom. Edited December 19, 2011 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Έχει Ελληνικό μενου, πληκτρολόγιο , όχι Ελληνικό swype , όχι Ελληνικά apn και όχι sms με 160 χαρακτήρες. Δεν πιάνει το cf root , αλλα το έκανα με το super one click. Άν θέλει κάποιος να ασχοληθεί flash άρεται κανονικά όπως οι προηγούμενες.Ξέρει κανένας τον τρόπο να τη μετατρέψουμε σε Ελληνική φλασάροντας τα Ελληνικά CSC ξεχωριστά? Πάντως στο ΚΙΕΣ συνδέεται κανονικά και λέει ότι είναι η τελευταία rom. Nαι, είναι, απλά είναι η τελευταία Ολλανδική rom αυτή που έβαλες. Αν φλασάρεις άλλο csc δε θα το βλέπει πια το kies ως επίσημο. Παρ'όλα αυτά μπορείς να βάλεις το Swype από την ελληνική rom, αφού έγινες root... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 αυτες οι ρομ δεν εχουν ξεχωριστο csc. Αν βρω ξεχωριστο αρχειο θα το φλασαρω ,δε με ενδιαφερει το swype...αυτο που θελω ποιο πολυ ειναι να το κανω ext4 γιατο μεχρι τωρα δεν τα.καταφερα στο tab.Θελει αλλο κερνελ που μπαινει κανονικα αλλα μπορει μα μη γινεται ext4 λογω κλειδωμενων bootloaders. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts